2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu halde yatılı misafir hiç çekilmez ya :)
Canım dualarımiz seninle çarşamba da benim hayırlısı bakalım artık kızma müjdeyi vermek istiyorum

Sorma canım ya . Henüz kimseyede açıklayamadık bizde . Misafir hatun durmadan gııııı niye benzin betin tuhaf gııı diyordu
Allahım yaa
yeni ağır grip atlattım teyze tansiyonumda düşük dedim
Bende eşimde 3 aylık olana kadar kimseye anlatmak istemiyoruz. Benim kızımda dahabilmiyor.
Neyse inş yarın ben, diğer günde sen güzel haberlerle döneriz canım ya

Bana da soruyorlar normalde neşeli konuşkanim ama ortalamlarda sesim cikmiyo hı hı diyip duruyom neyin var diyorlar hastayım migdem üsuttum diyorum bende güzel haberleri alayım yalan söylemeye son :)

Bana da soruyorlar normalde neşeli konuşkanim ama ortalamlarda sesim cikmiyo hı hı diyip duruyom neyin var diyorlar hastayım migdem üsuttum diyorum bende güzel haberleri alayım yalan söylemeye son :)

Ay ben netten düşüp duruyorum
Senin bat nezamandı Can'ım ?
Aramızda kaç gün var acaba , benim 1 kasımdı

Kızlar merhaba vajinal jel kullanan varsa yardım eder misimiz. Aplikatörün ince ucunu vajinaya yerleştirmek gerekiyormuş ama. İnce kısmını komple mi vajinaya yerleştirmek gerekiyor bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 52
28 ekim canım benim ben ilişki günün de biliyorum aslında 11 Kasım

Benimde ya 11 di ya 12 kasımdı o iş günü net hatırlamıyorum ama ikisinden biri olduğu kesin :)) ve o gün kaza oldu :) bütün ay herif yorgundu zaten bi ozaman bide 14 kasımda iş oldu ama 14 kasımda (yani yumoş günümdü )korunmuştuk
Sen kaç günde bir adet oluyorsunki? Duruma baktığımda ben yumoştan 2 gün önce hamile kalmışım , öncesi oluncada kız ihtimali yükseliyor deniliyor , bakalım hayırlısı artık
Ya sen ?

Kızlar merhaba vajinal jel kullanan varsa yardım eder misimiz. Aplikatörün ince ucunu vajinaya yerleştirmek gerekiyormuş ama. İnce kısmını komple mi vajinaya yerleştirmek gerekiyor bilemedim

Canım kullanım klavuzunda yazmıyormu ?
Benim bildiğim komple derine sıkmalısın

Benim de eşim hastaydi o yüzden günün net biliyorum 30 günde bir oluyorum ama telefonda ki programa göre ayin 14 unde yumurtlama günüm ben her ay hissederim yumurtlamayi o ay hiç hissetmedim birde adetim bittikten sonra bende çok istek vardı anladın sen onu :))))) 9 sene de ilk kez oldu diyebilirim yumurtlama gününde normalde olur diye biliyordum acaba ben erken mi yumurtladim:)

Progestan ilaci sakın içmeyin..hamilelikte icmek tehlikeli bu yüzden sadece fitil olarak kullanman gerek.fitili koyduktan sonra en az yarim saat uzan ki rahimde emilimi olsun..yoksa hemen geri geliyor ve hic faydasi olmuyor.progestan bebegin düşmesini önlemek için kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…