Arkadaşlar bu konuda cevap verecek varmıdır çok merak ediyorum...
Belki yerlesme kanaması dır canım..amin..herkes için ettim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...Evet seninle günlerimiz aynı, akıntı derken bi damla leke vardı korkuyorum. Ama çok şükür şimdi bişey yok. Benim için dua eder misin . Bu mübarek günde Rabbim bebeklerimize kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Zeytin yada yogurt yeArkadaşlar mide bulantısı için ne yapıyorsunuz? ilk hamileliğim çok rahattı. fakat bu sefer sürekli bir bulantım var. acayip halsiz düşüyorum
Benim de ilk sekli yuvarlak degildi.haftaya kontrole gittim.kese yuvarlak olmuş kalp ayisini da duydum.üzülme hic .zamanla duzeluyor kese buyuyor .Arkadaşlar bu konuda cevap verecek varmıdır çok merak ediyorum...
Selam anneler daha geçen sene 2015 mart anneleri bölümündeydim hamilelik Zaman'larımı burada arkadaşlarımla geçirdim herşeyi burdan öğrendim diyebilirimBenim hikayem şöyle ben 5 senelik evliyim 3 sene Bebek istedik ama olmadı tedaviler bilmem neler olmadı neyseki tüp Bebek'le tedavi görüp Bebek sahibi oldum mart 11 2015 annesi oldum çok şükür rabbime şuan 9 aylık pamuk kızım var Biz eşimle korunmadan beraber oluyoduk hem eşimin hem benim problemlerimiz vardı eşim azosperm benimde yumurtalarım çok az diye korunmuyorduk Bebek olmuyo nasılsa diye ama ALLAHTAN hiç bir zaman Ümit kesmemek gerek ayın 11inde hasta olmam gerekiyormuş ben aradan 7 gün geçtikten sonra farkına vardım malum dünya telaşesi bide küçük bebeği olanlar anlar iş güç bitmiyor neyse ben yine sallamıyorum adetlerimde düzensiz olduğu için herhalde öyle oldu dedim bellide kist falan diye şüphelendim bugün hala hasta olmayınca test alıp yapayım dedim ve ne göreyim çift çizgi ben şoookkk ki hala daha öyleyim bunca olumsuzluklar tedaviler doktorların söyledikleri herşey Bianda şimşek gibi çaktı kafamda ALLAH öyle büyük ki bize bir defa daha bu mucizeyi verdi çok şükür ve sanıyorum bende ağustos annesi olacağım yarın doktora gideceğiz bakalım dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu taze anneler hamilelerin duası kabul olurmuş kanda göreyim hayırlısıyla bide keseyi görelim tam inanılan hamile olduğuma inşALLAH
Hayırlısıyla gorursunuz insallah canim..Güzel haberlerini bekliyorummAmin insallahh. Ben de yarn gidecem insallah keseyi görebiliriz biz de cok heyecanlıyım :)
hayalimsin1
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/page-1496
Burdaki bazı arkadaşlar 10 12 haftalik resimlerde yorum yapıyor bazıları 6 7 haftalik kesenin durumuna gore
Amiinn insallah. Sabaha kadan kan tahlili gordum ultrason gordum. Rabbim hayretsin insallahHayırlısıyla gorursunuz insallah canim..Güzel haberlerini bekliyorumm
Artik 3 tane niyetimiz insallah oglan olurda onuda tatmis oluruzOrtası olmasında ya kız olsun yada erkek
Bende ilk kızımda yoğurdu çok severdim
Sende benim gibi iki kız anasısın demek)))
Haliyle benim gibi erkek istiyorsundur
Kızlar çok moralim bozuk yaaa
Biz daha keseyi bile göremedik. Eşimle bu cumartesi doktora gidecektik. Kayınvalidem de bizle gelmek istiyoreşime sormuş geleyim bende diye o da yok diyememiş. Ben eşimle gitmek istiyordm. Sonuçta bu özel bişey. Kayınvalidem e gelme desek kesin küser. Ben ne yapacam doktoro bile gitmek istemiyorum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?