2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar baksaniza gunluk durumda, amniyotik kesede yirtinma delik ve sizinti olabilir diyo.. Bu sizintiyi nasil anlicaz kiii

Anlarsın Can'ım anlarsın
Onu anlamamak mümkün değil , idrar yerindemi yoksa vajendenmi sızıyor anlarsın bu .....bir
O sıvı çok sıcak akıyor buda ....... ikiii.
Rengi idrardan daha berrak....... üçççç.
İdrarı 1 Dk da olsa tutabilirsin bunu tutmak mümkün değil buda sana..... dörttt
Oldumu aşkımmm...

Teşekkür ederim komşucumm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Hangi hastaneye gidiodun tatlımm
canım ben akay yada hrs de doğum yapıcam dr özelde elit med diye tunus caddesinde selahattik kükner hastanede çalışmıyor darbe olayı yüzünden kontrolümüz kaldı bugün arayacam bakalım meraktan çatlıyorum kızıım ne durumda

Bnmde sol kalcam ve kasigim agriyo bide çatı ağrısı var dun aksam başladı kızım donmemisti bende acaba döndü de ondanmi ağrıyı diyorum ama 9 da Dr gitcem bklim ne dicek heycabla bekliyorum
Hadi güzel haberlerle gel canım..benim ki dönmüştü bayadır inşallah bi daha geri donmemistir

Günaydın kızlar.size şu emzik konusunu danışmak istiyorum.damaklı mı aldınız damaksız mı?oğlumda damaklı kullanmıştım ama bilerek değil.rastgele almışım.şimdide kafam karıştı ne alsam diye.avent baktım beğendiğim damaksızmış.bire chicconun bir modelini beğendim oda damaklı ve dışı sert değil iz yapmayanlardan.

Kızlar bunlar da kurabiyelerimiz kayinvalidem yapmis. Benim kolumu kaldıracak halim yok artık miskin miskin yatıyorum
Masallah kv ye bak :)) ellerine saglik cok guzel olmus :)
Anladim canim demek normal birsey.

Tesekkur ederimm sen daha tatlisn
Aynen canim bizde doğan bebeğe verilir hurma. Hem sarilik olmasini engelliyor. Bende verecem inşallah
Nasil verceksiniz diye sorucaktim diger sayfalarda gordum silmiyim dedim alintiyi :))
Hakkaten sanki aşağı inmiş gibi Dr un bişey dedi mi ki
Canim doktorumu gordugum yokki bir bucuk aydir. persembe gorucem kismetse. Ama herkes normal diyor burda inmemis demekki :) disardakiler inmis diyor burdakiler normal en iyisi mi doktor ne dicek bakalim :) daha asagida oluyormus sarkmis gibi boyle degilde
Kızlar bende kasilmalar cok fazla. Birde akintim artti. Bugun şu sumuksu akintida var boyle olan var mi. Yarin kontrolum var bakalim ne diyecek doktorumuz. Normal dogumdan konktugum icin bazen insallah sezeryan der diye dua ediyorum
O sumuksu akinti bende de geliyor ama benim ki kokulu ya. Koku yapiyor.. Her zaman gelmiyorda geldigi oluyor.

Zararli mi kokulu sumuksu akinti ???
Hayırlı aksamlar kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmıs dedi doktor ama zararı yok dedi eşim araştırms kötü bi durumMuş aslında bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba
Canim cocuk icinde nefes almadigi icin kordon dolanmasinin hic bir anlami yok diye okumustum. Bir sorun gozukmuyor. Bazi durumlarda o dolanma yuzunden kalp atisi yavaslayabiliyormus ama cok mu dolanmasi lazimdi ne. O dogana kadar kendini kurtarir sen merak etme

Kızlar Lierac jel alıcam, n11 de ikili paketler var 200 ml x 2 adet olarak. Sizce güvenilir midir? Orijinal midir acaba? Fiyatının uygun olması biraz düşündürdü beni....

Doğum fotoğrafçısini ayarlayacak olan var mi sizce gerekli mi gereksiz mi

Canım ben ayarlamicam, epi topu 10 tane fotoğraf ve 1 adet 30 tl lik albüm için 1500 tl vermeyi içim elvermedi. Aynı şekilde doğum sonrası için de aynı fiyatları söylüyorlar. Yani maddi durumu çok çok iyi olanlar içindir şey diyemeyeceğim ama ben o para ile bebişe bir sürü şey alırım...

Burada 600 tl istediler toplam 30 tane falan fotoğraf var içinde gerekli mi gereksiz mi karar veremedim

valal kuzum fiyatlı baya 1100 1500 arası durumun varsa çektir bence ama gereksiz benimde şansıma arkadaşım fotoğrafcı olmasa ben tutmam herkesin maddi durumu kendine göre kuzum
Yani cnm orası öyle pahali zaten ama insanın ilk cocugu olunca hevesleniyor

Yani cnm orası öyle pahali zaten ama insanın ilk cocugu olunca hevesleniyor
öyle benimde ilk bebeğim heveslerimiz var tabiki olmazmı içine dert olucaksa çektir kuzum hatırası kalır büyüyünce bakar
herşey onlar için doğum yapıcan hastane özelmi devletmi devlette alıyorlarmı fotoğrafcı ben bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…