- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Progestan 100 mg diye düzelteyimBu arada 5.5 haftalığız
Bu halde yatılı misafir hiç çekilmez ya :)
Canım dualarımiz seninle çarşamba da benim hayırlısı bakalım artık kızma müjdeyi vermek istiyorum
çizgi çıktıysa hamilesindir inşaallah .hoşgeldin aramıza .Kizlar adetim bigun geçti aksam ustu test yaptim ikinci cizgi cikti. Yarinda kan vericem.. eger gebeysem olasi dogum tarihi 28 ağustos :*
Bana da soruyorlar normalde neşeli konuşkanim ama ortalamlarda sesim cikmiyo hı hı diyip duruyom neyin var diyorlar hastayım migdem üsuttum diyorum bende güzel haberleri alayım yalan söylemeye son :)Sorma canım ya . Henüz kimseyede açıklayamadık bizde . Misafir hatun durmadan gııııı niye benzin betin tuhaf gııı diyordu
Allahım yaa
yeni ağır grip atlattım teyze tansiyonumda düşük dedim
Bende eşimde 3 aylık olana kadar kimseye anlatmak istemiyoruz. Benim kızımda dahabilmiyor.
Neyse inş yarın ben, diğer günde sen güzel haberlerle döneriz canım ya
Tebrik ederim canım agustosun son hamisi sen misin yoksaKizlar adetim bigun geçti aksam ustu test yaptim ikinci cizgi cikti. Yarinda kan vericem.. eger gebeysem olasi dogum tarihi 28 ağustos :*
Bakalimcanim 3 gün var daha belki cikar baska hamislerde :)Tebrik ederim canım agustosun son hamisi sen misin yoksa
İnşallah çıkar bizde cogaliriz :)Bakalimcanim 3 gün var daha belki cikar baska hamislerde :)
Bana da soruyorlar normalde neşeli konuşkanim ama ortalamlarda sesim cikmiyo hı hı diyip duruyom neyin var diyorlar hastayım migdem üsuttum diyorum bende güzel haberleri alayım yalan söylemeye son :)
Kizlar adetim bigun geçti aksam ustu test yaptim ikinci cizgi cikti. Yarinda kan vericem.. eger gebeysem olasi dogum tarihi 28 ağustos :*
28 ekim canım benim ben ilişki günün de biliyorum aslında 11 KasımAy ben netten düşüp duruyorum
Senin bat nezamandı Can'ım ?
Aramızda kaç gün var acaba , benim 1 kasımdı
Canim 2. Cizgiyi gorduysen hamilesin demektirKizlar adetim bigun geçti aksam ustu test yaptim ikinci cizgi cikti. Yarinda kan vericem.. eger gebeysem olasi dogum tarihi 28 ağustos :*
28 ekim canım benim ben ilişki günün de biliyorum aslında 11 Kasım
Tek başına nasıl yapacaksın bunu ya int video falan vardır belkiKızlar merhaba vajinal jel kullanan varsa yardım eder misimiz. Aplikatörün ince ucunu vajinaya yerleştirmek gerekiyormuş ama. İnce kısmını komple mi vajinaya yerleştirmek gerekiyor bilemedim
Kızlar merhaba vajinal jel kullanan varsa yardım eder misimiz. Aplikatörün ince ucunu vajinaya yerleştirmek gerekiyormuş ama. İnce kısmını komple mi vajinaya yerleştirmek gerekiyor bilemedim
Benim de eşim hastaydi o yüzden günün net biliyorum 30 günde bir oluyorum ama telefonda ki programa göre ayin 14 unde yumurtlama günüm ben her ay hissederim yumurtlamayi o ay hiç hissetmedim birde adetim bittikten sonra bende çok istek vardı anladın sen onu :))))) 9 sene de ilk kez oldu diyebilirim yumurtlama gününde normalde olur diye biliyordum acaba ben erken mi yumurtladim:)Benimde ya 11 di ya 12 kasımdı o işgünü net hatırlamıyorum ama ikisinden biri olduğu kesin :)) ve o gün kaza oldu :) bütün ay herif yorgundu zaten bi ozaman bide 14 kasımda iş oldu ama 14 kasımda (yani yumoş günümdü )korunmuştuk
Sen kaç günde bir adet oluyorsunki? Duruma baktığımda ben yumoştan 2 gün önce hamile kalmışım , öncesi oluncada kız ihtimali yükseliyor deniliyor , bakalım hayırlısı artık
Ya sen ?
Ben de bilmiyorum canım. Korkuyorum. Eşime dedim. O daha çekimserTek başına nasıl yapacaksın bunu ya int video falan vardır belki
Adı tam olarak ne pakette ne yaziyo int bakalımBen de bilmiyorum canım. Korkuyorum. Eşime dedim. O daha çekimser
Progestan ilaci sakın içmeyin..hamilelikte icmek tehlikeli bu yüzden sadece fitil olarak kullanman gerek.fitili koyduktan sonra en az yarim saat uzan ki rahimde emilimi olsun..yoksa hemen geri geliyor ve hic faydasi olmuyor.progestan bebegin düşmesini önlemek için kullanılırİyi geceler kızlar. Dr a gittik keseyi gördük şükürler olsun. İlaç yazdı. Carinize %8 vajinal jel. Protestan 100 mg. Ve Elevet. Cuma günü de Folbiol (folik asit) yazmıştı. Bugün progestan aldıktan 4-5 saat sonra bir tuhaf oldum. Sanki sarhoş oldum bir anda. Elim ayağım kesildi. Birazcık başım döndü. Midem bi hoş oldu. Kafa bi milyon oldu yanibir de jeli kullanan varsa bilgi verebilir mi. Biraz tırsıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?