2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Gözünüz aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah.biraz erken mi aldılar sanki ben de sezaryen olu cam da o yüzden soruyorum

Yavaş mı aksın bize günler geçmiyo sende yavaş mı geçsin diyosun aşk olsun
Tamam tamam sana hızlı aksın canım son 4 günüm kaldı benim ondan herşey hazır ama sanki bişeyler eksik gibi düşümüp duruyorum bi bakmışım akşam olmuş bi bana hızlı geçio sanırım

Bana da hizli gecio sanki.. bu hafta bitti.. son bir haftam.. ruyama melegim giriuor surekli.. cok heyecanliyim..
Bu arada ben liste yapacagim son kontrol listesi.. bisi unutmayayim diye.. bence sende yap canim evden cikmadan bi goz atarsiniz

Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Aaa hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın Ağrı'ların nerede oluyor ben de uyanık düşünüyorum normal bekliyordun neden sezeryana döndü doktor

ayy gözün aydın canımm, allah analı babalı büyütsün ayrıntıları bekliyoruz :)

akıntıysa nornalde, su gibi olunca bilemedim.. kontrolün ne zaman?

Sabah ilk yataktan kalkarken baski oluyor gibi oluyor bende ama kasilma ya da eslik eden bi sanci falan varsa doktoeuna sor mutlaka. Bi de gelenin su olduna emin misn ki?? Benm dr hep fos diye gelir diyo da..

Aynen su an sana hizli geciyo bi tek sanirm canm gecsn gecsn sana da bize de.. Bi eksik yoktur merak etme ki varsa bile dogunca tamamlanir sonucta uzerinize giycek bi seyler vardir mutlaka

Ah canim o kadar az kalmiski senle beraber bende heycan yapiyorum off cok degisik bir duygu :)

Sanırım bendede aynı durum var normal akıntı diye düşünüyorum ama endişeliyimde su gibi azar azar belimdede ince ince bir ağrı var ama kasılmam yok daha erken çok erken diye doktorumuda aramadım bugüne kadar çok normaldi herşey inşallah erken surpriz yapmaz

Herkes iyi suku
Grubun ilk melegi geldi hayirli olsun dualarik seninle

@bebem-1221 hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inş ağrılarında çok doğal nede olsa ameliyat ama bir iki gün içinde toparlarsın defalarca ameliyat olmuş biri olarak söylemek istedimki ikinci gün hafifler üçüncü gün normale dönersin ama bebişin sana güç verir inş .sağlıkla büyük allah herkeze nasip etsin inş

Gizun aydin canim hayirli bir evlat olsun insallah...

Kızlar ya bu göbeğin yani bebegin asagi inmesi nasıl anlaşılıyor cuma günü doktor inmemis dedi ama dün den bu yana göbeğim biraz aşağı indi sanki kasiklarim acayip agriyor kramp gibi yürürken zorlaniyorum kalcam agriyor ama oturunca midem batiyor gibi oluyor aklim karıştı bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…