2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın herkese dün gece çok kötü bir gece geçirdik nasıl stres yaptıysam üzüldüysem artık sancılarım başladı apar topar hastaneye gittik korka korka. Gitmeden önce bebeğim çıldırmış gibiydi eşim korktu bakamadı gitti yanımdan banada çok acı verdi dayanamadık ne olursa olsun gidelim dedik düzenli sancılarım vardı ama çok şükür açılma yok bebekte gayet iyiydi Rabbim bizleri birliğimizi ve beraberliğimizi korusun inşallah askerimiz ve polisimize zeval vermesin karşı karşıya getirmesin umarım sizler iyisinizdir

Kizlar kimsede, eslerinde birsey yok dimi ? Doguran, esleri asker olup haber alamayan yok heralde ?
Allah yardimcimiz olsun.
Esim ise gidicek simdi Ankara emniyetinin orasi cok fena oda Ankamall de calisiyor. Allah hayirlisini versin ya nolcak boyle kafam onda kalicak

Bütün geckendimi kasmaktan, heryerim ağrıyor. Kramp girmeyen yerlerime bile kramp girdi. Bolu boşuna akşam bizi bu hale soktular. Kimseye hakkımı helal etmiyorum.
aynı şeyleri ben de yaşadım. Kaskatı oldu heryerim; bebeğim vücudum. Sabaha karşı iki saat gözüm dalmış. Uyandığımda çok yorgun ve bitkindim. Ben de helal etmiyorum. Geceden beri bunu söylüyorum.

Su adet agrisi dediginizden bende de oluyor iki gundur. Karnim cok agriyo. Seyimde agriyo. Ama ozellikle karnim.
Bebegimde hareketli ama az yani gecen haftaki gibi degil. Bakalim hayirlisi

Kızlar hepimiz nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız
Benim oğlumda karnımdan cıkcak gibi aşırı hareketliydi o da çok yordu beni
Doğum çantamı falan hemen arabaya koydum hazırlık yaptım :/
Herkese cok geçmiş olsun umrarım herkes iyidir..

Rabbimin izniyle haftaya bugün evinde beşiğinde bebeğimmm bende çok heyecanlıyım dün gece çok gerildim gelecek sandım çok şükür iyi bugün sakinledii hiç durmadıı gece boyunca yavrum yaa Rabbim yardımcımız olsun...

Kizlar ben dunden beri fenayim once ayak kycuk parmagim kirildi dr yerine sabitledi ama bende oluyrum sandim ilk defa bi yerim kirildi ama maaf oldummm ustune birde kocamla kavga ettik birde darbe olayi biz kopruye yakin oturuyruz ucaklar insan sesleri silah sesleri 5 te uyudum memleketin yardimcisi olsun

AaAaa çok geçmiş olsun ya. Eşinle neden tartıştın? Sakın olmaya çalış canım Allah korusun stres bebekleri etkiliyor.

Çok geçmiş olsun Nasıl kırdığın parmağını bir de o halle eşinle mi kavga ettin geçmiş olsun Can'ım dikkat et kendine

O kadar yakın mı ilk doğuranlardan olacaksın çok heyecanlı benim de iki haftam kaldı

Salondakı perde su tıyatro sahnesını andıran var ya ıkı yana kıvrık ortası acık , ındırdım yıkayayım dıye meger bıtısıkmış makınaya sıgmadı ıyı mi, snr jakuzıye koydum sıcfkbsu deterjan beklettım snr kaldır kaldırabılırsenbagırlaştı neyse bır sekılde dandalye uzerıne koydum suzuldu goturdum zorla astım ter ıcınde kaldım tamminecem yanlış kornıze takmışım onu farkettım sondakı ıpler takılmıyor bıraktım geldım uzanıyorum belım kopuyor kalmış 9 gunum surda sıkıntı cıkmasınn ama sınırden delı oldummm

Niye öyle şeyler yapıyorsun Canım son günler o işler yapılır mı ben de o işi yapacak güç yo valla dikkat et işler kalsın boş ber

Gecmis olsun cnm

kızlar gebelik hakikaten sakar yapıyor galiba.
mısır haşlıyordum, karıştırayım dedim, kaynar su sıçradı göbeğime. hemen tuz serptim kabarmasın diye.
ne yesem göbeğime dökülüyor ya :/

wesut merhaba van da yaşıyorsunuz sanırım ben yeni geldim van a
onerecegiz doktor hastahane var mi
Veya başka vanla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…