2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz

canım bana sorarsan öyle git yada yılbaşından önceki hafta.bende 6. haftada keseyi zor gördük 15 gün sonrasına verdi(30 aralık) kalp atışı için.
Ben de onu düşünüyorum canım.
şimdi gidip de duyamamak var. keseyi bile alttan görebildi. daha susam tanesi kadarmış :)
2 çocukla gidip de boşa gitmek var bu soğukta.
yeter ki yerinde iyi olsun, büyüsün gelişsin yavrum, sabredeyim ocak ayına kadar.

kızlar benim hiç belirtim yok adet zamanı şişkinliğim vardı normal şu anda...sadece çok oturunca gaz sıkışması oluyor. göğüsler falan normal.. mide bulantısı falan hiç bişey yok

canm bende ceviz yiyince aynen öyle oluyor midem o yüzden cevizi tek başına tüketmemek lazm ama neyle tüketmeli bilemedim..

Canım biraz karışık,önceden peynir yerdim sıkıntı olmazdı,şimdi peynir midemden geri çıkmaya çalışıyor. Acayip kaynama yapıyor. O yüzden hangisinin gerçekte rahatsız ettiğini yedikten sonra biliyorsun, bol bol su içiyorum. Hamur işi yememek lazım ama ekmeği çok seven biriyim,oda çok fena etkiliyor. Napçaz bilemedim, en azından saat akşam 6 dan sonra hiçbişey yemememye çalış dayanabilirsen. Ben önceden de abur cubur çok yerdim,millet gözümün önünde öyle bir yiyorki midemin kötü olacağını bildiğimden canım bile çekemiyor.

Bencede gitme canım,keseyi bir hafta önce vajinal gördüyse,ultrasonla bugün kalp atışı görmesi zor olabilir. Gidip gelme yapabilirsin. Çok hızlıda büyümüyorlar.

merhaba canım,
sana özellikle yazmak istedim çünkü bende hemen hemen aynı durumdayım. benim oğlumda 21 aylık ve benim içinde hamile olduğumu öğrenmek büyük ir şok ve sürpriz oldu. ilk öğrendiğimde saatlerce oğluma bakıp bakıp ağladım çünkü açıkçası korktum biraz. bende çalışıyorum ve ikisine yetişememekten yetememekten korktum ki hala düşünmeye başlayınca uykularım kaçıyor. diğer taraftan zaten oğlumda ücretsiz izin vs. alıp 1 sene işten ayrı kalmıştım tam işlerimi oturtmuşken bunun çıkması heleki terfi zamanında benim için kötü oldu. dediğin gibi bu bizim hatamız daha dikkatli olmalıydık ama olan oldu ve bende aldırmayı ilk düşündüm ama kıyamadım. hakkımızda hayırlısı canım, evet çok zor olacak hemde çok zor ama inşallah üstesinden geliriz..

canm bende ceviz yiyince aynen öyle oluyor midem o yüzden cevizi tek başına tüketmemek lazm ama neyle tüketmeli bilemedim..
ceviz elmayla çok güzel gidiyor. tavsiye ederim :)

Bugun ceviz yemiycem bakalım aynı şekil olacak mı ama mecbur yemeğin içinde yiyiecem:) geleneksel yemeğimiz olan trit yapacak annem oda cevizli oluyor ben cevizi geceden bi şu bardağı na koyuyorum sabaha kadar bekletip öyle yiyorum o zaman yaş gibi tadı oluyor

Miğdem izi ne bozuyor öğreneceğiz dün gece ki kraplari yaşamak istemiyorum çok kötü idi

Bencede gitme canım,keseyi bir hafta önce vajinal gördüyse,ultrasonla bugün kalp atışı görmesi zor olabilir. Gidip gelme yapabilirsin. Çok hızlıda büyümüyorlar.
sabretmek zor geliyor ama sabredeyim. sağol canım :)

ben ise 8 yıl çocuk hasreti çektikten sonra ilk kızım 8 aylıkken 2. kızıma hamile kalmıştım. şimdi 2.kızım yaşına girdi, 3. ye hamileyim. üstelik yaşım genç de değil. bir de bu yüzden okulumu bıraktım 2. kez.
evlat daha önemli geliyor bana. isteyip de evlat sahibi olamayanlara bakınca insan kıymetini anlıyor.

Günaydın canlar dr gittim 6haftalık olmamız gerekiyordu 5haftalikmiş kesem yumurtlaman gec oldu buyuk ihtımal dedi kesen güzel yerde suan bi aksilik yok dedı sükür 2hafta sonra kontrolumuz var kalp atısları icin hayırlısı

Benim ilk hamileliğim de hiç birşey hissetmemistim bulantı şişlik gaz hiç birşey yoktu sadece akşam üzeri uyuyordum herhangi bi kırmızı akıntım falan yok sa kafana takma keyfini çıkar

Benim ilk hamileliğim ve senin gibiyim canım.. Mide bulantısı yok.. Şişlik ve gaz var sadece.. Akıntım ağrım da olmuyor çok şükür.. Bende çok uyuyorum sadece.. Bu akşam dr.a gitmeyi düşünüyrum bekleymeye dayanamıyorum artık.. Nasıl gidiyor bilmem gerekiyor beklemek çok zor..

bendede öyle çok şükür akıntım ve lekelenmem olmadı hiç.. uyku olayı önceden de vardı bende hemen uykum gelir o yüzden fark yok şu anda. 30 aralık kontrolüm var işte kalp atışı için zaman geçmiyor çok merak ediyorum gelişti mi nasıl gidiyor...

Hemen tedirgin oluyoruz,bu hormonlar insanı nasılda etkiliyor değil mi? :):)

Her çocuk farklı olur derler. Sende şuanda bir sıkıntı yoksa keyfini çıkar canım.

ben sabahları 6 da evden çıkıyorum akşam eve gelmem 7 ve saat 9da oğlum uyuyor dolayısıyla sadece 2 saatim var bu esnada yemekti vs 1 saat zaten gidiyor. benim korkum buyüzden, ben birincide çok az vakit ayırabildiğimi düşünüyorken 2.de gelince birinden birine haksızlık yapmaktan yeterince ilgilenememekten korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…