- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Şimdiden böyleysem o Zaman son 3 hafta yandım desene Allah yardımcımız olsun
Resim çerçevesinden yapmışsınız sanırım.
Bu mu büyük. Tatlım ben en son 5 aylıkken karnim böyleydi34+5 gittikçe büyüyorum :)
Bende 36. Haftada başlayacağım günde 4 5 tane ile. Son haftalarda bir kilo yerim bir oturuşta öyle de seviyorum.ben de şimdi hurma aldım bu ara bol bol yicem.
Ayy minnak karinn cok seker.. Zayif ne guzel ya of cok hevesleniyorum34+5 gittikçe büyüyorum :)
Yok canım ya böyle değil baya aşağı iniyor. Ben arkadaştan biliyorum. Sanki senin inmemiş.Ayy minnak karinn cok seker.. Zayif ne guzel ya of cok hevesleniyorum
Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?Eki Görüntüle 1859151
Hmm gorenler oyle diyince bende sasiriyorum canim yaa. Demek dahaa asagida olucak mide kisminda 4 parmak kadar bosluk var benim gogusle gobek arasinda oraya bastirdimda pek belli olmamis cekerken.Yok canım ya böyle değil baya aşağı iniyor. Ben arkadaştan biliyorum. Sanki senin inmemiş.
O masaji nasil yapicaksin rahat uzanabiliyormusun ? Ben hic uzanamiyorum ya hemen yoruluyorum deneyeyim dedim de yok yaniKızlar yarından itibaren perine masajı ve bogurtlen yapragi çayına başlıyorum. Öyle böyle derken doğuma baya yaklaştık.
Bebeğin yatisina göre değişir bence canım. Daha haftan küçük bunlara takılma. Zamanında gelsin umarım.Hmm gorenler oyle diyince bende sasiriyorum canim yaa. Demek dahaa asagida olucak mide kisminda 4 parmak kadar bosluk var benim gogusle gobek arasinda oraya bastirdimda pek belli olmamis cekerken.
Kimlere Zaman çabuk geçiyor ya bana hiç geçmiyor hele bu gece sıcaktan hiç uyuyamadım artık doğursam da Rahat etsem diyorum gerçi doğurunca rahat mı ericeğimle o da ayrı
O masaji nasil yapicaksin rahat uzanabiliyormusun ? Ben hic uzanamiyorum ya hemen yoruluyorum deneyeyim dedim de yok yani
Ben suan gelmesi taraftari degilim zaten canim dursun durdugu yerde erken daha sipam az daha buyusun :) birkac kisi diyince tedirgin oldum o yuzden :)Bebeğin yatisina göre değişir bence canım. Daha haftan küçük bunlara takılma. Zamanında gelsin umarım.
Anladim balim uzanmak derken hani elim oraya zor kavusuyor her pozisyondaUzanarak değil zaten canim. 2 yöntem var biri bir bacağını sandalye üstüne çıkarıyorsun öyle yapıyorsun. Diğeri de koltuk kenarına diz çöküp yapabilirsin. Eki Görüntüle 1859152 aha da boyle cokulecek. Asagi bakan dizi yere yasla. Zaten 5 dakika yapılacak. 2.5 ar dk 2 seans yapabilirsin.
oturunca yine yukarı çıkıyor gibi oluyor ya mideye baskısı devam edebilir. bir de aynada bakınca insan cidden indiğini görebiliyor.Şuan öyle de oturunca midem de biraz baskı oluyor o aklımı karıştırdı sadece cnm öyle olsada inmis olabilir mi
Son önerim de arka taraftan ulaşabilirsin. Yani elini poponun arasindan gecirebilirsin. Ama yine de yapamıyorum dersen sen bilirsin güzelim.Ben suan gelmesi taraftari degilim zaten canim dursun durdugu yerde erken daha sipam az daha buyusun :) birkac kisi diyince tedirgin oldum o yuzden :)
Anladim balim uzanmak derken hani elim oraya zor kavusuyor her pozisyondabide ben kiloluyum ya ondan kaynaklida olabilir.
Nefesimi tutarak taharetleniyorum sen dusun egilemiyorumda cocuk ittiryo gibi oluyor. Anlicagin acaip zor geliyor bana o masaj :))
bence henüz inmemiş. inince daha sarkmış gibi duruyor karın.Ayy minnak karinn cok seker.. Zayif ne guzel ya of cok hevesleniyorum
Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?Eki Görüntüle 1859151
Amin Can'ım az kaldı inşallah kolaylıkla geçer bu zamanlardaŞimdiden böyleysem o Zaman son 3 hafta yandım desene Allah yardımcımız olsun
Yürü Can'ım son ana kadar bekle sezeryan kolay bir şey değiş bir de çocuk için en sağlıklısı normal doğum benim bu ikinci bebeğim sezeyan olacağım bende erken gelmesin diye uğrşıyorum evde biraz temizlik yaptım Ağrı'larım arttı şu önümüzdeki haftayı atlatayım sonra ne Zaman gelirse gelsin o yüzden önümüzdeki hafta boyunca hiç bir şey yapmayacağım artıkgerçekten ya son bir haftadır baya ağırım artık. Ama doğum başlasın diye çılgınca yürüyorum. Bugün eşim ve annemle bir sürü gezdik artık onlar yoruldu ben hala gezme peşindeydim. Akşam da çıkacağız. 40. haftaya kadar doğurdum doğurdum yoksa doktorum çok pimpirikli bebek tehlikeye girer diye sezeryan önerebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?