aynı durumdayızmerhaba, bende inşallah ağustos annesi olacağım ama temmuz olmak isterdimAğustos doğumlu / Aslan burcu eşim yüzünden çok havalı böyle bi tripler bi havalar bide bu gelirse bana evde yer yok
Aynı benimde eşimin tarafı hep aslan ben ise masum bir balıkaynı durumdayızetrafım aslan dolu bir aslan daha geliyor hayrlısı bakalım
Bu kadar takma kafana hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsınnnnkızlar günaydın..
Kalp atışını duyduğumdan beri aklımda hep ya bişi olursa var... Dr a gitmeye bile korkuyorum şuan olumsuz birşey duyarımda nasıl dayanırım diye.. Hiç bitmeyecek bu endişeler sanırım.. Şuan bebişi görüp rahatlamaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam.. Ama sabredip beklemek zorunda olduğumunda farkındayım radevuya kadar.. Allahım yardım etsin çok zor geçiyor günler..
Aynı benimde eşimin tarafı hep aslan ben ise masum bir balıkya biraz manda yoğurdu yicem yada erken doğum o kadar taktım yani
gerçi duyayım da hıçkıra hıçkıra ağlasam ne yazar ya şimdi düşündüm de yeterki bebişim iyi olsun o kadar sabrettim bi rahatlamam lazım yani
Bende öyle hissediyorum sanki uyurken ona zarar vereceğim diye geceleri çok zor uykuya dalıyorum. Nasıl yatsam o rahat eder diye düşünüp duruyorumkızlar günaydın..
Kalp atışını duyduğumdan beri aklımda hep ya bişi olursa var... Dr a gitmeye bile korkuyorum şuan olumsuz birşey duyarımda nasıl dayanırım diye.. Hiç bitmeyecek bu endişeler sanırım.. Şuan bebişi görüp rahatlamaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam.. Ama sabredip beklemek zorunda olduğumunda farkındayım radevuya kadar.. Allahım yardım etsin çok zor geçiyor günler..
Rabbim senin cesaretinden versin bana da bi baktıramıyorum alttan
6500 mü benimki iyi fiyat vermiş o zaman kesin yapim ben o paketi ve herşey dahil foto albümüne kadar
Canım bence o kaşıntı için doktora gitmelisin. İdrar yolu iltihabı olabilir. Bol su iç
kızlar günaydın..
Aynı benimde eşimin tarafı hep aslan ben ise masum bir balıkya biraz manda yoğurdu yicem yada erken doğum o kadar taktım yani
Benim de eşim aslan burcu, pek sakin görünür dışarıdan ama o sakinliğine kanmamak lazım, kızdı mı kükrüyo adammerhaba, bende inşallah ağustos annesi olacağım ama temmuz olmak isterdimAğustos doğumlu / Aslan burcu eşim yüzünden çok havalı böyle bi tripler bi havalar bide bu gelirse bana evde yer yok
allah yardımcımız olsun yine aslan burcu/kız iyide aslan burcu/erkek oooooooof diyorum bu genç yaşta beni bitirdiOf bende balık,eşim terazi ama yükselen aslan,tam aslan özelliği içeriyor, eee cocukta aslan olacak görünüyor,iyice yandık gerçekten.
Canım soluna doğru yatarsan en iyisiymiş, bebek de o pozisyonu alıyomuş hem de temiz kan daha rahat dolaşıyomuşBende öyle hissediyorum sanki uyurken ona zarar vereceğim diye geceleri çok zor uykuya dalıyorum. Nasıl yatsam o rahat eder diye düşünüp duruyorum
Ay benimki hep kükrüyoBenim de eşim aslan burcu, pek sakin görünür dışarıdan ama o sakinliğine kanmamak lazım, kızdı mı kükrüyo adam
ben de yengeç burcuyum ama valla tavsiye etmiyorum, hep bi karamsarlık hep bi hassaslık aslan daha iyi sanki
bu bebiş de aslan olursa evde taht oyunlarının yeni sezonunu çekeriz artık
Soyle de ki utanırım alttan bakarsa anne fln de .. genelde karından bakılıyor ama ben sunu anlayamadım o da gelse ne olur ki.. ne kdr guzel işte ilgili biri ve senide seviyor besbelli yoksa sevmese inan torun morun umurunda olmaz gelıyım demezdi bi de bu yonden bak derim hiç umurunda olmamasından İyidirKızlar çok moralim bozuk yaaa
Biz daha keseyi bile göremedik. Eşimle bu cumartesi doktora gidecektik. Kayınvalidem de bizle gelmek istiyoreşime sormuş geleyim bende diye o da yok diyememiş. Ben eşimle gitmek istiyordm. Sonuçta bu özel bişey. Kayınvalidem e gelme desek kesin küser. Ben ne yapacam doktoro bile gitmek istemiyorum daha
Cnm kalp atisi duydum demissin ben de bugun duydum cok sukur ama sin adet tarihine gore 7+3 olmamiz gerekiodu ultrasonda 6+5 cikti yani 5 gun geriden gelio gibi bi de doktor dedi ki gobek yagi oldugu icin kucuk olcmus olabilir ultrason diye malum ben normalde de bol yagli gobege sahip bir insanim :)Evettt duydum çok şükürrr
Aminn insallahHANIMLAR LİSTEYE EKLENMEK İSTEYEN BENİ YORUMDA ETİKETLESİN VE BİLGİLERİNİ YAZSIN.
RABBİM HAYIRLI SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK YAŞAMAYI, KOLAY SAĞLIKLI DOĞUM YAPMAYI VE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARA SAHİP OLMAMIZI NASİP ETSİN (AMİN)
Amin Can'ım benim cümlemizin evlatlarını çok sağol bide beni düşün dünden beri ağlıyorumAyy canim okurken gözlerim doldu...Yaradanimiz o kadar büyük ki..allah yuvanizi senlendirsin. Evlatlarinizla iki cihanda yüzünüzü gildursun.
Kizlar meraba simdi geldik bizde doktordan bebisi gorduk kalp atisini duyduk cok sukur gerci duyulmasa bile gorunuo tam ortasinda bisey titrio yanip sonuo gibi :) ama ben adet tarihine gore hesapladigimda 7+3 gorunuodu ama ultrason 6+5 gosterdi 5 gun geride yani doktor gobek yagi oldugu icin ultrason kucuk olcmustur dedi zaten zar zor gorunuo yagdan sisli gibi ortalik :) sizde boyle bi durum oldu mu yani ultrasonda oldugundan kucuk cikan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?