2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amin canim..Evettt doğum tarihlerimiz de ayni daha 1-2 gun once nasil yapicam napicam diye kara kara dusunurken simdi kalp atislarini duymak icin sabirsizlanmaya basladim böyle zamanlarda cevreden destek de cok onemliymis onu da anladim..Umarim hepimiz için hersey yolunda gider..Hersey gönlümüzce olur..

Ewet örtü var..gitmeden konusacagim esimle sonra sorun yapacaksan girme diyecegim artik ne yapayim..

benimde aklıma o geldi canım kalp atışları için eşimi götürücem nasıl olcak bilmiyorum... göremezse alttan mı bakar yine o zaman 8 haftalık olacağız inşallah
Aslinda karindan hic denemedi belki görecek kan degerim yüksek çünkü..direk hemsire 12.haftaya kadar böyle dedi..karindan bakmak zor mu oluyor bilmiyorum..

neden sorun etsin ki,_?
tiksiniosa ayıp
sonuçta bebiş için her şey :)
Kiskanabilir doktorum erkek...tüp bebek icin gittigim yerde tekti mecbur dedik gittik..simdi kontrol icin bayan doktora gidelim diye israr ediyor ama gittigim bölüm 3 ay biz kontrol edecegiz diyor..

hangisi bebiş :)

hayırlı olsun gözün aydınnn

Canım soldaki bebiş top gibi büyük bir çemberin içinde gibi . YANINDAKİ KÜÇÜK yuvarlak keseyi bende merak ettim sordum bu nedir diye
Güldü o onun beslenme kutusu Dedi :)) artık eşimi demek istedi anlamadım ama kendine iyi bir beslenme torbası hazırlanmış tombikim işini sağlama almış

Günaydın kızlar hepinize iyi kandiler diliyorum çoğunuz biliyorsunuz migdem de ki gazdan asitler kramplardan uyuyamiyordum dün ceviz yemedim ve bunların hiç biri olmadı bulantı haricinde bulantım vardı ama zaten diğerleri rahatsız ediciydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…