2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bn varim cnm doktorlar normal oldugunu cunku rahmin buyudugunu soyledi dert etme.boll boll dinlen cnm
Ah ah dinlenmek mi dedin ?.... Hem calisiyorum hem de eve gidince 18 aylık bir kucuk kaplanla ugrasiyorum. Aksam 8 gibi o uyuduktan sonra benim dinlenme donemim baslıyor :) İlk hamileliğimde daha cok dinlenebilmistim ama bu sefer baya zor olacak gibi. İKide bir kucak istıyor, bir de 14 kilo masallah, belimin agrisi ondan bile olabilir aslinda...
ikinci ucuncu cocugu olacak anneler ne yapmislar acaba? Kucaklarına almislar mi cocuklarını?

Kızlar 7. Haftaya girdim bugün,6.haftaya girdiğimde geçen pazartesi Bhcg değeri 8000 küsür çıkmıştı,doktora ilk defa yarın gideceğim,hem varsa keseyi ve kalp atışlarını duyabilir miyim?

Kızlar 7. Haftaya girdim bugün,6.haftaya girdiğimde geçen pazartesi Bhcg değeri 8000 küsür çıkmıştı,doktora ilk defa yarın gideceğim,hem varsa keseyi ve kalp atışlarını duyabilir miyim?
Deger cok güzel hem görülür hem duyulur..Karından gözükmese alttan baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…