2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar! benim gibi çok üşüyeniniz var mı aranızda? dondum yine bu sabah

ya bende dünden beri hafif bi kaşıntı var malum bölgede, sizce hemen doktora gideyim mi? endişe ettim şimdi

Kesinlikle sana katılıyorum cunku afedersinz ama cinsel ilişkide serbest sonuçta. Alttan muayene ile ayni şey degil mi

bence de kötü bişey olsa doktorlar yapmaz zaten, ki hiç ne acı ne sancı hiç bişey hissedilmiyo,şimdiye kadar kaç defa baktırdım bi sorun olmadı ama tabii tercih meselesi

kaçç para fiyat verdiler canım kaçırdım sanırım o paylaşımını canım

6500 dediler canım sgklı olanlar için, 10 muayene, testler ve doğum dahil

kvsi çok karışan kısçeler ayak direyin eşlerinize, ağlayın sızlanın gerekirse şimdi en prenses olduğumuz zaman, şimdi bi istediğimizi yapmayacaklarsa hiç yapmazlar zaten
siz kırılacağınıza kv kırılsın ortadan ikiye daha iyi

Kızlar ilişkiyi sordunuz mu hiç doktora. Ben sormayı düşünüyorum ama nasıl diyecem bilmiyorum. Yada kötü bi durum olsa ben sormadan o söyler mi acaba ilişkiye girmeyin diye. Eşim her istediğinde bebeğime bişey olur diye korkuyorum hep.

Doktorum cok deneyimli bir doktor. Oyle olunca bişi diyemiyorum. Yani genel olarak 16 hafta alttan bakiliyormus. Tehlikeli olsa bakmazki doktor. Yinede icime kurt dustu bak
deneyimliyse ben ondan daha iyi bilemem ya kuzum güven doktoruna tabi ben başka doktorlardan duyduklarımı söylüyorum arkadaşlarımdan falan yani için rahat olsun ne kadar gerersen sana ve bebeğe zarar bi sıkıntı yoksa neden alttan bakmayasın yani kimi arkadaşlarda 3 ultrasondan fazlası zarar dio mesela ama bizim doktorlar her ay bakıyor napalım gitmeyelim mi yani yapcak bişey yok şimdiki gebelikler sağlıklı değil az çok biliyorsun mecbur kontrol etcez

Rabbim senin cesaretinden versin bana da bi baktıramıyorum alttan
6500 mü benimki iyi fiyat vermiş o zaman kesin yapim ben o paketi ve herşey dahil foto albümüne kadar

riskli bi durumda söylüyormuş canım sormana kalmadan ama içimde kalacağına sorayım dersen bi tehlikesi var mı diye sorabilirsin tabi gayet normal yani ne kadar risk yok dese bile doktor ben kasıldıkça kasılıyorum bişey olcak diye halbuki bebek taaa nerelerdee koruma altında annelik içgüdüsü işte

Bence bu doktordan doktora değişiyor,kendi doktorum riskli bir durum görmediği için normal yaşantınıza devam edeceksiniz,ilişki yasağı yok diye birşey yok dedi üzerine basa basa,ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kontrol eden doktorda ilk 3 ay nolur nolmaz ilişki yasaktır dedi. Bu senin durumunla doktorunun gördüğü durumla alakalı,o ne derse o.ama bazıları hiçbişey yokken bile yaptırtmıyor.

aaa gerçekten mi hadi gözünaydınnn ne zaman gittin bende cuma gidicem Allah'ın izniyle

Çok teşekkürlerrr aşırı heyecanlı oluyorr ben tutamadım kendimi ağladm azcıcık Allah nazardan korusun bebişlerimizi

Ben pazartesi gitmiştim tam yedi haftanın dolduğu gündü, gördük duyduk çok şükür.. Siz de rahatça duyarsınız inşallahh

merhaba, bende inşallah ağustos annesi olacağım ama temmuz olmak isterdim Ağustos doğumlu / Aslan burcu eşim yüzünden çok havalı böyle bi tripler bi havalar bide bu gelirse bana evde yer yok

Hahaha olsun olsun sağlıklı olaunlar yeter ki havalarına da razıyız hayırlı uğurlu olsun inş

maşaAllah aminn inşaAllah bende çok heyecanlıyımm yaaa ağlamim şimdi orda yaa eşimin diline düşerim

Günaydın güzel hamişleeerr :)

Canım ne güzel bir haber bu, rabbimin hikmetinden sual olmazmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bu kayınvalideler her şeyden çıkmasalar olmuyor zaten. Kendi kendilerine plan yapmaları da üstüne tuz biber. Sen stres yapma canım, bebişe zarar. Eşine söyle istemediğini uygun bir dille. Sonraki kontrollere götürürüz, bu ilk olduğu için seninle paylaşmak istiyorum dersin.

Canım bence yarın bir daha yap testi, benim de böyle silik çıkmıştı, kan testinde belli olmuştu.

Canım bence o kaşıntı için doktora gitmelisin. İdrar yolu iltihabı olabilir. Bol su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…