2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şimdi k.validem kesin içeri girecek. O varken doktrla rahat konuşamam. Mecbur eşimle ona siz bekleyin diyecem. Eşimde göremeyecek. Ben kendi başıma içerde olacam mutluluğumu eşimle paylaşamicam.

Kizlar suan 4+3 haftalik hamileyim. Az once tuvalete gittim bikac damla pembemsi kan geldi. Cok korkuyorum napmaliyim. Adetim 3 gün gecmisti

Şimdi k.validem kesin içeri girecek. O varken doktrla rahat konuşamam. Mecbur eşimle ona siz bekleyin diyecem. Eşimde göremeyecek. Ben kendi başıma içerde olacam mutluluğumu eşimle paylaşamicam.

canım benim soyunmaya hazırlanmaya gittiğinde yardımcı kıza söyleyiver

neden olmasın ki_?

bak canım içeri önce seni alıyorlar hazırlanman için orda dr a çaktırmadan söylersin...

şimdilik sadece baba gelebilir, desin k.valdeni almasın içeri...?

İşte o sırada o birden benle girer. Keşke gelmese diyecem de. Çatlıyo meraktan. Hiç heves bırakmadı valla bende. Daha şimdiden çocuğuma böyle bakavam şunları yapacam çok yedircem deyip duruyo. Bebekten konuşasım gelmiyor daha

Kizlar suan 4+3 haftalik hamileyim. Az once tuvalete gittim bikac damla pembemsi kan geldi. Cok korkuyorum napmaliyim. Adetim 3 gün gecmisti

Kahverengi olanlar çok sorun olmazmış ama kan rengine yakın olanlar tehlikeliymiş canım. Gidebiliyorsan mutlaka doktora git bugün. Bide çok üzülüp stres yapma daha çok kanaman olur Allah korusun

kızlar bu sabah 4.30 da test yaptım. byle çıktı sizce bişey var mı çok heyecanlıyım :)

Eklentiler

• 20151223_043727.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar benim doktorum da alttan muayene ediyor. Sanirim 4.ayin sonuna kadar böyle olacak. Kotu bisi olsa zaten yapmazdi değil mi :)
2. ayadan sonra alttan bakmak zararlı diyen doktorlar da var canım öncesinde küçük olduğu için bakılıyor ama büyüdükçe bakmıyorlar eskiden alttan bakalım diye teklif bile etmezlermiş yani bu ne sevdadır böyle anlamıyorum tamam kimse şey meraklısın demiyor ama insana acı vermekten strese sokmaktan mı hoşlanıyorlar bunlar anlamıyorum gerçekten bak sinirlendim sabah sabah yine
Alttan ultrasonu kime desem öyle şey olur mu gebelik bozulur diyorlar. Bebeğiniz açısından hiç sorun olmuyor mu.
bozulmaz canım öyle olsa riske atar mı doktorlar ama ne yalan söylim ben yaptırmıyorum eşime bile uzak dur bebişime bişey olursa senden bilirim diyorum
kaçç para fiyat verdiler canım kaçırdım sanırım o paylaşımını canım
Rabbim ol desin yeterki olmaz mı çok şükür bin şükür bizde hiç olmayacak beklemiyoruz bu ay dediğimizde oluverdi kurban olduğum duydu sesimizi senin adına da çok çok sevindim bu tarif edilemez bi duygu gerçekten iki kardeş bi arada büyürler ne güzel işte
sıkma canını daha küçük ondan benimde 4 haftalıktı gittiğimde sağlıklı mı değil mi bilmiyoruz dedi ki sadece kese vardı benimde cuma belli olcak bebek var mı yokmu ferah tut sen güzel düşün dua et hayırlısını iste Rabbim bilir en iyisini
bende keseyi görmeye eşimle gittim ama ultrasonun olduğu kısıma gelmedi eşim insan bi merak eder dimi anne sen kapıda bekler misin senin yanında soyunamam dersin alttan bakacaklar büyük ihtimal dersin ki zaten bazı doktorlar eşleri bile almıyor sanki hiç görmemişler gibi

yerleşme kanaması da olabilir panik yapma sancıların varsa ve artarsa hemen doktora görün derim serum falan takıyorlar çünkü bekleme yapma Rabbim bebeişlerimizi korusun inşaAllah

Kahverengi 2 damla akti tuvalete sonra peceteye silince pembemsi yani kipkirmizi degil soluk renk geldi peceteye.. cok korkuyorum. Bacakalrimi diktim yatiyorum. Agrim yok suan

şimdiki gençler bişey bilmiyor diye düşünüyorlar hepsi benimkide öyle ... şimdiden köye götürürüm falan diyor veremem çocuğumu öyle. kafama takılan bişey olursa zaten sorarım.

şimdiki gençler bişey bilmiyor diye düşünüyorlar hepsi benimkide öyle ... şimdiden köye götürürüm falan diyor veremem çocuğumu öyle. kafama takılan bişey olursa zaten sorarım.
ee çocuk köyde sen burda mı olcan ne güzel düşünmüşler öylee hey Allah ım ya

ee çocuk köyde sen burda mı olcan ne güzel düşünmüşler öylee hey Allah ım ya
bi kere izin verirsem devamı gelir biliyorum. .. kendi oğlunu köyde büyütmüş ya torunu da orda büyürse sağlıklı olur diye düşünüyor sanırım... gezmeye gidersek götürürüz çocuğu hava değişimi olur hem ama alıp orada olmaz... düşünmesine lafım yokda benim çocuğumu ben ve eşim düşünsün isterim ...

kızlar bu sabah 4.30 da test yaptım. byle çıktı sizce bişey var mı çok heyecanlıyım :)

Benimde ilk yaptığım test böyle silik çıkmıştı inanamadım ertesi gün tekrar yaptım yine silik çıktı sonra kan testi yaptırdım ve o şekilde öğrendim sende bi kan testi yaptır. Ama bana göre hayırlı olsun inşallah

tamam düşünsün eyvAllah ta ayrı olur mu sizde gelirsiniz yanımızda kalırsınız desin bari sanki 10 yaşlarında çocukta yaz tatilinde köye gidiyormuş gibi söylemesi tuhaf yani çok şükür anası var babası var. benim dayımlar götürüyor çocukları annesi terketti gitti babada evlendi üvey anne bakmıyor diye mecburen nene dede nereye torun da oraya ama sizin durum öyle değilki

Doktorum cok deneyimli bir doktor. Oyle olunca bişi diyemiyorum. Yani genel olarak 16 hafta alttan bakiliyormus. Tehlikeli olsa bakmazki doktor. Yinede icime kurt dustu bak

Aynen canım yaa. Hatta sırtıma bağlarım ben onu yaparım işimi diyor. Sanki ben sadece taşıyıcı amneyim doğurcam ona vercem. Tamam o da seviniyordur ama beni hep arka planda bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…