2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kızımda hiç hareketli olmadığı kadar hareketli şimdi ne yapıyor içerde anlamadım

Rabbim fitnecilere fırsat vermesin. yıl olmuş 2016, darbe nedir yahu? demokraside darbe mi olurmuş?
inşallah sabah yine normal ve güzel bir güne uyanacağız.
hiç stres yapmayın hamiş arkadaşlarım.
Allah büyük.

İyi yapmışşın cnm düşündüğümüz gibi kötü olmasın tabi ama yine de tedbirli olmakta fayda var

Bende korkuyorum allahim sen buyuksun

Korkma cnm bebişler etkilenmesin strese girmesin Allah korusun

Benim kızımda hiç hareketli olmadığı kadar hareketli şimdi ne yapıyor içerde anlamadım

Sorma canım ya benim kız da kuduruyor resmen ni hareketlendi ki durmuyor benım stresimi hissetti galiba

Amin cnm insallah

Yazlik uzaktami evine. Geceden donebilsen iyi. Ama heryer karisik. Burda kornalar herkes sokaklarda. İnş hersey normale doner yarin ya. Sende germe kendini oralarda inş bisey olmaz
Ağzımda aft çıktı stresten. Uzak değil ama ızmir de asker halkı eve gönderiyormus. Şimdi gece vakti başımıza iş gelmesin. Yarın bu iş açıklığa kavuşunca hemen geçeceğim izmire.

Kizlar Rabbim yardimcimiz olsun insallah benim kiz da kipir kipir balkonda uykudaydim komsularin birbirine bagirtisina uyandim bi anda duyunca olan olaylari korktum heralde once bi kaskati kesildi yavrum simdi de durmuyo hic bi de insanin aklina hep en kotu seyler gelio boyle zamanlarda Allah yardimcimiz olsun hamileyiz bi de yaa sakin olmaya calisalim Allah korusun dogumu tetikler stresimiz

Kızlar biliyorum çok endişelisiniz ama lütfen sakin olun karnınızdaki bebekleri yanınızdaki yavruları düşünün lütfen ..yarın ola hayr ola ..iyi düşünmeye çalışın olur mu Allah ım ailemizi evlatlarımızı ülkemizi korusun ..dilerim bu karışıklık yarın son bulmuş olsun

Allah herkezin yardımcısı olsun ülkeyi ne hale getirdiler bi gelmedi sonu gitti ya

Ağzımda aft çıktı stresten. Uzak değil ama ızmir de asker halkı eve gönderiyormus. Şimdi gece vakti başımıza iş gelmesin. Yarın bu iş açıklığa kavuşunca hemen geçeceğim izmire.
İns yarin varirsin evine cnm sıkma canını. Halk sokaklarda inş yarin hersey düzelir. Camilerde fetih sureleri selalar okunuyor bu saatte Allahim yrdimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…