Cidden çok tatlı görünüyosun :) Allah'ım bide Sağlıcakla kucagımıza alsaksağol canım benim.. sizsiniz tatlı olan
Top gibi çok hoş :) inş bende 3 hafta sonra böyle top gibi kalırımBu da bizzz çok komikm 1 metre öteden gidiyor :)) oğluşum
37+2 yani dünkü halimiz
Teşekkür ederim komşucumm inşallah sağlıkla alırız kucağımızaKomşumun gobusu de cok guzel hayirlisiyla kucagimiza da alsaydık
Islak hurma Alıp ez parmağını banıp Ağzına sür yani ben öyle yapcam :)Kızlar bu hurma Nasıl veriliyor bebeğe
Kalırsın tatlımm çok büyümüyor :))Top gibi çok hoş :) inş bende 3 hafta sonra böyle top gibi kalırım
Bana da Zeytinyağı kullanabilirsin dedi bende onla bi başlim bari36dan sonra günde 3 bardak ıcecegım canım. Erken doğuma neden olacağını sanmam ama içine şüphe düştüyse içme. Doktorum sadece buğday yağı dedi. Diğerleri alerjik reaksiyona sebep olabiliyormus.
Evet canım yaa banada kesin erkek bak gör diyen bile oldu ebem bile erkeğe benziyor demişti her gören erkek bekliyosun galiba diyor valla bende tırsmıyor değilim mazallah herseyi pembe pembe hazırladık tabiki önce sağlıklı olmaları ama insan da ona göre hazırlık yapıyor yahuuHala erkek mi diye soruyorlar mi sanada canim?? Daha dun bile sordular bana hastanede erkek mi diye :)))
Sanırım iç karnım var olması için çok dua ettim :) Allah'ım karnım çok büyümesin elimin ufaktı onun ki gibi olsun inş dedim hep :) şansKiz ben senle ayniyim bebek nerdeemasallah ya ic karnin var herhal. Cok az çıkmış. Oh ne guzel valla
Ben içiyorum walla ilk 5-6 ay çok dikkat ettim ama su ara saldım arada içiyorumKizlar canim bir kola icmek istiyor ki anlatamamm.. azicik icicem galiba soyle soguk soguk dayanamiyorummmm
Canim gecmis olsun. Hayirli ugurlu olsun gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallahKızlar ben çok şukur dun gece 11 de sezeryan oldum. Belden uyuşturuldu uyanıktım. Rabbime çok şukur bebişim sağsalim benmle. Çok ağrılarım var dua edin lutfen. P.tesi taburcu olcz Allhın iznyle.
benim kızımda da dolanmıştı ama sorun olmadı çok şükür.Hayırlı aksamlar kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmıs dedi doktor ama zararı yok dedi eşim araştırms kötü bi durumMuş aslında bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba
Ne guzel gönlüne gore olmuş. Benimki buyudu baya. ama sivri inş catlamadan doğururum korkuyorm yaSanırım iç karnım var olması için çok dua ettim :) Allah'ım karnım çok büyümesin elimin ufaktı onun ki gibi olsun inş dedim hep :) şans
Evet canım ben 3 kızıma da yaptım ve sarılık olmadılar çok şükür..inşallah oğlum da olmaz..Aynen canim bizde doğan bebeğe verilir hurma. Hem sarilik olmasini engelliyor. Bende verecem inşallah
Canım ben doğumdan 2 3 gün önce zemzem suyunun içine bırakacağım hurmayi ki iyice yumusasin..sonra da bebek odaya gelince bebeği emzirmeden önce eliyle yumuşamış hurmayi ezip azıcık bebeğin damağına sürecek..Kızlar bu hurma Nasıl veriliyor bebeğe
Anestezi dr u sağlık problemlerimi dinleyip karar verdi, epidural tahmin ediyordum ama genel dedi... Sipinal nasıl oluyor ? Google amcaya sorayım birneden spinal olmuyorsun, panikt atak mı var?
spinalde en azından bebeğini hemen görüp kokluyorsun.
Kızlar benim bağırsaklar hiç çalışmadığı kadar çalışmaya başladı normalde hep kabızlık çekerim ama son bir kaç gündür gayet rahatım bu da doğum belirtisi miki
Cidden çok tatlı görünüyosun :) Allah'ım bide Sağlıcakla kucagımıza alsak
Evet canım yaa banada kesin erkek bak gör diyen bile oldu ebem bile erkeğe benziyor demişti her gören erkek bekliyosun galiba diyor valla bende tırsmıyor değilim mazallah herseyi pembe pembe hazırladık tabiki önce sağlıklı olmaları ama insan da ona göre hazırlık yapıyor yahuu
Ben içiyorum walla ilk 5-6 ay çok dikkat ettim ama su ara saldım arada içiyorum
Hayırlı aksamlar kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmıs dedi doktor ama zararı yok dedi eşim araştırms kötü bi durumMuş aslında bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?