2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
CNM youtube Crinone %8 yaz bunu çok güzel videolar var Net olarak göstermiş basit ama kendi sokabilecekmisin eşin yapsa daha iyi sanki
Bakmıştım YouTube dan. Orda tam sokmuyor ince ucu. Çok sağol. Yatmadan önce yap dedi. Yapıp yatayım ben iyi geceler.

günadyın :)

oh ohh görüverin inşaallah :)

bizde geçen hafta gördük çok şükür :)

vajinal ulturasyon normal benim de 6.haftaya kadar öyle bakıldı sonra üstten çok şükür :)
Ben zaten 6. Haftamdayim ve oradaki hemsire 12. Haftaya kadar böyle bakacagiz dedi..hoşuma gitmedi her seferinde rahatsiz edici..eşiminde kalp atislarinda yanimda olmasini istiyordum ama o sekilde gormesi hoşuna gitmeyebilir

Son düzenleme:
Zararli olacagini düşünmüyorum zaten cnm zararli olsa doktor bakmaz..haftaya kalp atışlarında esimde yanimda olacak doktorum erkek eşimin rahatsiz olmasindan cekiniyorum..ne yapacagim bilmiyorum

Ayy kizlarr bi de bugün garibim eşim birşey yapti..eve geldik hastaneden sonra ben girdim eve o arabayi park ediyor filan gec geldi baya..elinde idrar testiyle gelmis bi daha yapalim cikacak mi diyor heyecanlanmis yazikk ..güler misin ağlar misin..idrar testine güveni daha fazla..

Ben zaten 6. Haftamdayim ve oradaki hemsire 12. Haftaya kadar böyle bakacagiz dedi..hoşuma gitmedi her seferinde rahatsiz edici..eşiminde kalp atislarinda yanimda olmasini istiyordum ama o sekilde gormesi hoşuna gitmeyebilir

canım örtü var üzerine örterler

benm dr öyle yaptı

üzerimi örttüler

alt kısmı

zaten ortam loş..

eşim görse de sıkıntı olmaz ..

o elimden tuttu beraber baktık felan :)

çok güzeldi çok çok çok şüküüür

benimde aklıma o geldi canım kalp atışları için eşimi götürücem nasıl olcak bilmiyorum... göremezse alttan mı bakar yine o zaman 8 haftalık olacağız inşallah

benimde aklıma o geldi canım kalp atışları için eşimi götürücem nasıl olcak bilmiyorum... göremezse alttan mı bakar yine o zaman 8 haftalık olacağız inşallah

bence doktordan doktora fark ediyor bahsettiğiniz bu olay,
ben tam 7+0 da gittim doktora kalp atışını çok rahat dinledik ultrasondan..

KOCAMIN DUALARI KABUL OLACAK O ZAMAN
TUTTURDU Bİ İKİZ İKİZ
OLUNCA GÖRCEK ANA.... EBE...
ay bende ikiz olsun bi kere de kurtulayım diyorum bakımı zordur evet ama sonrasında kolaylık olur diye düşünüyorum koca da çok anneye sıkıtı

İnşallah canım, yukarda değerlerini gördüm de geç döllenme bence de senin gebelik Karından göremezse vajinal ultrasonla baksın olmadı yaa
keseyi gördük canım 4 haftalıkken ama bebek oluşmamaıştı henüz ben vajinal bakamıyorum ya çok kasılıyorum yapamıyorum maalesef

5 haftalık aynn bncede dr lar söylerdi ama herkes tahmin ediyorya merak işte
evet insan merak ediyor tabi cinsiyetini ona göre hazırlık yapmak istiyor

günaydın bayanlar hepinize

günaydın canlar.. Nasılsınız?? ben iyi gibiyim.. Dün cesaret edip erken gitmek istedim dr.uma bebişi merak ediyorum diye.. Ama gidemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…