- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Canim spinal de epudral gibi.. farki aninda etki edip ilac kesildigi anda aninda etkisiijn gecmesi.. kimileri bu yontemi tercih ediyor.. epudral istemediyse dr un spinalde istemez diye tahmin ediyorum..Anestezi dr u sağlık problemlerimi dinleyip karar verdi, epidural tahmin ediyordum ama genel dedi... Sipinal nasıl oluyor ? Google amcaya sorayım bir
Canım sen normal doğum düşünmüyor muydunAnestezi dr u sağlık problemlerimi dinleyip karar verdi, epidural tahmin ediyordum ama genel dedi... Sipinal nasıl oluyor ? Google amcaya sorayım bir
Bnmde sol kalcam ve kasigim agriyo bide çatı ağrısı var dun aksam başladı kızım donmemisti bende acaba döndü de ondanmi ağrıyı diyorum ama 9 da Dr gitcem bklim ne dicek heycabla bekliyorumKızlar bi kaç kişi ishal olma durumundan bahsetmiş..doğuma yakın bağırsak hareketleri hızlanıyormus diye duymuştum ben de ama sıcaklardan da olabilir. Bende de 2-3 gündür aynı hareketlilik var. Bir de biraz önce yataktan sağ kasığımda hafif bir sızı ile uyandım. Doğum belirtisi mi acaba diyorum herşeye zatenHayırlısı olur inşallah. Cumaya kadar doğurmazsam çatı muayenem var
Kızlar benim bağırsaklar hiç çalışmadığı kadar çalışmaya başladı normalde hep kabızlık çekerim ama son bir kaç gündür gayet rahatım bu da doğum belirtisi miki
.......
Bnmde sol kalcam ve kasigim agriyo bide çatı ağrısı var dun aksam başladı kızım donmemisti bende acaba döndü de ondanmi ağrıyı diyorum ama 9 da Dr gitcem bklim ne dicek heycabla bekliyorum
Kız bnm daha ilk gebelik ben sanciyi nasıl anlicam onu bilmiyom o sizintiyi hic anlayamamKizlar baksaniza gunluk durumda, amniyotik kesede yirtinma delik ve sizinti olabilir diyo.. Bu sizintiyi nasil anlicaz kiii
İnşallah cnmHamile takviminde yaziyordu bu durum, ishal dogum belirtisi olabilirmis.. Hayirlisi insallahh
Kiz sen neden arada noktali mesaj atiyon ne demek istiyon hayirdir
Hadi bakalm insallah guzel haberlerle gelirsnn..
Cati agrisi dondugu icn olabilir evet bakalm doktorun ne yorumlar yapacakk
Kız bnm daha ilk gebelik ben sanciyi nasıl anlicam onu bilmiyom o sizintiyi hic anlayamam
İnşallah anlatım suyunun falan geldiğiniBenm de ilkk
Ama sanciyi anlarmisiz ya herkes oyle diyor, yani anlamicak gibi degilmsAllah hepimizin yardimcisi olsn bi sorun olmaz hayirlsiiyla ya, cok da derin dusunmemek lazm aslnda bu dogal bi surec bi sekilde doguruvercez iste
Doğumdan önce 4 6 hafta arası başlanabilir dedi doktorum. Bu kontrolde de 34 bitince başla dedi. Ben bugün eşim yağı getirince başlayacağım. İlk hafta yumuşatmak amaçlı sonraki haftalar esnetme de yapacakmışım.Bende 36dan sonra başlıcam perine masajına gerçi Dr um başlayabilirsin dedi ama bilemedim başlasak mı ki
Evet tatlım vücut içini temizleyerek seni doğuma hazırlıyor olabilir. Doğumun yaklaştığını gösterir.Kızlar benim bağırsaklar hiç çalışmadığı kadar çalışmaya başladı normalde hep kabızlık çekerim ama son bir kaç gündür gayet rahatım bu da doğum belirtisi miki
Her şey doğum belirtisi mi acaba diye geziyoruz.Kızlar bi kaç kişi ishal olma durumundan bahsetmiş..doğuma yakın bağırsak hareketleri hızlanıyormus diye duymuştum ben de ama sıcaklardan da olabilir. Bende de 2-3 gündür aynı hareketlilik var. Bir de biraz önce yataktan sağ kasığımda hafif bir sızı ile uyandım. Doğum belirtisi mi acaba diyorum herşeye zatenHayırlısı olur inşallah. Cumaya kadar doğurmazsam çatı muayenem var
Birincisi berrak bir sıvı ikincisi de çişi tuttuğun gibi tutmaya çalış. Tutamazsan amniyon sıvısıdır. İçinde parçalar varsa bebek kakasını yapmıştır.Kizlar baksaniza gunluk durumda, amniyotik kesede yirtinma delik ve sizinti olabilir diyo.. Bu sizintiyi nasil anlicaz kiii
Hamile takviminde yaziyordu bu durum, ishal dogum belirtisi olabilirmis.. Hayirlisi insallahh
Kiz sen neden arada noktali mesaj atiyon ne demek istiyon hayirdir
Hadi bakalm insallah guzel haberlerle gelirsnn..
Cati agrisi dondugu icn olabilir evet bakalm doktorun ne yorumlar yapacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?