2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
her evliikte oluyor işte ben misafir derdindeydim darbe oldu arkadaş şansıma dr da gidemedik kaldı ben yemekleri yaptım gerisine karışmadım görümcem halletti ben yanlarında oturmadımki aten gergindim olaylardan dr kaldı bebeği merak ediyorum ağrım oldu sabaha kadar haber dinle uçak sesleri gergindik

Hayırlı aksamlar kızlar bebeğimin boynuna kordon dolanmıs dedi doktor ama zararı yok dedi eşim araştırms kötü bi durumMuş aslında bilgisi olan yada başına gelen varmı acaba
Belki doğum anında sıkıntı yaratabilir ama onun dışında çoğu çocukta olur mu ve her zaman sıkıntı yaratmaz içini ferah tutmaya calış Dr un problem görmemiş hem

İnşallah anlatım suyunun falan geldiğini yoksa evde dogururum

Kizzz deme oyleee korkutma beni deee

Birincisi berrak bir sıvı ikincisi de çişi tuttuğun gibi tutmaya çalış. Tutamazsan amniyon sıvısıdır. İçinde parçalar varsa bebek kakasını yapmıştır.

Ayy Allah korusun yaa kaka falan yapmasnlar hemenn...
Anladm canm sagolasnn

Hahahah tamam anlastk o zman, ilahi sen

Ooo baya detayli olmss.. Hala da anlamazsam sorun bendedir zaten
Tesekkur ederm canmm

dimi:) misafiri taktık darbe oldu memlekette arkadaş anladı eşim canım söylendi 40 yılda bi gldiler diye bende sen anlamıyorsun dedim gelemeleri sorun değilki kardeşin demeli gelin hamile son ayı bizim ne işimiz var bu ince düşünnmek yoksa bütün yemekleri yaptım salatasına kadar kardeşide servis yaptı gerisine karışmadım oturmadım bile yanlarında mahcup oldular penguen gibi yürüyorum zaten

Ozel hastanede yapacam cnm devlette alıyorlar mi bilmiyorum tatlim

tugbayhan millet de var ya nasi yorm yapsam ne desem derdinde yaa.. Sinir oluyorm ben pek dinlemiyorm valla hihi evet deyip geciyorm. Bana da gecen aa daha gobek inmemis cok var demekki doguma diyor kv.. Ben hayirlisi deyip geciyom Doktorm da diyo ki artk her seye hazir ol zamani bilemeyiz, belki burdan cikacan 2 saat sonra geri gelecen... Ama ne haddine doktorun ne bilcek o Keske deseydm doktora ama benm daha gobegim yukarda sen ne sacmaliyosn, benm kv her seyin piridir dogum aninda bile inebiliyoms cunku gobek yani o belli olmaz kiii..

Kızlar Lierac jel alıcam, n11 de ikili paketler var 200 ml x 2 adet olarak. Sizce güvenilir midir? Orijinal midir acaba? Fiyatının uygun olması biraz düşündürdü beni....
Cnm bi tanesi bile aylarca gidiyo 2 taneyi zaten bitiremezsin ama uygunsa al tabi bilemedim 150 ye alıyorum ben uygundan kastın ne kadar ki

Cnm bi tanesi bile aylarca gidiyo 2 taneyi zaten bitiremezsin ama uygunsa al tabi bilemedim 150 ye alıyorum ben uygundan kastın ne kadar ki

2 x 200 ml yi 150 tl ye gördüm. Hatta 139 tl ye bile vardı. Normalde tekli 200 ml 110 tl zaten.

Doktor gibi kv var daha ne istiyorsun kiz
Valla agizlari torba degil ki büzelim maalesef. Her agizdan birsey duyuyoruz. Simdi bende okudumda 37 haftanin icine girdigin andan itibaren bebek hazirmis ve her an dogabilirmis dikkatli ol. Doktorununda dedigi gibi heran hersey olabilir..
Kv de daha gobegin derdine dussun
Yarin oburgun doguma gidersin gobek dusmedi yalancidir o der siyrilir

Benim kayinvalidem daha ne kadar kaldığını bile bilmiyor cnm bir ay kala haftaya günü doluyor yarın dimi demisti tövbe yarabbi o derece ilgisiz altli üstlü oturuyoruz ona rağmen hiç ağrın ihtiyacin var mi demedi hep misafir gelcek ne yapsak teyzenler sana gelcek vs vs baska da bisiyi yok

:) bu kv deler tıpı bitirmiş olmalılar:)

@bebem-1221 Gözünüz aydın kavuşmuşsun yavruna,Allah analı babalı büyütsün cnm.Bol sütün olur inşallah.Müsait oldugunda dogum hikayeni bekliyoruz

oda ayıp etmiş ama olmazki arkadaş yaa canları sağolsun bazen ilgisiz ve düşüncesiz olabiliyorlar benimki panik
yanımda da değilya arayıp hareket varmı diyor benm kız hareketli değil öle çok hissetmiorum anlamadım zaten hakkımıda hayırlsıı olsun bakalım

hamilelikten mi havalardan mıdır, sürekli terliyorum :/
5 gün sonra kontrol var, bakalım dr la gün konusunda anlaşacak mıyız? :)
Bu ter olayı bende de çok günde 3 kere suya gir hiç bişi ifade etmiyor dr soracam bende bakalım psikolojik olarak rahatsız ediyor çok suda iyi değil mantar yapar dediler doğrumu bilmiyorum son 29 aynı gün doğuruyoruz seninle sağlıcakla bizde alırız kucağımıza inşallah

hayalimsin1 canım hala doğmuyor mu seninki ? Erken gelcekti sözde hanfendi,zamanını geçirmese bari,4 kilo üstü doğacak yoksa

@bebem-1221 canım nasıl gidiyor,arada girde bebişinle durumunuzu anlat bizede. Alıştın mı bebişine.

Ay yüzdük yüzdük finale geldik neredeyse, çok heyecanlı,hem hüzün var içimde hemde bebişime kavuşmanın heyecanı. Göbüşümde onu hissetmek çok ayrı birşeydi. Sonrada kollarımda olacak. Hayırlı doğumlarımız olsun inş. Hadi bu hafta artık doğumlara hız verelim.

sağlıcakla gelsinler kuzucuklar heyecan dorukta korku panik kollarında olma hayali hakkımızda hayırlısı bakalım

Sorma canm sormaaa... Kiz bugn 37 yi bitirdm artk ciddi ciddi normal dogum zamanlari zaten, pers annem gelcek biz kizimla onu bekliyoz
Aman benm kv hurafelere acayip inanir dedm ya ben pek dinlemiyorm artk , valla doguma gelmezse de kendi bilir zaten yardimi olcana basimda ay su soyle olan bu boyle diye panikletirr...

Hadi ya cidden ne ilgisizz ama dogunca senden cok sahiplenir bebegi bi anda bak da gor
Benmki de oyle canm sagolsnlar.. Bi kere demedi ne yapaym senin icn , bildigi tek sey hic sesiniz solugunuz cikmiyo bu ara sea soluk kaldi mi diyen yokkk

inşallah. senin sezaryen mi normal mi olacak?
benim sezaryen olacak çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…