2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Çok şükür adına çok sevindim hem güzel bir drun hem de sağlıklı bir bebişin olmuş inş gerçekten insan şaşıyor bazen delara dediğin gibi bir de benim ilk gittiğim dr en pahalı yerlerden birindeydi ama parayla olmaz bu işler yürek gerek bee heheytt

Haklısın oslemcim mantıklı dusunup duygularıma esir olmucam .. bekleyip göreceğiz inşallah

Bebişinin kalp atışını duydn mu canım sen

Dr larin mantigi tek sen mi hamilesin tek sen mi doğuracaksin.ilgili olanlari tenzih ediyorum.ama biz çok özel bir şey yaşadiğimizi düşünüyoruz.galiba bu konuda fikir çatişmasi çikiyo.neyse Allah herkesi anlayişli dr larla karşilaştirsin

Kilo almak soyle sıkıntı hani Allah korusun hamislik döneminde seker tansiyon faln cikabilio ya onun icin dikkat etmek gerekioooo ...

Pilates icin bn hamis grubu bulmaya calisiyorummm

Yok allahtan bende öyle bişey çıkmıyor , önceki iki gebeliğimdede şeker çıkmadı

Ornek ben 8 haftalıgız 13 haftadan sonra kabul edıyorlar

göbekten itibaren kahverengi çizgi oluşmaya başlarsa kız, olmazsa erkekmiş :)

Kızlar gebeliğin ilk haftalarında bulantıları çok olanların kızı oluyormuş bende hiç yok demekki oğlum olcak

Kızlar böyle şeyler bana göre yanlış
Ben iki kız doğurdum
Birincisinde hiç bulantım olmadı hamile olduğumu bile anlamadım
İkincisinde sadece iki hafta Miğdem bulandı
Bu farklı diye erkek sandık buda kızdı

Her ikisindede göbekte kahverengi çizgim olmadı sadece son aylarda az bişey

Bünyeyle alakalı şeyler bence

Kızlar cok acil bişey sorucam anti cmw igg ve anti Rubella igg tahlillerini yaptıran varmı

Bendw birınci de deli gibi tursu yedım kız ıkınci baklava yeddım kız bu aeferde tuzlu yogurt yıyorum bakalım ne cıkcakk

Bendw birınci de deli gibi tursu yedım kız ıkınci baklava yeddım kız bu aeferde tuzlu yogurt yıyorum bakalım ne cıkcakk

Ortası olmasında ya kız olsun yada erkek
Bende ilk kızımda yoğurdu çok severdim

Sende benim gibi iki kız anasısın demek )))
Haliyle benim gibi erkek istiyorsundur

Kızlar benim misafirlerim vardı yatılıya kaldılar poff
Buyüzden pek giremedim
Geçmişide pek okuyamadım başım dönüyor

Umarım herkes iyidir herşey yolundadır.
Benim için beklenen gün geldi çatı ,yarın randevu günümüz . Allah kısmet ederse ilk defa kesemizi ve inşallah kalp atışını duyacaz. Acık heyecanlıyım bu yüzden.
Dualarınızı eksik etmeyin Can'larım

Bu halde yatılı misafir hiç çekilmez ya :)
Canım dualarımiz seninle çarşamba da benim hayırlısı bakalım artık kızma müjdeyi vermek istiyorum

İyi geceler kızlar. Dr a gittik keseyi gördük şükürler olsun. İlaç yazdı. Carinize %8 vajinal jel. Protestan 100 mg. Ve Elevet. Cuma günü de Folbiol (folik asit) yazmıştı. Bugün progestan aldıktan 4-5 saat sonra bir tuhaf oldum. Sanki sarhoş oldum bir anda. Elim ayağım kesildi. Birazcık başım döndü. Midem bi hoş oldu. Kafa bi milyon oldu yani bir de jeli kullanan varsa bilgi verebilir mi. Biraz tırsıyorum

Bu arada 5.5 haftalığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…