Ayy bu gece çok güzeldi hava serin serindi..uzun zamandır böyle güzel uyumamıştım. Ama sağ kasığımın ağrısıyla uyanmıştım gece. Sanırım benim doğumum yaklaşıyorTatlı anneler sabır Küpü anneler sıcaktan bunalan anneler Nasılsıniz :)
ben,mde sezeryan bugün kontrolüm var saat 4 te bakalım nedicek sezeryandanda korkuyorum ama yapacak bişi yokinşallah. senin sezaryen mi normal mi olacak?
benim sezaryen olacak çünkü.
Biz konuştuk canım fotografciyla. hastane alıyorsa içeriye bi tanıdığın da çekebilir..Doğum fotoğrafçısini ayarlayacak olan var mi sizce gerekli mi gereksiz mi
canım geçmiş olsun iyi atlalttın bu doğum olayı aynı fikirdeyim 2 .izde mart nisan ideal hamilelikten çok sıcaklar bunaltıyor bizi terlemekten göğüs aram isilik oldu pişik oldum artık sabır sabır diye olmuyorda geçeydi bu günlerimiz lohusalıkta sıcağa denk geliyor yandık yaa alalhım yardımcımız olsunMerhaba hanımlar ne zamandır foruma girip yazmaya vakit bulamamıştım. 30. haftamda atlattığım erken doğum riskinden sonra çok şükür bugün 35+0 gördük kızımla. Bi daha Allah nasip ederse de hamile kalıcak olursam doğuma mart-nisan aylarına getirmek lazımmış onu gördüm. Bu sıcaklar hiç çekilmiyor. Hele bu kadar şişken.
Ay canım aynı durumdayız galiba ben de 2-3 gündür afedersin ishal olup duruyorum ve bu sabah sağ kasığımda bşr ağrıyla uyandım şimdi geçti gerçi ama belirti mi acaba bunlar?Kızlar bi kaç kişi ishal olma durumundan bahsetmiş..doğuma yakın bağırsak hareketleri hızlanıyormus diye duymuştum ben de ama sıcaklardan da olabilir. Bende de 2-3 gündür aynı hareketlilik var. Bir de biraz önce yataktan sağ kasığımda hafif bir sızı ile uyandım. Doğum belirtisi mi acaba diyorum herşeye zatenHayırlısı olur inşallah. Cumaya kadar doğurmazsam çatı muayenem var
Amin canım. Bebeklerimizi bi kucağımıza sağlıklı sıhhatli alalımda geri kalan önemli değil. Öylede böylede çekecez bu sıcakları.canım geçmiş olsun iyi atlalttın bu doğum olayı aynı fikirdeyim 2 .izde mart nisan ideal hamilelikten çok sıcaklar bunaltıyor bizi terlemekten göğüs aram isilik oldu pişik oldum artık sabır sabır diye olmuyorda geçeydi bu günlerimiz lohusalıkta sıcağa denk geliyor yandık yaa alalhım yardımcımız olsun
geçmş olsun bazen korkutuyor bebişler...Merhaba hanımlar ne zamandır foruma girip yazmaya vakit bulamamıştım. 30. haftamda atlattığım erken doğum riskinden sonra çok şükür bugün 35+0 gördük kızımla. Bi daha Allah nasip ederse de hamile kalıcak olursam doğuma mart-nisan aylarına getirmek lazımmış onu gördüm. Bu sıcaklar hiç çekilmiyor. Hele bu kadar şişken.
Senin haftalarda benimkinin de hareketleri azdi cnm sonradan da fazla hareketlendioda ayıp etmiş ama olmazki arkadaş yaa canları sağolsun bazen ilgisiz ve düşüncesiz olabiliyorlar benimki panik
yanımda da değilya arayıp hareket varmı diyor benm kız hareketli değil öle çok hissetmiorum anlamadım zaten hakkımıda hayırlsıı olsun bakalım
hadi gözün aydınKızlar çıktık hastaneden bebeisim 2650 kilo iyi şükür doğum pozisyonunda tirsmaya başladımayyy kontroller 2 haftada bir olcakmis
Ay aynen ya valla hiç k.bakmasnlar sahiplenemez tek başıma yapiyorum herseyi sagolsun annem geldi de biraz rahatladım ya yoksa psikolojim bozulmuştu vallaSorma canm sormaaa... Kiz bugn 37 yi bitirdm artk ciddi ciddi normal dogum zamanlari zaten, pers annem gelcek biz kizimla onu bekliyoz
Aman benm kv hurafelere acayip inanir dedm ya ben pek dinlemiyorm artk , valla doguma gelmezse de kendi bilir zaten yardimi olcana basimda ay su soyle olan bu boyle diye panikletirr...
Hadi ya cidden ne ilgisizzama dogunca senden cok sahiplenir bebegi bi anda bak da gor
Benmki de oyle canm sagolsnlar.. Bi kere demedi ne yapaym senin icn , bildigi tek sey hic sesiniz solugunuz cikmiyo bu arasea soluk kaldi mi diyen yokkk
Merhaba hanımlar ne zamandır foruma girip yazmaya vakit bulamamıştım. 30. haftamda atlattığım erken doğum riskinden sonra çok şükür bugün 35+0 gördük kızımla. Bi daha Allah nasip ederse de hamile kalıcak olursam doğuma mart-nisan aylarına getirmek lazımmış onu gördüm. Bu sıcaklar hiç çekilmiyor. Hele bu kadar şişken.
Kızlar çıktık hastaneden bebeisim 2650 kilo iyi şükür doğum pozisyonunda tirsmaya başladımayyy kontroller 2 haftada bir olcakmis
Ay aynen ya valla hiç k.bakmasnlar sahiplenemez tek başıma yapiyorum herseyi sagolsun annem geldi de biraz rahatladım ya yoksa psikolojim bozulmuştu valla
ben de var bir de kocaman şişti ellerim elimi yıkarken fln ağırıyor. Ödem normal dedi bu haftalarda bugün doktoruma sordum. Bu arada çatı muayenesi yaptı bugün bir sorun görmedi. Sancı falan çıkmadı nst de bizim oğlan gelmekten vazgeçti galiba iyice şiştim artık doğurmak istiyorumKızlar su bırkac gundur ozellikle sabah uyanınca el parmaklarım agrıyor sızde de var mı boyle bısey?
Canım bende Mart nisan isterdim hep. Ama biraz geç kaldık bari eylül olsun dedik. Çalışmalara biraz erken başlayalım nasıl olsa hemen olmaz demiştik (polikistik over hastasıydim) ama oldu çok şükür..yeterki sağlıcakla gelsin zamanı hiç önemli değilgeçmş olsun bazen korkutuyor bebişler...
bende hep mart -nisan istedim hatta iş yerinde bi kaç arkadaş baya bi uğraştık ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymuyor olmadı mı olmuyor yani:)
çok azdır heralde istediği ayda tutturan:)
Kızlar aklıma takılan bir şey oldu cuma günkü Dr kontrolümde . 3 hafta sonunda kontrole gittiğimizde bebiş öncekine göre sadece 1 cm uzamıştı ve 45 cm olmuş. Ancak eve geldim ve yağ kağıdına baktığımda FL ölçüsünün 6,7 cm olduğunu gördüm. Bunun 7 katı uzunluğu olmuyor nu bebişin. Şimdi Dr un söylediği 45 cm mi yoksa 47 cm mi doğru ölçü .... Ay çok canim sıkıldı sadece 1 cm uzamasına size de sorayım dedim
ben de var bir de kocaman şişti ellerim elimi yıkarken fln ağırıyor. Ödem normal dedi bu haftalarda bugün doktoruma sordum. Bu arada çatı muayenesi yaptı bugün bir sorun görmedi. Sancı falan çıkmadı nst de bizim oğlan gelmekten vazgeçti galiba iyice şiştim artık doğurmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?