bence git tabi..Kızlar bi sıkıntım var sizleride danısayım. .Simdi ben istedigim Dr a en erken ocak 26 sına randevu alabildim cok yogundu..Bu sure zarfında arastırma hastanesine gitsem sorun olurmu. . O zmna kdr 2 bucuk aylık olacagim cunku.. daha kesemızı goremedık. . Sızce napmaliyim
Eşim sıkıntılı olur dıyor ya o surede bısey olsa bebege dıye.. bende diyorum ztn 15 gunde bır cagırılıyrmuş o sürede artık mecbur arastirma hast. Gideceğiz diyorum korkuyorbence git tabi..
k-dha sonra ordan devam edebilirsin bence
Eşim sıkıntılı olur dıyor ya o surede bısey olsa bebege dıye.. bende diyorum ztn 15 gunde bır cagırılıyrmuş o sürede artık mecbur arastirma hast. Gideceğiz diyorum korkuyor
bana da 3 hafta sonra gel dedi, 4 ocakta randevumuz var bizim de, hayırlı haberlerini duyalım inşallah
bir de bana verilen çizelgede 9 ile 12. haftalar arasında ikili test yapılır diyo, ben 4 ocakta gittiğimde 10 haftalık olacak inşallah, sizce testi yaparlar mı?
bu arada kaşıntı için doktorum geri aradı, bu durumlarda 1 litre suya 5-6 damla sirke damlatıp sabah akşam o bölgeyi yıkamak gerekiyomuş, bunun bebişe de hiç bir zararı yokmuş, sizi de başınıza gelirse diye buraya yazayım dedim
Amin Can'ım benim cümlemizin evlatlarını çok sağol bide beni düşün dünden beri ağlıyorum
@anatkh018 evet Can'ım öyle ikisi biarada büyürler doğru biraz zor olcak ama ALLAH kullarını zorda koymaz inşALLAH rabbim isteyen herkese versin kimselerin kucağı boş kalmasın dünya dularla ayakta duruyo rabbim çok büyük
Bu kadar takma kafana hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsınnnn
Canım hormonlardan bi karamsarlık geliyo insana, bana da oluyo öyle, bi korku duyuyorum devamlı ama bil ki bu da geçici bişey
kötü şeyler aklına geldi mi uzaklaştır hemen, hem Rabbim insan yapısını yaşasın diye yaratmış, vücudumuz hep iyi olmaya programlı kötü olmaya değil. bebişler de iyi olmak için var güçleriyle çalışıyolar,sen içini ferah tut her şey iyi olacak inşallah
BEN DE aynı sen gibi oluyorum bazen :)
ama diyorum ki aksi durum olsa hissederiz bi belirti olur
ki olmasa da napalım elden bir şey gelmez
Rabb im sağlıkla nasip etsin :)
korkma içini ferah tut :)
inşaallah iyiler :)
Kızlar bi sıkıntım var sizleride danısayım. .Simdi ben istedigim Dr a en erken ocak 26 sına randevu alabildim cok yogundu..Bu sure zarfında arastırma hastanesine gitsem sorun olurmu. . O zmna kdr 2 bucuk aylık olacagim cunku.. daha kesemızı goremedık. . Sızce napmaliyim
Bende Bu sekilde dusunyrm eşim pipiriklendı işte o da baska hastane bakalım dedı ancak ben bu Dru istedigim için beklıcem bı surede dedıgın gibi olmadı baska dra gorunurum. . Ztn 15 gun snraya cagırırlar dimi yanlışmıyımhayır neden korkuyor
o da dr sonuçta
hem çoğu yerde 1 ay da ancca çağırıolar
hatta yurtdışında bikaç ayda bir...
ama bence araştrma hast ne git kontrolunu ol
gitmezesen napcan
başka dr mu ayarlican özelden
Evet canım bende öyle diyorumm.. Allahım bi şekilde hissettirir herhalde diyorum.. Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah canımm benim.. Kötü tecrübelere şahit oldum.. Arkadaşlarımın başına bazı şeyler geldi.. Burada söyleyip sizi de üzmek istemiyorum.. Sanırım beni çok etkilediler..
Ay bnde oyle dıyorumda eşim evhamlandı ya bebege bişey olursa o surede neden bilecz fln dıyor sanki devlette ki Dr degilBence git bi canım.. En azından keseni görmüş olursun mutlu olursun..
15 ya da 30 güne çağırıolar :)Bende Bu sekilde dusunyrm eşim pipiriklendı işte o da baska hastane bakalım dedı ancak ben bu Dru istedigim için beklıcem bı surede dedıgın gibi olmadı baska dra gorunurum. . Ztn 15 gun snraya cagırırlar dimi yanlışmıyım
Kızlar bi sıkıntım var sizleride danısayım. .Simdi ben istedigim Dr a en erken ocak 26 sına randevu alabildim cok yogundu..Bu sure zarfında arastırma hastanesine gitsem sorun olurmu. . O zmna kdr 2 bucuk aylık olacagim cunku.. daha kesemızı goremedık. . Sızce napmaliyim
Canım Sen kalp atışını görmemiştin değil mi? Geriden geliyordu senin,seni ultrason değerine göre yönlendir bence,satın 2.5 aylık olsada daha 1.5 aylık olacağın için hemen o testlere girişmez diye düşünüyorum. Satına göre geç geliyorsun ya bence bebğin gelişimini ultrason değerlerine göre takip et.
İnan çok isterdim takmamayı.. Ama zor elde edince kaybetmekten daha fazla korkuyormuş insan.. Tabiki Rabbim nasip edecekse olacak..
Aminnn canımmmm inşallah.. Gelip gidiyorlar sanırım arada.. Hiç bişi de hissetmediğim için sürekli aklım onda.. Rabbimm onu bağışlasın diye dua ediyorum sürekli.. Ama olumlu düşünmek gerek her zaman bunun da farkındayım.. Gel görki şu kalbime anlatamıyorum durumu.. Sen nasılsın iyisin değil mi cnm?
aynen canım benimki de tipik aslanmerhaba, bende inşallah ağustos annesi olacağım ama temmuz olmak isterdimAğustos doğumlu / Aslan burcu eşim yüzünden çok havalı böyle bi tripler bi havalar bide bu gelirse bana evde yer yok
ben de bi iyiyim bi kötüyüm canım, kendi kendime kaldım mı bir sürü vesvese geçiyo kalbimden, elimden gelse karnımı açıp açıp bakıcam napiyo orda iyi mi diye. en iyisi senin kafanı bulandırmayan, kendi başından ya da yakınlarının başından geçen kötü şeyleri askerlik anısı gibi anlatmayan, yüreğini ferahlatan insanlarla bir araya gelmek
dün mesela komşularla kandilleştik, bi iyi geldi ki içim açıldı resmen, senin de öyle iyi anlaştığın arkadaşların varsa yakınında bi çaya falan git, insan kendini dinledikçe daha fena oluyo
kocalar pek anlamıyo ne olduğunu, gözle görünür bir şey olmadığı için henüz aman canım abartma dedikçe daha da fena oluyorum ben, çareyi anlatmamakta buldum ben de
tevekkül en güzeli, elimizden geleni yapıp Allah'a havale edicez gerisini
yumurtamızı cevizimizi yiyelim, sütümüzü içelim gerisini düşünmeyelim
Merhaba arkadaşlar,
Bu sayfaya ilk defa yazıyorum. İnşallah ben de 2016 Ağustos annesi olacağım. Henüz sadece gebelik testi yaptım, ultrasona girmedim. 31 Aralık için randevumu aldım, umarım hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını görürüm.
SAT 19 Kasım, BAT 25 Ağustos, 39 yaşındayım ve 16 aylık bir kızım var. Ordu'da yaşıyorum. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?