2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar istanbul kadikoydeyim f16 sesleri bombalar silah sesleri bagirislar! Nedenini ogrenemedik tv de yok. Ama bgn de dogurmazsam mucize! Yataktan nasil kalktigimizi bilemedik! Ne bahtsiz bebeklerimiz varmis ne bicim doneme denk geldiler... huzura en cok ihtiyac duydugumuz su donemde... sogukkanli ben dogurmak uzere bi anne olarak soguk kanli olamiyorum. F16 fuze sesiyle uyandim az evvel! Sokakta iki grup kavga ediyor... Allah sonumuzu hayir etsin... 15.07.2016 da cirkin bi tarih olarak kayitlara gecsin.

Bende aynı,şok geçirerek uyandım,zıpladım yerimden.bende maltepedeyim. Aynılarını duyduk çok tedirgin oldum. Allah sonumuzu hayır etsin.

Eşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldı çok korkuyorum Ankaradayız

Allah sonumuzu hayr etsin dua edin arkadaşlar. Kimsenin burnu kanamadan halledilsin bu mesele de
canım rabbim yardımcımız olsun. Bol dua et. İnşllh yanında bşka kimse vardr

ezan bir çeşit toplanma çağrısıdır. dün gece halkı birliğe direnişe çağırmak için okundu namaz için değil.
ne olursa olsun en kötü siyasi yönetim, darbeden iyidir.
darbe/terör girişiminde bulunanların en kısa zamanda idam edilmesi gerekiyor.
doğum topiğinde siyaset konuşup konuyu kapattırmayalım bence.
çok şükür ki halk ve demokrasi galip geldi.

hepimiz için güzel günlerde hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah.

Eşimden haber alamıyorum kızlar çok önrmli olmadıkça arama beni dedi mesaj atıyorum cevap ta vermiyor ama arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre iyiler pek bilgi vermiyorlar ne olduğuyla ilgili

Yalnız değilim atkadaşının evine bıraktı eşim beni.

Allah hepsinin yardımcısı olsun ne oluyor hiç anlamıyorum bize kardeşim arayıp haber vermese uyuyacaktık ne darbeden haberimiz var ne bişeyden.
Sadece dua edebiliyorum Sebep olanlara lanet olsun

Evet bence de siyaset konuşmayalım. Burada güzel bir ortam oluştu gebeliğin son döneminde olduğumuz için ister istemez hepimiz halimiz ne olur diye tedirgin bir gece geçirdik. Kimi arkadaşımızın eşi görevde. Bunlar dışında siyasi detaya girmeye gerek yok biz ve yavrularımız sağlıklı olalım eşlerimiz sağlıklı olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…