2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben gittim 2 hafta önce geç döllenme dedi bebeiş gözükmedi bu hafta hem bebiş hemde kalp atışlarını duysam benden mutlusu olmaz herhalde sen ne güzel duymuşsun ya darısı başıma inşaAllah

Son regl ne zaman canım, ilk kan değerin neydi ve ne zaman bakıldı.

Son regl ne zaman canım, ilk kan değerin neydi ve ne zaman bakıldı.
26 ekimdi 3 gün reglim geçince 44 çıktı 3 gün daha bekledim 257 çıktı 6+3te doktora gittim sata göre ama ultrasonda 4 haftalık gözüküyor geç döllenme olabilir dedi doktor

26 ekimdi 3 gün reglim geçince 44 çıktı 3 gün daha bekledim 257 çıktı 6+3te doktora gittim sata göre ama ultrasonda 4 haftalık gözüküyor geç döllenme olabilir dedi doktor

Evet seninki geç geliyor,demekki regline çok yakınken gebe kalmışsın,o yüzden 2 hafta geri gidiyor,bu bazen 4 hafta bile geri olabiliyor. Haftaya görürsün ini,daha 5. haftandasın çok normal bence.

Günaydın ekim annesi.bende bugün gittim kalbini dinledim sanki şimdi inandım hamilelige yoksa hayal gibiydi
geç oldu ama günaydın canım.
di mi? ben de kalp sesini duysam rahatlayacağım :)

Amin canim tesekkur ederim cevabin için zaten kiyamayacagimi biliyodum ama artik daha da emin oldum yarin 11 bucukta randevum var ilk buluşmamız olacak..İnsallah hersey yolundadir.

ben gittim 2 hafta önce geç döllenme dedi bebeiş gözükmedi bu hafta hem bebiş hemde kalp atışlarını duysam benden mutlusu olmaz herhalde sen ne güzel duymuşsun ya darısı başıma inşaAllah

İnşallah canım, yukarda değerlerini gördüm de geç döllenme bence de senin gebelik Karından göremezse vajinal ultrasonla baksın olmadı yaa

Kaçıncı hafta olarak görünüyor canım,kalp atışınıda görebildiniz mi?

Takviminide ekle bari.
.
Takvimi bi türlü ekleyemedim gec yumurtlamişim bn adet tarihime göre 6haftalik olması gerekiyormus ama kesem tam 5hafralik kalp atıslarını insallah 2hafta sonra duycaz kızım var insallah oglum olur buda

Merhaba hanımlar bende ağustos annesi olcam Rabbim izin verirse. Bir oğlum var. Dün keseyi gördük şükür haftama göre hcg değerim yüksekmiş iki doktora göründüm birincisi bu hcg değerine göre keseyi görmem lazımdı dış gebelik olabilir dedi başka bi doktora gittim o keseyi gördü çok şükür.

aynı şeyi bende yaşadım
ne sinir bozucu dimi nasıl üzülmüştüm dış gebelik olabilir deyince tabiki olabilirdi de ama insanı nasıl üzüyor bazı doktorlar...
inaşllah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız
hcg kaçtı canım

Arkadaslar selam, belimin sağ alt kısmında bir ağrı var sanki cok yüklenmişim gibi. Birkac gundur gecmiyor. Bel ağrısı, yan ağrısı yasayan var mı aranızda?

Arkadaslar selam, belimin sağ alt kısmında bir ağrı var sanki cok yüklenmişim gibi. Birkac gundur gecmiyor. Bel ağrısı, yan ağrısı yasayan var mı aranızda?
Bn varim cnm doktorlar normal oldugunu cunku rahmin buyudugunu soyledi dert etme.boll boll dinlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…