Ah ah dinlenmek mi dedin ?.... Hem calisiyorum hem de eve gidince 18 aylık bir kucuk kaplanla ugrasiyorum. Aksam 8 gibi o uyuduktan sonra benim dinlenme donemim baslıyor :) İlk hamileliğimde daha cok dinlenebilmistim ama bu sefer baya zor olacak gibi. İKide bir kucak istıyor, bir de 14 kilo masallah, belimin agrisi ondan bile olabilir aslinda...Bn varim cnm doktorlar normal oldugunu cunku rahmin buyudugunu soyledi dert etme.boll boll dinlen cnm
Cnm altan mi baktılarKızlar bugün randevum vardı gıttık kese gorunmedi yaaa moralim bozuk
Alttan bakilsa görülür. Şimdilik çok küçükKızlar bugün randevum vardı gıttık kese gorunmedi yaaa moralim bozuk
Hyr alttan bkmadı karındanCnm altan mi baktılar
Oyle dedı evet 10 gun snra gorunurmuş. . Sartlamıstım kendımı yaa kotu oldumAlttan bakilsa görülür. Şimdilik çok küçük
Izin verseydin alttan baksaydi. O zaman rahat gözüküyorOyle dedı evet 10 gun snra gorunurmuş. . Sartlamıstım kendımı yaa kotu oldum
Kız vitamini gider öyle bnce gitmez mi:))Benim kilerde taze bu senenin cevizi ama ben kuru yiyemiyorm yaş ceviz seviyorum cevizi suda beklettince yaş ceviz tadı oluyor bu aksam dene bak :))
Hiç oyle bır teklifte bulunmadı ki sanssızlıgım nyse yapacak bişey yok 10 gun beklıcen mecburIzin verseydin alttan baksaydi. O zaman rahat gözüküyor
Ay bilmem ki :)) ama tadı çok güzel oluyor yinede az da olsa kalır vitamini :)Kız vitamini gider öyle bnce gitmez mi:))
Altan bakmadı ise göremez üzülme canımHiç oyle bır teklifte bulunmadı ki sanssızlıgım nyse yapacak bişey yok 10 gun beklıcen mecbur
Ozamn cevizi yedikten sonra suyunu da iç ki yarasin:)))) biraz acı oluyo ama vitamini gitmesinAy bilmem ki :)) ama tadı çok güzel oluyor yinede az da olsa kalır vitamini :)
Sıkma canını. 10 gün sonra gidince kalp sesini de dinleyebilirsin.Hiç oyle bır teklifte bulunmadı ki sanssızlıgım nyse yapacak bişey yok 10 gun beklıcen mecbur
İNŞALLAH canım sagolun rahatlattınız benı :)Sıkma canını. 10 gün sonra gidince kalp sesini de dinleyebilirsin.
Deger cok güzel hem görülür hem duyulur..Karından gözükmese alttan baksinKızlar 7. Haftaya girdim bugün,6.haftaya girdiğimde geçen pazartesi Bhcg değeri 8000 küsür çıkmıştı,doktora ilk defa yarın gideceğim,hem varsa keseyi ve kalp atışlarını duyabilir miyim?
Peki kese gor6ndukten hmn snra kalp atısımı bakılıyor canım kac haftalık ken yaniSıkma canını. 10 gün sonra gidince kalp sesini de dinleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?