2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anestezi dr u sağlık problemlerimi dinleyip karar verdi, epidural tahmin ediyordum ama genel dedi... Sipinal nasıl oluyor ? Google amcaya sorayım bir
Canim spinal de epudral gibi.. farki aninda etki edip ilac kesildigi anda aninda etkisiijn gecmesi.. kimileri bu yontemi tercih ediyor.. epudral istemediyse dr un spinalde istemez diye tahmin ediyorum..

Kızlar bi kaç kişi ishal olma durumundan bahsetmiş..doğuma yakın bağırsak hareketleri hızlanıyormus diye duymuştum ben de ama sıcaklardan da olabilir. Bende de 2-3 gündür aynı hareketlilik var. Bir de biraz önce yataktan sağ kasığımda hafif bir sızı ile uyandım. Doğum belirtisi mi acaba diyorum herşeye zaten Hayırlısı olur inşallah. Cumaya kadar doğurmazsam çatı muayenem var

@Mehtapi canım sana cevap yazacaktım kaynadı arada hep..Bizim fotoğraf paketi de aynı senin anlattığın gibi. Fiyat olarak da aynı. Bu hafta hamilelik çekimini halletmemiz lazım doğum yaklaşıyor artık. Ayy ama ben de bi enerjisizlik bi miskinlik var ki anlatamam erteledim iki haftadır doğuracam diye korkuyorum şimdide

Bnmde sol kalcam ve kasigim agriyo bide çatı ağrısı var dun aksam başladı kızım donmemisti bende acaba döndü de ondanmi ağrıyı diyorum ama 9 da Dr gitcem bklim ne dicek heycabla bekliyorum

Kızlar benim bağırsaklar hiç çalışmadığı kadar çalışmaya başladı normalde hep kabızlık çekerim ama son bir kaç gündür gayet rahatım bu da doğum belirtisi miki

Hamile takviminde yaziyordu bu durum, ishal dogum belirtisi olabilirmis.. Hayirlisi insallahh

Kiz sen neden arada noktali mesaj atiyon ne demek istiyon hayirdir

Bnmde sol kalcam ve kasigim agriyo bide çatı ağrısı var dun aksam başladı kızım donmemisti bende acaba döndü de ondanmi ağrıyı diyorum ama 9 da Dr gitcem bklim ne dicek heycabla bekliyorum

Hadi bakalm insallah guzel haberlerle gelirsnn..
Cati agrisi dondugu icn olabilir evet bakalm doktorun ne yorumlar yapacakk

Kız bnm daha ilk gebelik ben sanciyi nasıl anlicam onu bilmiyom o sizintiyi hic anlayamam

Benm de ilkk
Ama sanciyi anlarmisiz ya herkes oyle diyor, yani anlamicak gibi degilms Allah hepimizin yardimcisi olsn bi sorun olmaz hayirlsiiyla ya, cok da derin dusunmemek lazm aslnda bu dogal bi surec bi sekilde doguruvercez iste

Benm de ilkk
Ama sanciyi anlarmisiz ya herkes oyle diyor, yani anlamicak gibi degilms Allah hepimizin yardimcisi olsn bi sorun olmaz hayirlsiiyla ya, cok da derin dusunmemek lazm aslnda bu dogal bi surec bi sekilde doguruvercez iste
İnşallah anlatım suyunun falan geldiğini yoksa evde dogururum

Bende 36dan sonra başlıcam perine masajına gerçi Dr um başlayabilirsin dedi ama bilemedim başlasak mı ki
Doğumdan önce 4 6 hafta arası başlanabilir dedi doktorum. Bu kontrolde de 34 bitince başla dedi. Ben bugün eşim yağı getirince başlayacağım. İlk hafta yumuşatmak amaçlı sonraki haftalar esnetme de yapacakmışım.

Kızlar benim bağırsaklar hiç çalışmadığı kadar çalışmaya başladı normalde hep kabızlık çekerim ama son bir kaç gündür gayet rahatım bu da doğum belirtisi miki
Evet tatlım vücut içini temizleyerek seni doğuma hazırlıyor olabilir. Doğumun yaklaştığını gösterir.

Her şey doğum belirtisi mi acaba diye geziyoruz. bende sürekli vücudu dinleme halindeyim.
Yürüyüşü de artırmaya karar verdim. Malum son donemecteyiz.

Kizlar baksaniza gunluk durumda, amniyotik kesede yirtinma delik ve sizinti olabilir diyo.. Bu sizintiyi nasil anlicaz kiii
Birincisi berrak bir sıvı ikincisi de çişi tuttuğun gibi tutmaya çalış. Tutamazsan amniyon sıvısıdır. İçinde parçalar varsa bebek kakasını yapmıştır.

Hihihi
Bişey demek istemiyomgece yatamıyorum girim birileriyle lak lak edeyim diyorum , bakıyorum kimse yok , bari çıkmadan şu takvime bi göz atayım diyorum okadar.
Bi dahakine boş bırakmam sana iltifatlar yazarım kelebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…