Amin canim..Evettt doğum tarihlerimiz de ayni daha 1-2 gun once nasil yapicam napicam diye kara kara dusunurken simdi kalp atislarini duymak icin sabirsizlanmaya basladim böyle zamanlarda cevreden destek de cok onemliymis onu da anladim..Umarim hepimiz için hersey yolunda gider..Hersey gönlümüzce olur..Allah bağışlasin hayırlı doğumlar versin. Rabbim yardmcn olsun ve hic mi hic pisman etmesin. Teyzem de beklemedigi bi anda hamile kalmsti bebeği daha kucukken. Ben cok net hatrlamiyorum ama kimse aldırma dememiş. Kac yıl geçti hala pisman. Neden biriniz de çıkıp bana aldrma demediniz diyo. Cok mutlu oldum. Arti bebislerimizin doğum tarihi de aynı daha bi mutlu oldum :)
Ewet örtü var..gitmeden konusacagim esimle sonra sorun yapacaksan girme diyecegim artik ne yapayim..canım örtü var üzerine örterler
benm dr öyle yaptı
üzerimi örttüler
alt kısmı
zaten ortam loş..
eşim görse de sıkıntı olmaz ..
o elimden tuttu beraber baktık felan :)
çok güzeldi çok çok çok şüküüür
Ewet örtü var..gitmeden konusacagim esimle sonra sorun yapacaksan girme diyecegim artik ne yapayim..
Aslinda karindan hic denemedi belki görecek kan degerim yüksek çünkü..direk hemsire 12.haftaya kadar böyle dedi..karindan bakmak zor mu oluyor bilmiyorum..benimde aklıma o geldi canım kalp atışları için eşimi götürücem nasıl olcak bilmiyorum... göremezse alttan mı bakar yine o zaman 8 haftalık olacağız inşallah
Kiskanabilir doktorum erkek...tüp bebek icin gittigim yerde tekti mecbur dedik gittik..simdi kontrol icin bayan doktora gidelim diye israr ediyor ama gittigim bölüm 3 ay biz kontrol edecegiz diyor..neden sorun etsin ki,_?
tiksiniosa ayıp
sonuçta bebiş için her şey :)
Benim Sat 14 kasım. Senin neydi?
hangisi bebiş :)
hayırlı olsun gözün aydınnn
Ben de 7 +1 im Sat 2 kasım :)
Ay minnak büyümüş artık şekil almaya başlamış gibi :)
Kızlar haberleşelim günlerimiz yakın, ben haftaya kalp atışlarını duyucam inşallah. Yılbaşı nedeni ile cumartesi tatil olmazsa eğer.
Ay minnak büyümüş artık şekil almaya başlamış gibi :)
Evet çok heycanliyim inşallah bugün ki Dualarınız benim için olsun :):)) senin yarındı dimi randevun ,bekliyorum heyecanla :)
Bnde bu haftasonu gidecem yılbşı dye kapalı olur . Bir hafta daha beklemem gerekir . O yüzden bu hafta sonu gitmye karr verdm bnde
Arkadaşlar hamile günlüğüne nasıl kaydoldunuz*
Hayırlısı inş duyarsın sende . Sendemi yurtdışında yaşıyorsun ? Haftasonu kapalı değilmi ya
Evet çok heycanliyim inşallah bugün ki Dualarınız benim için olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?