2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Maşallah 8 ağustosa kadar bırakıyor mu doktor

25 temmuzda gidicem yeniden. Durumumuza göre değerlendirecek doktorumuz. En son tarih 8 ağustos dedi. Bakalım hayırlısı. Gelişimini iyice tamamlasın oğluşum inş. Bu arada oğlumun ismi çınar ege olarak karar kılmak üzereyiz ,sizce nasıl kızlar.

Ben de dün ikindi saatlerinden itibaren çok kasılma yaşıyorum arkadaşlar görüyorum ki herkes aynı şeyi yaşamış hissediyoruz olabilecek sıkıntıları sanırım(şu an ülkemde olanlarla ilgili iyi ya da kötü yorum yapmak istemiyorum, sıkıntılı halde eşini dostunu bekleyenlere Rabbim göZaydınlığı versinn) Yürümekte bile zorlanıyorum Kasılmalar çok fazla ama hissiyatım doğum sancısı olmadığı yönünde...
servey canım o tarz işler yapmayalım artık ya ki ben de bu aralar deli bir titizlik aşkı var habire toz görüyorum her yerde ama yapmak ne mümkün çamaşır katlasam yatak toplasam karnımı doyurabilsem seviniyorum...@grill ben de çok sakarım canım hatta aynen göbeğimi farketmeden yeni kapattığım ocağa değdirmişim. İki parça bulaşık yıkıyım dedim göbeğimi teZgahın üstüne yerleştirip yıkayabildim
Ayak parmağını kıran arkadaşm sana da geçmiş olsun diyorumm

anatkh018 ayyy cok az kaldi canm yaaa Rabbim hayirlisiyla kurtarsin ikinizi de insallahh ohh haftaya bebisinlesn ne guzelll... Allahim cocuklarimizi baris, huzur dolu gunlerde saglikla buyutmemizi nasip etsin insallahh

Biz de kontrolden geliyoruzz.. Nst de temiz. Bebis iyi saglikli cok sukur. 3kg civarinda, 48-49 cm kadar dedi. Artik tam olcmek de zor zaten. Allahima sukurler olsunn. Bundan sonra her seye hazir ol, dogurmazsan haftaya gorusurz dedi. Tabi bundan sonra dogumun her an olabilecegini biliyoruz ama dr deyince yine de bi garip oldummm

Temızlıkcı cagırıyorsun senı catlatıyorlar bısey yapasıya yapmak daha kolay oluyor
Benim temizlikçi çok güzel yapıyor haftaya çağırırım diyordum ama evde Can'ım sıkıldığı için her gün bir cam siliyorum haftaya kadar bitiririm yavaş yavaş doğuma gitmeden önce de bi siler süpürürüm olur biter elim kızıyor o da evde ama yapmıyor da temizlikçi çağırıp diyor o da bana yardım etse bir günlük iş aslında

Ayy çok güzel heyecanlar başladı ama günler geçmek bilmiyor senin kızının adı neydi BEGÜM müydü maşallah begüme

Hayırlısı benim de belli değil tarih haftaya belli olur ben de çok erken alınmasını istemiyorum inşallah bekler bebişlerde oğlunun ismi çok güzel ama sanki Ege çınar olursa sıralama daha iyi olur gibi geldi bana

Babam ve oğlum senaryosu geldi durdu aklıma..Bana bişey olursa çocuğuma iyi bakın diyesim geldi resmen .Allah'ım kötü insanların şerrinden bizi korusun.Masum yavrucakları kurtarsın Allah'ımmm
Hepimiz bir can taşıyoruz şu an ne emeklerle ne hayallerle dünyaya getiriyoruz hiç uğruna ölmelerine nasıl dayanırız..İçim parçalanıyor.Allah'ım masumları sen koru rabbim

kızlar gebelik hakikaten sakar yapıyor galiba.
mısır haşlıyordum, karıştırayım dedim, kaynar su sıçradı göbeğime. hemen tuz serptim kabarmasın diye.
ne yesem göbeğime dökülüyor ya :/
Tuz iyice kabartmazmı ki bepanten sürseydin

Benimle ayni seyleri dusunen biri olduguna oyle sevindim ki suan.. dun aksamdan beri ayni sey oturdu benimde icjme.. babam ve oglum filmi.. rabbi m dedim aci seyler yasagma bize.. benim esimde polis ve burada degil.. inanilmaz uzuldum.. kizim da cok hareketlidi. Yollar kapaninca esim ya gelemezse ya gorusemezsek senaryolari dondu durdu kafamda..
Cok sukur ki iyiyiz.. polisimizi askerimizi korusun kollasin rabbim.. bir cogu ne oldugunu bilmeden goreve cagirildi.. yazik cok yazik hemde.. rabbim milletimizi korusun...

Tabi kizim biraz fazla tepindi stresten kalktik gittik dr.a.. kendi dr.muza gidemedik cunku yollarimiz kapanmisti.. baska bir dr a gittim mecburen.. cok sukur sanci falan cikmadi.. kizim yaklasik 3300 olmus cooook sukur rabbime.. haftaya pazartesi kucagimda olacak insallah.. 8 gunumuz kaldi artik.. cok amaaa cok heyecanliyim..

Maşallah canım.Aynı gün muhtemelen bebişlerimizi alacağız kucağımıza.Sağlıkla sıhhatle inşallah..

Canim izinler kapanmış esin gelebilcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…