Benim çarşamba aksami beklemek zor oluyor :)Benim ilk hamileliğim ve senin gibiyim canım.. Mide bulantısı yok.. Şişlik ve gaz var sadece.. Akıntım ağrım da olmuyor çok şükür.. Bende çok uyuyorum sadece.. Bu akşam dr.a gitmeyi düşünüyrum bekleymeye dayanamıyorum artık.. Nasıl gidiyor bilmem gerekiyor beklemek çok zor..
Cnm ben bu yüzden kızım 8 yaşında ikincisi yapmadım bebek olduğu zaman ondan onun zamanından kisiliyor allaha şükür herseyi yaptık kızım la bu bebis te yine onun baskı ve ısrarlı ile olduben sabahları 6 da evden çıkıyorum akşam eve gelmem 7 ve saat 9da oğlum uyuyor dolayısıyla sadece 2 saatim var bu esnada yemekti vs 1 saat zaten gidiyor. benim korkum buyüzden, ben birincide çok az vakit ayırabildiğimi düşünüyorken 2.de gelince birinden birine haksızlık yapmaktan yeterince ilgilenememekten korkuyorum.
Rabbim ne büyük 8 yıldan sonra 3 cocuk nasip etmis sana Allah olmayanlarada nasip etsin inşallahben ise 8 yıl çocuk hasreti çektikten sonra ilk kızım 8 aylıkken 2. kızıma hamile kalmıştım. şimdi 2.kızım yaşına girdi, 3. ye hamileyim. üstelik yaşım genç de değil. bir de bu yüzden okulumu bıraktım 2. kez.
evlat daha önemli geliyor bana. isteyip de evlat sahibi olamayanlara bakınca insan kıymetini anlıyor.
kesinlikle haklısınız. çalışan anne olmak çok zor.ben sabahları 6 da evden çıkıyorum akşam eve gelmem 7 ve saat 9da oğlum uyuyor dolayısıyla sadece 2 saatim var bu esnada yemekti vs 1 saat zaten gidiyor. benim korkum buyüzden, ben birincide çok az vakit ayırabildiğimi düşünüyorken 2.de gelince birinden birine haksızlık yapmaktan yeterince ilgilenememekten korkuyorum.
amin.Rabbim ne büyük 8 yıldan sonra 3 cocuk nasip etmis sana Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah
belki yaşım 25 olsa beklerdim ama yaş 37 olunca zamanım fazla zamanım yok. o yüzden peşpeşe olması konusunda şikayetçi olmak nankörlük olur benim için.Cnm ben bu yüzden kızım 8 yaşında ikincisi yapmadım bebek olduğu zaman ondan onun zamanından kisiliyor allaha şükür herseyi yaptık kızım la bu bebis te yine onun baskı ve ısrarlı ile oldu
elmayı da hiç sevmiyorum ki ya hiç yemedim :)ceviz elmayla çok güzel gidiyor. tavsiye ederim :)
Haklısın o konuda yaştan dolayi beklemek gibi bi durum olmuyor kızların ve yeni gelecek bebisin le doya doya hayatın tadını cikarirsinizbelki yaşım 25 olsa beklerdim ama yaş 37 olunca zamanım fazla zamanım yok. o yüzden peşpeşe olması konusunda şikayetçi olmak nankörlük olur benim için.
tabi Rabbim herkesin gönlüne göre hakkında hayırlı olanı versin.
Cnm ben bu yüzden kızım 8 yaşında ikincisi yapmadım bebek olduğu zaman ondan onun zamanından kisiliyor allaha şükür herseyi yaptık kızım la bu bebis te yine onun baskı ve ısrarlı ile oldu
kesinlikle haklısınız. çalışan anne olmak çok zor.
ama evlat bir başka değil mi? işte ikinci çocuk da aynı. onun sevgisi de bir başka. her güzel şey zahmetli oluyor. cefa olmadan sefa olmuyor maalesef.
çocuğuna yetememe korkusu her annede vardır eminim. bu da çocuklarımızı çok sevdiğimiz için duyduğumuz en doğal endişe halimiz.
o yüzden üzülmeyin. kadınlar olarak çok güçlüyüz, her şeye yetişiriz. (ama kocalarımız bunu bilmesin yoksa her işi bize yıkarlar :))
InşallahRabbim ne büyük 8 yıldan sonra 3 cocuk nasip etmis sana Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah
Bugun ceviz yemiycem bakalım aynı şekil olacak mı ama mecbur yemeğin içinde yiyiecem:) geleneksel yemeğimiz olan trit yapacak annem oda cevizli oluyor ben cevizi geceden bi şu bardağı na koyuyorum sabaha kadar bekletip öyle yiyorum o zaman yaş gibi tadı oluyor
Bebegimi gördüm canlar..kese güzel gözüküyor dedi doktor..ama vajinal ultrason dan bakti..hemsireye söyledim karından bakılsa olmaz mi diye 12. Haftaya kadar böyle dedi..kalp atislarini haftaya dinletecegim dedi...
Allah gönlüne göre versin canım ne diyim seni eylük grubuna yollamak istemiyorum ya ondan
aminn canımm aminn
dün özel bi hastanedeen doğum paket fiyatını sordum 1. paket normal doğum 900 sezeryan 1100 2.paket normal 3000 sezeryan 3500 bu 2. olan da herşey var foto süsleme 11ci haftadan sonra hemen hemen her hafta kontrol tahlil falan herşey dahil peki sizce fiyatlar normal mi? bunlar sglkı olana bide tabi.
Slm kızlar ben adet oldumkanama baya şiddetli sanırım aranızdan ayrılıyorum.kısa sürede olsa sizleri tanığıdima çok sevindim..takipte kalıcı sizi..inş sağlıkla alırsınız kucağıniza...
canım ben tedavi için pembe maviden nevin özsaraça başlamıştım, şimdide ona devam ediyorum, memnunum doktorumdan devam etmeyi düşünüyorum..canım şuanda kararsız kalmakla birlikte bahar hastanesi ayşe erol a gittim bir kere..doktor iyi bilgi veriyor ama hastaneyi beğenmedim.medical parkta bahar hanımı tavsiye ettiler 3.ayda falan ona gitmeyi düşünüyorum.sen kime gidiyorsun yada gideceksin canım
ben hep bir kardeşi olsun istiyordum ama planım 2-3 sene sonraydı çok utanıyorum aileme bile söylerken ama planlı birşey değil bu işte :)
kesinlikle kocalarımız bilmesin :) ben ilkinde çok birşey hissettirmemiştim eşime , ne gece ağlama sesi duydu ne bişey e oğlumda sağolsun çok çektirmedi bana. ama dün diyorumki 2.de böyle olacak zannetme ben ona kalkıyorsam sen oğlana bakacaksın sonuçta onun ağlama sesine oda uyanacak .
eminim 2. sevgiside ayrıdır tabi ama şuan ben gerçekten anlayamıyorum belki onu hissedene kadarda anlayamicam yada kalp atışını duyana kadar . ayyy valla bilmiyorumki kafamda deli sorular? nasıl olacak nasıl edecek doğum yaptığımda nolucak ege napıcak kıskanıcak kesin nasıl tepki vericek ayy valla içim şişiyor şişmekten uyku uyuyamıyorum. işyerinde henüz saklıyorum iyice kesinleşmeden bişey söylemek istemiyorum.
İnsallah canim dedigin gibi hakkimizda hayirlisi cok zor bi süreçten gecicez Allah yardimcimiz olsun.merhaba canım,
sana özellikle yazmak istedim çünkü bende hemen hemen aynı durumdayım. benim oğlumda 21 aylık ve benim içinde hamile olduğumu öğrenmek büyük ir şok ve sürpriz oldu. ilk öğrendiğimde saatlerce oğluma bakıp bakıp ağladım çünkü açıkçası korktum biraz. bende çalışıyorum ve ikisine yetişememekten yetememekten korktum ki hala düşünmeye başlayınca uykularım kaçıyor. diğer taraftan zaten oğlumda ücretsiz izin vs. alıp 1 sene işten ayrı kalmıştım tam işlerimi oturtmuşken bunun çıkması heleki terfi zamanında benim için kötü oldu. dediğin gibi bu bizim hatamız daha dikkatli olmalıydık ama olan oldu ve bende aldırmayı ilk düşündüm ama kıyamadım. hakkımızda hayırlısı canım, evet çok zor olacak hemde çok zor ama inşallah üstesinden geliriz..
Kızlar gunaydınnnnnnn...bugun miniğimi gormeye gidicez cık heyecanlıyım uyku tutmadı. . İnşallah görebiliriz ...
Bebegimi gördüm canlar..kese güzel gözüküyor dedi doktor..ama vajinal ultrason dan bakti..hemsireye söyledim karından bakılsa olmaz mi diye 12. Haftaya kadar böyle dedi..kalp atislarini haftaya dinletecegim dedi...
canım aramızda 4 gün var bende 4 gün önce gittim alttan baktı karından göremedi. bizde tedirgin olduk annemle doktor bebeğe zararı yok dedi güven verdi. çok yeni olduğu için karından gözükmemesi normal dedi..hadi gözünaydın geçmiş olsun canım .bende 10 gün sonra gidicem bakalımBebegimi gördüm canlar..kese güzel gözüküyor dedi doktor..ama vajinal ultrason dan bakti..hemsireye söyledim karından bakılsa olmaz mi diye 12. Haftaya kadar böyle dedi..kalp atislarini haftaya dinletecegim dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?