Yazlik uzaktami evine. Geceden donebilsen iyi. Ama heryer karisik. Burda kornalar herkes sokaklarda. İnş hersey normale doner yarin ya. Sende germe kendini oralarda inş bisey olmazAmin canım. Bir de ben yazliktayim. Sokağa çıkma yasağı varsa kaldım burada. Doktora ulaşması vs of ya of.
Bende korkuyorum allahim sen buyuksunBende aynısını düşünüyorum Allahım sen koru
aynen biz de eşimle çıktık depoyu fulledik ekmek aldık 6 tane buzluğa atcam bir de para çektik.
Dışarıdaydık evimiz boğaziçi köprüsüne ve cumhurbaşkanının kısıklıdaki evine çok yakın eve gelirken zorlandık kısıklıdaki evin etrafında yol kapatılmıştı en az 100 polis vardı.
Bende korkuyorum allahim sen buyuksun
Benim kızımda hiç hareketli olmadığı kadar hareketli şimdi ne yapıyor içerde anlamadım
Amin cnm insallahAllahım karnımdaki ve yatağındaki günahsız sabilerimin hatrına,masum kullarının hatrına sen sabahımızı ve gelecek günlerimizi aydınlat! Daha güçlü ve daha kararlı bir güne uyanmayı nasip et bize inşallah!!!
Çocuklarımızın geleceğini karalamaya çalışanlara fırsat verme inşallah!!!
Ağzımda aft çıktı stresten. Uzak değil ama ızmir de asker halkı eve gönderiyormus. Şimdi gece vakti başımıza iş gelmesin. Yarın bu iş açıklığa kavuşunca hemen geçeceğim izmire.Yazlik uzaktami evine. Geceden donebilsen iyi. Ama heryer karisik. Burda kornalar herkes sokaklarda. İnş hersey normale doner yarin ya. Sende germe kendini oralarda inş bisey olmaz
.........korkuyorum arkadaşlar şimdi sancımız gelse ne yapacağız...
aynen biz de eşimle çıktık depoyu fulledik ekmek aldık 6 tane buzluğa atcam bir de para çektik.
Dışarıdaydık evimiz boğaziçi köprüsüne ve cumhurbaşkanının kısıklıdaki evine çok yakın eve gelirken zorlandık kısıklıdaki evin etrafında yol kapatılmıştı en az 100 polis vardı.
Amin canım. Bir de ben yazliktayim. Sokağa çıkma yasağı varsa kaldım burada. Doktora ulaşması vs of ya of.
Yok canım izmirde. Ama şimdi Foça da yazliktayim.Ayyy Can'ım yaa sen nerde oturuyorsunki
Ankaramı ?
Yok canım izmirde. Ama şimdi Foça da yazliktayim.
Amin canimİnşallah yarına kadar ortalık durulur
Stres yapma bebeğini düşün
Allah yardımcınız olsun
İns yarin varirsin evine cnm sıkma canını. Halk sokaklarda inş yarin hersey düzelir. Camilerde fetih sureleri selalar okunuyor bu saatte Allahim yrdimcimiz olsunAğzımda aft çıktı stresten. Uzak değil ama ızmir de asker halkı eve gönderiyormus. Şimdi gece vakti başımıza iş gelmesin. Yarın bu iş açıklığa kavuşunca hemen geçeceğim izmire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?