2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kzlar gittik keseyi gorduk ama bebişi goremedik. Normalde 5+1 olmasi lazm ama 4+2 çikti. Biraz korktum cnm sıkıldı. Bu tarz bi sey yasayan vr mı
Canım alttan mı muayene oldun.. sen iyi gormussun keseyi ben senden onceyım ama gorunmedi

Biz de 21 aralık pazartesi keseyi gördük. 5 buçuk haftalık sesi dr umuz. 29 aralık salı da kalp atışını duyarız dedi.

Kizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ... sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
Cok buyuk gecmiş olsun canım yaa iyisindir umarım dra gorunseydin keske ndn bugune kaldın bol bol ayran iç nefesini temizler

Canım alttan mı muayene oldun.. sen iyi gormussun keseyi ben senden onceyım ama gorunmedi
Ben alttan muayne olamiyorum zaten direk üstten baktı. Ama benim doktorun ultrasonu iyi cnm. 4 boyutlu falan da bakiyo ileriki safhalarda

Kizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ... sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
Çok geçmiş olsun canım, bir şey olmamıştır Allahın izniyle. Yine de yoğurt ye veya ayran iç bence. Toksik etkiyi alır.

Geçmiş olsun. Korkma. Kalbini ikilemde koyma. Bişey olmaz Allah'ın izniyle.

iyi akşamlar kızlar. ben çok fazla ultrasona girmekten yana değilim kalp atışlarını dinlemek için gidecem ondan sonra cinsiyeti belli olana kadar gitmeyi düşünmüyorum bi aksilik olmazsa inşallah

iyi akşamlar kızlar. ben çok fazla ultrasona girmekten yana değilim kalp atışlarını dinlemek için gidecem ondan sonra cinsiyeti belli olana kadar gitmeyi düşünmüyorum bi aksilik olmazsa inşallah
Aynen Canım,henüz hiç gitmedim 29 aralık salı günü gidicem,inşallah hayırlısıyla keseyi de kalp atışlarını da birlikte görür,duyarım..

Aynen Canım,henüz hiç gitmedim 29 aralık salı günü gidicem,inşallah hayırlısıyla keseyi de kalp atışlarını da birlikte görür,duyarım..
çok iyi yapmışsın ben çok erken gittim boşu boşuna bir kaç defa ultrasona girdim. bundan sonrasında dikkat edecem inşallah

Midesi bulanan,rahatsız olan anne adaylarına çok geçmiş olsun diyorum. Midesi bulanmayan ve keşke bizimde bulansa diyen anne adaylarına ise halinize sukredin diyorum. Bende sizin gibi benimde bulansa keşke diyordum ama şimdi midem o kadar kötü ki yatamiyorum yiyemiyorum. Dokturuma sordum bi tane ilaç verdi çok şükür biraz rahatlattı. İşime rahat gidiyorum ama akşama doğru etkisi azaldigindan tekrar perisanlik. Hamileliğin en zor anlarını yaşıyoruz Allah hepimize sağlık dolu günler nasip etsin inşallah

Ben alttan muayne olamiyorum zaten direk üstten baktı. Ama benim doktorun ultrasonu iyi cnm. 4 boyutlu falan da bakiyo ileriki safhalarda
Anladım canım gittiğim hastane cok iyi bir hastane hatta sadece doguma yoğunlaşmış dıye duydugum için gıttım aletin kalitesini bilmıyrm sadece ndn goxukmedi dıye canım sıkıldı 5.haftammış 10 gun sonra ancak dedı inşallah gozukur

Valla gebelik tedavisi surecinde burdaki butun doktorları gezdim. Tv ekranı kadar monitorleri vardi ultrasonlarin :) en iyisi bu dediler ben de buna gitmeye basladim ilk gittigim ay hamile kaldim tam da aralık ayıydı. Nasib olmadi kaybettim bir yıl sonra yine aynı ay hamileyim. İnsallah bu sefer kalır diye dua ediyorum ama korkuyorum

Kacinci haftada dustu canim. Rabbim simdiki bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Olumlu dusunelim. Hepimizde ayni korku var

Kacinci haftada dustu canim. Rabbim simdiki bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Olumlu dusunelim. Hepimizde ayni korku var
27 aralkta idrarda gordum. 31inde kanda gordum. 1 ocakta kanamam başladi. 2 ocakta kaybettim yine 5+1 civariydi

Kizlar kalp atışını duymak iyi degilmis. Kalbe ısı veriyorlarmis ben dinlemedim ama görmüştüm cok sukur. Doktorunuza sorun derim. Ikincisi ben gunde rahat 3-4 fincan çay içiyorum. Engel olamıyorum. Var mi öneriniz? ?

27 aralkta idrarda gordum. 31inde kanda gordum. 1 ocakta kanamam başladi. 2 ocakta kaybettim yine 5+1 civariydi

Veren Allah alan Allah olumlu düşün olumlu olsun. Zaten dusen çocuklar kromozom bozukluğu olanlarmis o yuzden hayirlisi buydu. Bende de ve inanıyorum herkeste bu korku var canim. Ins bu hayırlı bebektir.

Mümkün olduğunca açık iç cnm. Ben tamamen kestim ama misafirliğe gidince mecburen iciyorum bi bardak alıp oyalaniyorum daha doğrusu. İlk aylarda mumkun olduğunca açık icin ya da icmeyin diyolar.

nedense benim de canım çay istiyor .yeni demledim şimdi.içicem hatta.cok demli içmezsin canım .fazla kafein iyi değil diyorlar

Veren Allah alan Allah olumlu düşün olumlu olsun. Zaten dusen çocuklar kromozom bozukluğu olanlarmis o yuzden hayirlisi buydu. Bende de ve inanıyorum herkeste bu korku var canim. Ins bu hayırlı bebektir.
Aminn insallahh

İnşallah canım peki ilkinde keseni gormusmuydunuz kac haftalıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…