Bende çarşamba inşallah alırsam diğer foruma koyarız bakalım ne diycek ler :)Pek inanmıyorum o teoriye ama yarın atarım resmi bakarız hep beraber . Sende at alınca olurmu :))
Bakmıştım YouTube dan. Orda tam sokmuyor ince ucu. Çok sağol. Yatmadan önce yap dedi. Yapıp yatayım ben iyi geceler.CNM youtube Crinone %8 yaz bunu çok güzel videolar var Net olarak göstermiş basit ama kendi sokabilecekmisin eşin yapsa daha iyi sanki
Tesekkurler canimmmNe mutlu sana,bende cuma günü görüneceğim. Zaten vajinal bakılması daha kesin sonuç veriyor. Hemde önden görüyorsun. Bende büyük ihtimal vajinal baktıracağım.
Ben zaten 6. Haftamdayim ve oradaki hemsire 12. Haftaya kadar böyle bakacagiz dedi..hoşuma gitmedi her seferinde rahatsiz edici..eşiminde kalp atislarinda yanimda olmasini istiyordum ama o sekilde gormesi hoşuna gitmeyebilirgünadyın :)
oh ohh görüverin inşaallah :)
bizde geçen hafta gördük çok şükür :)
vajinal ulturasyon normal benim de 6.haftaya kadar öyle bakıldı sonra üstten çok şükür :)
Zararli olacagini düşünmüyorum zaten cnm zararli olsa doktor bakmaz..haftaya kalp atışlarında esimde yanimda olacak doktorum erkek eşimin rahatsiz olmasindan cekiniyorum..ne yapacagim bilmiyorumcanım aramızda 4 gün var bende 4 gün önce gittim alttan baktı karından göremedi. bizde tedirgin olduk annemle doktor bebeğe zararı yok dedi güven verdi. çok yeni olduğu için karından gözükmemesi normal dedi..hadi gözünaydın geçmiş olsun canım .bende 10 gün sonra gidicem bakalım
Evet canım iyice derine sık yoksa geri cikioKızlar merhaba vajinal jel kullanan varsa yardım eder misimiz. Aplikatörün ince ucunu vajinaya yerleştirmek gerekiyormuş ama. İnce kısmını komple mi vajinaya yerleştirmek gerekiyor bilemedim
Ceviz günde beş tane tüketiyorum
Nedense ayvayı hiç Can'ım istemiyor
Eşim alır ama dokunmam pek :)
Ben zaten 6. Haftamdayim ve oradaki hemsire 12. Haftaya kadar böyle bakacagiz dedi..hoşuma gitmedi her seferinde rahatsiz edici..eşiminde kalp atislarinda yanimda olmasini istiyordum ama o sekilde gormesi hoşuna gitmeyebilir
benimde aklıma o geldi canım kalp atışları için eşimi götürücem nasıl olcak bilmiyorum... göremezse alttan mı bakar yine o zaman 8 haftalık olacağız inşallahBen zaten 6. Haftamdayim ve oradaki hemsire 12. Haftaya kadar böyle bakacagiz dedi..hoşuma gitmedi her seferinde rahatsiz edici..eşiminde kalp atislarinda yanimda olmasini istiyordum ama o sekilde gormesi hoşuna gitmeyebilir
benimde aklıma o geldi canım kalp atışları için eşimi götürücem nasıl olcak bilmiyorum... göremezse alttan mı bakar yine o zaman 8 haftalık olacağız inşallah
ay bende ikiz olsun bi kere de kurtulayım diyorumKOCAMIN DUALARI KABUL OLACAK O ZAMAN
TUTTURDU Bİ İKİZ İKİZ
OLUNCA GÖRCEK ANA.... EBE...
keseyi gördük canım 4 haftalıkken ama bebek oluşmamaıştı henüz ben vajinal bakamıyorum ya çok kasılıyorum yapamıyorum maalesefİnşallah canım, yukarda değerlerini gördüm de geç döllenme bence de senin gebelik Karından göremezse vajinal ultrasonla baksın olmadı yaa
evet insan merak ediyor tabi cinsiyetini ona göre hazırlık yapmak istiyor5 haftalık aynn bncede dr lar söylerdi ama herkes tahmin ediyorya merak işte
günaydın 6+3ten sonra duyulur diye biliyorum ben canım kii genelde duydu burdaki hanımlargünaydın arkadaşlar. 7+1 de kontrolüm var acaba kalp atışlarını duyabilir miyiz ki
günaydın arkadaşlar. 7+1 de kontrolüm var acaba kalp atışlarını duyabilir miyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?