- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Aynen öyle canım ben eryamandayım heryer cok kötüHelikopterler savas ucaklari allahim yaa kornalar kafayi yicrm sela da basladi ankara cok fena
İnşallah canım Rabbim korusun sıkıntı olmadan refaha ereriz inşallahEşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum
Allah sonumuzu hayr etsin dua edin arkadaşlar. Kimsenin burnu kanamadan halledilsin bu mesele de
İnş halledilir cnm sen korkma. Dua et bebisinde var.Allah duani kabul eder. Sıkma canini üzülmeEşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
Allah sonumuzu hayr etsin dua edin arkadaşlar. Kimsenin burnu kanamadan halledilsin bu mesele de
Eşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
Eşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
Ayy cnm korkma sancilanirsin falan allah korusun askerimizi polisimiziEşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
Amin cnm aminnnAllah hepimize yardimci olsn, ama yeni cagrildiysa sorun olan durumda degildir insallah sagsalim evine doner sen duani eksik etme canm. Hayirlisiyla darbe olmadi zaten, ama insallah masum insanlara zarar gelmeden sonlanir bu durum. Darbe ihtimali bile beni kaskati kesti, sakinlescem diye ugrasiyorm. Allah hepimizi, polisimizi de askerimizi de vatandasimizi da kisaca ulkemizi zalimlerden, kotu niyetlilerden boluculerden korusun Yarabbim!!!
Ayy Rabbim yardımcısı olsun inşallah korkma sakin dikkat et evde de gelsin son haftaların inşallah hic birşey olmadan gekicek esin eveEşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
Can'ım korkma Allah ın izniyle hiç bir şey olmayacak ve en kısa zamanda olaylar durulacak lütfen endişe etme olur mu ..ben inanıyorum sende inan ve içini ferah tutEşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
Amin cnm aminAllah hepimize yardimci olsn, ama yeni cagrildiysa sorun olan durumda degildir insallah sagsalim evine doner sen duani eksik etme canm. Hayirlisiyla darbe olmadi zaten, ama insallah masum insanlara zarar gelmeden sonlanir bu durum. Darbe ihtimali bile beni kaskati kesti, sakinlescem diye ugrasiyorm. Allah hepimizi, polisimizi de askerimizi de vatandasimizi da kisaca ulkemizi zalimlerden, kotu niyetlilerden boluculerden korusun Yarabbim!!!
Amin canim insallah ama golbasinda 17 polis sehit oldu helikopterler ates acti halka en aEşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
bende eryamandayim allah hayirnetsinAynen öyle canım ben eryamandayım heryer cok kötü
Millet sokaklara döküldü kornalar bitaraftan uçaklar tepemizde dolanıyor inmiyorlar tutuklama emri varmış Allah korusun bombalasalar ne yaparızgercekten doğurmasak iyiii
Uzulme cnm Allah inş dualari kabul eder. İnş kimsenin sevdiklerine bisey olmazKızlar benim eşimde özel harekat polisi çok korkuyorum bişey olcak diye dua edin nolur
Uzulme cnm Allah inş dualari kabul eder. İnş kimsenin sevdiklerine bisey olmaz
İnşallah kimseye zarar gelmez Rabbim korur inşallah Rabbim fırsat vermez ülkeyi bölmeye calisanlaraİnşallah canımamiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?