2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eşimden haber alabildim çok şükür aradı biraz önce. Eşimin arkadaşlarından hiç kimseyi almamışlar ama hala bekliyorlar

Ah canım uyuyabildik mi hiç sabaha kadar dua dua yalvardım Rabbime Allah evlatlarımızı analı babalı büyütmek nasip etsin

Cok sukur cok sevindm canimmmm oh be...

Haber almanıza sevindim canım. Geçmiş olsun. Sağ salim evinize varsın esin.

Sukur arkadasim esinden haber almissin dr aradi bugun muayeneyii axmicakmis yollar.kaoaliymis kizilayda kontrolukuz.kaldi bakalim uyku hak getire kizimin sansina kaldi kontrol

Günaydın. Çok ağrım var bugün. Hepimiz aşırı stres yüklendik;hepsini ona bağlıyorum.
Eşleri görevli arkadaşlarım için dua ediyorum. Rabbime emanet! Her şerde bir hayır vardır. Nasıl birlik olduğumuzu ne kadar güçlü olduğumuzu Cihan'ı alem görsün inşallah! Evlatlarımızı vatana millete bayrağa dine bağlı yetiştirelim inşallah! Der ve bu konuyu kendimce kapatırım

Ben hala hastane çantamı hazırlamadım ne olacak benim bu rahatlığım-genişliğim
Güya hediyelik hazırlayacam..hiç bir şey almadım. Öyle el elde baş başta oturup gidiyorum küçük kavanoz sarelle alıp üzerini kaplayıp hediyelik yapacam ama...inşallah hazırlayınca burda paylaşacam

inşallah bu karmaşa en kısa zamanda bitecek. asker ve polisimiz sağlıkla evlerine dönecek inşallah. sen kendine ve bebeğine de iyi bak canım.

sabah 6 dan beri elektrik ve su yok.
bir de buna can sıkıyorum.
öğlene kadar ancak gelirmiş. terden yapış yapış oldum :/

Gunaydin anneler benim icin kotu bi gune uyandim tabi uyku denirse benimkine 1. 2 saat o da hep kabuslu. Kuzenlerim polis benimde haber alamioruz beraber buyuduk biz onlarla kardesim gibiler telefonlari ulasilmio aramiolarda cok gergin ve tedirginiz ailecek esi polis olup da henuz haber alamayan var mi bizim gibi ( Rabbim korusun hepimizi bilhassa gorevi basindaki askerimizi polisimizi

GÜNAYDINLAR HERKEZE
ALLAH Bİ DAHA YAŞATMASIN İNŞ.

Pisikedim sen ellini çabuk tut , ne yapacaksan yap biran önce. Valla günümüz aynı bende Ağrı'lar çok arttı , eğer benim gibiysen acele et derim
Enazından çantanı hazıret, ne olur NE olmaz

Konuyla ilgili olarak ben de daha fazla yorum yapmayacagim. Onceki mesajimda soyledim soyleyeceklerimi zaten de siyasetle ilgisi yok yazdiklarimizin...

Hazirliklara gelince artk yapmalisin bence canm daha fazla geciktirme hepimiz stresli gece gecirdk cok kasilmam oldu rahatlayamadm bi, bugn kontrolum var doktor gelirse gidecegiz insallah, bi sorun yok gibi su an icin.

Günaydın kızlar kötü bi gecenin ardından çok şükür ki darbe olmadan atlattık ancak yok yere ölen onca insanın ailesine sabır diliyorum Görevli olan eşi dostu akrabası olanlarda inş sağ salim kavuşur Doğumu yaklaşan arkadaslar iyi ki stresten sancılanmadınız :s ben geceyi çok korkulu stresli geçirdim iyi ki doğumum yakın değil yoksa doğururdum dedim ya

Valla ben de korktm bi ara, cok hafif oldu sanci geldi gecti, kasilmam hic durmadi. Bugn insallah doktor geldiyse kontrolumuz var ogleden sonra. Gormek istiyorm canim kizimi.

Dilerim en yakında Zaman'da iyi oldukları haberini alırsınıZ

üzülme cnm sıkma canını.haber alırsın yakında inş canını sıkacak şeyler olmaz. inan siz asker polis esleri hep aklımdaydınız dua ediyoruz. ülkece ediyoruz sıkma canını. inş haber alırsn en kısa zamanda. bizide haberdar et olurmu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…