2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

naz yapıyoruz falan zannediyolar herhalde,geçenlerde ben de dalga geçtiğimi falan zannediyosun galiba ama yaşıyorum ben bunu bizzat dedim, biraz inanır gibi oldu bi belirti göstermediğimizden karnımız burnumuza gelene kadar anlamayacaklar anlaşılan, biz en iyisi kendimize bakalım kısçe, bize en iyi hayır yine bizden var gibi

biraz bencil olmamız gerekiyo bu dönemde galiba yoksa kimsecikler aman yoruldun mu iyi misin kötü müsün demiyo, aynı performansı beklemeye devam ediyolar

neyse bi kaç aya göbeklerimiz çıkınca inşallah keyfini süreriz biz de Allah'ın izniyle

çok ilgide bunaltıyo herkez sürekli birşeyler ye aman yavaş deyip duruyo eşim oturmama kalmama bile karışıyo ben alışkın değilim daha çok sinir oluyorum.
mide yanmasına süt iyi geliyor birde az ama çok yemek yemeniz sindirim daha kolay olur :)

Bide öksürük çıktı başıma
Öksürdükçe daha çok Miğdem kalkıyor çıkarasım geliyor

kızlar size tavsiye sakın aman üzülmesinler falan diye bişeyleri saklamayın aksine abartın. ay midem çok kötü ay belim çok ağrıyor ay çok halsizim kullanın bunları kullanın :) bu fırsat elinize herzaman geçmeyecek heleki çocuklar doğdumu benden size tavsiye

sıcağa yakın ılık ballı su iç canım, öksürüğe çok iyi geliyo hem de pek bi tadı kokusu yok öyle içini kötü yapmaz

Su içmek bile bazen Midemi kaldırıyor canım ya bu Nasıl bir bulantı anlamadım . Öncekilerde yaşamadım bukadar şiddetli pofff
Denerim Canım bulantı azalınca çok sağol

Bide öksürük çıktı başıma
Öksürdükçe daha çok Miğdem kalkıyor çıkarasım geliyor
Ay bende aynıyım,öksürük krizi geliyor,sonu kusmaya gidiyor. ama kusmamak için kendimi çok zorluyorum. Bu sabah kalktığımda inanılmaz kötüydüm,dişlerimi fırçalamaya bile cesaret edemedim.

Kızlar benim bugün çok bulantım var. Kusmyrm ama sürekli rahatsız ediyor. Midem de yanıyor. bu kadar erkenden bunların olması normal mi sizce. Bu saat oldu gecmedi hala

Evet canım ona bişey olacak diye korkuyorum. Herşeye dikkat etmeye çalışıyorum. Benim bi hatamın onun bütün yaşamını etkilemesini asla istemem. O benim yavrum

Ben bi sorayım en iyisi o zaman

Dedim canım sonra gelsin diye de. Diyemem şimdi gel dedim diyor. Bizde karar verdik ilk ben gircem yanlız olmak istiyorum dicem snra eşim gelcek :) kaynana kapı dışarı

Ben eşimle gitmek istiyordum. Özel olsun diye. Zaten hep beraberiz. En azından orda rahat bıraksaydı

inşallah çıksınlarr top gibi olalım da gözlerine sokalımmm göbüşlerimizi.. Anne olmak kolay mı.. Keşke biraz anlayabilselerdi..

Diyorum ki bazen 2 aydır iğne oluyorum keşke biraz da sen olsaydın ne olurdu sanki..
Bebek göbek bağı ile anneye kök hücre gönderiyor vucudu onarıyor diyorum.. biraz da bana göndersin yavrum yaa diyor
Eeee biraz da sen oluver şu porogestanı o halde..

Kulağımıza küpe olsun kuzum yapalım tabi.. Ne yaptık yaptık.. Yapamadık kalır o iş.. Birdaha naz maz yapamayız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…