- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamazGünaydın dün gece çok kötü geçti her zaman ki gibi bulantı başladı migde gaz mi artık asit ki oda başladı yatmanin imkanı yok göz kapaklarım kapandi kapandi mecbur açıldı gece 3 de süt iciyim int okudum geçer diye ayağa kalkmamla karnıma bıçak saplamalari girdi iki buklum oldum dogrulamadim cocugun olduğu bölüm değil göğüs kafesinin aşağısında lki bölge ama çok dayanılmaz di inşallah ilk ve sondur
Ben de onu düşünüyorum canım.canım bana sorarsan öyle git yada yılbaşından önceki hafta.bende 6. haftada keseyi zor gördük 15 gün sonrasına verdi(30 aralık) kalp atışı için.
Ohh necguzel canım inşallah böyle devam ederkızlar benim hiç belirtim yok adet zamanı şişkinliğim vardı normal şu anda...sadece çok oturunca gaz sıkışması oluyor. göğüsler falan normal.. mide bulantısı falan hiç bişey yok
canm bende ceviz yiyince aynen öyle oluyor midem o yüzden cevizi tek başına tüketmemek lazm ama neyle tüketmeli bilemedim..Dun en son 4 yedim ve küçük dilim ıspanak li makarna yanında bi kasık et satalata sadece akşam 6 7 gibi bi avuç ceviz yedim o mu acaba beni rahatsız ediyor bugün yemiyorum kusmamak bende de var Karnım çok sis geceleri oluyor şuanda o kadar iyiyim ki bulantı şişkinlik hiç birşey yok uykusuzummm
Dun en son 4 yedim ve küçük dilim ıspanak li makarna yanında bi kasık et satalata sadece akşam 6 7 gibi bi avuç ceviz yedim o mu acaba beni rahatsız ediyor bugün yemiyorum kusmamak bende de var Karnım çok sis geceleri oluyor şuanda o kadar iyiyim ki bulantı şişkinlik hiç birşey yok uykusuzummm
ilk hamileliğim canım valla bende anlamadım...yolunda gidiyor mu herşey onu takıyorum kafamaOhh necguzel canım inşallah böyle devam eder
Ben de onu düşünüyorum canım.
şimdi gidip de duyamamak var. keseyi bile alttan görebildi. daha susam tanesi kadarmış :)
2 çocukla gidip de boşa gitmek var bu soğukta.
yeter ki yerinde iyi olsun, büyüsün gelişsin yavrum, sabredeyim ocak ayına kadar.
Merhaba arkadaşlar ben zor ve cok kararsiz bi durumdayim.Supriz bir sekilde bende hamile olduğumu ogrendim s.a.t 17 kasim fakat benim 20 aylik bir oğlum var ve huysuz hemen hemen butun günüm onunla ilgilenmekle geciyor cok yoruluyorum 2.cocugu dusunmuyorumdum cunku bi taraftan aciktan universite okuyorum bi taraftan 2016 kpss ye hazirlaniyordum simdi hamile oldugumu ogrenince hersey degisti esim benim cok yıprandıgimi gordugu icin istersen aldiralim dedi ama ben bunu asla yapamacagimi biliyorum ki ne kadar yıpransam da kendi hatamizin karsiligi oldugu icin ona kiyamam kafam cok karisik sizce nasil yapmaliyim lutfen dusuncelerinizi paylaşın
ceviz elmayla çok güzel gidiyor. tavsiye ederim :)canm bende ceviz yiyince aynen öyle oluyor midem o yüzden cevizi tek başına tüketmemek lazm ama neyle tüketmeli bilemedim..
Bugun ceviz yemiycem bakalım aynı şekil olacak mı ama mecbur yemeğin içinde yiyiecem:) geleneksel yemeğimiz olan trit yapacak annem oda cevizli oluyor ben cevizi geceden bi şu bardağı na koyuyorum sabaha kadar bekletip öyle yiyorum o zaman yaş gibi tadı oluyorcanm bende ceviz yiyince aynen öyle oluyor midem o yüzden cevizi tek başına tüketmemek lazm ama neyle tüketmeli bilemedim..
Miğdem izi ne bozuyor öğreneceğiz dün gece ki kraplari yaşamak istemiyorum çok kötü idiCanım biraz karışık,önceden peynir yerdim sıkıntı olmazdı,şimdi peynir midemden geri çıkmaya çalışıyor. Acayip kaynama yapıyor. O yüzden hangisinin gerçekte rahatsız ettiğini yedikten sonra biliyorsun, bol bol su içiyorum. Hamur işi yememek lazım ama ekmeği çok seven biriyim,oda çok fena etkiliyor. Napçaz bilemedim, en azından saat akşam 6 dan sonra hiçbişey yemememye çalış dayanabilirsen. Ben önceden de abur cubur çok yerdim,millet gözümün önünde öyle bir yiyorki midemin kötü olacağını bildiğimden canım bile çekemiyor.
sabretmek zor geliyor ama sabredeyim. sağol canım :)Bencede gitme canım,keseyi bir hafta önce vajinal gördüyse,ultrasonla bugün kalp atışı görmesi zor olabilir. Gidip gelme yapabilirsin. Çok hızlıda büyümüyorlar.
Benim ilk hamileliğim de hiç birşey hissetmemistim bulantı şişlik gaz hiç birşey yoktu sadece akşam üzeri uyuyordum herhangi bi kırmızı akıntım falan yok sa kafana takma keyfini çıkarilk hamileliğim canım valla bende anlamadım...yolunda gidiyor mu herşey onu takıyorum kafama
ben ise 8 yıl çocuk hasreti çektikten sonra ilk kızım 8 aylıkken 2. kızıma hamile kalmıştım. şimdi 2.kızım yaşına girdi, 3. ye hamileyim. üstelik yaşım genç de değil. bir de bu yüzden okulumu bıraktım 2. kez.merhaba canım,
sana özellikle yazmak istedim çünkü bende hemen hemen aynı durumdayım. benim oğlumda 21 aylık ve benim içinde hamile olduğumu öğrenmek büyük ir şok ve sürpriz oldu. ilk öğrendiğimde saatlerce oğluma bakıp bakıp ağladım çünkü açıkçası korktum biraz. bende çalışıyorum ve ikisine yetişememekten yetememekten korktum ki hala düşünmeye başlayınca uykularım kaçıyor. diğer taraftan zaten oğlumda ücretsiz izin vs. alıp 1 sene işten ayrı kalmıştım tam işlerimi oturtmuşken bunun çıkması heleki terfi zamanında benim için kötü oldu. dediğin gibi bu bizim hatamız daha dikkatli olmalıydık ama olan oldu ve bende aldırmayı ilk düşündüm ama kıyamadım. hakkımızda hayırlısı canım, evet çok zor olacak hemde çok zor ama inşallah üstesinden geliriz..
Benim ilk hamileliğim de hiç birşey hissetmemistim bulantı şişlik gaz hiç birşey yoktu sadece akşam üzeri uyuyordum herhangi bi kırmızı akıntım falan yok sa kafana takma keyfini çıkar
Benim ilk hamileliğim de hiç birşey hissetmemistim bulantı şişlik gaz hiç birşey yoktu sadece akşam üzeri uyuyordum herhangi bi kırmızı akıntım falan yok sa kafana takma keyfini çıkar
bendede öyle çok şükür akıntım ve lekelenmem olmadı hiç.. uyku olayı önceden de vardı bende hemen uykum gelir o yüzden fark yok şu anda. 30 aralık kontrolüm var işte kalp atışı için zaman geçmiyor çok merak ediyorum gelişti mi nasıl gidiyor...Benim ilk hamileliğim ve senin gibiyim canım.. Mide bulantısı yok.. Şişlik ve gaz var sadece.. Akıntım ağrım da olmuyor çok şükür.. Bende çok uyuyorum sadece.. Bu akşam dr.a gitmeyi düşünüyrum bekleymeye dayanamıyorum artık.. Nasıl gidiyor bilmem gerekiyor beklemek çok zor..
bendede öyle çok şükür akıntım ve lekelenmem olmadı hiç.. uyku olayı önceden de vardı bende hemen uykum gelir o yüzden fark yok şu anda. 30 aralık kontrolüm var işte kalp atışı için zaman geçmiyor çok merak ediyorum gelişti mi nasıl gidiyor...
ben ise 8 yıl çocuk hasreti çektikten sonra ilk kızım 8 aylıkken 2. kızıma hamile kalmıştım. şimdi 2.kızım yaşına girdi, 3. ye hamileyim. üstelik yaşım genç de değil. bir de bu yüzden okulumu bıraktım 2. kez.
evlat daha önemli geliyor bana. isteyip de evlat sahibi olamayanlara bakınca insan kıymetini anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?