2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
34+5 gittikçe büyüyorum :)
Ayy minnak karinn cok seker.. Zayif ne guzel ya of cok hevesleniyorum

Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?

Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?Eki Görüntüle 1859151
Yok canım ya böyle değil baya aşağı iniyor. Ben arkadaştan biliyorum. Sanki senin inmemiş.

Yok canım ya böyle değil baya aşağı iniyor. Ben arkadaştan biliyorum. Sanki senin inmemiş.
Hmm gorenler oyle diyince bende sasiriyorum canim yaa. Demek dahaa asagida olucak mide kisminda 4 parmak kadar bosluk var benim gogusle gobek arasinda oraya bastirdimda pek belli olmamis cekerken.

Kızlar yarından itibaren perine masajı ve bogurtlen yapragi çayına başlıyorum. Öyle böyle derken doğuma baya yaklaştık.
O masaji nasil yapicaksin rahat uzanabiliyormusun ? Ben hic uzanamiyorum ya hemen yoruluyorum deneyeyim dedim de yok yani

Hmm gorenler oyle diyince bende sasiriyorum canim yaa. Demek dahaa asagida olucak mide kisminda 4 parmak kadar bosluk var benim gogusle gobek arasinda oraya bastirdimda pek belli olmamis cekerken.
Bebeğin yatisina göre değişir bence canım. Daha haftan küçük bunlara takılma. Zamanında gelsin umarım.

Kimlere Zaman çabuk geçiyor ya bana hiç geçmiyor hele bu gece sıcaktan hiç uyuyamadım artık doğursam da Rahat etsem diyorum gerçi doğurunca rahat mı ericeğimle o da ayrı

Al benden de okdr! Darbe gecesi korkudan öldüm öldüm dirildim. Sogukkanliyimdir normalde ama ogun dogma ihtimali ilkkez boyle birsey yasiyor olmak fln derken cidden cok korktum ama bana misin demiyor bu kiz! Keyfi yerinde! Avmlerde pazarda geziyorum tik yok! Nisan da geldi guya ama agrim bile yok! Yalanci kasilmalar azicik oda aksam yatmadan once bi iki sefer fln. Hatta bana dogum kanalina da girmemis gibi geliyor! Gobegim yerli yerinde! Acilma yumusama internetten ogrendigim gibi bakiyorum orda da tik yok! Sicaklar hergun artan catlaklarim bide bu belirsizlik sabirsizlandiriyor beni! Normal dogum konusunda takintili ben sali gun ki son kontrolde dr dan sezeryan icin gun isticem. Haftaya haftasonuna kdr geldi geldi zaten 41 hafta olmus oluyor yoksa sezeryan! Hayirlisi artik valla!

Bu arada tebrik ederim cnm @bebem-1221 ! Topigin ilk annesi olucam dedim dedim 4. Melegimiz geldi bile! Anali babali saglikli uzun omru olsun ins!

O masaji nasil yapicaksin rahat uzanabiliyormusun ? Ben hic uzanamiyorum ya hemen yoruluyorum deneyeyim dedim de yok yani

Uzanarak değil zaten canim. 2 yöntem var biri bir bacağını sandalye üstüne çıkarıyorsun öyle yapıyorsun. Diğeri de koltuk kenarına diz çöküp yapabilirsin. aha da boyle cokulecek. Asagi bakan dizi yere yasla. Zaten 5 dakika yapılacak. 2.5 ar dk 2 seans yapabilirsin.

Bebeğin yatisina göre değişir bence canım. Daha haftan küçük bunlara takılma. Zamanında gelsin umarım.
Ben suan gelmesi taraftari degilim zaten canim dursun durdugu yerde erken daha sipam az daha buyusun :) birkac kisi diyince tedirgin oldum o yuzden :)
Anladim balim uzanmak derken hani elim oraya zor kavusuyor her pozisyonda bide ben kiloluyum ya ondan kaynaklida olabilir.
Nefesimi tutarak taharetleniyorum sen dusun egilemiyorumda cocuk ittiryo gibi oluyor. Anlicagin acaip zor geliyor bana o masaj :))

Şuan öyle de oturunca midem de biraz baskı oluyor o aklımı karıştırdı sadece cnm öyle olsada inmis olabilir mi
oturunca yine yukarı çıkıyor gibi oluyor ya mideye baskısı devam edebilir. bir de aynada bakınca insan cidden indiğini görebiliyor.

Son önerim de arka taraftan ulaşabilirsin. Yani elini poponun arasindan gecirebilirsin. Ama yine de yapamıyorum dersen sen bilirsin güzelim. kızlar biraz açık yazdım kusura bakmayın.

Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?Eki Görüntüle 1859151
bence henüz inmemiş. inince daha sarkmış gibi duruyor karın.

Yürü Can'ım son ana kadar bekle sezeryan kolay bir şey değiş bir de çocuk için en sağlıklısı normal doğum benim bu ikinci bebeğim sezeyan olacağım bende erken gelmesin diye uğrşıyorum evde biraz temizlik yaptım Ağrı'larım arttı şu önümüzdeki haftayı atlatayım sonra ne Zaman gelirse gelsin o yüzden önümüzdeki hafta boyunca hiç bir şey yapmayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…