- 30 Mart 2016
- 128
- 178
- 103
- 36
Maşallah 8 ağustosa kadar bırakıyor mu doktor
Temızlıkcı cagırıyorsun senı catlatıyorlar bısey yapasıya yapmak daha kolay oluyorNiye öyle şeyler yapıyorsun Canım son günler o işler yapılır mı ben de o işi yapacak güç yo valla dikkat et işler kalsın boş ber
Benim temizlikçi çok güzel yapıyor haftaya çağırırım diyordum ama evde Can'ım sıkıldığı için her gün bir cam siliyorum haftaya kadar bitiririm yavaş yavaş doğuma gitmeden önce de bi siler süpürürüm olur biter elim kızıyor o da evde ama yapmıyor da temizlikçi çağırıp diyor o da bana yardım etse bir günlük iş aslındaTemızlıkcı cagırıyorsun senı catlatıyorlar bısey yapasıya yapmak daha kolay oluyor
Ayy çok güzel heyecanlar başladı ama günler geçmek bilmiyor senin kızının adı neydi BEGÜM müydü maşallah begümeanatkh018 ayyy cok az kaldi canm yaaa Rabbim hayirlisiyla kurtarsin ikinizi de insallahh ohh haftaya bebisinlesn ne guzelll... Allahim cocuklarimizi baris, huzur dolu gunlerde saglikla buyutmemizi nasip etsin insallahh
Biz de kontrolden geliyoruzz.. Nst de temiz. Bebis iyi saglikli cok sukur. 3kg civarinda, 48-49 cm kadar dedi. Artik tam olcmek de zor zaten. Allahima sukurler olsunn.Bundan sonra her seye hazir ol, dogurmazsan haftaya gorusurz dedi. Tabi bundan sonra dogumun her an olabilecegini biliyoruz ama dr deyince yine de bi garip oldummm
Hayırlısı benim de belli değil tarih haftaya belli olur ben de çok erken alınmasını istemiyorum inşallah bekler bebişlerde oğlunun ismi çok güzel ama sanki Ege çınar olursa sıralama daha iyi olur gibi geldi bana25 temmuzda gidicem yeniden. Durumumuza göre değerlendirecek doktorumuz. En son tarih 8 ağustos dedi. Bakalım hayırlısı. Gelişimini iyice tamamlasın oğluşum inş. Bu arada oğlumun ismi çınar ege olarak karar kılmak üzereyiz ,sizce nasıl kızlar.
Tuz iyice kabartmazmı ki bepanten sürseydinkızlar gebelik hakikaten sakar yapıyor galiba.
mısır haşlıyordum, karıştırayım dedim, kaynar su sıçradı göbeğime. hemen tuz serptim kabarmasın diye.
ne yesem göbeğime dökülüyor ya :/
tuz sürünce kızarmasını ve su toplamasını engelliyor. her zaman kullandığım bir püf noktası.Tuz iyice kabartmazmı ki bepanten sürseydin
Bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim Tecrübe iştetuz sürünce kızarmasını ve su toplamasını engelliyor. her zaman kullandığım bir püf noktası.
Babam ve oğlum senaryosu geldi durdu aklıma..Bana bişey olursa çocuğuma iyi bakın diyesim geldi resmen .Allah'ım kötü insanların şerrinden bizi korusun.Masum yavrucakları kurtarsın Allah'ımmm
Hepimiz bir can taşıyoruz şu an ne emeklerle ne hayallerle dünyaya getiriyoruz hiç uğruna ölmelerine nasıl dayanırız..İçim parçalanıyor.Allah'ım masumları sen koru rabbim
Benimle ayni seyleri dusunen biri olduguna oyle sevindim ki suan.. dun aksamdan beri ayni sey oturdu benimde icjme.. babam ve oglum filmi.. rabbi m dedim aci seyler yasagma bize.. benim esimde polis ve burada degil.. inanilmaz uzuldum.. kizim da cok hareketlidi. Yollar kapaninca esim ya gelemezse ya gorusemezsek senaryolari dondu durdu kafamda..
Cok sukur ki iyiyiz.. polisimizi askerimizi korusun kollasin rabbim.. bir cogu ne oldugunu bilmeden goreve cagirildi.. yazik cok yazik hemde.. rabbim milletimizi korusun...
Tabi kizim biraz fazla tepindi stresten kalktik gittik dr.a.. kendi dr.muza gidemedik cunku yollarimiz kapanmisti.. baska bir dr a gittim mecburen.. cok sukur sanci falan cikmadi.. kizim yaklasik 3300 olmus cooook sukur rabbime.. haftaya pazartesi kucagimda olacak insallah.. 8 gunumuz kaldi artik.. cok amaaa cok heyecanliyim..
:) tuz serpmeden önce ısla ve bol tuz serp. 3-5 dk dursun, bu arada acıyı da alıyor tuz. sonra kuru bezle sil. bu kadar.Bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim Tecrübe işte
Çok güzel olmuş güle güle giysin paşaaa :)Kızlar bugün bunlarla uğraştım oğlum için bişeyler yapmak istedim nasıl olmuş bi bakın bakalım
Maşallah canım.Aynı gün muhtemelen bebişlerimizi alacağız kucağımıza.Sağlıkla sıhhatle inşallah..
Tsk ederim Sağlıcakla gelsinler artık yaÇok güzel olmuş güle güle giysin paşaaa :)
Benimle ayni seyleri dusunen biri olduguna oyle sevindim ki suan.. dun aksamdan beri ayni sey oturdu benimde icjme.. babam ve oglum filmi.. rabbi m dedim aci seyler yasagma bize.. benim esimde polis ve burada degil.. inanilmaz uzuldum.. kizim da cok hareketlidi. Yollar kapaninca esim ya gelemezse ya gorusemezsek senaryolari dondu durdu kafamda..
Cok sukur ki iyiyiz.. polisimizi askerimizi korusun kollasin rabbim.. bir cogu ne oldugunu bilmeden goreve cagirildi.. yazik cok yazik hemde.. rabbim milletimizi korusun...
Tabi kizim biraz fazla tepindi stresten kalktik gittik dr.a.. kendi dr.muza gidemedik cunku yollarimiz kapanmisti.. baska bir dr a gittim mecburen.. cok sukur sanci falan cikmadi.. kizim yaklasik 3300 olmus cooook sukur rabbime.. haftaya pazartesi kucagimda olacak insallah.. 8 gunumuz kaldi artik.. cok amaaa cok heyecanliyim..
Ayy çok güzel heyecanlar başladı ama günler geçmek bilmiyor senin kızının adı neydi BEGÜM müydü maşallah begüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?