- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
Allahım sen koru bu Nasıl bir günEşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
Allah sonumuzu hayr etsin dua edin arkadaşlar. Kimsenin burnu kanamadan halledilsin bu mesele de
Bende aynı,şok geçirerek uyandım,zıpladım yerimden.bende maltepedeyim. Aynılarını duyduk çok tedirgin oldum. Allah sonumuzu hayır etsin.Kizlar istanbul kadikoydeyim f16 sesleri bombalar silah sesleri bagirislar! Nedenini ogrenemedik tv de yok. Ama bgn de dogurmazsam mucize! Yataktan nasil kalktigimizi bilemedik! Ne bahtsiz bebeklerimiz varmis ne bicim doneme denk geldiler... huzura en cok ihtiyac duydugumuz su donemde... sogukkanli ben dogurmak uzere bi anne olarak soguk kanli olamiyorum. F16 fuze sesiyle uyandim az evvel! Sokakta iki grup kavga ediyor... Allah sonumuzu hayir etsin... 15.07.2016 da cirkin bi tarih olarak kayitlara gecsin.
canım rabbim yardımcımız olsun. Bol dua et. İnşllh yanında bşka kimse vardrEşim asker, çağırdılar gitmek zorunda kaldıçok korkuyorum Ankaradayız
Allah sonumuzu hayr etsin dua edin arkadaşlar. Kimsenin burnu kanamadan halledilsin bu mesele de
Bende maltepedeyim simdi durdu helikopterler falanBende aynı,şok geçirerek uyandım,zıpladım yerimden.bende maltepedeyim. Aynılarını duyduk çok tedirgin oldum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Amin.Kizlar benim esim asker bizim icin dua edin olur mu... Rabbim kotulere firsat vermesin
Aynı şeyi düşünmekten kasılmalarım arttı. Kaslarım Nasıl ağrıdı gece. O anda doğum olsaydım napardık. Herkes iyidir umarımkorkuyorum arkadaşlar şimdi sancımız gelse ne yapacağız...
Bunu kimin yaptığı çok açık...Allah polisin askerin ayağına tas değdirmesin kim bu pisliği planladıysa onun boynuna geçsin. Halkı halka kirdirdialr.
Bunu kimin yaptığı çok açık...
Evet bence de siyaset konuşmayalım. Burada güzel bir ortam oluştu gebeliğin son döneminde olduğumuz için ister istemez hepimiz halimiz ne olur diye tedirgin bir gece geçirdik. Kimi arkadaşımızın eşi görevde. Bunlar dışında siyasi detaya girmeye gerek yok biz ve yavrularımız sağlıklı olalım eşlerimiz sağlıklı olsun yeter.ezan bir çeşit toplanma çağrısıdır. dün gece halkı birliğe direnişe çağırmak için okundu namaz için değil.
ne olursa olsun en kötü siyasi yönetim, darbeden iyidir.
darbe/terör girişiminde bulunanların en kısa zamanda idam edilmesi gerekiyor.
doğum topiğinde siyaset konuşup konuyu kapattırmayalım bence.
çok şükür ki halk ve demokrasi galip geldi.
hepimiz için güzel günlerde hayırlı sağlıklı doğum olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?