- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Kesinlikle doktor çok önemli. İlk bebegimde öyle sinir bir doktor çattıki ağladım resmen kadin azarladi sürekli bir de özel hastanede. Sonra şimdiki doktorum ile tanıştık 7 haftalık bebeğim kalbi gelişmediği için alındı ama kadın o kadar ilgili yaptıki işini çok daha kolay atlattık çok sukur. Bu kez evdeki testlerin pozitif olduğunu söylemek için ev ne zaman geleceğimi sormak için aradım kadın daha duyar duymaz hayırlı olsun dedi muayenede sürekli moral verdi olumlu dusun bebeğe de öyle gecsin diye. Bir hafta geriden geliyoruz ama herşeyi tek tek acikladigi için çok rahatım resmen
Ah çok iyi anlıyorum canım yani koskoca dr olmuş dersin nasıl psikolojiden anlamazlarrrr....
Neyse asla mıral bozmak yok cidden ben de bi şok yaşamıştım ama kötüleri aklımdan hep kovaladımm hep güzel şeyler düşündüm ve düşüneceğim şükür Allahımasen de öyle yap canım
Tam findikmis bu canım ben eklemiştim resim çarşamba doktora gidicem o zaman daha net koyarım insallahYakınlaştırdım birtane ekledim sizin içinn
hamile platesi de varmış yapıyor kısımlara düşünüyor musun
Kilo almak soyle sıkıntı hani Allah korusun hamislik döneminde seker tansiyon faln cikabilio ya onun icin dikkat etmek gerekioooo ...
Pilates icin bn hamis grubu bulmaya calisiyorummm
Aslinda balik guzel olurduhani sağlıklı sma sevmiosan yapcak bisi yok
Ayva yemeliymisiz
Ceviz dee
Benimde sabah kalkinca bisey yok kahvaltidà sonra titreme yorgunluk giriyor vucuduma
Ornek ben 8 haftalıgız 13 haftadan sonra kabul edıyorlarcanım üzülme 10 gün sonraya çağırmış işte, hem belki geç döllenmedir.. çok sık ultrasona girmek iyi bişey değil.. burada Avrupa'da yaşayan bazı arkadaşlar vardı, tüm gebelik boyunca sadece 3 kez sokuyolarmış ultrasona gerisini sen düşün artık
göbekten itibaren kahverengi çizgi oluşmaya başlarsa kız, olmazsa erkekmiş :)
Kızlar gebeliğin ilk haftalarında bulantıları çok olanların kızı oluyormuş bende hiç yok demekki oğlum olcak
Yyanlız degîlmişim demek kiAynen yaaa
Ceviz günde beş tane tüketiyorum
Nedense ayvayı hiç Can'ım istemiyor
Eşim alır ama dokunmam pek :)
inşsllah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.Inşallah
Bendw birınci de deli gibi tursu yedım kız ıkınci baklava yeddım kız bu aeferde tuzlu yogurt yıyorum bakalım ne cıkcakkKızlar böyle şeyler bana göre yanlış
Ben iki kız doğurdum
Birincisinde hiç bulantım olmadı hamile olduğumu bile anlamadım
İkincisinde sadece iki hafta Miğdem bulandı
Bu farklı diye erkek sandık buda kızdı
Her ikisindede göbekte kahverengi çizgim olmadı sadece son aylarda az bişey
Bünyeyle alakalı şeyler bence
Bendw birınci de deli gibi tursu yedım kız ıkınci baklava yeddım kız bu aeferde tuzlu yogurt yıyorum bakalım ne cıkcakk
Bu halde yatılı misafir hiç çekilmez ya :)Kızlar benim misafirlerim vardı yatılıya kaldılar poff
Buyüzden pek giremedim
Geçmişide pek okuyamadım başım dönüyor
Umarım herkes iyidir herşey yolundadır.
Benim için beklenen gün geldi çatı ,yarın randevu günümüz . Allah kısmet ederse ilk defa kesemizi ve inşallah kalp atışını duyacaz. Acık heyecanlıyım bu yüzden.
Dualarınızı eksik etmeyin Can'larım
Bu arada 5.5 haftalığızİyi geceler kızlar. Dr a gittik keseyi gördük şükürler olsun. İlaç yazdı. Carinize %8 vajinal jel. Protestan 100 mg. Ve Elevet. Cuma günü de Folbiol (folik asit) yazmıştı. Bugün progestan aldıktan 4-5 saat sonra bir tuhaf oldum. Sanki sarhoş oldum bir anda. Elim ayağım kesildi. Birazcık başım döndü. Midem bi hoş oldu. Kafa bi milyon oldu yanibir de jeli kullanan varsa bilgi verebilir mi. Biraz tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?