- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Kizlar baksaniza gunluk durumda, amniyotik kesede yirtinma delik ve sizinti olabilir diyo.. Bu sizintiyi nasil anlicaz kiii
canım ben akay yada hrs de doğum yapıcam dr özelde elit med diye tunus caddesinde selahattik kükner hastanede çalışmıyor darbe olayı yüzünden kontrolümüz kaldı bugün arayacam bakalım meraktan çatlıyorum kızıım ne durumdaTeşekkür ederim komşucumm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Hangi hastaneye gidiodun tatlımm
Hadi güzel haberlerle gel canım..benim ki dönmüştü bayadır inşallah bi daha geri donmemistirBnmde sol kalcam ve kasigim agriyo bide çatı ağrısı var dun aksam başladı kızım donmemisti bende acaba döndü de ondanmi ağrıyı diyorum ama 9 da Dr gitcem bklim ne dicek heycabla bekliyorum
Ay benimde kafamda deli sorular herhalde anlarız keşke yakınımda bi ebe olsaydı her duruma karşı evde olursa falan diyeİnşallah anlatım suyunun falan geldiğiniyoksa evde dogururum
iyi yiz kuzum sen nasılsınTatlı anneler sabır Küpü anneler sıcaktan bunalan anneler Nasılsıniz :)
Nst te baglandim simdi Dr yanina görmedim dahaHadi güzel haberlerle gel canım..benim ki dönmüştü bayadır inşallah bi daha geri donmemistir
Cok sıcak tatlım sicaklik bunaltiyor günde 2 kere duş alıyorumiyi yiz kuzum sen nasılsın
Masallah kv ye bak :)) ellerine saglik cok guzel olmus :)Kızlar bunlar da kurabiyelerimizkayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum
Anladim canim demek normal birsey.Yok canm benmki de ayni yerlerde inince baya farkediyo canm..
Cok tatlis gobisin masallah sizee
Hahaha ay ilahi sencok tatlisinizzz..
Canm benm gobek de boyle ya aldi basini gitti erkek bu bebek diye arkamzdan iddiaya giren olms dusun, eskiler iste sanki direk gobek seklinden anlasilcak cinsiyet emannhayirlisi olsn tabi ki ama uc doktordan tescilli benm kizim
Nasil verceksiniz diye sorucaktim diger sayfalarda gordum silmiyim dedim alintiyi :))Aynen canim bizde doğan bebeğe verilir hurma. Hem sarilik olmasini engelliyor. Bende verecem inşallah
Canim doktorumu gordugum yokki bir bucuk aydir. persembe gorucem kismetse. Ama herkes normal diyor burda inmemis demekki :) disardakiler inmis diyor burdakiler normal en iyisi mi doktor ne dicek bakalim :) daha asagida oluyormus sarkmis gibi boyle degildeHakkaten sanki aşağı inmiş gibi Dr un bişey dedi mi ki
O sumuksu akinti bende de geliyor ama benim ki kokulu ya. Koku yapiyor.. Her zaman gelmiyorda geldigi oluyor.Kızlar bende kasilmalar cok fazla. Birde akintim artti. Bugun şu sumuksu akintida var boyle olan var mi. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktorumuz. Normal dogumdan konktugum icin bazen insallah sezeryan der diye dua ediyorum
Canim cocuk icinde nefes almadigi icin kordon dolanmasinin hic bir anlami yok diye okumustum. Bir sorun gozukmuyor. Bazi durumlarda o dolanma yuzunden kalp atisi yavaslayabiliyormus ama cok mu dolanmasi lazimdi ne. O dogana kadar kendini kurtarir sen merak etmeHayırlı aksamlar kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmıs dedi doktor ama zararı yok dedi eşim araştırms kötü bi durumMuş aslında bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba
bende duş almaktan gına geldi artık benim arkadaşım çekicek sağolsun doğum hediyesi olarak ama burda anlaşan arkadaşlar vardıDoğum fotoğrafçısini ayarlayacak olan var mi sizce gerekli mi gereksiz mi
Bende kararsızim ama en güzel ani çektirmek lazimbende duş almaktan gına geldi artık benim arkadaşım çekicek sağolsun doğum hediyesi olarak ama burda anlaşan arkadaşlar vardı
Doğum fotoğrafçısini ayarlayacak olan var mi sizce gerekli mi gereksiz mi
Burada 600 tl istediler toplam 30 tane falan fotoğraf var içinde gerekli mi gereksiz mi karar veremedimCanım ben ayarlamicam, epi topu 10 tane fotoğraf ve 1 adet 30 tl lik albüm için 1500 tl vermeyi içim elvermedi. Aynı şekilde doğum sonrası için de aynı fiyatları söylüyorlar. Yani maddi durumu çok çok iyi olanlar içindir şey diyemeyeceğim ama ben o para ile bebişe bir sürü şey alırım...
valal kuzum fiyatlı baya 1100 1500 arası durumun varsa çektir bence ama gereksiz benimde şansıma arkadaşım fotoğrafcı olmasa ben tutmam herkesin maddi durumu kendine göre kuzumBende kararsızim ama en güzel ani çektirmek lazim
Yani cnm orası öyle pahali zaten ama insanın ilk cocugu olunca hevesleniyorvalal kuzum fiyatlı baya 1100 1500 arası durumun varsa çektir bence ama gereksiz benimde şansıma arkadaşım fotoğrafcı olmasa ben tutmam herkesin maddi durumu kendine göre kuzum
öyle benimde ilk bebeğim heveslerimiz var tabiki olmazmı içine dert olucaksa çektir kuzum hatırası kalır büyüyünce bakarYani cnm orası öyle pahali zaten ama insanın ilk cocugu olunca hevesleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?