- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
ben gittim 2 hafta önce geç döllenme dedi bebeiş gözükmedi bu hafta hem bebiş hemde kalp atışlarını duysam benden mutlusu olmaz herhalde sen ne güzel duymuşsun ya darısı başıma inşaAllah
Buda bnm kuzum keseye göre bakıyordunuz kızmı erkekmi siZce
26 ekimdi 3 gün reglim geçince 44 çıktı 3 gün daha bekledim 257 çıktı 6+3te doktora gittim sata göre ama ultrasonda 4 haftalık gözüküyor geç döllenme olabilir dedi doktorSon regl ne zaman canım, ilk kan değerin neydi ve ne zaman bakıldı.
ne kadarlık canım şuan benimde kese yuvarlaktı yuvarlağa kız böyle yassıya erkek diyorlar ama öyle bişey olsa doktorda söyler dimi amaBuda bnm kuzum keseye göre bakıyordunuz kızmı erkekmi siZce
BENİM Kİ KAREne kadarlık canım şuan benimde kese yuvarlaktı yuvarlağa kız böyle yassıya erkek diyorlar ama öyle bişey olsa doktorda söyler dimi ama
26 ekimdi 3 gün reglim geçince 44 çıktı 3 gün daha bekledim 257 çıktı 6+3te doktora gittim sata göre ama ultrasonda 4 haftalık gözüküyor geç döllenme olabilir dedi doktor
seninki ikiz o zamanBENİM Kİ KARE
bana 2 hafta sonra gel dedi yani cuma günü kontrolüm var bakalım nolcakEvet seninki geç geliyor,demekki regline çok yakınken gebe kalmışsın,o yüzden 2 hafta geri gidiyor,bu bazen 4 hafta bile geri olabiliyor. Haftaya görürsün ini,daha 5. haftandasın çok normal bence.
geç oldu ama günaydın canım.Günaydın ekim annesi.bende bugün gittim kalbini dinledim sanki şimdi inandım hamilelige yoksa hayal gibiydi
KOCAMIN DUALARI KABUL OLACAK O ZAMANseninki ikiz o zaman
bana 2 hafta sonra gel dedi yani cuma günü kontrolüm var bakalım nolcak
Amin canim tesekkur ederim cevabin için zaten kiyamayacagimi biliyodum ama artik daha da emin oldum yarin 11 bucukta randevum var ilk buluşmamız olacak..İnsallah hersey yolundadir.benim oğlum 14 aylık bize de süpriz oldu. lütfen aldırmak gibi bişey düşünme o sana emanet bir can. sen zaten bir annesin ona kiymak senin vicdaninin kaldiracagi birsey olamaz. ilerde hatrına geldiğinde üzülür ahh edecegin birsey yapma lütfen. Rabbim rizkini verir hem beraber büyurler daha sağlıklı bağlar kurarlar inşaallah. Allah yüreğine ferahlık versin.
ben gittim 2 hafta önce geç döllenme dedi bebeiş gözükmedi bu hafta hem bebiş hemde kalp atışlarını duysam benden mutlusu olmaz herhalde sen ne güzel duymuşsun ya darısı başıma inşaAllah
.Kaçıncı hafta olarak görünüyor canım,kalp atışınıda görebildiniz mi?
Takviminide ekle bari.
5 haftalık aynn bncede dr lar söylerdi ama herkes tahmin ediyorya merak iştene kadarlık canım şuan benimde kese yuvarlaktı yuvarlağa kız böyle yassıya erkek diyorlar ama öyle bişey olsa doktorda söyler dimi ama
aynı şeyi bende yaşadımMerhaba hanımlar bende ağustos annesi olcam Rabbim izin verirse. Bir oğlum var. Dün keseyi gördük şükür haftama göre hcg değerim yüksekmiş iki doktora göründüm birincisi bu hcg değerine göre keseyi görmem lazımdı dış gebelik olabilir dedi başka bi doktora gittim o keseyi gördü çok şükür.
Benim kilerde taze bu senenin cevizi ama ben kuru yiyemiyorm yaş ceviz seviyorum cevizi suda beklettince yaş ceviz tadı oluyor bu aksam dene bak :))cevizleri sabaha kadar suyun içinde mi bekletiyon . ben taze kırıp yiyom valla
Bn varim cnm doktorlar normal oldugunu cunku rahmin buyudugunu soyledi dert etme.boll boll dinlen cnmArkadaslar selam, belimin sağ alt kısmında bir ağrı var sanki cok yüklenmişim gibi. Birkac gundur gecmiyor. Bel ağrısı, yan ağrısı yasayan var mı aranızda?
Hosgeldin canım .hayırlı olsunherkese merhaba. bende aranıza yeni katıldım. bende ağustosta 2. kez anne olacağım inşallah. şuna 7. hafta içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?