- 30 Nisan 2010
- 1.269
- 2.180
- 133
Daha da aşağı iniyor bence çok aşağıda değil benimki daha aşağıdaAyy minnak karinn cok seker.. Zayif ne guzel ya of cok hevesleniyorum
Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?Eki Görüntüle 1859151
HahahSon önerim de arka taraftan ulaşabilirsin. Yani elini poponun arasindan gecirebilirsin. Ama yine de yapamıyorum dersen sen bilirsin güzelim.kızlar biraz açık yazdım kusura bakmayın.
Anladim canim beni yiyolar o zamanbence henüz inmemiş. inince daha sarkmış gibi duruyor karın.
hem daha erken canım. bir de her gebenin karnı şu haftada iner diye bir şey yok.Anladim canim beni yiyolar o zamansen daha tecrubelisin tabi :)
İnmesin suan azdaha sabit kalsin yavrum :)
Bilmedigim icin canim sorayim dedim. Belli eder kendini herlde sarkmis gibi olucak dedigine gore B Began in :)) benim daha tam oyle degil aynen. Sadece 4 parmak kadar gogusumle gobegimin arasinda bosluk var mide ice göçük asagida basliyor sisikligi.. Normali oyledir belkide.Daha da aşağı iniyor bence çok aşağıda değil benimki daha aşağıda
Can'ım belli olmaz benim ilk gebeliğimde sancım tam 49 haftayı doldurduğu gün geldi 40 haftayı geçede bilir inşallah bir sıkıntı olmaz da normal doğurursunAl benden de okdr! Darbe gecesi korkudan öldüm öldüm dirildim. Sogukkanliyimdir normalde ama ogun dogma ihtimali ilkkez boyle birsey yasiyor olmak fln derken cidden cok korktum ama bana misin demiyor bu kiz! Keyfi yerinde! Avmlerde pazarda geziyorum tik yok! Nisan da geldi guya ama agrim bile yok! Yalanci kasilmalar azicik oda aksam yatmadan once bi iki sefer fln. Hatta bana dogum kanalina da girmemis gibi geliyor! Gobegim yerli yerinde! Acilma yumusama internetten ogrendigim gibi bakiyorum orda da tik yok! Sicaklar hergun artan catlaklarim bide bu belirsizlik sabirsizlandiriyor beni! Normal dogum konusunda takintili ben sali gun ki son kontrolde dr dan sezeryan icin gun isticem. Haftaya haftasonuna kdr geldi geldi zaten 41 hafta olmus oluyor yoksa sezeryan! Hayirlisi artik valla!
Bu arada tebrik ederim cnm @bebem-1221 ! Topigin ilk annesi olucam dedim dedim 4. Melegimiz geldi bile! Anali babali saglikli uzun omru olsun ins!
Aman inmesin zaten korkutuyolar insanihem daha erken canım. bir de her gebenin karnı şu haftada iner diye bir şey yok.
genelde doğum çok yakınken iniyor.
Süper yaa çok tatlısınız.canlar bu da 37+3 halimizz :):) göbeğimi sonradan eklemişler gibi duruyor.. öne doğru uzadı :):)vapurun burnu gibi.. kızım güverteye çıkıp titanic pozu verebilirrr Eki Görüntüle 1859161 Eki Görüntüle 1859162
Ya o çaya araştırmıştım kimisi erken doğuma neden olur dio hatta hamilelerin içmemesi lazım gibi bişeyde yazıodu ben tam bilemedimKızlar yarından itibaren perine masajı ve bogurtlen yapragi çayına başlıyorum. Öyle böyle derken doğuma baya yaklaştık.
Süper yaa çok tatlısınız.
göbüş çok tatlı bence :)canlar bu da 37+3 halimizz :):) göbeğimi sonradan eklemişler gibi duruyor.. öne doğru uzadı :):)vapurun burnu gibi.. kızım güverteye çıkıp titanic pozu verebilirrr Eki Görüntüle 1859161 Eki Görüntüle 1859162
sağol canım benim.. artık sonlara doğru böyle oluyormuş demekki :) her anı güzel.. çok şükürgöbüş çok tatlı bence :)
ay bayıldım yaa karnın azıcın ne güzelAyy minnak karinn cok seker.. Zayif ne guzel ya of cok hevesleniyorum
Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?Eki Görüntüle 1859151
Maşallah çok gğzelsiniz valli kız karnı yayvan olur derler sizinki sivri yapı meselesi demekkiicanlar bu da 37+3 halimizz :):) göbeğimi sonradan eklemişler gibi duruyor.. öne doğru uzadı :):)vapurun burnu gibi.. kızım güverteye çıkıp titanic pozu verebilirrr Eki Görüntüle 1859161 Eki Görüntüle 1859162
Merhaba hayırlı olsun bebişşMerhaba bende Ağustos annesı olacağım inşallah 2. Çocuğum 1 Ağustos'a gun aldık seZeryan için ilki sezeryan olunca malesef yıne sezeryan yapıyorlar yoksa suan nırmal dogum yapmayı cok ısterdım 2012 Ağustos annelerındeydım zamanında tur kısmet bu ayaymış
Aslinda azicik degil ama oyle buyukde degil canim sagolasinn :))ay bayıldım yaa karnın azıcın ne güzel
36dan sonra günde 3 bardak ıcecegım canım. Erken doğuma neden olacağını sanmam ama içine şüphe düştüyse içme. Doktorum sadece buğday yağı dedi. Diğerleri alerjik reaksiyona sebep olabiliyormus.Ya o çaya araştırmıştım kimisi erken doğuma neden olur dio hatta hamilelerin içmemesi lazım gibi bişeyde yazıodu ben tam bilemedim
Erken gelmesini hiç istemiorum
Perine masajını hangi yağlarla yapıosun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?