2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Nasil becerdin parmagini kirmayi kiz. İstesem yapamam. Cok gecmis olsun.. Rabbim yardimcin olsun cok zor hamile hamile birde oyle dogurursan of of diyorum.
Sende iyice şaşırmışsın kiz. Sunun surasinda haftaya doguruyorsun ne zorluyorsun kendini. Birak kalsin onlarin kirleri belli olmuyor zaten ben yilda bir yikiyorum fonlari öylede pis bir insanim
Valla ev bile supurmuyorum karnimi agritiyor diye haliyi supurmek. Esim yardimci oluyor Allah razi olsun. Sende birak artik temizligi. Yumurta kapiya dayanmis daha perde derdindesin
Oy masallah kuzumaa..
Sende deseydin dogurursam da dogumda gorusuruz diye
Persembede ben gidicem bakayim bir aksilik olmassa en son 2 kiloydu simdi noldu bilmiyorum 21 gun gecmis olcak..
Begumcuk git gide tamamlaniyor tosunlasiyor. Darisi basimiza
Kızlar bugün bunlarla uğraştım oğlum için bişeyler yapmak istedim nasıl olmuş bi bakın bakalım
Canim cok guzel olmus ellerine saglik
Arkadaslar cocugunuzla vakit gecirmek varken neden ölüyorsunuz da eslerinize emanet ediyorsunuz.
Valla lohusalik baslamis sizde depresyonlara girmissiniz. Ölmek molmek ney bunlar yani bebegini kucagina almayi dusunsene emzirdigini vs. sana guldugunu filan.
Masallah seninkide tosuncuk olmus dogdu dogacak daha ne derdindesin
Birde cok hareket edince degil hareket etmeyince git canim benim sikinti orda olur yani

Oy sagol teyzesiii Begum koca kiz oldu
Memoli de 2,5 olmustur en az sanirm, masallah kuzularimizaa
Valla olmazsa oyle olcak artk, dogumda gorusiciizzz ay insan oyle diyonce garip oluyo ya, sen gece gunduz bi sey olursa hemen gel beni aramaya ugrasma bana ulasirlar diyo, ben hemen gelirm ne zman olursa doyo sagolsn sirine dr

Ütülerimi yaptım. Akşama pertişko olmazsam valize yerleştirecem. Biraz daha hızlandım sayılır
Ya tam kalkıyorum bu sefer hazırlayacam diyerekten hep başka başka şeyler yapıyorum ama ütü işini hallettim gerisi kolay!
Çok geçmişler olsun. Onu nasıl başardın eşinle olan duruma da gerçekten üzüldüm. Ben çok huzursuz olurum öyle şeylerden. Normalde çok takılmam küsmelere kızmalara ama insanın eşi başka ya..yüreğinin öbür yarısı demek

Ayyyyhh! Bana bile fenalık bastı! Beyin gelince halletsin güzelim yaa.. Ben her işi yapıyorum sadece tül-perde işine girişmiyorum. Yıkadım bey astı

Kendini çok hırpalamadan ve dikkatlice yapıyorsan her işi yapabilirsin. Ben yararlı bile görüyorum açılmam başladığında tüm evi silip süpürdüm..hem hareket etmiş oldum hem de evim temizlendi

Kızlar bugün bunlarla uğraştım oğlum için bişeyler yapmak istedim nasıl olmuş bi bakın bakalım
Amanın amaanın!! Maşallah maşallah! Ne marifetlisin. Eline sağlık çok güzeller. Oğluş güle güle sağlıkla giysin inşallah. Hiç böyle marifetlerim yok

Kizlar sayfalarca yazi olmus.ayni korkulari yasamisiz haliyle .aklima sizlerde geldininiz hep acaba sancisi tutan varmi diye dusundum gece hep sancilandim Ibende .karnim sert oldu yine .Allah korudu ki simdi hersey rutine dondu gorunuyor..bir daha yasatmasin rabbim insallah.ruyamda hep bebegimi gordum dogmustu emziriyodum gogsumde yatiriyodum sanki diyorumki kizim sakinlestirdi beni.o gunleride gorelim insallah az kaldi

Ben srzeryan olacağım için açılma olmasını istemiyorum hatta temizlik yapınca erken gelir diye korkuyorum biraz daha kalmasını istiyorum ama duramıyorum da evde gergin bir şeyle uğraşıyorum inşallah kızım erken davranıp da gelmez

Bi denize gittik-geldik beyler karpuz misali yatıyor. Kaç saattir uyuyorlar acıktım. Evde gram yemek yok! Uyansalar da gidip yemek yesek
Ayy maşallah Nasıl gittiniz bu gün İstanbul öyle sıcakki ben bu kadar sıcak görmedim burayı pencereyi açınca içeri boğucu sıcak hava giriyor

İnsallah buyumustur teyzosu
Doktorun cok iyiymis insallah istedigin gibi olur herseyin dogsada sevsek bebis uzaktanda olsa

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..
Parmagi kırılan arkadaşa geçmiş olsun grillcim sana da..
Dün geceden beri hiç tadim tuzum yok, ne olacak böyle diye resmen depresyona girdim..Rabbim bizi hayırlı güzel günlere ulastirsin,ülkemizi milletimizi birlik beraberligimizi korusun inşallah..

İnsallah buyumustur teyzosu
Doktorun cok iyiymis insallah istedigin gibi olur herseyin dogsada sevsek bebis uzaktanda olsa

Insallah canm insallah buyumustur..
Sukur ya dr degistirmek zorunda kalinca baya tedirgin olmustum ama neyse ki cok tatlis bi doktorum oldu
Heyecanli gunler bizi bekliyo kanka

Insallah canm insallah buyumustur..
Sukur ya dr degistirmek zorunda kalinca baya tedirgin olmustum ama neyse ki cok tatlis bi doktorum oldu
Heyecanli gunler bizi bekliyo kanka
Hemde ne heycan acaba kime benzicek heycani da apayri birsey kanka cok merak ediyorum

Kızceler hepimiz uykusuz ve bol kramplı bir sabahı karşılamışız... Ev sallandıkça çok korktum bebeğim kasıldı içimde ağladım... Allah yaşatmasın bir daha... Sabaha karşı uykuya dalıp 08:30 da uyandım sıcak çok fena Allah yar ve yardımcımız olsun kızkardeşlerim... Hepiniz öpüyorum parmacığını kıran kızkardeş sana da geçmiş olsun...
Bende sezeryandan korkuyorum, ses tellerim felç olduğu için sanki narkozdan uyanamam gibi geliyor dr da genel anestezi dedi... İçinizi karartmayayım ama masadan kalkamam gibi hissediyorum çok salakça biliyorum ama işte içime ferahlık diliyorum olmuyor

neden spinal olmuyorsun, panikt atak mı var?
spinalde en azından bebeğini hemen görüp kokluyorsun.

Hareket edjncede etmeyincede gidiyorum ben.. bu benim tercihim.. yoksa farkindayim ne zaman gitmek gerektiginin..
pozitif oldugum soylenir genelde ama durumlar farkli suan.. olmeyi de dusunmedim ayrica allah uzak etsin sadece aklima gelen filmden bahsettim.. yalniz benzetmeydi yani.. cocugunu zor elde etmis biri olarak hamileligimi sevinerek gulerek degil endise dolu gecirdim daha cok bu da elimde degildi ve buradaki arkadaslarada yansitmadim hos olmaz diye.. genelde moral olacak seyleri yazdim..
Sadece bir kere üzülüyorum dedim can sikintisi duydum erken lohusa sendromu galiba dedim.. ama cok sukur onu da atlattim canim.
Cok sukur bu gunlerimize evet dogdu dogacak ama babamiz yanimizda degil izinleri kapatildi ne zaman gelecegi belli degil.. haliyle onun derdindeyim.. tabiki kucagima alacagim anlari yuzunun seklini dudaklarini buzusunu hatta minicik ellerini ayaklarini dusunerek vaktimi geciriyorumm.. onlarla motive oluyorum emin ol.. inşallah rabbim hepjmizin yardimcisi olsun dogumlarimiz gonlumuze gore olsun..

Canim panik olan insanlarda epudralde olsalar sakjnlestirici vuruluyor.. cunku tabiki kolay bisi degil.. panik olman cok da dogal.. ancak senjn icin genel anestezi de rahat olabilir.. insqllah ferahlik gelsin icine canim sakin sakin düşünüp karar ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…