bu kadar olur yaAy benimki hep kükrüyobide aşağlık kompleksi var ne kadar kabul etmese de ilgi benim üzerimde şuan evde triplerde sanki o hamile yok canım bunu istiyo şunu istiyo zaten şaşırırdım dedim ya sen böyle olmasaydın
Ins oyledir cnm cok sagol cvp verdigin icin biraz vkorktum acikcasi nie gerideki diyeBenim de doktora gittiğimde 7 haftalık olması lazımdı, doktor 6+1 demişti. Öyle olabiliyormuş canım. İlk zamanlar geriden gelip sonra normal haftasını yakaladığı olabiliyormuş. Bana da burda söylediler.
amin inşaAllah canımmm bende yaptırayım hemen paketi cuma gidip aksilik yaşamazsam inşaAllahgerek olmaz inşallah sana canım, üstten üstten gidersin rahat rahat
senin paket iyiymiş bence de kaçırma sen, benimkinde sadece lohusa şerbeti varmış, pek severimbenim saçımı başımı bi arkadaşım halleder diye düşündüm, zaten saçlarım dümdüz sopa gibi, bi şekle girmiyo takıcam kurdeleyi oturucam aşağıya Ay Allah sağlıkla göstersin inşallah o günlerii
aminnn kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim inşaAllah herkese tattırsın bu güzel duyguyuAmin Can'ım benim cümlemizin evlatlarını çok sağol bide beni düşün dünden beri ağlıyorum
anatkh018 evet Can'ım öyle ikisi biarada büyürler doğru biraz zor olcak ama ALLAH kullarını zorda koymaz inşALLAH rabbim isteyen herkese versin kimselerin kucağı boş kalmasın dünya dularla ayakta duruyo rabbim çok büyük
kızlar günaydın..
Kalp atışını duyduğumdan beri aklımda hep ya bişi olursa var... Dr a gitmeye bile korkuyorum şuan olumsuz birşey duyarımda nasıl dayanırım diye.. Hiç bitmeyecek bu endişeler sanırım.. Şuan bebişi görüp rahatlamaya o kadar ihtiyacım var ki anlatamam.. Ama sabredip beklemek zorunda olduğumunda farkındayım radevuya kadar.. Allahım yardım etsin çok zor geçiyor günler..
Kizlar meraba simdi geldik bizde doktordan bebisi gorduk kalp atisini duyduk cok sukur gerci duyulmasa bile gorunuo tam ortasinda bisey titrio yanip sonuo gibi :) ama ben adet tarihine gore hesapladigimda 7+3 gorunuodu ama ultrason 6+5 gosterdi 5 gun geride yani doktor gobek yagi oldugu icin ultrason kucuk olcmustur dedi zaten zar zor gorunuo yagdan sisli gibi ortalik :) sizde boyle bi durum oldu mu yani ultrasonda oldugundan kucuk cikan var mi
Ins oyledir cnm cok sagol cvp verdigin icin biraz vkorktum acikcasi nie gerideki diye
Artik 3 tane niyetimiz insallah oglan olurda onuda tatmis oluruz
Cnm kalp atisi duydum demissin ben de bugun duydum cok sukur ama sin adet tarihine gore 7+3 olmamiz gerekiodu ultrasonda 6+5 cikti yani 5 gun geriden gelio gibi bi de doktor dedi ki gobek yagi oldugu icin kucuk olcmus olabilir ultrason diye malum ben normalde de bol yagli gobege sahip bir insanim :)
meraklanma canım tek değilsin benimde öyle senin yine 5 gün benim 2 hafta geri söyledi geç döllenme dedi ve haklıydı da insan biliyor sonuçta ne zaman naptığını falanIns oyledir cnm cok sagol cvp verdigin icin biraz vkorktum acikcasi nie gerideki diye
bu kadar olur ya
inanmıycaksınız ama miğdesi bile bulanıyor
bana bişey kalmıyor zaten
hoşgeldiiiin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsiiiinnmerhaba kızlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Ağustos annesi olacağım inşallah
ablamın eşi kimya mühendisi ablamda 3 gün önce doğum yaptı. eve çamaşır suyu sokturmadı. zaten öncedende sokturmazdı. normaldede hiç sağlıklı değil...
Cnm ignenin boyle etkileri var asiri kasik agrisi bel agrisi yapior ama adet tarihine kadar gecmezse bu şikayetler gebelik dusunebilirsin ben adete bir hafta kala baslayan bicak saplanmasi tarzindaki agrilardan umutlanmistim hala da devam edio bu agri anlik agrilar ama uzun surmuyo
Cnm senin kan değerlerin nasıldı benden doktorum hiç istemedi ben kendim yaptirdim
canım korkma benim de aynı :)
kimi bebek önden kimi geriden gelir :)
zamanla yakalarmış kendi tarihini :)
Arkadaşlar Böyle durumda boşuna vesvese yapmayın gerçekten, çünkü herkesin hormon yapısı aynı değil,tıb dilindeki gibi göllenme gününüzde aynı değil,geç döllenme diye birşey var,1 hafta ile 3 hafta arasında değişen birşey,sata göre herkes paralel gitmez,döllenme haftanızıda takip edin,sonra doğum zamanı geldiğinde,bu ne ya 41 hafta oldun sen niye doğurmuyorsun yat seni sezaryana alacağızlara da kanmayın.Benden demesi. Bebeğin tam haftasını doldurup çıkması daha mühim,tüm gelişimi oluyor çünkü,
Bunları şundan dolayı söylüyorum,benim annemin hesabına göre beni 10 aylık bitince doğurmuş.
Canım hayırlı uğurlu olsngeriden gelse de arayı kapatır bence sağlıklıysa hiç problem yokkk.. Bende göbüş vardı biraz ama bu hafta baya çıkıyo gibi hissediyorumm.. Benim ğantolonlar dar geliyor valla bi de hepsi sınırdaydı kilo almıştım o yüzden bugün kendime bi hamiş pantolonu bi de eteği aldm bile çünkü resmi işte çalışıyorm tayt falan haftasonu güzel oluyo ama işe giyemiyorum tabi kumaşlar da kotlar da fena darladı beni şimdiden konuyu da nerdeenn nere bağladım hihihi
Kizlar cok sagolun cvplariniz icin rahatladim valla ayni durumda olanlar varmis gerci olumsuz bisey olsa doktor da soylerdi heralde 3 hafta sonraya gun Verdi gelisimine bakacaz deyip sizin bi sonraki randevunuz ne zaman yani kalp atisindan kac hafta sonraya verdilermeraklanma canım tek değilsin benimde öyle senin yine 5 gün benim 2 hafta geri söyledi geç döllenme dedi ve haklıydı da insan biliyor sonuçta ne zaman naptığını falansıkıntı yapma zamanla o süre kapanıyormuş
bana da 3 hafta sonra gel dedi, 4 ocakta randevumuz var bizim de, hayırlı haberlerini duyalım inşallahKizlar cok sagolun cvplariniz icin rahatladim valla ayni durumda olanlar varmis gerci olumsuz bisey olsa doktor da soylerdi heralde 3 hafta sonraya gun Verdi gelisimine bakacaz deyip sizin bi sonraki randevunuz ne zaman yani kalp atisindan kac hafta sonraya verdiler
merhaba kızlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Ağustos annesi olacağım inşallah
benimki cuma günü 15 sonra gel dedi canım yani ultrasona göre 6+3 olcak tabi gelişmiş ise burdaki takvimim doğru olcakKizlar cok sagolun cvplariniz icin rahatladim valla ayni durumda olanlar varmis gerci olumsuz bisey olsa doktor da soylerdi heralde 3 hafta sonraya gun Verdi gelisimine bakacaz deyip sizin bi sonraki randevunuz ne zaman yani kalp atisindan kac hafta sonraya verdiler
merhaba kızlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Ağustos annesi olacağım inşallah
Kizlar cok sagolun cvplariniz icin rahatladim valla ayni durumda olanlar varmis gerci olumsuz bisey olsa doktor da soylerdi heralde 3 hafta sonraya gun Verdi gelisimine bakacaz deyip sizin bi sonraki randevunuz ne zaman yani kalp atisindan kac hafta sonraya verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?