2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Son önerim de arka taraftan ulaşabilirsin. Yani elini poponun arasindan gecirebilirsin. Ama yine de yapamıyorum dersen sen bilirsin güzelim. kızlar biraz açık yazdım kusura bakmayın.
Hahah kiz o hic gitmiyor yemin ederim sana arkadan hic uzanmiyor bufa kalsin napalim insallaj etkisini gorursun :)

Anladim canim beni yiyolar o zaman sen daha tecrubelisin tabi :)
İnmesin suan azdaha sabit kalsin yavrum :)
hem daha erken canım. bir de her gebenin karnı şu haftada iner diye bir şey yok.
genelde doğum çok yakınken iniyor.

Daha da aşağı iniyor bence çok aşağıda değil benimki daha aşağıda
Bilmedigim icin canim sorayim dedim. Belli eder kendini herlde sarkmis gibi olucak dedigine gore B Began in :)) benim daha tam oyle degil aynen. Sadece 4 parmak kadar gogusumle gobegimin arasinda bosluk var mide ice göçük asagida basliyor sisikligi.. Normali oyledir belkide.

Can'ım belli olmaz benim ilk gebeliğimde sancım tam 49 haftayı doldurduğu gün geldi 40 haftayı geçede bilir inşallah bir sıkıntı olmaz da normal doğurursun

Kızlar yarından itibaren perine masajı ve bogurtlen yapragi çayına başlıyorum. Öyle böyle derken doğuma baya yaklaştık.
Ya o çaya araştırmıştım kimisi erken doğuma neden olur dio hatta hamilelerin içmemesi lazım gibi bişeyde yazıodu ben tam bilemedim
Erken gelmesini hiç istemiorum
Perine masajını hangi yağlarla yapıosun ??

Merhaba bende Ağustos annesı olacağım inşallah 2. Çocuğum 1 Ağustos'a gun aldık seZeryan için ilki sezeryan olunca malesef yıne sezeryan yapıyorlar yoksa suan nırmal dogum yapmayı cok ısterdım 2012 Ağustos annelerındeydım zamanında tur kısmet bu ayaymış

Merhaba hayırlı olsun bebişş
İlki seseryan olumca ikinciyi artık normal yapıyorlar aslında ?? İlla seseryan olmak zorunda değilsiniz bi sıkıntınız yoksa

36dan sonra günde 3 bardak ıcecegım canım. Erken doğuma neden olacağını sanmam ama içine şüphe düştüyse içme. Doktorum sadece buğday yağı dedi. Diğerleri alerjik reaksiyona sebep olabiliyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…