- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Eşimden haber alabildim çok şükür aradı biraz önce. Eşimin arkadaşlarından hiç kimseyi almamışlar ama hala bekliyorlarMinikPiranha @Ftszynp @filizzz1516 kızlar hepimiz çok tedirgin olduk..sizler daha da fazla etkilendiniz eminim. Allah ailelerimizi daha dünyaya gelmemiş masum meleklerimizi korusun. Çok geç uyuduk haberleri izledik, sabah da erkenden uyandım Bebislerimize güzel bir gelecek bırakalım inşallah..
Eşimden haber alabildim çok şükür aradı biraz önce. Eşimin arkadaşlarından hiç kimseyi almamışlar ama hala bekliyorlar
Ah canım uyuyabildik mi hiç sabaha kadar dua dua yalvardım Rabbime Allah evlatlarımızı analı babalı büyütmek nasip etsin
Haber almanıza sevindim canım. Geçmiş olsun. Sağ salim evinize varsın esin.Eşimden haber alabildim çok şükür aradı biraz önce. Eşimin arkadaşlarından hiç kimseyi almamışlar ama hala bekliyorlar
Ah canım uyuyabildik mi hiç sabaha kadar dua dua yalvardım Rabbime Allah evlatlarımızı analı babalı büyütmek nasip etsin
inşallah bu karmaşa en kısa zamanda bitecek. asker ve polisimiz sağlıkla evlerine dönecek inşallah. sen kendine ve bebeğine de iyi bak canım.Eşimden haber alamıyorum kızlar çok önrmli olmadıkça arama beni dedi mesaj atıyorum cevap ta vermiyor ama arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre iyiler pek bilgi vermiyorlar ne olduğuyla ilgili
Yalnız değilim atkadaşının evine bıraktı eşim beni.
Allah hepsinin yardımcısı olsunne oluyor hiç anlamıyorum bize kardeşim arayıp haber vermese uyuyacaktık ne darbeden haberimiz var ne bişeyden.
Sadece dua edebiliyorum Sebep olanlara lanet olsun
Günaydın. Çok ağrım var bugün. Hepimiz aşırı stres yüklendik;hepsini ona bağlıyorum.
Eşleri görevli arkadaşlarım için dua ediyorum. Rabbime emanet! Her şerde bir hayır vardır. Nasıl birlik olduğumuzu ne kadar güçlü olduğumuzu Cihan'ı alem görsün inşallah! Evlatlarımızı vatana millete bayrağa dine bağlı yetiştirelim inşallah! Der ve bu konuyu kendimce kapatırım
Ben hala hastane çantamı hazırlamadımne olacak benim bu rahatlığım-genişliğim
Güya hediyelik hazırlayacam..hiç bir şey almadım. Öyle el elde baş başta oturup gidiyorumküçük kavanoz sarelle alıp üzerini kaplayıp hediyelik yapacam ama...inşallah hazırlayınca burda paylaşacam
Günaydın. Çok ağrım var bugün. Hepimiz aşırı stres yüklendik;hepsini ona bağlıyorum.
Eşleri görevli arkadaşlarım için dua ediyorum. Rabbime emanet! Her şerde bir hayır vardır. Nasıl birlik olduğumuzu ne kadar güçlü olduğumuzu Cihan'ı alem görsün inşallah! Evlatlarımızı vatana millete bayrağa dine bağlı yetiştirelim inşallah! Der ve bu konuyu kendimce kapatırım
Ben hala hastane çantamı hazırlamadımne olacak benim bu rahatlığım-genişliğim
Güya hediyelik hazırlayacam..hiç bir şey almadım. Öyle el elde baş başta oturup gidiyorumküçük kavanoz sarelle alıp üzerini kaplayıp hediyelik yapacam ama...inşallah hazırlayınca burda paylaşacam
sabah 6 dan beri elektrik ve su yok.
bir de buna can sıkıyorum.
öğlene kadar ancak gelirmiş. terden yapış yapış oldum :/
Günaydın kızlar kötü bi gecenin ardından çok şükür ki darbe olmadan atlattık ancak yok yere ölen onca insanın ailesine sabır diliyorum Görevli olan eşi dostu akrabası olanlarda inş sağ salim kavuşur Doğumu yaklaşan arkadaslar iyi ki stresten sancılanmadınız :s ben geceyi çok korkulu stresli geçirdim iyi ki doğumum yakın değil yoksa doğururdum dedim ya
az önce geldi. elektrik neyse de susuzluk çok kötü :)O fena olmssneyse gelir hemencik insallah moralini bozma senn..
Dilerim en yakında Zaman'da iyi oldukları haberini alırsınıZGunaydin anneler benim icin kotu bi gune uyandim tabi uyku denirse benimkine 1. 2 saat o da hep kabuslu. Kuzenlerim polis benimde haber alamioruz beraber buyuduk biz onlarla kardesim gibiler telefonlari ulasilmio aramiolarda cok gergin ve tedirginiz ailecek esi polis olup da henuz haber alamayan var mi bizim gibi( Rabbim korusun hepimizi bilhassa gorevi basindaki askerimizi polisimizi
az önce geldi. elektrik neyse de susuzluk çok kötü :)
üzülme cnm sıkma canını.haber alırsın yakında inş canını sıkacak şeyler olmaz. inan siz asker polis esleri hep aklımdaydınız dua ediyoruz. ülkece ediyoruz sıkma canını. inş haber alırsn en kısa zamanda. bizide haberdar et olurmu...Eşimden haber alamıyorum kızlar çok önrmli olmadıkça arama beni dedi mesaj atıyorum cevap ta vermiyor ama arkadaşlardan aldığımız bilgiye göre iyiler pek bilgi vermiyorlar ne olduğuyla ilgili
Yalnız değilim atkadaşının evine bıraktı eşim beni.
Allah hepsinin yardımcısı olsunne oluyor hiç anlamıyorum bize kardeşim arayıp haber vermese uyuyacaktık ne darbeden haberimiz var ne bişeyden.
Sadece dua edebiliyorum Sebep olanlara lanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?