2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hyr canım alttan bkmadı baska bır dra dha mı gtsem yaa goremedımı bu Dr
Benimde karindan goremedi kan testi yapti tekrar 2 saat nasil gecti anlatamam acaba yok mu goremiycek mi diye.. sonra beta hcg 4000 lerde cikinca alttan bakalim gorunmesi layim dedi ve gormustuk minicikte olsa. Kanaman yoksa dert etme kucuk oldugu icin goremiyorlar

Geçen hafta görünmemesi normal hiç moralini bozma.. Hcg 2500 deyken bende usg ile rahat göründü karından yani.. Sabırsızlanıyoruz haklı olarak ama sakın moral bozmayınn

Hyr canım alttan bkmadı baska bır dra dha mı gtsem yaa goremedımı bu Dr
canım üzülme 10 gün sonraya çağırmış işte, hem belki geç döllenmedir.. çok sık ultrasona girmek iyi bişey değil.. burada Avrupa'da yaşayan bazı arkadaşlar vardı, tüm gebelik boyunca sadece 3 kez sokuyolarmış ultrasona gerisini sen düşün artık

Kızlar selam,

Psikolojik olarak çok etkilendim,butun gece Ağladım.dayanamadık doktora gittik .kısmete kendi doktorum nöbetçiymiş .ilki kürtaj olunca galiba buda yok diye çok endişelendiğinde söyledim.doktorum beni telkin etmeye çalıştı,kontrol edelim bir bakalım dedi.olumlu olumsuz herşeyi söyleyeceğim dedi. Baktık...

15 mm kese olmuş.1 mm embriyo,gayet sağlıklı bir kese var dedi.hiç endişelenme. Kalp atışını cuma duyacakmışız cuma tekrar gıdıcem. Ikimizde geç döllenmeden şüpheleniyorduk ama tam haftasında gidiyor dedi. Ay içim öyle bir rahatladı kiiii anlatamammmm.7. Haftadayız elhamdülillahhhhhh.

Geçen hafta görünmemesi normal hiç moralini bozma.. Hcg 2500 deyken bende usg ile rahat göründü karından yani.. Sabırsızlanıyoruz haklı olarak ama sakın moral bozmayınn

Ben ilk gün çok üzüldüm çok ağladım sonra herkes daha erken dediği için artık üzülmemeye çalışıyorum. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza

Oh maşallahh

Burda 5.haftada görenler duyunca korktum ister istemez canım

Ben ilk gün çok üzüldüm çok ağladım sonra herkes daha erken dediği için artık üzülmemeye çalışıyorum. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza
Ben de ilk dr gittiğimde aynı şeyleri yaşadım bir de nerden gittiysem öneri üzerine dr da sağolsun hiççç moral diye bi şey bırakmamıştı.. Çıktm drdan hüngür hüngür ağladım.. Ama boşu boşuna üzmüş işte bizi.. İki gün sonra görmüştük kesemizii ondan dedim boşuna üzülme acele ediyorz işte aslnda ama dr da çokk önemlii.. Şimdi eski druma devam ediyorum vee hayırlı olsunn diye lafa başladı kadınnn ne süpermişin sen drcumm diyorumm

Beklemektem baska care yok .. içim daralıyor sagol canim inşallah dedıgın gbı olacak...

Burda 5.haftada görenler duyunca korktum ister istemez canım
işte sorunda burda zaten, 5 parmağın 5i bile bir değilken bizburda sanki bütün hamileler bulantı yaşamak zorunda, herkes bebeğini 5.haftada görmek zorunda, kalp atışını 7 de duymak zorunda diye düşünüyoruz.. halbuki herkesin bünyesi farklı, göbeğindeki yağın kalınlığı bile etkiler ultrason görüntüsünü..
eskiden ne ultrason varmış ne başka bişey.. evet teknoloji gelişti ama teknolojiyle beraber bizim stres kaynaklarıda gelişti malesef.. halbuki bebeğe en çok zarar veren şey stres..
neyse fazla uzattım galiba, kıssadan hisse takma kafana tokadan başka!!

Valla doğrusunu dedin.

Aynen canım ya ben doktordan çıkınca ağladım
Benim gittiğim doktor çok korkutmuştu beni bir sürü laf söyledi. Şimdi daha gitmeyeceğim ona. Çoğu kişiye öyle yapıyormuş

Hadi gözünüz aydin. Folk nedir
Sağol canım. Folk bebeğin ilk beslendiği bir tür bağlantı. Onunla besleniyor kordon olusana kadar. Bebekten önce görünüyor folk sacı. Bebeği ince çizgi diye gösterdi doktorum folk ü da özellikle gösterdi ama vajinal ultrason du. Geç döllenme olduğu na eminiz çünkü 26 kasimda bhcg 2 idi ve yumurta yumurtalık ta idi

Bende ağustos annesi olucam inşallah kahverengi lekelenmelerim var progesteron kullanıyorum ama geçmiyo.5+2de vajinalyoldan keseyi gördük ama yolk sac yoktu 6+2de tekrar gel dedi kalp atışınıduyabilirmiyim sizce 5+2de beta 1350ydi

Kesinlikle doktor çok önemli. İlk bebegimde öyle sinir bir doktor çattıki ağladım resmen kadin azarladi sürekli bir de özel hastanede. Sonra şimdiki doktorum ile tanıştık 7 haftalık bebeğim kalbi gelişmediği için alındı ama kadın o kadar ilgili yaptıki işini çok daha kolay atlattık çok sukur. Bu kez evdeki testlerin pozitif olduğunu söylemek için ev ne zaman geleceğimi sormak için aradım kadın daha duyar duymaz hayırlı olsun dedi muayenede sürekli moral verdi olumlu dusun bebeğe de öyle gecsin diye. Bir hafta geriden geliyoruz ama herşeyi tek tek acikladigi için çok rahatım resmen

Aynen canım ya ben doktordan çıkınca ağladım
Benim gittiğim doktor çok korkutmuştu beni bir sürü laf söyledi. Şimdi daha gitmeyeceğim ona. Çoğu kişiye öyle yapıyormuş

Ah çok iyi anlıyorum canım yani koskoca dr olmuş dersin nasıl psikolojiden anlamazlarrrr....
Neyse asla mıral bozmak yok cidden ben de bi şok yaşamıştım ama kötüleri aklımdan hep kovaladımm hep güzel şeyler düşündüm ve düşüneceğim şükür Allahıma sen de öyle yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…