- 11 Kasım 2014
- 83
- 247
- 93
- 29
aynı şeyleri ben de yaşadım. Kaskatı oldu heryerim; bebeğim vücudum. Sabaha karşı iki saat gözüm dalmış. Uyandığımda çok yorgun ve bitkindim. Ben de helal etmiyorum. Geceden beri bunu söylüyorum.Bütün geckendimi kasmaktan, heryerim ağrıyor. Kramp girmeyen yerlerime bile kramp girdi. Bolu boşuna akşam bizi bu hale soktular. Kimseye hakkımı helal etmiyorum.
Rabbimin izniyle haftaya bugün evinde beşiğinde bebeğimmm bende çok heyecanlıyım dün gece çok gerildim gelecek sandım çok şükür iyi bugün sakinledii hiç durmadıı gece boyunca yavrum yaaCanm kendince oyalancak bi seyler bul mutlakaa..
Gunduz mecbur ben de evdeym ama arada avmye gidiyorm yine de bugn de gidip acm yuruyusu yaptm arkadasla
Kitap okuyorm dizi izliyorm, boyama kitabim var onunla oyalaniyorm falan derken geciyoo.. Bazen de aksamlari esimle cikiyoz yuruyoz, baski yap yani cikin mutlaka aksamlari da olsa bi yeree.. Benmki de zorlamasam goturmez bi yere yanii...
Cok guzel olmuslarrr bayildmm
Odemlerden kurtulcaz dogurunca canm hic canini sikmaaa..
Ilac olayina uzuldm ama bilemiyorm keske doktoruna soyleseydin belki alternatif bi sey verirdi dicektmmm ama surda kalms bi haftaaaamaninnnn kizzzz haftaya doguruyon ya sennn abooo cildirdmmm... Heyecanla bekliyormmm
AaAaa çok geçmiş olsun ya. Eşinle neden tartıştın? Sakın olmaya çalış canım Allah korusun stres bebekleri etkiliyor.Kizlar ben dunden beri fenayim once ayak kycuk parmagim kirildi dr yerine sabitledi ama bende oluyrum sandim ilk defa bi yerim kirildi ama maaf oldummm ustune birde kocamla kavga ettik birde darbe olayi biz kopruye yakin oturuyruz ucaklar insan sesleri silah sesleri 5 te uyudum memleketin yardimcisi olsun
Çok geçmiş olsun Nasıl kırdığın parmağını bir de o halle eşinle mi kavga ettin geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendineKizlar ben dunden beri fenayim once ayak kycuk parmagim kirildi dr yerine sabitledi ama bende oluyrum sandim ilk defa bi yerim kirildi ama maaf oldummm ustune birde kocamla kavga ettik birde darbe olayi biz kopruye yakin oturuyruz ucaklar insan sesleri silah sesleri 5 te uyudum memleketin yardimcisi olsun
O kadar yakın mı ilk doğuranlardan olacaksın çok heyecanlı benim de iki haftam kaldıRabbimin izniyle haftaya bugün evinde beşiğinde bebeğimmm bende çok heyecanlıyım dün gece çok gerildim gelecek sandım çok şükür iyi bugün sakinledii hiç durmadıı gece boyunca yavrum yaaRabbim yardımcımız olsun...
Ben de anlamadım ya öyle bir Hatice'ler ediyordular Can'ım acıyorduBenim kızımda çok hareketliydi yavrum bi sitres yaptık uzulduk onlarda yansıdı Rabbim eslerimizi ve ülkemizi korusun insallah
Niye öyle şeyler yapıyorsun Canım son günler o işler yapılır mı ben de o işi yapacak güç yo valla dikkat et işler kalsın boş berSalondakı perde su tıyatro sahnesını andıran var ya ıkı yana kıvrık ortası acık , ındırdım yıkayayım dıye meger bıtısıkmış makınaya sıgmadı ıyı mi, snr jakuzıye koydum sıcfkbsu deterjan beklettım snr kaldır kaldırabılırsenbagırlaştı neyse bır sekılde dandalye uzerıne koydum suzuldu goturdum zorla astım ter ıcınde kaldım tamminecem yanlış kornıze takmışım onu farkettım sondakı ıpler takılmıyor bıraktım geldım uzanıyorum belım kopuyor kalmış 9 gunum surda sıkıntı cıkmasınn ama sınırden delı oldummm
Gecmis olsun cnmKizlar ben dunden beri fenayim once ayak kycuk parmagim kirildi dr yerine sabitledi ama bende oluyrum sandim ilk defa bi yerim kirildi ama maaf oldummm ustune birde kocamla kavga ettik birde darbe olayi biz kopruye yakin oturuyruz ucaklar insan sesleri silah sesleri 5 te uyudum memleketin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?