- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Günaydın kızlar
Bugün karın ağrısıyla uyandım, hala da karnım ağrıyo, hiç iyi hissetmiyorum kendimi ama yine de geldim işe
Ne oldu anlamadım, ayaklarım mı üşüdü acaba diyorum, o yüzden botlarımı hala çıkarmadım ayağımdan, ısınayım diye bekliyorum
İnşallah öyledir canım,bişey hissetmiyorum diye korkuyodum hissetmemek daha iyiymiş sankibenimde ara ara sızılarım oluyor canım.. Belki gaz ağrısıdır..
bence süper ötesi fiyatlar bunlarkızlar bana yolladıkları bunlar inceleyin isterseniz
@xiexie canım sana da burdan yolladım mesaim bitti çıkmam lazım öpüldüznüzz
İnşallah bi sıkıntı olmaz canım yüreğini ferah tut, dinlen yorma kendiniKızlar merhaba, benim iki gündür sol kasığım ağrıyor. Dün evde çamaşır makinesine çamaşırları atmak için ayırıyordum, eğil kalk derken sancı girdi kasıklarıma. bugün de şimdi sol kasığımda taa diz kapağıma vuran bir ağrı var. Sizde de böyle oluyor mu?
İnşallah bi sıkıntı olmaz canım yüreğini ferah tut, dinlen yorma kendini
ben dün baya temizlik yaptım evde ama şükür ağrım filan yok... bi sıkıntı olmaz inşallah
aynen bende 16 vermiştim 3 ü nü aldım hamiş kaldımBn de bes aydir diyetteydim cok sukur bebis oldu bitaktim ben de12kg vermistim
Aman iyi oldu hamislik oncesi
evet canım ağrı ve kanama olması sıkıntı Allah korusunİnşallah canım, benim nerdeyse ilk günden beri kasık ağrım var, haftaya kontrolde tekrar sorucam. Doktor kanama olmadıkça sorun olmaz dedi geçen sefer.
Kızlar merhaba, benim iki gündür sol kasığım ağrıyor. Dün evde çamaşır makinesine çamaşırları atmak için ayırıyordum, eğil kalk derken sancı girdi kasıklarıma. bugün de şimdi sol kasığımda taa diz kapağıma vuran bir ağrı var. Sizde de böyle oluyor mu?
evet herşey dahil ama uygun mu değil mi bilemedim ondan sizlere danışayım dedimbence süper ötesi fiyatlar bunlar
2. tam kapsamlı özellikle, ikramına da kadar var :)
Kızlar merhaba, benim iki gündür sol kasığım ağrıyor. Dün evde çamaşır makinesine çamaşırları atmak için ayırıyordum, eğil kalk derken sancı girdi kasıklarıma. bugün de şimdi sol kasığımda taa diz kapağıma vuran bir ağrı var. Sizde de böyle oluyor mu?
aynen bende 16 vermiştim 3 ü nü aldım hamiş kaldım
2 ay öncede kötü alışknlğma son verdim
hayırla ve sağlıcakla tamamına ereriz inşallah canım
kilo alsakta veririz önemli olan sağlıcakla gelsinler
Günaydın ekim annesi.bende bugün gittim kalbini dinledim sanki şimdi inandım hamilelige yoksa hayal gibiydiGünaydın kızlar.
beni dr bugün çağırdı kalp atışını dinleyelim diye ama ben yılbaşından sonra gideyim diyorum. bugün mü gitsem acaba?
kararsız kaldım.
hastane uzak, 2 küçük kız çocuğumla gidip gelmek 3-4 saatimi alıyor.
Günaydın ekim annesi.bende bugün gittim kalbini dinledim sanki şimdi inandım hamilelige yoksa hayal gibiydi
gözün aydın arkadasımGünaydın ekim annesi.bende bugün gittim kalbini dinledim sanki şimdi inandım hamilelige yoksa hayal gibiydi
evet canım ağrı ve kanama olması sıkıntı Allah korusun
kalp atışı duydunuz mu canım
benimde ara ara oluyor canım kasık ağrım önemli bişey olduğunu sanmıyorum rahim kendini hazırlıyor diye düşünüyorum çünkü doktorlar kasık ağrısı normal kanamalı ağrılar dışında yinede her bünye bir değil gidebiliyorsa doktora git canım
evet herşey dahil ama uygun mu değil mi bilemedim ondan sizlere danışayım dedim
canım senin ilk bebiş mi? yaş kaç?
bulantı durumun nasıl? varsa ne zaman başladı?
hamile platesi de varmış yapıyor kısımlara düşünüyor musunBende diyetteydim 5 kilo vermiştim deli gibi platez yapıyordum ,hamile olduğumu bilmiyordum
ayy darısı başıma pıtpıtlar inşaAllah canımGeçen hafta duyduk canım :) Pıt pıt pıt pıt atıyordu maşallah :)
aynen canım, benim doktor da öyle dedi. Bir de şu her şey dahil paket hangi hastanenin çok merak ettim? Sen de Ankara'dasın değil mi?
amin amin :)
işte kilo alınca da bebeğe zarar :)
sen deee bayaaa vermişsin :)
kötü alışkanlık neee_?
Cnm hamileysen adet olamazsn düşük yapiyosyndur. Mutlaka bi doktora git onlar biseyle yaparlar mutlaka. Allahtan ümit kesilmezSlm kızlar ben adet oldumkanama baya şiddetli sanırım aranızdan ayrılıyorum.kısa sürede olsa sizleri tanığıdima çok sevindim..takipte kalıcı sizi..inş sağlıkla alırsınız kucağıniza...
bebek için yeterli ve dengeli beslendik mi sıkıntı yok ama
ben mesela sabah akşam 40 dk yürürdüm, doktor 3 ay yasakladı
buda bana yol elektrk su olarak dönecek haliyle
günde 2-3 dal - kötü alışkanlık canım
çalışmalara başladığımız gün bıraktımkurtuldum şükür sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?