2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar merhaba vajinal jel kullanan varsa yardım eder misimiz. Aplikatörün ince ucunu vajinaya yerleştirmek gerekiyormuş ama. İnce kısmını komple mi vajinaya yerleştirmek gerekiyor bilemedim
Canım en alttakini koparıp komple sokup vajinaya sıkıp 10-15 dakika yürüyorsun.Bu fitil gibi değil yürümen gerekli yatarsan jel vajinanda toplanır.Toplanırsa sa kötü koku ve enfeksiyona sebebiyet veriyor.Yürüyüp eritmen lazım.Günde 1 kez kullanıyorum sabah aksam da 100 mg progestan içiyorum

Seninle tarıhımız aynı canım .. Sakın ilaç fln içme ıhlamur kuşburnu bitkisel caylar iç.. lekelenme ne sekilde akıntı mı yoksa kahverengimsi kan seklindemi

Valla bnm ikinci cocuk ama ilk 7 yasinda Allah kulunu korur . Bn oglumda iki ay bitmisti ogrendigimde o gune kadar kaldirdigim yukun ve isin haddi hesabi yoktu . ALLAH KORUSUN HEPIMIZIN YAVRUSUNU

Allah bağışlasin hayırlı doğumlar versin. Rabbim yardmcn olsun ve hic mi hic pisman etmesin. Teyzem de beklemedigi bi anda hamile kalmsti bebeği daha kucukken. Ben cok net hatrlamiyorum ama kimse aldırma dememiş. Kac yıl geçti hala pisman. Neden biriniz de çıkıp bana aldrma demediniz diyo. Cok mutlu oldum. Arti bebislerimizin doğum tarihi de aynı daha bi mutlu oldum :)

Herkese hayrlı kandiller kızlar. peygberimiz hz. muhammedin (sav) dünyaya gönderdiği bu günün yüzü suyu hürmetine Rabbim evlatlarimiza hayırla sağlıkla huzurla mutlulukla kavusmayı nasib etsin. Dualarda birbirimizi unutmayalm insallah

Arkadaşlar mide bulantısı için ne yapıyorsunuz? ilk hamileliğim çok rahattı. fakat bu sefer sürekli bir bulantım var. acayip halsiz düşüyorum

Seninle tarıhımız aynı canım .. Sakın ilaç fln içme ıhlamur kuşburnu bitkisel caylar iç.. lekelenme ne sekilde akıntı mı yoksa kahverengimsi kan seklindemi
Evet seninle günlerimiz aynı, akıntı derken bi damla leke vardı korkuyorum. Ama çok şükür şimdi bişey yok. Benim için dua eder misin . Bu mübarek günde Rabbim bebeklerimize kucaklarımıza almayı nasip etsin.

[ben de aldım doğum paketi geçen hafta, toplam 6500 lira, 10 tane doktor muayenesi, doktorun istediği testler, sezeryan ya da normal fark etmeksizin doğum, bir de 1 gece yatış var içinde. ilk başta çok gibi geldi ama bi kan tahlili yaptırdım 650 lira tuttu, zaten doktor muayenesi 150 lira, üç aşağı beş yukarı aynı hesaba geliyo
aldık paketi bakalım, Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla

Canım hangi ildesin sen ve hangi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…