2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bu kadar olur ya
inanmıycaksınız ama miğdesi bile bulanıyor
bana bişey kalmıyor zaten

Ins oyledir cnm cok sagol cvp verdigin icin biraz vkorktum acikcasi nie gerideki diye

amin inşaAllah canımmm bende yaptırayım hemen paketi cuma gidip aksilik yaşamazsam inşaAllah düz olması iyi işte benimde düz ama doğum sonrası bide yaz ayı sıcaktan terden saçbaş nasıl olur bilmiyorum yani o günler gelsin de sorun değil nasıl olduğum
aminnn kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim inşaAllah herkese tattırsın bu güzel duyguyu

BEN DE aynı sen gibi oluyorum bazen :)

ama diyorum ki aksi durum olsa hissederiz bi belirti olur

ki olmasa da napalım elden bir şey gelmez
Rabb im sağlıkla nasip etsin :)

korkma içini ferah tut :)

inşaallah iyiler :)

canım korkma benim de aynı :)

kimi bebek önden kimi geriden gelir :)

zamanla yakalarmış kendi tarihini :)

Ins oyledir cnm cok sagol cvp verdigin icin biraz vkorktum acikcasi nie gerideki diye

Arkadaşlar Böyle durumda boşuna vesvese yapmayın gerçekten, çünkü herkesin hormon yapısı aynı değil,tıb dilindeki gibi göllenme gününüzde aynı değil,geç döllenme diye birşey var,1 hafta ile 3 hafta arasında değişen birşey,sata göre herkes paralel gitmez,döllenme haftanızıda takip edin,sonra doğum zamanı geldiğinde,bu ne ya 41 hafta oldun sen niye doğurmuyorsun yat seni sezaryana alacağızlara da kanmayın.Benden demesi. Bebeğin tam haftasını doldurup çıkması daha mühim,tüm gelişimi oluyor çünkü,

Bunları şundan dolayı söylüyorum,benim annemin hesabına göre beni 10 aylık bitince doğurmuş.

CAndy CANDY seni bekliyorum kız sesin yok doktora gidecektin gördünmü minağı ???????

Canım hayırlı uğurlu olsn geriden gelse de arayı kapatır bence sağlıklıysa hiç problem yokkk.. Bende göbüş vardı biraz ama bu hafta baya çıkıyo gibi hissediyorumm.. Benim ğantolonlar dar geliyor valla bi de hepsi sınırdaydı kilo almıştım o yüzden bugün kendime bi hamiş pantolonu bi de eteği aldm bile çünkü resmi işte çalışıyorm tayt falan haftasonu güzel oluyo ama işe giyemiyorum tabi kumaşlar da kotlar da fena darladı beni şimdiden konuyu da nerdeenn nere bağladım hihihi

meraklanma canım tek değilsin benimde öyle senin yine 5 gün benim 2 hafta geri söyledi geç döllenme dedi ve haklıydı da insan biliyor sonuçta ne zaman naptığını falan sıkıntı yapma zamanla o süre kapanıyormuş

ablamın eşi kimya mühendisi ablamda 3 gün önce doğum yaptı. eve çamaşır suyu sokturmadı. zaten öncedende sokturmazdı. normaldede hiç sağlıklı değil...

Cnm senin kan değerlerin nasıldı benden doktorum hiç istemedi ben kendim yaptirdim

canım korkma benim de aynı :)

kimi bebek önden kimi geriden gelir :)

zamanla yakalarmış kendi tarihini :)

Kizlar cok sagolun cvplariniz icin rahatladim valla ayni durumda olanlar varmis gerci olumsuz bisey olsa doktor da soylerdi heralde 3 hafta sonraya gun Verdi gelisimine bakacaz deyip sizin bi sonraki randevunuz ne zaman yani kalp atisindan kac hafta sonraya verdiler

bana da 3 hafta sonra gel dedi, 4 ocakta randevumuz var bizim de, hayırlı haberlerini duyalım inşallah

bir de bana verilen çizelgede 9 ile 12. haftalar arasında ikili test yapılır diyo, ben 4 ocakta gittiğimde 10 haftalık olacak inşallah, sizce testi yaparlar mı?

bu arada kaşıntı için doktorum geri aradı, bu durumlarda 1 litre suya 5-6 damla sirke damlatıp sabah akşam o bölgeyi yıkamak gerekiyomuş, bunun bebişe de hiç bir zararı yokmuş, sizi de başınıza gelirse diye buraya yazayım dedim

benimki cuma günü 15 sonra gel dedi canım yani ultrasona göre 6+3 olcak tabi gelişmiş ise burdaki takvimim doğru olcak

1 ay sonra gelin dicem ama dayanamicamızı bildiğinden 15 gün snraaa dedii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…