2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim çarşamba aksami beklemek zor oluyor :)

Cnm ben bu yüzden kızım 8 yaşında ikincisi yapmadım bebek olduğu zaman ondan onun zamanından kisiliyor allaha şükür herseyi yaptık kızım la bu bebis te yine onun baskı ve ısrarlı ile oldu

Rabbim ne büyük 8 yıldan sonra 3 cocuk nasip etmis sana Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah

kesinlikle haklısınız. çalışan anne olmak çok zor.
ama evlat bir başka değil mi? işte ikinci çocuk da aynı. onun sevgisi de bir başka. her güzel şey zahmetli oluyor. cefa olmadan sefa olmuyor maalesef.
çocuğuna yetememe korkusu her annede vardır eminim. bu da çocuklarımızı çok sevdiğimiz için duyduğumuz en doğal endişe halimiz.
o yüzden üzülmeyin. kadınlar olarak çok güçlüyüz, her şeye yetişiriz. (ama kocalarımız bunu bilmesin yoksa her işi bize yıkarlar :))

Cnm ben bu yüzden kızım 8 yaşında ikincisi yapmadım bebek olduğu zaman ondan onun zamanından kisiliyor allaha şükür herseyi yaptık kızım la bu bebis te yine onun baskı ve ısrarlı ile oldu
belki yaşım 25 olsa beklerdim ama yaş 37 olunca zamanım fazla zamanım yok. o yüzden peşpeşe olması konusunda şikayetçi olmak nankörlük olur benim için.
tabi Rabbim herkesin gönlüne göre hakkında hayırlı olanı versin.

Haklısın o konuda yaştan dolayi beklemek gibi bi durum olmuyor kızların ve yeni gelecek bebisin le doya doya hayatın tadını cikarirsiniz

ben hep bir kardeşi olsun istiyordum ama planım 2-3 sene sonraydı çok utanıyorum aileme bile söylerken ama planlı birşey değil bu işte :)

kesinlikle kocalarımız bilmesin :) ben ilkinde çok birşey hissettirmemiştim eşime , ne gece ağlama sesi duydu ne bişey e oğlumda sağolsun çok çektirmedi bana. ama dün diyorumki 2.de böyle olacak zannetme ben ona kalkıyorsam sen oğlana bakacaksın sonuçta onun ağlama sesine oda uyanacak .
eminim 2. sevgiside ayrıdır tabi ama şuan ben gerçekten anlayamıyorum belki onu hissedene kadarda anlayamicam yada kalp atışını duyana kadar . ayyy valla bilmiyorumki kafamda deli sorular? nasıl olacak nasıl edecek doğum yaptığımda nolucak ege napıcak kıskanıcak kesin nasıl tepki vericek ayy valla içim şişiyor şişmekten uyku uyuyamıyorum. işyerinde henüz saklıyorum iyice kesinleşmeden bişey söylemek istemiyorum.

cevizleri sabaha kadar suyun içinde mi bekletiyon . ben taze kırıp yiyom valla

Bebegimi gördüm canlar..kese güzel gözüküyor dedi doktor..ama vajinal ultrason dan bakti..hemsireye söyledim karından bakılsa olmaz mi diye 12. Haftaya kadar böyle dedi..kalp atislarini haftaya dinletecegim dedi...

Ne mutlu sana,bende cuma günü görüneceğim. Zaten vajinal bakılması daha kesin sonuç veriyor. Hemde önden görüyorsun. Bende büyük ihtimal vajinal baktıracağım.

Günaydın kızlar

Bugün karın ağrısıyla uyandım, hala da karnım ağrıyo, hiç iyi hissetmiyorum kendimi ama yine de geldim işe
Ne oldu anlamadım, ayaklarım mı üşüdü acaba diyorum, o yüzden botlarımı hala çıkarmadım ayağımdan, ısınayım diye bekliyorum

ben de aldım doğum paketi geçen hafta, toplam 6500 lira, 10 tane doktor muayenesi, doktorun istediği testler, sezeryan ya da normal fark etmeksizin doğum, bir de 1 gece yatış var içinde. ilk başta çok gibi geldi ama bi kan tahlili yaptırdım 650 lira tuttu, zaten doktor muayenesi 150 lira, üç aşağı beş yukarı aynı hesaba geliyo
aldık paketi bakalım, Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla

Canım çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun, Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah

canım ben tedavi için pembe maviden nevin özsaraça başlamıştım, şimdide ona devam ediyorum, memnunum doktorumdan devam etmeyi düşünüyorum..
pembe mavi güzel bi hastane, doktorları hakkında da olumsuz bişey duymadım şimdiye kadar

ben de eşimi uyutmuyorum. şikayetçi ama ne yapalım babalık kolay değil.
büyük küçüğü kıskanıyor diye üzülüyordum ama küçük ondan kıskanç çıktı :)

İnsallah canim dedigin gibi hakkimizda hayirlisi cok zor bi süreçten gecicez Allah yardimcimiz olsun.

Kızlar gunaydınnnnnnn...bugun miniğimi gormeye gidicez cık heyecanlıyım uyku tutmadı. . İnşallah görebiliriz ...

günadyın :)

oh ohh görüverin inşaallah :)

bizde geçen hafta gördük çok şükür :)

Bebegimi gördüm canlar..kese güzel gözüküyor dedi doktor..ama vajinal ultrason dan bakti..hemsireye söyledim karından bakılsa olmaz mi diye 12. Haftaya kadar böyle dedi..kalp atislarini haftaya dinletecegim dedi...

vajinal ulturasyon normal benim de 6.haftaya kadar öyle bakıldı sonra üstten çok şükür :)

canım aramızda 4 gün var bende 4 gün önce gittim alttan baktı karından göremedi. bizde tedirgin olduk annemle doktor bebeğe zararı yok dedi güven verdi. çok yeni olduğu için karından gözükmemesi normal dedi..hadi gözünaydın geçmiş olsun canım .bende 10 gün sonra gidicem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…