2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kilo almak soyle sıkıntı hani Allah korusun hamislik döneminde seker tansiyon faln cikabilio ya onun icin dikkat etmek gerekioooo ...

Pilates icin bn hamis grubu bulmaya calisiyorummm
ben de varım platese topumu neyim se aldım bekliyom
gerçi geçen haftadan beri acik kahverengi akıntı var ağır hareket etme dedi doktor ama hafiften yaparım artık dimi

benim oğlum 14 aylık bize de süpriz oldu. lütfen aldırmak gibi bişey düşünme o sana emanet bir can. sen zaten bir annesin ona kiymak senin vicdaninin kaldiracagi birsey olamaz. ilerde hatrına geldiğinde üzülür ahh edecegin birsey yapma lütfen. Rabbim rizkini verir hem beraber büyurler daha sağlıklı bağlar kurarlar inşaallah. Allah yüreğine ferahlık versin.

Evet canım eglip kalkıp bişeylerle ugrastıktan snra bendede agrı oluyor dikkat etmek grk cunku bu zmn lar en onemli

hamile platesi de varmış yapıyor kısımlara düşünüyor musun

Bu hamile platesinden ben de yapmak istiyorum, mesela evde videoyla yapabiliyor muyuz acaba? Bir de ne zaman başlamak lazım?
ayy darısı başıma pıtpıtlar inşaAllah canım yok tatlım ben istanbuldayım bu hastanede bizim orda paketi sana da atim sende bak canım hastane reklamı yapıyormuş gibi hissettim kendimi

İnşallah canım benim. Yalnız hastanenin paketi çok uygunmuş. Bende de süs, fotoğraf falan yok, 4000 lira ödüyorum.

yapim dimi paketi bende ödemem zor olcak ama bakalım cuma kontrolümden sonra oraya uğrarım artık

oh oh kurtulmana sevindim :)

aynen benim de göbek saldı kendini ..

kilo almasam da sporu bırakınca vücut salıooo kendiniii ...

3aydan sonra inşaallah ben de başlıcaaam sporaaaaa

Sağol canım benim
ben yürüyüşle verdim ve diyetle tabi
2 ay sabır
sonra iyi olursam inşallah bi sıkıntı olmazsa yürümeye devam

sen ne sporu yapıyosun

gerçi geçen haftadan beri acik kahverengi akıntı var ağır hareket etme dedi doktor ama hafiften yaparım artık dimi
daha erken canım aman dikkat
3 ayın dolsun sonra doktoruna danışarak yap bence

Allah kolaylik versin yüreğine ferahlık versin. vardır bir hayır bir hikmet diye düşünmek lazım ne kadar zor olsa da. dualarım seninle

Sağol canım benim
ben yürüyüşle verdim ve diyetle tabi
2 ay sabır
sonra iyi olursam inşallah bi sıkıntı olmazsa yürümeye devam

sen ne sporu yapıyosun

ben de yürüyüş yapıodum :)

ama hamişlikte ayrıca plates düşünüyroum inşaallah olursa :)

ooo
canımcım şimidlik sabret
yapmaaa hiç
dr una sor öyle yap..
ben de 3.5 aydan snra başlicam pilatese inşaallah :))

cuma kontrolüm var başka bi tıp merkezinde ona gidim ondan sonra diğer hastaneye geçicem canım para ödedim madem kontrolümü de yaptırayım

Benim de haftaya pazartesi 2. randevum. İlk üç ay tehlike olabildiği için 15 günde bir muayene edecekmiş. Sonra ayda bire dönecek.

Benim de haftaya pazartesi 2. randevum. İlk üç ay tehlike olabildiği için 15 günde bir muayene edecekmiş. Sonra ayda bire dönecek.
ben gittim 2 hafta önce geç döllenme dedi bebeiş gözükmedi bu hafta hem bebiş hemde kalp atışlarını duysam benden mutlusu olmaz herhalde sen ne güzel duymuşsun ya darısı başıma inşaAllah

kızlar merhaba, kalp atışı

Benide listeye ekleyebilir misin? yaş 32 kayseri sat 13.11.2015 tahmini doğum 20.08.2016

Kızlar bugün bende gittim doktora kese görüldü ama bebeği ve kalp atışını göremedik haftaya bir daha gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…