2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım.5 haftalık hamileyim biraz önce doktordan geldim.Karnımdan baktı kese var ama henüz düzgün birşekilde oluşmamış dedi.Korktum biraz henüz 8 mm çok küçük dedi Protestan verdi herşeye rağmen.Böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar aranızda..

Kiskanabilir doktorum erkek...tüp bebek icin gittigim yerde tekti mecbur dedik gittik..simdi kontrol icin bayan doktora gidelim diye israr ediyor ama gittigim bölüm 3 ay biz kontrol edecegiz diyor..
Ahahaa cnm bnm kocami iceri almadilar :) disarda sesi geliyor hemsireye dioki bni niye almadilar diyo .hemsirede alttan bakilio ya beyefendi o yuzdendir dedi .benimkide ee bakiosa bnm karima bakio dedi :) icerde disarda kahkahalar patladi :)))

Hanımlar merhaba. Sanırım ben de ağustos annesi olacağım. Yani henüz net bişe yok ama az nce test yaptım 2. günüm bugün. 5 dk sonra silik çizgi çıktı. aslında sat 29 kasım ama sezeryan olacağı için eylül yerine ağustos ta doğar gibi düşünüyorum hayırlısı :)

hepinize çok teşekkür ederim kızlar darısı kalp atışı için bekleyenlerin başına :)

hayırlı olsun canım darısı başıma alttan muayenylemi dinledin

canım ben ilk 5 haftalık gittim önce karından hazırladı göremezsek alttan muayene ederiz dedi nitekim gördüde alttan muayene hiç olmadım yani. benim önceki hamileliğimde de doktorum aynıydı ondada öyle olmuştu. gerçek hamileliklerimde hiç alttan muayene olmadım yani

Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı olsun

Amin insallahh. Ben de yarn gidecem insallah keseyi görebiliriz biz de cok heyecanlıyım :)

Kizlar benim doktorum da alttan muayene ediyor. Sanirim 4.ayin sonuna kadar böyle olacak. Kotu bisi olsa zaten yapmazdi değil mi :)

Kiskanabilir doktorum erkek...tüp bebek icin gittigim yerde tekti mecbur dedik gittik..simdi kontrol icin bayan doktora gidelim diye israr ediyor ama gittigim bölüm 3 ay biz kontrol edecegiz diyor..

ha o açıdan_?

ilk üç ay sabretceksniz mecbur..

ben de mecburiyetten gittim maalesef

ama herşey sağlık ve bebiş için..

napalımmm

Kizlar benim doktorum da alttan muayene ediyor. Sanirim 4.ayin sonuna kadar böyle olacak. Kotu bisi olsa zaten yapmazdi değil mi :)
Yok cnm 4. Aya kadar yapmazlar . Bu haftalar daha kalp atimi ve hizini net duyamayabildikleri icin minnak olduklari icin bakiolar . 9.haftada karina gecer die dusunuyorum artik karindan aldilanmasi netlesir cunky

Alttan ultrasonu kime desem öyle şey olur mu gebelik bozulur diyorlar. Bebeğiniz açısından hiç sorun olmuyor mu.

merhaba kızlar şimdi doktordan geldim bugün 7+1 kalp atışlarını duyduk kalbi düzenli atıyor çok şükür. onun dışında tahlillerimi verdim umarım herkes iyidir

Eki Görüntüle 1724882
Buda benim minakım
Çok şükür ,7+1 mişiz kalbinin atığınıda gördük

Muayene ye girmeden önce öyle sıkıştiki kalbim çok kötüydüm heycandan gögsüme ağrılar girdi duydum miniğimi çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin göz yaslarimi tutamiom

Benişlerini görüp duyan bütün kısçeler, gözünüz aydın, sağ sağlim kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim inşallah

Ankara'dayım ben Çukurambar'daki Koru hastanesine gidiyorum canım, onlar verdiler bu fiyatı ama sgk'lı olmak gerekiyo dediler
bu en giriş seviyesi paket, tek kişilik odada kalınıyo, bir de kapı süsüyle lohusa şerbeti de veriyolarmış ama ben o kısımlarına pek özen göstermedim, Allah o günleri bi göstersin sağlıkla gerekeni yaparız nasılsa

Alttan ultrasonu kime desem öyle şey olur mu gebelik bozulur diyorlar. Bebeğiniz açısından hiç sorun olmuyor mu.
canım bu ultrasonu alıp göbeğine kadar sokmuyolar ki, zaten rahim ağzına kadar ya geliyo ya gelmiyo
rahim ağzı denilen şeyin genişliği mercimek tanesi kadar, ha deyince içine bişey sokmanın imkanı yok, bebek de zaten rahmin içinde kesesinde baya korunaklı yerde yani
gebelik bozulur diyenler bir zahmet internete girip kadın anatomisine bir baksınlar neye benziyormuş, o ultrason aileti nasıl bir şeymiş ondan sonra yorum yapıp seni endişelendirsinler
içini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…