2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bi sıkıntım var sizleride danısayım. .Simdi ben istedigim Dr a en erken ocak 26 sına randevu alabildim cok yogundu..Bu sure zarfında arastırma hastanesine gitsem sorun olurmu. . O zmna kdr 2 bucuk aylık olacagim cunku.. daha kesemızı goremedık. . Sızce napmaliyim

bence git tabi..

k-dha sonra ordan devam edebilirsin bence

bence git tabi..

k-dha sonra ordan devam edebilirsin bence
Eşim sıkıntılı olur dıyor ya o surede bısey olsa bebege dıye.. bende diyorum ztn 15 gunde bır cagırılıyrmuş o sürede artık mecbur arastirma hast. Gideceğiz diyorum korkuyor

Eşim sıkıntılı olur dıyor ya o surede bısey olsa bebege dıye.. bende diyorum ztn 15 gunde bır cagırılıyrmuş o sürede artık mecbur arastirma hast. Gideceğiz diyorum korkuyor

hayır neden korkuyor
o da dr sonuçta
hem çoğu yerde 1 ay da ancca çağırıolar
hatta yurtdışında bikaç ayda bir...
ama bence araştrma hast ne git kontrolunu ol
gitmezesen napcan
başka dr mu ayarlican özelden

Canım Sen kalp atışını görmemiştin değil mi? Geriden geliyordu senin,seni ultrason değerine göre yönlendir bence,satın 2.5 aylık olsada daha 1.5 aylık olacağın için hemen o testlere girişmez diye düşünüyorum. Satına göre geç geliyorsun ya bence bebğin gelişimini ultrason değerlerine göre takip et.

hayırdır canım neden ağlıyorsun sorun nedir

Bu kadar takma kafana hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsınnnn

İnan çok isterdim takmamayı.. Ama zor elde edince kaybetmekten daha fazla korkuyormuş insan.. Tabiki Rabbim nasip edecekse olacak..

Aminnn canımmmm inşallah.. Gelip gidiyorlar sanırım arada.. Hiç bişi de hissetmediğim için sürekli aklım onda.. Rabbimm onu bağışlasın diye dua ediyorum sürekli.. Ama olumlu düşünmek gerek her zaman bunun da farkındayım.. Gel görki şu kalbime anlatamıyorum durumu.. Sen nasılsın iyisin değil mi cnm?

BEN DE aynı sen gibi oluyorum bazen :)

ama diyorum ki aksi durum olsa hissederiz bi belirti olur

ki olmasa da napalım elden bir şey gelmez
Rabb im sağlıkla nasip etsin :)

korkma içini ferah tut :)

inşaallah iyiler :)

Evet canım bende öyle diyorumm.. Allahım bi şekilde hissettirir herhalde diyorum.. Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah canımm benim.. Kötü tecrübelere şahit oldum.. Arkadaşlarımın başına bazı şeyler geldi.. Burada söyleyip sizi de üzmek istemiyorum.. Sanırım beni çok etkilediler..

Bence git bi canım.. En azından keseni görmüş olursun mutlu olursun..

hayır neden korkuyor
o da dr sonuçta
hem çoğu yerde 1 ay da ancca çağırıolar
hatta yurtdışında bikaç ayda bir...
ama bence araştrma hast ne git kontrolunu ol
gitmezesen napcan
başka dr mu ayarlican özelden
Bende Bu sekilde dusunyrm eşim pipiriklendı işte o da baska hastane bakalım dedı ancak ben bu Dru istedigim için beklıcem bı surede dedıgın gibi olmadı baska dra gorunurum. . Ztn 15 gun snraya cagırırlar dimi yanlışmıyım

sen iyisini düşün kuzum

duymadığımız yerlerde insanlar neler yaşıyor

iyi düşünelim inşaallah iyi olsun :)

15 ya da 30 güne çağırıolar :)

Merhaba arkadaşlar,
Bu sayfaya ilk defa yazıyorum. İnşallah ben de 2016 Ağustos annesi olacağım. Henüz sadece gebelik testi yaptım, ultrasona girmedim. 31 Aralık için randevumu aldım, umarım hayırlısıyla keseyi ve kalp atışını görürüm.

SAT 19 Kasım, BAT 25 Ağustos, 39 yaşındayım ve 16 aylık bir kızım var. Ordu'da yaşıyorum. Beni de listeye eklerseniz sevinirim.

Son düzenleme:

bence de arada başka bir doktora gidip görülebilir, sonra zaten nasılsa asıl doktorun takip edecek, en azından bu sürede aklına takılmaz nedir ne değildir diye ama tabii karar sizin

yok canım o ben değilim biz duyduk kalbini çok şükür, günü gününe de gidiyo maşallah o yüzden sordum acaba yaparlar mı ikili testi diye

ben de bi iyiyim bi kötüyüm canım, kendi kendime kaldım mı bir sürü vesvese geçiyo kalbimden, elimden gelse karnımı açıp açıp bakıcam napiyo orda iyi mi diye. en iyisi senin kafanı bulandırmayan, kendi başından ya da yakınlarının başından geçen kötü şeyleri askerlik anısı gibi anlatmayan, yüreğini ferahlatan insanlarla bir araya gelmek

dün mesela komşularla kandilleştik, bi iyi geldi ki içim açıldı resmen, senin de öyle iyi anlaştığın arkadaşların varsa yakınında bi çaya falan git, insan kendini dinledikçe daha fena oluyo

kocalar pek anlamıyo ne olduğunu, gözle görünür bir şey olmadığı için henüz aman canım abartma dedikçe daha da fena oluyorum ben, çareyi anlatmamakta buldum ben de

tevekkül en güzeli, elimizden geleni yapıp Allah'a havale edicez gerisini

yumurtamızı cevizimizi yiyelim, sütümüzü içelim gerisini düşünmeyelim

merhaba, bende inşallah ağustos annesi olacağım ama temmuz olmak isterdim Ağustos doğumlu / Aslan burcu eşim yüzünden çok havalı böyle bi tripler bi havalar bide bu gelirse bana evde yer yok
aynen canım benimki de tipik aslan hele erkek olursa bizim bebek dediğin gibi evde babalı oğullu çekeceğim olur

ayy çok yaşaa.. Öyle tabi doğru söylüyorsun.. İnsana eş çok da iyi gelmiomuş hamilelikte vallahi.. Bende onu anladım çok geç olmadan.. Dün akşam birde sarımsaklı yoğurtlu salata vardı dedim biraz yiyim artık uzun süreden sonra.. Allahım midem yandı yandı tutuştu.. Eşime kötüyüm diyorum yediğindendir bişi olmaz diyor.. Yahu ama ben iyi değilim diyorum.. Sen yat uyu dinlen diyor.. Yatıp uyudum zaten dayanamadım ağrıya sızıya.. İnan su içmeye bile kalkamadım gece..
Gözleri görünce o karnı bakalım böyle olabilecekler mi.. Ultrasonda görünce 1 hafta falan etkisinde kalıyor sonra ondan da kurtuluyor.. Ne yapsam bilemedimm. :)

Hoşgeldin canım aramızda bir gün var inş sağlıkla doğarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…