- 28 Aralık 2015
- 165
- 113
- 103
- 43
Gözünüz aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah.biraz erken mi aldılar sanki ben de sezaryen olu cam da o yüzden soruyorumKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Bendede 3 gündür var cnm ara ara tutuyor. Kasık mı desem vajina mı desem ne desem bilemiyorum. Benim karnımda aşağı indi, yani ben öyle hissediyorum. Bu hafta iş yerindede acayip zorlandım, arkadaşlar sağolsun,oturtup kaldırıyorlar beni. Ben bu 3 günde acayip değiştim, çok hareketli bir insanım normalde,bu halime inanamıyırum haftaya iş son, nasıl geçiricem acaba. Hamileliğin zorluğunu daha yeni anladım desem yeridir.ağrılada cabası oluyor üzerine.
Büyük tuvalete gitme ağrısı oluyor daha çok..oraya da ağrı ve baskı başladı sanki bebek ittiriyor gibi çok çişim varmış gibi oluyor .benim de 24 ü son günüm izne çıkıyorum,şişlik ve kaşıntılardan yılmıştım ama ben de ağrıları yeni hissetmeye başladım.
Tamam tamam sana hızlı aksın canım son 4 günüm kaldı benim ondan herşey hazır ama sanki bişeyler eksik gibi düşümüp duruyorum bi bakmışım akşam olmuşYavaş mı aksın bize günler geçmiyo sende yavaş mı geçsin diyosun aşk olsun
Bana da hizli gecio sanki.. bu hafta bitti.. son bir haftam.. ruyama melegim giriuor surekli.. cok heyecanliyim..Tamam tamam sana hızlı aksın canım son 4 günüm kaldı benim ondan herşey hazır ama sanki bişeyler eksik gibi düşümüp duruyorum bi bakmışım akşam olmuşbi bana hızlı geçio sanırım
Aaa hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın Ağrı'ların nerede oluyor ben de uyanık düşünüyorum normal bekliyordun neden sezeryana döndü doktorKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
ayy gözün aydın canımm, allah analı babalı büyütsünKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
akıntıysa nornalde, su gibi olunca bilemedim.. kontrolün ne zaman?Kızlar günaydın herkese,sabahları ilk 1-2 saat kasigimda ağrı sanki alt tarafta kasılma baskı gibi bisey oluyor benim,sonra yavaş yavaş geciyo .bi de yine sabahları azıcık su geliyo,akıntı gibi kıvamlı değil ama bildiğin su gibi.benden başka bunu yaşayan var mi??normal midir sizce??
Kızlar günaydın herkese,sabahları ilk 1-2 saat kasigimda ağrı sanki alt tarafta kasılma baskı gibi bisey oluyor benim,sonra yavaş yavaş geciyo .bi de yine sabahları azıcık su geliyo,akıntı gibi kıvamlı değil ama bildiğin su gibi.benden başka bunu yaşayan var mi??normal midir sizce??
Tamam tamam sana hızlı aksın canım son 4 günüm kaldı benim ondan herşey hazır ama sanki bişeyler eksik gibi düşümüp duruyorum bi bakmışım akşam olmuşbi bana hızlı geçio sanırım
Ah canim o kadar az kalmiski senle beraber bende heycan yapiyorum off cok degisik bir duygu :)Tamam tamam sana hızlı aksın canım son 4 günüm kaldı benim ondan herşey hazır ama sanki bişeyler eksik gibi düşümüp duruyorum bi bakmışım akşam olmuşbi bana hızlı geçio sanırım
Kızlar günaydın herkese,sabahları ilk 1-2 saat kasigimda ağrı sanki alt tarafta kasılma baskı gibi bisey oluyor benim,sonra yavaş yavaş geciyo .bi de yine sabahları azıcık su geliyo,akıntı gibi kıvamlı değil ama bildiğin su gibi.benden başka bunu yaşayan var mi??normal midir sizce??
Grubun ilk melegi geldi hayirli olsun dualarik seninleKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Canim bence ideal olmus..Eki Görüntüle 1859006 Kızlar hastane kapı süsü yaptım nasıl olmuş. BiraZ daha süs istermi sizce
3.bebişimiz.Masal ve ikizler var ablalar ve abiHerkes iyi suku
Grubun ilk melegi geldi hayirli olsun dualarik seninle
Gozun aydin canimm sevindim adina darisi bizlere insallahhKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Gizun aydin canim hayirli bir evlat olsun insallah...Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?