- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
ayy çok yaşaa.. Öyle tabi doğru söylüyorsun.. İnsana eş çok da iyi gelmiomuş hamilelikte vallahi.. Bende onu anladım çok geç olmadan.. Dün akşam birde sarımsaklı yoğurtlu salata vardı dedim biraz yiyim artık uzun süreden sonra.. Allahım midem yandı yandı tutuştu.. Eşime kötüyüm diyorum yediğindendir bişi olmaz diyor.. Yahu ama ben iyi değilim diyorum.. Sen yat uyu dinlen diyor.. Yatıp uyudum zaten dayanamadım ağrıya sızıya.. İnan su içmeye bile kalkamadım gece..
Gözleri görünce o karnı bakalım böyle olabilecekler mi.. Ultrasonda görünce 1 hafta falan etkisinde kalıyor sonra ondan da kurtuluyor.. Ne yapsam bilemedimm. :)
İnşallah canım. İlk bebek gibi heyecanlı ve hevesliyim. Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Hoşgeldin canım aramızda bir gün var inş sağlıkla doğarlar
naz yapıyoruz falan zannediyolar herhalde,geçenlerde ben de dalga geçtiğimi falan zannediyosun galiba ama yaşıyorum ben bunu bizzat dedim, biraz inanır gibi oldubi belirti göstermediğimizden karnımız burnumuza gelene kadar anlamayacaklar anlaşılan, biz en iyisi kendimize bakalım kısçe, bize en iyi hayır yine bizden var gibi
biraz bencil olmamız gerekiyo bu dönemde galiba yoksa kimsecikler aman yoruldun mu iyi misin kötü müsün demiyo, aynı performansı beklemeye devam ediyolar
neyse bi kaç aya göbeklerimiz çıkınca inşallah keyfini süreriz biz de Allah'ın izniyle
ayy çok yaşaa.. Öyle tabi doğru söylüyorsun.. İnsana eş çok da iyi gelmiomuş hamilelikte vallahi.. Bende onu anladım çok geç olmadan.. Dün akşam birde sarımsaklı yoğurtlu salata vardı dedim biraz yiyim artık uzun süreden sonra.. Allahım midem yandı yandı tutuştu.. Eşime kötüyüm diyorum yediğindendir bişi olmaz diyor.. Yahu ama ben iyi değilim diyorum.. Sen yat uyu dinlen diyor.. Yatıp uyudum zaten dayanamadım ağrıya sızıya.. İnan su içmeye bile kalkamadım gece..
Gözleri görünce o karnı bakalım böyle olabilecekler mi.. Ultrasonda görünce 1 hafta falan etkisinde kalıyor sonra ondan da kurtuluyor.. Ne yapsam bilemedimm. :)
naz yapıyoruz falan zannediyolar herhalde,geçenlerde ben de dalga geçtiğimi falan zannediyosun galiba ama yaşıyorum ben bunu bizzat dedim, biraz inanır gibi oldubi belirti göstermediğimizden karnımız burnumuza gelene kadar anlamayacaklar anlaşılan, biz en iyisi kendimize bakalım kısçe, bize en iyi hayır yine bizden var gibi
biraz bencil olmamız gerekiyo bu dönemde galiba yoksa kimsecikler aman yoruldun mu iyi misin kötü müsün demiyo, aynı performansı beklemeye devam ediyolar
neyse bi kaç aya göbeklerimiz çıkınca inşallah keyfini süreriz biz de Allah'ın izniyle
sıcağa yakın ılık ballı su iç canım, öksürüğe çok iyi geliyo hem de pek bi tadı kokusu yok öyle içini kötü yapmazBide öksürük çıktı başıma
Öksürdükçe daha çok Miğdem kalkıyor çıkarasım geliyor
sıcağa yakın ılık ballı su iç canım, öksürüğe çok iyi geliyo hem de pek bi tadı kokusu yok öyle içini kötü yapmaz
Allah kolaylık versinaynen canım benimki de tipik aslanhele erkek olursa bizim bebek dediğin gibi evde babalı oğullu çekeceğim olur
Ay bende aynıyım,öksürük krizi geliyor,sonu kusmaya gidiyor. ama kusmamak için kendimi çok zorluyorum. Bu sabah kalktığımda inanılmaz kötüydüm,dişlerimi fırçalamaya bile cesaret edemedim.Bide öksürük çıktı başıma
Öksürdükçe daha çok Miğdem kalkıyor çıkarasım geliyor
riskli bi durumda söylüyormuş canım sormana kalmadan ama içimde kalacağına sorayım dersen bi tehlikesi var mı diye sorabilirsin tabi gayet normal yani ne kadar risk yok dese bile doktor ben kasıldıkça kasılıyorum bişey olcak diye halbuki bebek taaa nerelerdee koruma altındaannelik içgüdüsü işte
Bence bu doktordan doktora değişiyor,kendi doktorum riskli bir durum görmediği için normal yaşantınıza devam edeceksiniz,ilişki yasağı yok diye birşey yok dedi üzerine basa basa,ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde kontrol eden doktorda ilk 3 ay nolur nolmaz ilişki yasaktır dedi. Bu senin durumunla doktorunun gördüğü durumla alakalı,o ne derse o.ama bazıları hiçbişey yokken bile yaptırtmıyor.
Hic halim yok
Yataktan çıkamiyorum.evde işler beni bekliyor. Ay ben nasıl yapcam ya
Günaydın güzel hamişleeerr :)
Canım ne güzel bir haber bu, rabbimin hikmetinden sual olmazmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bu kayınvalideler her şeyden çıkmasalar olmuyor zaten. Kendi kendilerine plan yapmaları da üstüne tuz biber. Sen stres yapma canım, bebişe zarar. Eşine söyle istemediğini uygun bir dille. Sonraki kontrollere götürürüz, bu ilk olduğu için seninle paylaşmak istiyorum dersin.
Canım bence yarın bir daha yap testi, benim de böyle silik çıkmıştı, kan testinde belli olmuştu.
Canım bence o kaşıntı için doktora gitmelisin. İdrar yolu iltihabı olabilir. Bol su iç
Dedim canım sonra gelsin diye de. Diyemem şimdi gel dedim diyor. Bizde karar verdik ilk ben gircem yanlız olmak istiyorum dicem snra eşim gelcek :) kaynana kapı dışarı
Soyle de ki utanırım alttan bakarsa anne fln de .. genelde karından bakılıyor ama ben sunu anlayamadım o da gelse ne olur ki.. ne kdr guzel işte ilgili biri ve senide seviyor besbelli yoksa sevmese inan torun morun umurunda olmaz gelıyım demezdi bi de bu yonden bak derim hiç umurunda olmamasından İyidir
kızlar size tavsiye sakın aman üzülmesinler falan diye bişeyleri saklamayın aksine abartın. ay midem çok kötü ay belim çok ağrıyor ay çok halsizim kullanın bunları kullanın :) bu fırsat elinize herzaman geçmeyecek heleki çocuklar doğdumubenden size tavsiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?