2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hiii kızzz aynı şey banada oldu.
Ben hamile kaldığımdan beri bu konuyu sürekli kafamda döndürüp duruyorum .nasıl olur diye.
Ben normalde her ay ama her ay şiddetli ovulasyon Ağrı'sı çekerim , öyleki sancıdan patlicak gibi oluyor kasıklarım,bütün gün yatarım, hatta öyleki ben sağdanmı yoksa soldanmı yumurtladığımı bile hissederim.
O ay hiç bir şey olmadı çook şaşırdım aklına gebelik gelmedi , içimden herhalde bu ay yumurtlamadım dedim .
Acaba erken yumurtladım ve anında yumurta yuvadan çıkar çıkmaz döllendide ondanmı sancı olmadı diyorum
Ve dediğin gibi adetten sonra istek vardı :))

Son düzenleme:
Yumurtlama gününü bilsen ne olcakki. Zaten son adet tarihinden hesaplaniyor. Yumurtlama günününsen hesaplanmiyorki

Evet biliyorum ben cinsiyet olayına takıldığım için düşünüyorum canım.
Hani yumoş öncesi olunca ilişki kız
Tam yumoş günü ve ertesi erkek oluyor teorisi varya ondan anlatıyorum bunu
Ben biraz meraklıyımdır

Hmm benim icin sağlıklı olsun.hayirli evlat olsun yeter.kiz yada erkek farketmez.canim dan parca onlar

Ay aynıseyleri yasamisiz bende hissederim hangi taraftan yumurtladigimi o ay olmadı birde o istek çok ilgincti hatta dünyanın sonu mu geliyor falan dedim )))))

Yumurtlama testi alıp evde planli yapılabilir. Ben evde takup ediyordum ama eşim uymuyordu.test cubuguna göre degil canim istediği gibi olur deyip kafa tutuyordu hep..bu yüzden hic hamile olamuyordum

Hmm benim icin sağlıklı olsun.hayirli evlat olsun yeter.kiz yada erkek farketmez.canim dan parca onlar

Tabiki bizler içinde öyle ,hayırlısı ve sağlıklısı olsun derim hep dualarımda . Ama insan oğluyuz, iki kızım var o duyguyu iki defa tadtım, bu sefer gönlümdeki erkek inş bunuda tadarım Allah'ın İzniylen.
Ha yinemi kız olmuş farketmez o benim Can'ımdan bir parça sonuçta yabana atacak değilim erkek olmadı diye. Sağlığına Şükr eder bağrıma basarım ciğerim çünkü o benim

Bu olayı ablam çok araştırması ne yenir ne içilir ne yapılır hatta grupları vardı fac de gruptaki herkez kız bebisi oldu ablamda kaza olmuş hatırlamıyor bile hatta doktora imkansız demis biz hastaydik hepimiz falan demis onun oğlu oldu :)

Erkek olanlar kız bebis istiyo kız olanlar erkek istiyo bu gayet normal canım hepimizi asıl gönlünde geçen tabi ki de ilk önce sağlık :)

:))) hayırlısı artık
Ben yarın keseyi ilk defa göreceğim içinde çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…