2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Su içmek bile bazen Midemi kaldırıyor canım ya bu Nasıl bir bulantı anlamadım . Öncekilerde yaşamadım bukadar şiddetli pofff
Denerim Canım bulantı azalınca çok sağol

Ay bende aynıyım,öksürük krizi geliyor,sonu kusmaya gidiyor. ama kusmamak için kendimi çok zorluyorum. Bu sabah kalktığımda inanılmaz kötüydüm,dişlerimi fırçalamaya bile cesaret edemedim.

Kızlar benim bugün çok bulantım var. Kusmyrm ama sürekli rahatsız ediyor. Midem de yanıyor. bu kadar erkenden bunların olması normal mi sizce. Bu saat oldu gecmedi hala

kızlar çok geçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun tez zamanda geçer inşallah sıkıntılarınız

Hic halim yok
Yataktan çıkamiyorum.evde işler beni bekliyor. Ay ben nasıl yapcam ya

yatabiliyosan yat canım kalsın ev işleri, bi müddet böyle olacak napalım keşke ben de yatabilsem azıcık sabahları nasıl sürünüyorum yataktan çıkarken bir ben bir Allah biliyor

O hala çalışan benim sabahtan beri burdayım. İnsanlarla uğraşmak ayrı dert. Yakında onlara yaparım hamilelik triplerimi

bi hala çalışan da benim, daha da baya çalışıcam bu akşam gibi görünüyo kimseciklere söyleyemedim de kendi kendime sürünüyorum ofiste

Kizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ... sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi

Kzlar gittik keseyi gorduk ama bebişi goremedik. Normalde 5+1 olmasi lazm ama 4+2 çikti. Biraz korktum cnm sıkıldı. Bu tarz bi sey yasayan vr mı

Kizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ... sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
Cok gecmis olsun hic bisi olmamstr inşallah merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…