- 18 Şubat 2016
- 2.349
- 6.299
- 108
- 33
Nasil becerdin parmagini kirmayi kiz. İstesem yapamam. Cok gecmis olsun.. Rabbim yardimcin olsun cok zor hamile hamile birde oyle dogurursan of of diyorum.Kizlar ben dunden beri fenayim once ayak kycuk parmagim kirildi dr yerine sabitledi ama bende oluyrum sandim ilk defa bi yerim kirildi ama maaf oldummm ustune birde kocamla kavga ettik birde darbe olayi biz kopruye yakin oturuyruz ucaklar insan sesleri silah sesleri 5 te uyudum memleketin yardimcisi olsun
Sende iyice şaşırmışsın kiz. Sunun surasinda haftaya doguruyorsun ne zorluyorsun kendini. Birak kalsin onlarin kirleri belli olmuyor zaten ben yilda bir yikiyorum fonlari öylede pis bir insanimSalondakı perde su tıyatro sahnesını andıran var ya ıkı yana kıvrık ortası acık , ındırdım yıkayayım dıye meger bıtısıkmış makınaya sıgmadı ıyı mi, snr jakuzıye koydum sıcfkbsu deterjan beklettım snr kaldır kaldırabılırsenbagırlaştı neyse bır sekılde dandalye uzerıne koydum suzuldu goturdum zorla astım ter ıcınde kaldım tamminecem yanlış kornıze takmışım onu farkettım sondakı ıpler takılmıyor bıraktım geldım uzanıyorum belım kopuyor kalmış 9 gunum surda sıkıntı cıkmasınn ama sınırden delı oldummm
Valla ev bile supurmuyorum karnimi agritiyor diye haliyi supurmek. Esim yardimci oluyor Allah razi olsun. Sende birak artik temizligi. Yumurta kapiya dayanmis daha perde derdindesin
Oy masallah kuzumaa..@anatkh018 ayyy cok az kaldi canm yaaa Rabbim hayirlisiyla kurtarsin ikinizi de insallahhohh haftaya bebisinlesn ne guzelll... Allahim cocuklarimizi baris, huzur dolu gunlerde saglikla buyutmemizi nasip etsin insallahh
Biz de kontrolden geliyoruzz.. Nst de temiz. Bebis iyi saglikli cok sukur. 3kg civarinda, 48-49 cm kadar dedi. Artik tam olcmek de zor zaten. Allahima sukurler olsunn.Bundan sonra her seye hazir ol, dogurmazsan haftaya gorusurz dedi. Tabi bundan sonra dogumun her an olabilecegini biliyoruz ama dr deyince yine de bi garip oldummm
Sende deseydin dogurursam da dogumda gorusuruz diye
Persembede ben gidicem bakayim bir aksilik olmassa en son 2 kiloydu simdi noldu bilmiyorum 21 gun gecmis olcak..
Begumcuk git gide tamamlaniyor tosunlasiyor. Darisi basimiza
Canim cok guzel olmus ellerine saglikKızlar bugün bunlarla uğraştım oğlum için bişeyler yapmak istedim nasıl olmuş bi bakın bakalım
Arkadaslar cocugunuzla vakit gecirmek varken neden ölüyorsunuz da eslerinize emanet ediyorsunuz.Benimle ayni seyleri dusunen biri olduguna oyle sevindim ki suan.. dun aksamdan beri ayni sey oturdu benimde icjme.. babam ve oglum filmi.. rabbi m dedim aci seyler yasagma bize.. benim esimde polis ve burada degil.. inanilmaz uzuldum.. kizim da cok hareketlidi. Yollar kapaninca esim ya gelemezse ya gorusemezsek senaryolari dondu durdu kafamda..
Cok sukur ki iyiyiz.. polisimizi askerimizi korusun kollasin rabbim.. bir cogu ne oldugunu bilmeden goreve cagirildi.. yazik cok yazik hemde.. rabbim milletimizi korusun...
Tabi kizim biraz fazla tepindi stresten kalktik gittik dr.a.. kendi dr.muza gidemedik cunku yollarimiz kapanmisti.. baska bir dr a gittim mecburen.. cok sukur sanci falan cikmadi.. kizim yaklasik 3300 olmus cooook sukur rabbime.. haftaya pazartesi kucagimda olacak insallah.. 8 gunumuz kaldi artik.. cok amaaa cok heyecanliyim..
Valla lohusalik baslamis sizde depresyonlara girmissiniz. Ölmek molmek ney bunlar yani bebegini kucagina almayi dusunsene emzirdigini vs. sana guldugunu filan.
Masallah seninkide tosuncuk olmus dogdu dogacak daha ne derdindesin
Birde cok hareket edince degil hareket etmeyince git canim benim sikinti orda olur yani