2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu da bizzz çok komikm 1 metre öteden gidiyor :)) oğluşum
37+2 yani dünkü halimiz

Ayy maasallah size canimm.. benimle ahni gobuse sahipsin sende.. sivrildi artik gobusler :))

Maşallah çok gğzelsiniz valli kız karnı yayvan olur derler sizinki sivri yapı meselesi demekkii

Kizim bu konudaki tum varsayimlari yikti herkes erkek zannediyor :))

Merhaba hayırlı olsun bebişş
İlki seseryan olumca ikinciyi artık normal yapıyorlar aslında ?? İlla seseryan olmak zorunda değilsiniz bi sıkıntınız yoksa
tşk ederım evet ama doktorum rıske atmaya gerek yok dedı nasılsa aynı yerden kesılıyor bır kere kesılmıs ne geregı var rıskı atmaya hayatını dedı açıkcası cok korkuttum ameliyatında Allah yardımcımız olsun

Kizlar canim bir kola icmek istiyor ki anlatamamm.. azicik icicem galiba soyle soguk soguk dayanamiyorummmm
İç bısey olmaz yarım bardak baZen bende içiyorum oğluma Hamıleyken okadar dıkkat ettımkı bu sefer yapamadım ama kahve cips kola cok canım ısteyınce tadına bakıyorum

İç bısey olmaz yarım bardak baZen bende içiyorum oğluma Hamıleyken okadar dıkkat ettımkı bu sefer yapamadım ama kahve cips kola cok canım ısteyınce tadına bakıyorum
Bu zamana kadar dikkat ettim bayagi ama artik dayanamiyorum.. havada sicak ictim vallahi bi iyi geldikiiii :)

Benim de böyle. Önden önden gidiyor kızım. Bir de bugünlerde çok aktif.
Maşallah yaa gercekten son ayda hareketleri hissedilmez diolardı en cok hissettiğim zamandayım ama çok hoşş yaaa :)

Maşallah yaa gercekten son ayda hareketleri hissedilmez diolardı en cok hissettiğim zamandayım ama çok hoşş yaaa :)
Doğuma çok az kala hareket etmiyor doğum için enerji topluyormuş bebekler. Yoksa hareketleri hissetmemek mümkün mü?
Ayağını bacağını bir yana bir öbür yana yaslıyor.

Kızlar bunlar da kurabiyelerimiz kayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum

Eklentiler

• IMG-20160717-WA0002.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20160717-WA0001.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20160717-WA0000.webp
    17 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…