- 12 Ocak 2010
- 94
- 55
- 88
Hayırlı olsun canım. Sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah.Hanımlar merhaba. Sanırım ben de ağustos annesi olacağım. Yani henüz net bişe yok ama az nce test yaptım 2. günüm bugün. 5 dk sonra silik çizgi çıktı. aslında sat 29 kasım ama sezeryan olacağı için eylül yerine ağustos ta doğar gibi düşünüyorum hayırlısı :)
Evet çok zor. Bir de 2 yıl bekledik. İlk bebişimiz olacak inş.İnşallah duyarsın canım beklemek çok zor ya
canım bu ultrasonu alıp göbeğine kadar sokmuyolar ki, zaten rahim ağzına kadar ya geliyo ya gelmiyo
rahim ağzı denilen şeyin genişliği mercimek tanesi kadar, ha deyince içine bişey sokmanın imkanı yok, bebek de zaten rahmin içinde kesesinde baya korunaklı yerde yani
gebelik bozulur diyenler bir zahmet internete girip kadın anatomisine bir baksınlar neye benziyormuş, o ultrason aileti nasıl bir şeymiş ondan sonra yorum yapıp seni endişelendirsinler
içini ferah tut sen
Canım ben bu hamileligimde iki gün üst üste alttan muayene oldum.hiçbir sorun yaşamadım.dr n dikkati onemli galiba bu konuda.acı da olmadı.Alttan ultrasonu kime desem öyle şey olur mu gebelik bozulur diyorlar. Bebeğiniz açısından hiç sorun olmuyor mu.
Cnm hosgeldin aramıza allah sağlık kucağına almayi nasip etsin ummadığı bi anda gelmiş mucizen tebrik ederimSelam anneler daha geçen sene 2015 mart anneleri bölümündeydim hamilelik Zaman'larımı burada arkadaşlarımla geçirdim herşeyi burdan öğrendim diyebilirimBenim hikayem şöyle ben 5 senelik evliyim 3 sene Bebek istedik ama olmadı tedaviler bilmem neler olmadı neyseki tüp Bebek'le tedavi görüp Bebek sahibi oldum mart 11 2015 annesi oldum çok şükür rabbime şuan 9 aylık pamuk kızım var Biz eşimle korunmadan beraber oluyoduk hem eşimin hem benim problemlerimiz vardı eşim azosperm benimde yumurtalarım çok az diye korunmuyorduk Bebek olmuyo nasılsa diye ama ALLAHTAN hiç bir zaman Ümit kesmemek gerek ayın 11inde hasta olmam gerekiyormuş ben aradan 7 gün geçtikten sonra farkına vardım malum dünya telaşesi bide küçük bebeği olanlar anlar iş güç bitmiyor neyse ben yine sallamıyorum adetlerimde düzensiz olduğu için herhalde öyle oldu dedim bellide kist falan diye şüphelendim bugün hala hasta olmayınca test alıp yapayım dedim ve ne göreyim çift çizgi ben şoookkk ki hala daha öyleyim bunca olumsuzluklar tedaviler doktorların söyledikleri herşey Bianda şimşek gibi çaktı kafamda ALLAH öyle büyük ki bize bir defa daha bu mucizeyi verdi çok şükür ve sanıyorum bende ağustos annesi olacağım yarın doktora gideceğiz bakalım dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu taze anneler hamilelerin duası kabul olurmuş kanda göreyim hayırlısıyla bide keseyi görelim tam inanılan hamile olduğuma inşALLAH
Sen ciddimisin. Ayyy canımmm gözün aydın o zaman öbürü biraz küçük ama olsun öbürü zor olmuş ya bnm esim de azospermi zor hamile kaldım rabbim bize de senin hikâyeden nasip etsin insSelam anneler daha geçen sene 2015 mart anneleri bölümündeydim hamilelik Zaman'larımı burada arkadaşlarımla geçirdim herşeyi burdan öğrendim diyebilirimBenim hikayem şöyle ben 5 senelik evliyim 3 sene Bebek istedik ama olmadı tedaviler bilmem neler olmadı neyseki tüp Bebek'le tedavi görüp Bebek sahibi oldum mart 11 2015 annesi oldum çok şükür rabbime şuan 9 aylık pamuk kızım var Biz eşimle korunmadan beraber oluyoduk hem eşimin hem benim problemlerimiz vardı eşim azosperm benimde yumurtalarım çok az diye korunmuyorduk Bebek olmuyo nasılsa diye ama ALLAHTAN hiç bir zaman Ümit kesmemek gerek ayın 11inde hasta olmam gerekiyormuş ben aradan 7 gün geçtikten sonra farkına vardım malum dünya telaşesi bide küçük bebeği olanlar anlar iş güç bitmiyor neyse ben yine sallamıyorum adetlerimde düzensiz olduğu için herhalde öyle oldu dedim bellide kist falan diye şüphelendim bugün hala hasta olmayınca test alıp yapayım dedim ve ne göreyim çift çizgi ben şoookkk ki hala daha öyleyim bunca olumsuzluklar tedaviler doktorların söyledikleri herşey Bianda şimşek gibi çaktı kafamda ALLAH öyle büyük ki bize bir defa daha bu mucizeyi verdi çok şükür ve sanıyorum bende ağustos annesi olacağım yarın doktora gideceğiz bakalım dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu taze anneler hamilelerin duası kabul olurmuş kanda göreyim hayırlısıyla bide keseyi görelim tam inanılan hamile olduğuma inşALLAH
O günler öyle çabuk geçiyor ki ikinciyi yaptığın Zaman anlarsın Can'ım benim ALLAH dağlıkla almayı nasip etsin kucağına inşALLAHBende arası fazla olmadan ikinciyi de yapim diyorum. Sonra diyorum daha bi tane yapamadın neyi düşünüyon
Almama gibi bi durumda mi var onu düşünmemiştim hiç..Ahahaa cnm bnm kocami iceri almadilar :) disarda sesi geliyor hemsireye dioki bni niye almadilar diyo .hemsirede alttan bakilio ya beyefendi o yuzdendir dedi .benimkide ee bakiosa bnm karima bakio dedi :) icerde disarda kahkahalar patladi :)))
Bende çarşamba inşallah alırsam diğer foruma koyarız bakalım ne diycek ler :)
Ewet bebegin durumunu öğrenmek olmasa mesele gitmeyecegim ama rahatlayamam kalp atisini duymadan..artik ne yapalim katlanacagiz olmadi esim duymasin sonra duysun..ha o açıdan_?
ilk üç ay sabretceksniz mecbur..
ben de mecburiyetten gittim maalesef
ama herşey sağlık ve bebiş için..
napalımmm
Arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım.5 haftalık hamileyim biraz önce doktordan geldim.Karnımdan baktı kese var ama henüz düzgün birşekilde oluşmamış dedi.Korktum biraz henüz 8 mm çok küçük dedi Protestan verdi herşeye rağmen.Böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar
Ewet bebegin durumunu öğrenmek olmasa mesele gitmeyecegim ama rahatlayamam kalp atisini duymadan..artik ne yapalim katlanacagiz olmadi esim duymasin sonra duysun..
Hayırlı kandiller. Allah herkesin dualarini kabul eder inşallah. Kızlar bende dün doktora gittim doktor bana 3 ay cinsel ilişki yasak dedi herhangi bir problem olmamasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?