2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Helikopterler savas ucaklari allahim yaa kornalar kafayi yicrm sela da basladi ankara cok fena
Aynen öyle canım ben eryamandayım heryer cok kötü
Millet sokaklara döküldü kornalar bitaraftan uçaklar tepemizde dolanıyor inmiyorlar tutuklama emri varmış Allah korusun bombalasalar ne yaparız gercekten doğurmasak iyiii

Eşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldı çok korkuyorum Ankaradayız

Allah sonumuzu hayr etsin dua edin arkadaşlar. Kimsenin burnu kanamadan halledilsin bu mesele de
İnş halledilir cnm sen korkma. Dua et bebisinde var.Allah duani kabul eder. Sıkma canini üzülme

Allah sonumuzu hayr etsin dua edin arkadaşlar. Kimsenin burnu kanamadan halledilsin bu mesele de

Ayy bizler yurtdışındayız ,sizin böyle yazılarınızı gördükçe haberleri seyretmekten daha çok etkilendim , bu akşam yatamam hepiniz için dua edicem
Minik Pirhana Allah seni eşini ve meleğini korusun inş

Allah hepimize yardimci olsn, ama yeni cagrildiysa sorun olan durumda degildir insallah sagsalim evine doner sen duani eksik etme canm. Hayirlisiyla darbe olmadi zaten, ama insallah masum insanlara zarar gelmeden sonlanir bu durum. Darbe ihtimali bile beni kaskati kesti, sakinlescem diye ugrasiyorm. Allah hepimizi, polisimizi de askerimizi de vatandasimizi da kisaca ulkemizi zalimlerden, kotu niyetlilerden boluculerden korusun Yarabbim!!!

Amin cnm aminnn

Ayy Rabbim yardımcısı olsun inşallah korkma sakin dikkat et evde de gelsin son haftaların inşallah hic birşey olmadan gekicek esin eve

Can'ım korkma Allah ın izniyle hiç bir şey olmayacak ve en kısa zamanda olaylar durulacak lütfen endişe etme olur mu ..ben inanıyorum sende inan ve içini ferah tut

Amin cnm amin

Stresten ter boşalttım resmen! Her yerime ağrılar girdi..doğuruyor muyum paniği yaşadım Bi duş aldım hemen..benim aslan oğlum anne ben buradayım iyiyim sen sakin ol diyerekten karnımı kırıp geçirmese panikten doğuracam yani
Allah bildiği gibi etsin! Yaşattıkları strese bak bize yaaa?!!!

Amin canim insallah ama golbasinda 17 polis sehit oldu helikopterler ates acti halka en a
bende eryamandayim allah hayirnetsin

Kizlaar a haberde canli gosterirken suanda. Resmen halka atesactilar helikopterden . Soktayim ya insanlar kanlar icinde kaldi. Cok gerginim

Rabbim gorevde olan ulkeeini koruyan sibiline polisine askerine zarar vermesin eslerinizide kirusun evlerine donsun arkadaşlar kendimizi vurduk bu gece hainler allahnkahrrtsin asilsinlar idam gelsin geri yasadigimiz stres yetti valla allah büyük sonumuzunhayir etsinbdunyayangetiricrmiz evlatlairmizi korusun vatansever eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…