- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Hic halim yok
Yataktan çıkamiyorum.evde işler beni bekliyor. Ay ben nasıl yapcam ya
ay canım ya sen kendini çabul saldın, biraz dirayet et gücünü topla beynine güzel sinyaller gönder,bak o kadar hamile insan var. Daha iyi olabilirsin,kalk yataktan.....
Ahhh bu kaynanalarBen eşimle gitmek istiyordum. Özel olsun diye. Zaten hep beraberiz. En azından orda rahat bıraksaydı
Bende ayniyimcanim ustune bide habire misafir geliyor tukendim artikHic halim yok
Mesela hala çalışannn mesaisi bitmemiş insanlar var.. Onları da düşünnnn
O hala çalışan benimsabahtan beri burdayım. İnsanlarla uğraşmak ayrı dert. Yakında onlara yaparım hamilelik triplerimi
Aynen bende senin gibiyim.. Atarlanmaya başladım bile.. Ahh insanlarla uğraşmak ne zor bilmezmiyimmmmmm
Umursamayım diyorum. 6 ay sonra çıkcam diyorum ama bakalım
Su içmek bile bazen Midemi kaldırıyor canım ya bu Nasıl bir bulantı anlamadım . Öncekilerde yaşamadım bukadar şiddetli pofff
Denerim Canım bulantı azalınca çok sağol
Ay bende aynıyım,öksürük krizi geliyor,sonu kusmaya gidiyor. ama kusmamak için kendimi çok zorluyorum. Bu sabah kalktığımda inanılmaz kötüydüm,dişlerimi fırçalamaya bile cesaret edemedim.
Kızlar benim bugün çok bulantım var. Kusmyrm ama sürekli rahatsız ediyor. Midem de yanıyor.bu kadar erkenden bunların olması normal mi sizce. Bu saat oldu gecmedi hala
Hic halim yok
O hala çalışan benimsabahtan beri burdayım. İnsanlarla uğraşmak ayrı dert. Yakında onlara yaparım hamilelik triplerimi
İşimiz zor bakalim hayırlısıBende ayniyimcanim ustune bide habire misafir geliyor tukendim artik
Kahve de yasak ne yapsam bilmemki
ay canım ya sen kendini çabul saldın, biraz dirayet et gücünü topla beynine güzel sinyaller gönder,bak o kadar hamile insan var. Daha iyi olabilirsin,kalk yataktan.....
Cok gecmis olsun ,allah korumusKizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ...sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
Cok gecmis olsun hic bisi olmamstr inşallah merak etmeKizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ...sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?