- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Gözün aydın. Sağlıcakla analı babalı büyüsün...Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Çok güzel böyle iyi bence. Çok şık.Eki Görüntüle 1859006 Kızlar hastane kapı süsü yaptım nasıl olmuş. BiraZ daha süs istermi sizce
Gözünüz aydın canım,Allah anali babalı büyütsün.Hayırlı bir evlat olsun inşallah.Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
göbek inince nefes alıp vermek daha rahat olur. göbekle göğüsler arasında birkaç parmak boşluk olurKızlar ya bu göbeğin yani bebegin asagi inmesi nasıl anlaşılıyor cuma günü doktor inmemis dedi ama dün den bu yana göbeğim biraz aşağı indi sanki kasiklarim acayip agriyor kramp gibi yürürken zorlaniyorum kalcam agriyor ama oturunca midem batiyor gibi oluyor aklim karıştı bilen var mi
Resim çerçevesinden yapmışsınız sanırım.Eki Görüntüle 1859006 Kızlar hastane kapı süsü yaptım nasıl olmuş. BiraZ daha süs istermi sizce
Evet hava çok sıcak bir şeyler yapmak işlenceye dönüyor su gibi ter işinde kalıyorum doğurmazsın heralde var mı belirtiAy kızlar ne sıcaktı bugün. Birazda evle ilgilenelim dedik, ıvır zıvır upraştık bitmedi,daha da bir ton işimiz var. Hele çocuk odası bEşik kur çanta hazırla,onlar skşama kaldı. Şimdi bAyıldım olduğum yerde kaldım. Dinleniyim,izne ayrılmama 1 hafta kaldı,izne ayrılmadan doğurursam diyr herşeui taöaölamaya çalışıyorum
Çok şükür belirti yok daha, bu cuma gorunucez doktora. Doktor der artık bişiler. Anneme kalırsa, izne ayrıldığım gibi douma gidicrm. İçine öylr doğuyormuş.Evet hava çok sıcak bir şeyler yapmak işlenceye dönüyor su gibi ter işinde kalıyorum doğurmazsın heralde var mı belirti
Şuan öyle de oturunca midem de biraz baskı oluyor o aklımı karıştırdı sadece cnm öyle olsada inmis olabilir migöbek inince nefes alıp vermek daha rahat olur. göbekle göğüsler arasında birkaç parmak boşluk olur
Belki de 40 haftayı dolduracaksın 41 de doğurursunÇok şükür belirti yok daha, bu cuma gorunucez doktora. Doktor der artık bişiler. Anneme kalırsa, izne ayrıldığım gibi douma gidicrm. İçine öylr doğuyormuş.
canım çok duygulandım şimdi okudum çok mutlu oldum sağlıkla kavuşmana bebeğine. Upuzun sağlıklı analı babalı ömrü olsun yavrununKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
ben de şimdi hurma aldım bu ara bol bol yicem.Arkadaşlar Peygamber Efendimiz (sav) bebek dogunca ilk ağzına ezip hurma sürmemiş..sünnet yani..ben çocuklarıma hep yaptım bunda da yapacağım inşallah..belki bilmeyen vardır diye yazayım dedim..
Ye canım şifa olsun..bebise de yedirecek misin?ben de şimdi hurma aldım bu ara bol bol yicem.
Sen bir de son üç haftaya gir benim çok zor geçiyor valla çatı Ağrı'sı bel Ağrı'sı sıcaklar değil yürümek oturup kalkmak bile çok zorSıcaktan rahat nefes alamıyorum doktor yürüyüş yap Dedi ama aksam çıksam 10 dk dan sonra belim ağrıyor yürüyüş şart normal doğum için bu aralar bir üşengeçlik var ki sormayın gitsin Can'lar sürekli uzanmak istiyorum
Şimdiden böyleysem o Zaman son 3 hafta yandım desene Allah yardımcımız olsunSen bir de son üç haftaya gir benim çok zor geçiyor valla çatı Ağrı'sı bel Ağrı'sı sıcaklar değil yürümek oturup kalkmak bile çok zor
gerçekten ya son bir haftadır baya ağırım artık. Ama doğum başlasın diye çılgınca yürüyorum. Bugün eşim ve annemle bir sürü gezdik artık onlar yoruldu ben hala gezme peşindeydim. Akşam da çıkacağız. 40. haftaya kadar doğurdum doğurdum yoksa doktorum çok pimpirikli bebek tehlikeye girer diye sezeryan önerebilir.Sen bir de son üç haftaya gir benim çok zor geçiyor valla çatı Ağrı'sı bel Ağrı'sı sıcaklar değil yürümek oturup kalkmak bile çok zor
Sen bir de son üç haftaya gir benim çok zor geçiyor valla çatı Ağrı'sı bel Ağrı'sı sıcaklar değil yürümek oturup kalkmak bile çok zor
gerçekten ya son bir haftadır baya ağırım artık. Ama doğum başlasın diye çılgınca yürüyorum. Bugün eşim ve annemle bir sürü gezdik artık onlar yoruldu ben hala gezme peşindeydim. Akşam da çıkacağız. 40. haftaya kadar doğurdum doğurdum yoksa doktorum çok pimpirikli bebek tehlikeye girer diye sezeryan önerebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?