En iyisi gec gitmek vallahi hayal kırıklığı yaşamaktan iyidır keske bnde bıraz dha beklseymişim bosa gıttım pwramda cope gıttıDeger cok güzel hem görülür hem duyulur..Karından gözükmese alttan baksin
Çok teşekkür ederim canımgözün aydın arkadasım
Keseye bakarken kalp atışı dinlemek icin sesi ayarlıyor duyabiliyorsun. Uzun uzun dinleme sakın ses dalgalarının fazlası bebege zarar.Peki kese gor6ndukten hmn snra kalp atısımı bakılıyor canım kac haftalık ken yani
Tamsm sagol sekerim Senin 2.mi tecrubelisin :)Keseye bakarken kalp atışı dinlemek icin sesi ayarlıyor duyabiliyorsun. Uzun uzun dinleme sakın ses dalgalarının fazlası bebege zarar.
Ayy cok heyecanlı. Carsamba keseyi gormeye gidecez biz de insallah.[/Q inşaallah sağlıklı sıhhatli bi şekilde sizde o güzel melodiyi duyarsınız
Yok canım benimde ilk..geçen pzt dr a gitmiştim kese görmeye. Dr söyledi..tabi gitmeden kafama takilan bütün soruları yazip gitmiştim. ..dr sormadan hic birsey söylemiyor. Sorunca gıcık oluyor ama cevabi almadan odadan çıkmıyorumTamsm sagol sekerim Senin 2.mi tecrubelisin :)
Ewet canım ya tabi endişelendim bende... Bidaki kontrolde duyarış inşallah pıt pıtlarıaynı şeyi bende yaşadım
ne sinir bozucu diminasıl üzülmüştüm dış gebelik olabilir deyince tabiki olabilirdi de ama insanı nasıl üzüyor bazı doktorlar...
inaşllah hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız
hcg kaçtı canım
merhaba kızlar bende bugün keseyi gördüm çok şükür darırı kalp atişlarına hamile olmak bi stres değeriydi kesesiydi kalp atışıydı ayrı stres allah herkese sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Çok sevindim canımHeyoo kızlarrr biz de çok şükür gördük fındığımızı ve duyduk pıtpıtları.. 7. Haftam tam bitti bugün ve ultrasonda da aynı çıktı 7 haftalık fındığımm ayyy çok heyecanlı ve duygusaldııı
kelebek.hill resim var mı fındığın
Hadi gözünüz aydin. Folk nedirMerhaba kızlar ben de ağustos annesi olacagim inşallah. 6. Hafta dün bitti ama geç döllenme eminim çünkü 26 kasim da hamilelik yoktu son adet 7 kasim. Keseyi gördük folk da belirgin bebek de ince çizgi gibi diye gösterdi doktorum. Herşey yolunda elhamdülillah
Canimmm ultrasonda gorunmuyor skma canini...alttan bakmadi demi .Kızlar bugün randevum vardı gıttık kese gorunmedi yaaa moralim bozuk
Hyr canım alttan bkmadı baska bır dra dha mı gtsem yaa goremedımı bu DrCanimmm ultrasonda gorunmuyor skma canini...alttan bakmadi demi .
Bnde 5.hafta csnım gttım bıgun goxukmedi mlsf moralimin bozulmasıyla kaldımKızlar iyi geceler :) bende 5.haftadaym. 5+1
Tabi bu benim netteki hesaplamama göregecen hafta gittim ultrason da çıkmadı ama belirti var dedi
15 kasım son adetimin ilk günü.
16 aralıkta 611 çıktı hcg
Bu cumartesi tekrar başka bi doktora gidecem inşallah bu sefer görünür bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?