hayırlı kandiller canım evet bişey kalmadı düşünmemeye çalışıyorum yoksa geçmez zaman
bu arada mide yanmam ve bulantılarım vardı sabahtan beri biraz önce 1 bardak soğuk süt içtim iyi geldi bana aklınızda bulunsun rahatlatıyor inanki çok fenaydım ben şimdi şükür duruldu tamamen geçmesede
Progestan 100 mg diye düzelteyim
hayırlı olsun canım darısı başıma alttan muayenylemi dinledinmerhaba kızlar şimdi doktordan geldim bugün 7+1 kalp atışlarını duyduk kalbi düzenli atıyor çok şükür. onun dışında tahlillerimi verdim umarım herkes iyidir
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim bugün 7+1 kalp atışlarını duyduk kalbi düzenli atıyor çok şükür. onun dışında tahlillerimi verdim umarım herkes iyidir
Bugün kalp atışı için gitcem dua edin duyayim pit pit lari allahım mübarek gün yüzü suyu hurmetine inshayalimsin1 sen den de güzel haber bekliom
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim bugün 7+1 kalp atışlarını duyduk kalbi düzenli atıyor çok şükür. onun dışında tahlillerimi verdim umarım herkes iyidir
Ben şimdi çıktım Can'ım doktordan , herşey yolunda bizderesminide koydum bebişin
Senin güzel haberlerinide bekliyorum
Canım hayırlı olsun,çok şükür görünmüş duyulmuş.
Canim benimde ilk gebeligim dusukle sonuclandigi icin dr tedbir amacli banada progestan verdi 1 hafta boyu yurrum ama dedigim gibi ayilip bayiliyodum sanki bayilinca bida gozumu acamicakmis gibi oluyodum ki buda ilaci ictikten 1 saat gecmeden etkisini gostermeye basliyodu... dr sonra alttan at dedi ... bence sende yutma alttan at canim zaten yan etkisi fazla olan bir ilac progestanProgestan ilaci sakın içmeyin..hamilelikte icmek tehlikeli bu yüzden sadece fitil olarak kullanman gerek.fitili koyduktan sonra en az yarim saat uzan ki rahimde emilimi olsun..yoksa hemen geri geliyor ve hic faydasi olmuyor.progestan bebegin düşmesini önlemek için kullanılır
Canım hayırlı olsun,çok şükür görünmüş duyulmuş.
hayalimsin1
Bu arada kese kaç mm,bebek kaç mm görünüyor
Çok şükür canım darısı başımıza
dikkat et ayağına canım üşütme kendini havalar zaten çok soğukBenim bulantım yok çok şükür, ama yanma oluyor bazen. Kahvaltıda tere yedim o yaktı midemi, şimdi çok fenayım. Bugün çok şişliğim var karnımda. Ayaklarımı üşüttüm sanırım
hangisi bebiş :)
Canım ben yurtdışındayım, burda o ölçümleri erken yapmıyorlar
Sadece kese 7,7 mm yazıyor ona baktı
Kalp atışını bile sesini açmadı ekrandan dan gösterdi ,atışları izledim .bunlar zararlı diye herşeyi kısıtlarlar ,sıkı sıkıda tembihledi çok usg ye girme diye .
Zaten bütün gebelik boyunca sadece 3 defa hakımız var usg. Bugünkini ben ödemeli zar zor buldum girmek için
işte bu güzel haber güzel karar ne güzel çok sevindim artık Hayırlı olsun annesi diyebilirizMerhaba arkadaslar
Gecenlerde korkularimi kararsızlığimi paylasmistim oglum kucuk ve cok hareketli olduğu icin 2.bebege hazir olmadigimi dusunuyodum ama hem sizden gelen guzel mesajlar hemde bu durumu ailelerimizle paylastik herkes cok mutlu oldu.Vee bugun ilk bulusmamiz gerceklesti 5.haftasinda suan icin hersey normal dedi doktor ve 2 hafta sonra kalp atislarini duymak icin çağırdı alttan muayene bekliodum ama ustten oldu ve hemen gorundu kese 7.5 mm boyu bizden boyle arkadaslar insallah hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olur.Ilk resmimizide ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?