2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar merhaba, şuan grip olduğum için boğaz ağrım ve hapşurmalarım var. Bebeğe bir zararı olur mu? Birde 2 gündür gebelik belirtilerimi hissedemiyorim. Gripten dolayı mı bilmiyorum. Sabah az bi lekelenme oldu, bi sıkıntı olabilir mi? ne olur bana yardımcı olun.

Canım merhaba, geçmiş olsun öncelikle, c vitamini al bol bol
hamileliğin ilk başlarında bu şekilde nezle grip çok olurmuş üzme kendini
lekelenme yerleşme olmuştur canım yüreğini ferah tut
ama yorma sakın kendini bol bol yat ve dinlen, ağrı ve kanama varsa sıkıntı Allah korusun

Gün Aydın, Gün güzel, Gün Sevgili
Bu Gün alemlere rahmet gelmiş
Efendimiz Peygamberimiz Nurumuz gelmiş...
Hoşgeldin Ya resullallah... Hoşgeldin Ya Muhammed..
Allah c.c. bizleri sana layık ümmet eylesin inşallah...
Evlatlarımız salih ve saliha kulların olsun inşallah sağlıcakla kucaklayalım inşallah
Ve tüm evlat aşkıyla yanan kullarını ve bu topicte bulunan kardeşlerimi hayırlısıyla sağlıcakla ayaklarının altlarını cennet eyle onları tez vakitte hayırla sağlıacakla ANNE eyle inşallah...

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala ali seyyidina Muhammed (SAV)

MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN
DUALARINIZ KABUL VE MAKBUL OLSUN İNŞALLAH
BOL BOL DUALI GEÇSİN GÜNÜNÜZ HATUNLAR

karın ağrım falan yok sadece gripten dolayı belirtileri hissedemiyorum. Ne olursun dua et benim için haftaya kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz, ancak o zaman içim rahatlar. 2.5 sene sonra hamile kaldım. Allaha güvenip dayanıyorum. Emanetini benden bu kadar çabuk almaz inşaallah. Hepsi kuruntu ve vesveseden ibaret kalsın...

Hiçbir sıkıntı yok merak etme canım benim yüreğini ferah tut, öle bi durumda şiddetli ağrı ve kanama olurmuş
lekelenme geçen hafta bende de oldu, bir damla kan geldi hatta
ama hiçbir sıkıntı yok çok şükür
Mübarek gün dua edelim Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah cümlemizin
kötü düşünüp kötü kurma, iş güç yapma dinlen uzan bol bol annesi

Rabbim bu mübarek gün hürmetine evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah.

Günaydın! Kandiliniz kutlu olsun kızlar!

Bugün pek sinirlerim tepemde, sabahtan beri esip gürlüyorum bi sakinleşemedim yakasıyla kavga ediyo derler ya, aynen öyleyim

Kızlar cok acil bişey sorucam anti cmw igg ve anti Rubella igg tahlillerini yaptıran varmı

ben rubella yaptırdım iki tür testi var IGG olan pozitif çıktı ama diğerinden yaptırmadı doktorum galiba

Hepinize günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Canım daha erken olduğu için görünmemiştir, şurda cumaya ne kaldı :)

sağolun arkadaşlar. inşallah bi sıkıntı çıkmaz da duyarım. çok heyecanlıyım. arada karın ağrılarım oluyor ödüm kopuyor bir şey olacak diye

O karın ağrıları bende de oluyor canım, sanırım gaz ve üşütmeyle alakalı bi durum.

Canım nasıl oldun.. Ağrıların geçti mi?

Hepinize günaydın kızlar, kandiliniz mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
Canım daha erken olduğu için görünmemiştir, şurda cumaya ne kaldı :)
hayırlı kandiller canım evet bişey kalmadı düşünmemeye çalışıyorum yoksa geçmez zaman
bu arada mide yanmam ve bulantılarım vardı sabahtan beri biraz önce 1 bardak soğuk süt içtim iyi geldi bana aklınızda bulunsun rahatlatıyor inanki çok fenaydım ben şimdi şükür duruldu tamamen geçmesede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…