- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Bu da bizzz çok komikm 1 metre öteden gidiyor :)) oğluşum
37+2 yani dünkü halimiz
Maşallah çok gğzelsiniz valli kız karnı yayvan olur derler sizinki sivri yapı meselesi demekkii
Benim de böyle. Önden önden gidiyor kızım. Bir de bugünlerde çok aktif.Bu da bizzz çok komikm 1 metre öteden gidiyor :)) oğluşum
37+2 yani dünkü halimiz
Benim de kiz ama karnim aynı erkek karnı.Ayy maasallah size canimm.. benimle ahni gobuse sahipsin sende.. sivrildi artik gobusler :))
Kizim bu konudaki tum varsayimlari yiktiherkes erkek zannediyor :))
Kiz ben senle ayniyim bebek nerdee34+5 gittikçe büyüyorum :)
Hala erkek mi diye soruyorlar mi sanada canim?? Daha dun bile sordular bana hastanede erkek mi diye :)))Benim de kiz ama karnim aynı erkek karnı.
Evet canım ama kız bizimki kuşunu gösterdi doktor benim sormamdan bıkıp.Hala erkek mi diye soruyorlar mi sanada canim?? Daha dun bile sordular bana hastanede erkek mi diye :)))
Evet canım ama kız bizimki kuşunu gösterdi doktor benim sormamdan bıkıp.
Ben d vitamini içiyorum tadı fantaya benziyor. Canın istiyorsa az iç canım.Kizlar canim bir kola icmek istiyor ki anlatamamm.. azicik icicem galiba soyle soguk soguk dayanamiyorummmm
tşk ederım evet ama doktorum rıske atmaya gerek yok dedı nasılsa aynı yerden kesılıyor bır kere kesılmıs ne geregı var rıskı atmaya hayatını dedı açıkcası cok korkuttum ameliyatında Allah yardımcımız olsunMerhaba hayırlı olsun bebişş
İlki seseryan olumca ikinciyi artık normal yapıyorlar aslında ?? İlla seseryan olmak zorunda değilsiniz bi sıkıntınız yoksa
Artik doguma az kaldi diye iyice cozuttum sanirim.. bisileri yer icer oldum.. hadi hayirlisiBen d vitamini içiyorum tadı fantaya benziyor. Canın istiyorsa az iç canım.
İç bısey olmaz yarım bardak baZen bende içiyorum oğluma Hamıleyken okadar dıkkat ettımkı bu sefer yapamadım ama kahve cips kola cok canım ısteyınce tadına bakıyorumKizlar canim bir kola icmek istiyor ki anlatamamm.. azicik icicem galiba soyle soguk soguk dayanamiyorummmm
Bu zamana kadar dikkat ettim bayagi ama artik dayanamiyorum.. havada sicak ictim vallahi bi iyi geldikiiii :)İç bısey olmaz yarım bardak baZen bende içiyorum oğluma Hamıleyken okadar dıkkat ettımkı bu sefer yapamadım ama kahve cips kola cok canım ısteyınce tadına bakıyorum
Birde içtikçe içesi gelıyor insanınBu zamana kadar dikkat ettim bayagi ama artik dayanamiyorum.. havada sicak ictim vallahi bi iyi geldikiiii :)
Çok teşekkür ederim cnm valla sağol ya merak edip duruyordumoturunca yine yukarı çıkıyor gibi oluyor ya mideye baskısı devam edebilir. bir de aynada bakınca insan cidden indiğini görebiliyor.
Ay aynı ben valla bende öyle:)Artik doguma az kaldi diye iyice cozuttum sanirim.. bisileri yer icer oldum.. hadi hayirlisi
Ayy maasallah size canimm.. benimle ahni gobuse sahipsin sende.. sivrildi artik gobusler :))
Sağol tatlım :))Evet yaa baştan beri hem sivri hem aşağıda duruyor o yüzden coktan beridir çatı ağrısı çekiyorum :/
Kizim bu konudaki tum varsayimlari yiktiherkes erkek zannediyor :))
Maşallah yaa gercekten son ayda hareketleri hissedilmez diolardı en cok hissettiğim zamandayım ama çok hoşş yaaa :)Benim de böyle. Önden önden gidiyor kızım. Bir de bugünlerde çok aktif.
Doğuma çok az kala hareket etmiyor doğum için enerji topluyormuş bebekler. Yoksa hareketleri hissetmemek mümkün mü?Maşallah yaa gercekten son ayda hareketleri hissedilmez diolardı en cok hissettiğim zamandayım ama çok hoşş yaaa :)
Waaaw kvden ne becerikliymiş. Çok harika olmuş hepsi.Kızlar bunlar da kurabiyelerimizkayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?