2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Belki yerlesme kanaması dır canım..amin..herkes için ettim canım Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Merhaba arkadaslar ben de dun doktora gittim, alttan muayene etti ve keseyi gordu ama tam tipik bir goruntu degil bu , buyuk ihtimalle henuz cok kucuk oldugu icin dedi. 4+3 haftalik gozuktu, 2.5 mm capında. 6.5 haftada yine gel, o zaman daha net goruruz hem de kalp atisini dinleriz dedi. İcime bir korku saplanti..ne demektir ki, "tam tipik bir goruntu degil..."?

Ayy canim okurken gözlerim doldu...Yaradanimiz o kadar büyük ki..allah yuvanizi senlendirsin. Evlatlarinizla iki cihanda yüzünüzü gildursun.

Merhaba hayırlı geceler altı haftalık hamileyim çok az pembe lekeleme oldu Dr ilaç verdi bu durumu yaşayan arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız

Kızlar çok moralim bozuk yaaa
Biz daha keseyi bile göremedik. Eşimle bu cumartesi doktora gidecektik. Kayınvalidem de bizle gelmek istiyor eşime sormuş geleyim bende diye o da yok diyememiş. Ben eşimle gitmek istiyordm. Sonuçta bu özel bişey. Kayınvalidem e gelme desek kesin küser. Ben ne yapacam doktoro bile gitmek istemiyorum daha

bak canım içeri önce seni alıyorlar hazırlanman için orda dr a çaktırmadan söylersin...

şimdilik sadece baba gelebilir, desin k.valdeni almasın içeri...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…