- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
Kesinlikle sana katılıyorum cunku afedersinz ama cinsel ilişkide serbest sonuçta. Alttan muayene ile ayni şey degil mi
kaçç para fiyat verdiler canım kaçırdım sanırım o paylaşımını canım
Günaydın kızlar! benim gibi çok üşüyeniniz var mı
kvsi çok karışan kısçeler ayak direyin eşlerinize, ağlayın sızlanın gerekirse şimdi en prenses olduğumuz zaman, şimdi bi istediğimizi yapmayacaklarsa hiç yapmazlar zaten
siz kırılacağınıza kv kırılsın ortadan ikiye daha iyi
Benimde bacaklarim inanilmaz usuyor ,kasinti usutmekten olabilir yinede sormakta fayda var
deneyimliyse ben ondan daha iyi bilemem ya kuzum güven doktoruna tabi ben başka doktorlardan duyduklarımı söylüyorum arkadaşlarımdan falan yani için rahat olsun ne kadar gerersen sana ve bebeğe zarar bi sıkıntı yoksa neden alttan bakmayasın yani kimi arkadaşlarda 3 ultrasondan fazlası zarar dio mesela ama bizim doktorlar her ay bakıyor napalım gitmeyelim mi yani yapcak bişey yok şimdiki gebelikler sağlıklı değil az çok biliyorsun mecbur kontrol etcezDoktorum cok deneyimli bir doktor. Oyle olunca bişi diyemiyorum. Yani genel olarak 16 hafta alttan bakiliyormus. Tehlikeli olsa bakmazki doktor. Yinede icime kurt dustu bak
bence de kötü bişey olsa doktorlar yapmaz zaten, ki hiç ne acı ne sancı hiç bişey hissedilmiyo,şimdiye kadar kaç defa baktırdım bi sorun olmadı ama tabii tercih meselesi
6500 dediler canım sgklı olanlar için, 10 muayene, testler ve doğum dahil
Kızlar ilişkiyi sordunuz mu hiç doktora. Ben sormayı düşünüyorum ama nasıl diyecem bilmiyorum. Yada kötü bi durum olsa ben sormadan o söyler mi acaba ilişkiye girmeyin diye. Eşim her istediğinde bebeğime bişey olur diye korkuyorum hep.
Kızlar ilişkiyi sordunuz mu hiç doktora. Ben sormayı düşünüyorum ama nasıl diyecem bilmiyorum. Yada kötü bi durum olsa ben sormadan o söyler mi acaba ilişkiye girmeyin diye. Eşim her istediğinde bebeğime bişey olur diye korkuyorum hep.
Bebişinin kalp atışını duydn mu canım sen
Evettt duydum çok şükürrr
Tam findikmis bu canım ben eklemiştim resim çarşamba doktora gidicem o zaman daha net koyarım insallah
Tam findikmis bu canım ben eklemiştim resim çarşamba doktora gidicem o zaman daha net koyarım insallah
aaa gerçekten mi hadi gözünaydınnnne zaman gittin bende cuma gidicem Allah'ın izniyle
merhaba, bende inşallah ağustos annesi olacağım ama temmuz olmak isterdimAğustos doğumlu / Aslan burcu eşim yüzünden çok havalı böyle bi tripler bi havalar bide bu gelirse bana evde yer yok
maşaAllah aminn inşaAllah bende çok heyecanlıyımm yaaa ağlamim şimdi orda yaa eşimin diline düşerimÇok teşekkürlerrr aşırı heyecanlı oluyorr ben tutamadım kendimi ağladm azcıcıkAllah nazardan korusun bebişlerimizi
Ben pazartesi gitmiştim tam yedi haftanın dolduğu gündü, gördük duyduk çok şükür.. Siz de rahatça duyarsınız inşallahh
amiiiiinnn hepimizin ki inşallaaahh allah utandırmasıınHahaha olsun olsun sağlıklı olaunlar yeter ki havalarına da razıyızhayırlı uğurlu olsun inş
maşaAllah aminn inşaAllah bende çok heyecanlıyımm yaaa ağlamim şimdi orda yaa eşimin diline düşerim
gerçi duyayım da hıçkıra hıçkıra ağlasam ne yazar ya şimdi düşündüm de yeterki bebişim iyi olsun o kadar sabrettim bi rahatlamam lazım yaniYa ama nası heyecanlanmayalımmmyok yok düşmezsin onlar da heyecan yapıyo sadece bizim kadr göstermiyolar genelde
Selam anneler daha geçen sene 2015 mart anneleri bölümündeydim hamilelik Zaman'larımı burada arkadaşlarımla geçirdim herşeyi burdan öğrendim diyebilirimBenim hikayem şöyle ben 5 senelik evliyim 3 sene Bebek istedik ama olmadı tedaviler bilmem neler olmadı neyseki tüp Bebek'le tedavi görüp Bebek sahibi oldum mart 11 2015 annesi oldum çok şükür rabbime şuan 9 aylık pamuk kızım var Biz eşimle korunmadan beraber oluyoduk hem eşimin hem benim problemlerimiz vardı eşim azosperm benimde yumurtalarım çok az diye korunmuyorduk Bebek olmuyo nasılsa diye ama ALLAHTAN hiç bir zaman Ümit kesmemek gerek ayın 11inde hasta olmam gerekiyormuş ben aradan 7 gün geçtikten sonra farkına vardım malum dünya telaşesi bide küçük bebeği olanlar anlar iş güç bitmiyor neyse ben yine sallamıyorum adetlerimde düzensiz olduğu için herhalde öyle oldu dedim bellide kist falan diye şüphelendim bugün hala hasta olmayınca test alıp yapayım dedim ve ne göreyim çift çizgi ben şoookkk ki hala daha öyleyim bunca olumsuzluklar tedaviler doktorların söyledikleri herşey Bianda şimşek gibi çaktı kafamda ALLAH öyle büyük ki bize bir defa daha bu mucizeyi verdi çok şükür ve sanıyorum bende ağustos annesi olacağım yarın doktora gideceğiz bakalım dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu taze anneler hamilelerin duası kabul olurmuş kanda göreyim hayırlısıyla bide keseyi görelim tam inanılan hamile olduğuma inşALLAH
Kızlar çok moralim bozuk yaaa
Biz daha keseyi bile göremedik. Eşimle bu cumartesi doktora gidecektik. Kayınvalidem de bizle gelmek istiyoreşime sormuş geleyim bende diye o da yok diyememiş. Ben eşimle gitmek istiyordm. Sonuçta bu özel bişey. Kayınvalidem e gelme desek kesin küser. Ben ne yapacam doktoro bile gitmek istemiyorum daha
Günaydın kızlar! benim gibi çok üşüyeniniz var mı aranızda? dondum yine bu sabah
ya bende dünden beri hafif bi kaşıntı var malum bölgede, sizce hemen doktora gideyim mi? endişe ettim şimdi
bence de kötü bişey olsa doktorlar yapmaz zaten, ki hiç ne acı ne sancı hiç bişey hissedilmiyo,şimdiye kadar kaç defa baktırdım bi sorun olmadı ama tabii tercih meselesi
6500 dediler canım sgklı olanlar için, 10 muayene, testler ve doğum dahil
kvsi çok karışan kısçeler ayak direyin eşlerinize, ağlayın sızlanın gerekirse şimdi en prenses olduğumuz zaman, şimdi bi istediğimizi yapmayacaklarsa hiç yapmazlar zaten
siz kırılacağınıza kv kırılsın ortadan ikiye daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?