2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
36dan sonra günde 3 bardak ıcecegım canım. Erken doğuma neden olacağını sanmam ama içine şüphe düştüyse içme. Doktorum sadece buğday yağı dedi. Diğerleri alerjik reaksiyona sebep olabiliyormus.
Bana da Zeytinyağı kullanabilirsin dedi bende onla bi başlim bari

Hala erkek mi diye soruyorlar mi sanada canim?? Daha dun bile sordular bana hastanede erkek mi diye :)))
Evet canım yaa banada kesin erkek bak gör diyen bile oldu ebem bile erkeğe benziyor demişti her gören erkek bekliyosun galiba diyor valla bende tırsmıyor değilim mazallah herseyi pembe pembe hazırladık tabiki önce sağlıklı olmaları ama insan da ona göre hazırlık yapıyor yahuu

Kiz ben senle ayniyim bebek nerdee masallah ya ic karnin var herhal. Cok az çıkmış. Oh ne guzel valla
Sanırım iç karnım var olması için çok dua ettim :) Allah'ım karnım çok büyümesin elimin ufaktı onun ki gibi olsun inş dedim hep :) şans

Kızlar bende kasilmalar cok fazla. Birde akintim artti. Bugun şu sumuksu akintida var boyle olan var mi. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktorumuz. Normal dogumdan konktugum icin bazen insallah sezeryan der diye dua ediyorum

Kızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
Canim gecmis olsun. Hayirli ugurlu olsun gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah

Hayırlı aksamlar kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmıs dedi doktor ama zararı yok dedi eşim araştırms kötü bi durumMuş aslında bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba

Hayırlı aksamlar kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmıs dedi doktor ama zararı yok dedi eşim araştırms kötü bi durumMuş aslında bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba
benim kızımda da dolanmıştı ama sorun olmadı çok şükür.
kordon dolanması normal der genelde dr lar. tehlikeli olan kordon düğümlenmesi.

Kızlar benim bağırsaklar hiç çalışmadığı kadar çalışmaya başladı normalde hep kabızlık çekerim ama son bir kaç gündür gayet rahatım bu da doğum belirtisi miki

neden spinal olmuyorsun, panikt atak mı var?
spinalde en azından bebeğini hemen görüp kokluyorsun.
Anestezi dr u sağlık problemlerimi dinleyip karar verdi, epidural tahmin ediyordum ama genel dedi... Sipinal nasıl oluyor ? Google amcaya sorayım bir

Cidden çok tatlı görünüyosun :) Allah'ım bide Sağlıcakla kucagımıza alsak

Allah razi olsun canimm sizde cok tatlisiniz aminnnn saglicakla aliverseydik kucagimiza insallah artik rahat ederdik :)

Seni cok ii anliyorum canim.. ama icini ferah tut cunku hic oyle karin sekline falan bakmio o isler mantikli da degil zaten dusundughnde.. kimsenin bunyesi ayni degil ki hazirliklaŕimizi yaptik insallah dr amcalarinin dedigi gibi gelecek yavrularimiz

Ben içiyorum walla ilk 5-6 ay çok dikkat ettim ama su ara saldım arada içiyorum

Ohh afiyet olsun canimmmm :))

Benimki de boynuna takmis gezio teyzesi.. ama dr nuuzun dedigi dogru.. cunku benim dr um dediki 4 kez dolanan kordonla dogum yaptirdigi oldu. Bu cok ciddi bir durum degil.. dogum aninda bilerek digum yaptiriyor hemen aciyoruz kordonu dedi.. hatta sezeryanda hic onemli degil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…