2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Benim bulantım yok çok şükür, ama yanma oluyor bazen. Kahvaltıda tere yedim o yaktı midemi, şimdi çok fenayım. Bugün çok şişliğim var karnımda. Ayaklarımı üşüttüm sanırım

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim bugün 7+1 kalp atışlarını duyduk kalbi düzenli atıyor çok şükür. onun dışında tahlillerimi verdim umarım herkes iyidir

Ne mutlu size,ikiniz içinde çok sevindim. ultrason görüntülerinide koyarsınız.

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim bugün 7+1 kalp atışlarını duyduk kalbi düzenli atıyor çok şükür. onun dışında tahlillerimi verdim umarım herkes iyidir

Maşallah canım, çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Ben şimdi çıktım Can'ım doktordan , herşey yolunda bizde resminide koydum bebişin
Senin güzel haberlerinide bekliyorum

Onun resmini yesinler :) Maşallah canım maşallahh :)

Merhaba arkadaslar
Gecenlerde korkularimi kararsızlığimi paylasmistim oglum kucuk ve cok hareketli olduğu icin 2.bebege hazir olmadigimi dusunuyodum ama hem sizden gelen guzel mesajlar hemde bu durumu ailelerimizle paylastik herkes cok mutlu oldu.Vee bugun ilk bulusmamiz gerceklesti 5.haftasinda suan icin hersey normal dedi doktor ve 2 hafta sonra kalp atislarini duymak icin çağırdı alttan muayene bekliodum ama ustten oldu ve hemen gorundu kese 7.5 mm boyu bizden boyle arkadaslar insallah hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olur.Ilk resmimizide ekledim

Eklentiler

• 20151222_120054_HDR.webp
    13 KB · Görüntüleme: 192
Canim benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandigi icin dr tedbir amacli banada progestan verdi 1 hafta boyu yurrum ama dedigim gibi ayilip bayiliyodum sanki bayilinca bida gozumu acamicakmis gibi oluyodum ki buda ilaci ictikten 1 saat gecmeden etkisini gostermeye basliyodu... dr sonra alttan at dedi ... bence sende yutma alttan at canim zaten yan etkisi fazla olan bir ilac progestan

Canım hayırlı olsun,çok şükür görünmüş duyulmuş.

hayalimsin1
Bu arada kese kaç mm,bebek kaç mm görünüyor

Canım ben yurtdışındayım, burda o ölçümleri erken yapmıyorlar
Sadece kese 7,7 mm yazıyor ona baktı
Kalp atışını bile sesini açmadı ekrandan dan gösterdi ,atışları izledim .bunlar zararlı diye herşeyi kısıtlarlar ,sıkı sıkıda tembihledi çok usg ye girme diye .
Zaten bütün gebelik boyunca sadece 3 defa hakımız var usg. Bugünkini ben ödemeli zar zor buldum girmek için

Benim bulantım yok çok şükür, ama yanma oluyor bazen. Kahvaltıda tere yedim o yaktı midemi, şimdi çok fenayım. Bugün çok şişliğim var karnımda. Ayaklarımı üşüttüm sanırım
dikkat et ayağına canım üşütme kendini havalar zaten çok soğuk

ay ne güzel :)

bence de doğru olan bu ..

daha az usg..

benim dr da dinletmedi kalbini ama ug de açılıp kapanır şekilde gösterdi :) kalp atışı imiş..
erken haftalarda dinlemek zarar veriomuş..

ALLAH razı olsn dr umdan her şeyi söyleyip düşünüyor...

işte bu güzel haber güzel karar ne güzel çok sevindim artık Hayırlı olsun annesi diyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…