- 10 Ekim 2013
- 146
- 84
- 28
Haberleşelim Can'ım biz de 29 aralık salı duyacağız inş. KalbimiziKızlar haberleşelim günlerimiz yakın, ben haftaya kalp atışlarını duyucam inşallah. Yılbaşı nedeni ile cumartesi tatil olmazsa eğer.
Özel e gidecem canım cumartesi günü. Çalışıyorum sadece haftasonu imkanım oluyor. Gecen hafta kese gözükmedi belirti var sadece dedi. Şimdi gözükür inşallah
Ahahaa cnm bnm kocami iceri almadilar :) disarda sesi geliyor hemsireye dioki bni niye almadilar diyo .hemsirede alttan bakilio ya beyefendi o yuzdendir dedi .benimkide ee bakiosa bnm karima bakio dedi :) icerde disarda kahkahalar patladi :)))Kiskanabilir doktorum erkek...tüp bebek icin gittigim yerde tekti mecbur dedik gittik..simdi kontrol icin bayan doktora gidelim diye israr ediyor ama gittigim bölüm 3 ay biz kontrol edecegiz diyor..
Haberleşelim Can'ım biz de 29 aralık salı duyacağız inş. Kalbimizi
hayırlı olsun canım darısı başıma alttan muayenylemi dinledin
Hanımlar merhaba. Sanırım ben de ağustos annesi olacağım. Yani henüz net bişe yok ama az nce test yaptım 2. günüm bugün. 5 dk sonra silik çizgi çıktı. aslında sat 29 kasım ama sezeryan olacağı için eylül yerine ağustos ta doğar gibi düşünüyorum hayırlısı :)
Ahahaa cnm bnm kocami iceri almadilar :) disarda sesi geliyor hemsireye dioki bni niye almadilar diyo .hemsirede alttan bakilio ya beyefendi o yuzdendir dedi .benimkide ee bakiosa bnm karima bakio dedi :) icerde disarda kahkahalar patladi :)))
Amin insallahh. Ben de yarn gidecem insallah keseyi görebiliriz biz de cok heyecanlıyım :)Amin canim..Evettt doğum tarihlerimiz de ayni daha 1-2 gun once nasil yapicam napicam diye kara kara dusunurken simdi kalp atislarini duymak icin sabirsizlanmaya basladim böyle zamanlarda cevreden destek de cok onemliymis onu da anladim..Umarim hepimiz için hersey yolunda gider..Hersey gönlümüzce olur..
sonunda canımmm çok şükürr Rabbim sağlıkla büyütsün minnakıııMuayene ye girmeden önce öyle sıkıştiki kalbim çok kötüydüm heycandan gögsüme ağrılar girdi duydum miniğimi çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin göz yaslarimi tutamiom
Kiskanabilir doktorum erkek...tüp bebek icin gittigim yerde tekti mecbur dedik gittik..simdi kontrol icin bayan doktora gidelim diye israr ediyor ama gittigim bölüm 3 ay biz kontrol edecegiz diyor..
Yok cnm 4. Aya kadar yapmazlar . Bu haftalar daha kalp atimi ve hizini net duyamayabildikleri icin minnak olduklari icin bakiolar . 9.haftada karina gecer die dusunuyorum artik karindan aldilanmasi netlesir cunkyKizlar benim doktorum da alttan muayene ediyor. Sanirim 4.ayin sonuna kadar böyle olacak. Kotu bisi olsa zaten yapmazdi değil mi :)
çok sağol canım benim 2. olacak olursa. 22 aylık oğlum var.:)
merhaba kızlar şimdi doktordan geldim bugün 7+1 kalp atışlarını duyduk kalbi düzenli atıyor çok şükür. onun dışında tahlillerimi verdim umarım herkes iyidir
Merhaba arkadaslar
Gecenlerde korkularimi kararsızlığimi paylasmistim oglum kucuk ve cok hareketli olduğu icin 2.bebege hazir olmadigimi dusunuyodum ama hem sizden gelen guzel mesajlar hemde bu durumu ailelerimizle paylastik herkes cok mutlu oldu.Vee bugun ilk bulusmamiz gerceklesti 5.haftasinda suan icin hersey normal dedi doktor ve 2 hafta sonra kalp atislarini duymak icin çağırdı alttan muayene bekliodum ama ustten oldu ve hemen gorundu kese 7.5 mm boyu bizden boyle arkadaslar insallah hepimiz icin hakkimizda hayirlisi olur.Ilk resmimizide ekledim
Muayene ye girmeden önce öyle sıkıştiki kalbim çok kötüydüm heycandan gögsüme ağrılar girdi duydum miniğimi çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin göz yaslarimi tutamiom
[ben de aldım doğum paketi geçen hafta, toplam 6500 lira, 10 tane doktor muayenesi, doktorun istediği testler, sezeryan ya da normal fark etmeksizin doğum, bir de 1 gece yatış var içinde. ilk başta çok gibi geldi ama bi kan tahlili yaptırdım 650 lira tuttu, zaten doktor muayenesi 150 lira, üç aşağı beş yukarı aynı hesaba geliyo
aldık paketi bakalım, Allah tamamına erdirir inşallah sağlıkla
Canım hangi ildesin sen ve hangi hastane?
canım bu ultrasonu alıp göbeğine kadar sokmuyolar ki, zaten rahim ağzına kadar ya geliyo ya gelmiyoAlttan ultrasonu kime desem öyle şey olur mu gebelik bozulur diyorlar. Bebeğiniz açısından hiç sorun olmuyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?