- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 33
Kaynana var kaynana var işte ne güzel valla :)Kızlar bunlar da kurabiyelerimizkayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum
Ay yazıyı görünce dayanamadım kalktım bende içtim ama ben şeker kullanmadığım için zero içtim azıcık:)Kizlar canim bir kola icmek istiyor ki anlatamamm.. azicik icicem galiba soyle soguk soguk dayanamiyorummmm
Ayy maasallah ne kayinvalideler var.. ellerine kollarina sağlık..Kızlar bunlar da kurabiyelerimizkayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum
Afiyet olsu canim.. ohh sifa olsunnAy yazıyı görünce dayanamadım kalktım bende içtim ama ben şeker kullanmadığım için zero içtim azıcık:)
Sağol canım sanada afiyet bal şeker olsun şerefeAfiyet olsu canim.. ohh sifa olsunn
Benimde sabah kalkınca gece bıyunca ağrıyor bileğimde ağrıyorKızlar su bırkac gundur ozellikle sabah uyanınca el parmaklarım agrıyor sızde de var mı boyle bısey?
Ayy minnak karinn cok seker.. Zayif ne guzel ya of cok hevesleniyorum
Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?Eki Görüntüle 1859151
canlar bu da 37+3 halimizz :):) göbeğimi sonradan eklemişler gibi duruyor.. öne doğru uzadı :):)vapurun burnu gibi.. kızım güverteye çıkıp titanic pozu verebilirrr Eki Görüntüle 1859161 Eki Görüntüle 1859162
Aynen canim bizde doğan bebeğe verilir hurma. Hem sarilik olmasini engelliyor. Bende verecem inşallahArkadaşlar Peygamber Efendimiz (sav) bebek dogunca ilk ağzına ezip hurma sürmemiş..sünnet yani..ben çocuklarıma hep yaptım bunda da yapacağım inşallah..belki bilmeyen vardır diye yazayım dedim..
Bu da bizzz çok komikm 1 metre öteden gidiyor :)) oğluşum
37+2 yani dünkü halimiz
Komşumun gobusu de cok guzel hayirlisiyla kucagimiza da alsaydıkBu da bizzz çok komikm 1 metre öteden gidiyor :)) oğluşum
37+2 yani dünkü halimiz
Amin hepimizinAslinda azicik degil ama oyle buyukde degil canim sagolasinn :))
Bunu bile tasimasi cok zor.. Sizlerin daha buyuk Allah yardim etsin
Maşallah kv deye hamaratmis bizde maalesefKızlar bunlar da kurabiyelerimizkayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum
Tşk ederim cnm :) ama benim cildim çok hassas biraz daha büyürse karnım çatır çatır çatlıcakBu mu büyük. Tatlım ben en son 5 aylıkken karnim böyleydi
Hakkaten sanki aşağı inmiş gibi Dr un bişey dedi mi kiAyy minnak karinn cok seker.. Zayif ne guzel ya of cok hevesleniyorum
Buda benim gobusim. Kizlar sizce asagi inmis mi ? Beni goren herkes dogum yakin assagi inmis diyor da.. Siz farkedebiliyormusunuz ?Eki Görüntüle 1859151
Bende 36dan sonra başlıcam perine masajına gerçi Dr um başlayabilirsin dedi ama bilemedim başlasak mı kiKızlar yarından itibaren perine masajı ve bogurtlen yapragi çayına başlıyorum. Öyle böyle derken doğuma baya yaklaştık.
Ben de oğluma hamileyken çay bile içmiyordum bunda çay kahve kola cips çikolata hepsinden yedim tabi abartmadımBu zamana kadar dikkat ettim bayagi ama artik dayanamiyorum.. havada sicak ictim vallahi bi iyi geldikiiii :)
Magnezyum kullanmıyosun dimi?Al benden de okdr! Darbe gecesi korkudan öldüm öldüm dirildim. Sogukkanliyimdir normalde ama ogun dogma ihtimali ilkkez boyle birsey yasiyor olmak fln derken cidden cok korktum ama bana misin demiyor bu kiz! Keyfi yerinde! Avmlerde pazarda geziyorum tik yok! Nisan da geldi guya ama agrim bile yok! Yalanci kasilmalar azicik oda aksam yatmadan once bi iki sefer fln. Hatta bana dogum kanalina da girmemis gibi geliyor! Gobegim yerli yerinde! Acilma yumusama internetten ogrendigim gibi bakiyorum orda da tik yok! Sicaklar hergun artan catlaklarim bide bu belirsizlik sabirsizlandiriyor beni! Normal dogum konusunda takintili ben sali gun ki son kontrolde dr dan sezeryan icin gun isticem. Haftaya haftasonuna kdr geldi geldi zaten 41 hafta olmus oluyor yoksa sezeryan! Hayirlisi artik valla!
Bu arada tebrik ederim cnm @bebem-1221 ! Topigin ilk annesi olucam dedim dedim 4. Melegimiz geldi bile! Anali babali saglikli uzun omru olsun ins!
Benim de bu sabah uyandığımda vardı ama ben üstüne yattım heralde diye düşündünKızlar su bırkac gundur ozellikle sabah uyanınca el parmaklarım agrıyor sızde de var mı boyle bısey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?