- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Doktordan doktora değişmiyor canım.Ultrason makinaısnın kalitesinden kalitesine değişiyor bu işler.bence doktordan doktora fark ediyor bahsettiğiniz bu olay,
ben tam 7+0 da gittim doktora kalp atışını çok rahat dinledik ultrasondan..
Evet canim hepimiz icin herseyin en hayirlisi en guzeli olsunn..işte bu güzel haber güzel karar ne güzel çok sevindim artık Hayırlı olsun annesi diyebiliriz
Canım en alttakini koparıp komple sokup vajinaya sıkıp 10-15 dakika yürüyorsun.Bu fitil gibi değil yürümen gerekli yatarsan jel vajinanda toplanır.Toplanırsa sa kötü koku ve enfeksiyona sebebiyet veriyor.Yürüyüp eritmen lazım.Günde 1 kez kullanıyorum sabah aksam da 100 mg progestan içiyorumKızlar merhaba vajinal jel kullanan varsa yardım eder misimiz. Aplikatörün ince ucunu vajinaya yerleştirmek gerekiyormuş ama. İnce kısmını komple mi vajinaya yerleştirmek gerekiyor bilemedim
Seninle tarıhımız aynı canım .. Sakın ilaç fln içme ıhlamur kuşburnu bitkisel caylar iç.. lekelenme ne sekilde akıntı mı yoksa kahverengimsi kan seklindemikızlar merhaba, şuan grip olduğum için boğaz ağrım ve hapşurmalarım var. Bebeğe bir zararı olur mu? Birde 2 gündür gebelik belirtilerimi hissedemiyorim. Gripten dolayı mı bilmiyorum. Sabah az bi lekelenme oldu, bi sıkıntı olabilir mi? ne olur bana yardımcı olun.
Benim Sat 14 kasım. Senin neydi?Ca
Canım seninle aynıyız galiba :)
Sat ne zamandı senin. Bende bu cumartesi gidecem inşallah gözükür kesesi
Benım 13 tuBenim Sat 14 kasım. Senin neydi?
Ben de 7 +1 im Sat 2 kasım :)Bizde 7+1 mişiz canım:))))
Aaa yanlışlık oldu ben ndn atladıysam hemenBenim Sat 14 kasım. Senin neydi?
Valla bnm ikinci cocuk ama ilk 7 yasindaAh ah dinlenmek mi dedin ?.... Hem calisiyorum hem de eve gidince 18 aylık bir kucuk kaplanla ugrasiyorum. Aksam 8 gibi o uyuduktan sonra benim dinlenme donemim baslıyor :) İlk hamileliğimde daha cok dinlenebilmistim ama bu sefer baya zor olacak gibi. İKide bir kucak istıyor, bir de 14 kilo masallah, belimin agrisi ondan bile olabilir aslinda...
ikinci ucuncu cocugu olacak anneler ne yapmislar acaba? Kucaklarına almislar mi cocuklarını?
Bugün kalp atışı için gitcem dua edin duyayim pit pit lari allahım mübarek gün yüzü suyu hurmetine ins @hayalimsin1 sen den de güzel haber bekliom
Allah bağışlasin hayırlı doğumlar versin. Rabbim yardmcn olsun ve hic mi hic pisman etmesin. Teyzem de beklemedigi bi anda hamile kalmsti bebeği daha kucukken. Ben cok net hatrlamiyorum ama kimse aldırma dememiş. Kac yıl geçti hala pisman. Neden biriniz de çıkıp bana aldrma demediniz diyo. Cok mutlu oldum. Arti bebislerimizin doğum tarihi de aynı daha bi mutlu oldum :)Merhaba arkadaslar
Gecenlerde korkularimi kararsızlığimi paylasmistim oglum kucuk ve cok hareketli olduğu icin 2.bebege hazir olmadigimi dusunuyodum ama hem sizden gelen guzel mesajlar hemde bu durumu ailelerimizle paylastik herkes cok mutlu oldu.Vee bugun ilk bulusmamiz gerceklesti 5.haftasinda suan icin hersey normal dedi doktor ve 2 hafta sonra kalp atislarini duymak icin çağırdı alttan muayene bekliodum ama ustten oldu ve hemen gorundu kese 7.5 mm boyu bizden boyle arkadaslar insallah hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olur.Ilk resmimizide ekledim
Hadi insallah guzel haberlerle donersin ttlmBugün kalp atışı için gitcem dua edin duyayim pit pit lari allahım mübarek gün yüzü suyu hurmetine ins @hayalimsin1 sen den de güzel haber bekliom
Evet seninle günlerimiz aynı, akıntı derken bi damla leke vardı korkuyorum. Ama çok şükür şimdi bişey yok. Benim için dua eder misin . Bu mübarek günde Rabbim bebeklerimize kucaklarımıza almayı nasip etsin.Seninle tarıhımız aynı canım .. Sakın ilaç fln içme ıhlamur kuşburnu bitkisel caylar iç.. lekelenme ne sekilde akıntı mı yoksa kahverengimsi kan seklindemi
Muayene ye girmeden önce öyle sıkıştiki kalbim çok kötüydüm heycandan gögsüme ağrılar girdi duydum miniğimi çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin göz yaslarimi tutamiomAy canım duydun muuuu
Kızlar haberleşelim günlerimiz yakın, ben haftaya kalp atışlarını duyucam inşallah. Yılbaşı nedeni ile cumartesi tatil olmazsa eğer.Benim Sat 14 kasım. Senin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?