2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlı olsun canım. Sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah.

Selam kızlar ben de katıldım gruba..allah hepimize bebeğimizi kucagimiza almayı nasip etsin...benim ikinci bebeğim.bir tane de ocakta iki yaşına girecek olan bir oğlum var..daha önce de 14 0cak anneleri grubundaydum.çok güzel şeyleri paylastik.
Bu grupta da güzel şeyler paylasiriz insallah

Kesinl

Kesinlikle sana katılıyorum cunku afedersinz ama cinsel ilişkide serbest sonuçta. Alttan muayene ile ayni şey degil mi

Alttan ultrasonu kime desem öyle şey olur mu gebelik bozulur diyorlar. Bebeğiniz açısından hiç sorun olmuyor mu.
Canım ben bu hamileligimde iki gün üst üste alttan muayene oldum.hiçbir sorun yaşamadım.dr n dikkati onemli galiba bu konuda.acı da olmadı.

Selam anneler daha geçen sene 2015 mart anneleri bölümündeydim hamilelik Zaman'larımı burada arkadaşlarımla geçirdim herşeyi burdan öğrendim diyebilirim Benim hikayem şöyle ben 5 senelik evliyim 3 sene Bebek istedik ama olmadı tedaviler bilmem neler olmadı neyseki tüp Bebek'le tedavi görüp Bebek sahibi oldum mart 11 2015 annesi oldum çok şükür rabbime şuan 9 aylık pamuk kızım var Biz eşimle korunmadan beraber oluyoduk hem eşimin hem benim problemlerimiz vardı eşim azosperm benimde yumurtalarım çok az diye korunmuyorduk Bebek olmuyo nasılsa diye ama ALLAHTAN hiç bir zaman Ümit kesmemek gerek ayın 11inde hasta olmam gerekiyormuş ben aradan 7 gün geçtikten sonra farkına vardım malum dünya telaşesi bide küçük bebeği olanlar anlar iş güç bitmiyor neyse ben yine sallamıyorum adetlerimde düzensiz olduğu için herhalde öyle oldu dedim bellide kist falan diye şüphelendim bugün hala hasta olmayınca test alıp yapayım dedim ve ne göreyim çift çizgi ben şoookkk ki hala daha öyleyim bunca olumsuzluklar tedaviler doktorların söyledikleri herşey Bianda şimşek gibi çaktı kafamda ALLAH öyle büyük ki bize bir defa daha bu mucizeyi verdi çok şükür ve sanıyorum bende ağustos annesi olacağım yarın doktora gideceğiz bakalım dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu taze anneler hamilelerin duası kabul olurmuş kanda göreyim hayırlısıyla bide keseyi görelim tam inanılan hamile olduğuma inşALLAH

Cnm hosgeldin aramıza allah sağlık kucağına almayi nasip etsin ummadığı bi anda gelmiş mucizen tebrik ederim

Sen ciddimisin. Ayyy canımmm gözün aydın o zaman öbürü biraz küçük ama olsun öbürü zor olmuş ya bnm esim de azospermi zor hamile kaldım rabbim bize de senin hikâyeden nasip etsin ins

Kizlar iyi akşamlar.sizler ve bebekler iyisinizdir inşallah.Bizde durumlar ayni.dr umuz 15 ocakta tekrar çağirdi.progestan be folic plus a devam.saglikli beslenmeye de tabi ki.kilo da almadim şimdilik çok şukur.ben gebelikte kontrollü de olsa spora karşiyim allah korusun ters bi harekette bebekler zarar görebilir.allah korusun günluk hayatta da ayni şey olabilir ama sporda olursa biraz takinti yaparim ben. bur_mus rabbimin hikmeti işte.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Herkesin kandili mübarek dualari kabul olsun..

Selâmün aleyküm kızlar beni hatirlayaniniz olur mu bilmiyorum bu topigin başlarında yazmıştım :) rabbim hepinize sağlık sıhhat versin sağlıcakla kavuşun bebeklerinize inşallah :) rica etsem içinden gelenler bu gece benim için birer fatiha okuyabilirler mi ben de bu ay hayırlı haberi aliyim diye :) rabbim okuyandan da okumayandan da razi olsun bu gece hepimiz rabbimizin affinamazhar olalım ınsallah :)

Hayırlı kandiller. Allah herkesin dualarini kabul eder inşallah. Kızlar bende dün doktora gittim doktor bana 3 ay cinsel ilişki yasak dedi herhangi bir problem olmamasına rağmen

Ahahaa cnm bnm kocami iceri almadilar :) disarda sesi geliyor hemsireye dioki bni niye almadilar diyo .hemsirede alttan bakilio ya beyefendi o yuzdendir dedi .benimkide ee bakiosa bnm karima bakio dedi :) icerde disarda kahkahalar patladi :)))
Almama gibi bi durumda mi var onu düşünmemiştim hiç..

ha o açıdan_?

ilk üç ay sabretceksniz mecbur..

ben de mecburiyetten gittim maalesef

ama herşey sağlık ve bebiş için..

napalımmm
Ewet bebegin durumunu öğrenmek olmasa mesele gitmeyecegim ama rahatlayamam kalp atisini duymadan..artik ne yapalim katlanacagiz olmadi esim duymasin sonra duysun..

Ewet bebegin durumunu öğrenmek olmasa mesele gitmeyecegim ama rahatlayamam kalp atisini duymadan..artik ne yapalim katlanacagiz olmadi esim duymasin sonra duysun..

Aynen canim hayirlisiyla duyarsiniz insaallah
Hayırlı kandiller. Allah herkesin dualarini kabul eder inşallah. Kızlar bende dün doktora gittim doktor bana 3 ay cinsel ilişki yasak dedi herhangi bir problem olmamasına rağmen

Hayrli kandiller...
Ayni sekilde bize de dedi...
Bebislerin sagligi onemli olan
hayirlarla insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…