Ben caysız yapamam bnde suan içiyrm ancak gunde 2 cay bardak turk kahvesi sabah içmeden kendime gelemem o da 1 tane. . Umarım zararı yokturnedense benim de canım çay istiyor .yeni demledim şimdi.içicem hatta.cok demli içmezsin canım .fazla kafein iyi değil diyorlar
Muayene ye girmeden önce öyle sıkıştiki kalbim çok kötüydüm heycandan gögsüme ağrılar girdi duydum miniğimi çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin göz yaslarimi tutamiom
İlkinde cok rahattım kan vermeye bile gunler sonra gittim. Hiç ultrasona girmedim. Bunda adetten 3 gün once idrarda gördüm adet günümden bir gün once kan verdim. Adet günümde ultrasona girdim goremedim. Bu gün nasib olduİnşallah canımpeki ilkinde keseni gormusmuydunuz kac haftalıktı
Bu saglikla gelsin inşallah canım masallahİlkinde cok rahattım kan vermeye bile gunler sonra gittim. Hiç ultrasona girmedim. Bunda adetten 3 gün once idrarda gördüm adet günümden bir gün once kan verdim. Adet günümde ultrasona girdim goremedim. Bu gün nasib oldu
Veren Allah alan Allah olumlu düşün olumlu olsun. Zaten dusen çocuklar kromozom bozukluğu olanlarmis o yuzden hayirlisi buydu. Bende de ve inanıyorum herkeste bu korku var canim. Ins bu hayırlı bebektir.
Mümkün olduğunca açık iç cnm. Ben tamamen kestim ama misafirliğe gidince mecburen iciyorum bi bardak alıp oyalaniyorum daha doğrusu. İlk aylarda mumkun olduğunca açık icin ya da icmeyin diyolar.
nedense benim de canım çay istiyor .yeni demledim şimdi.içicem hatta.cok demli içmezsin canım .fazla kafein iyi değil diyorlar
Amiinn cümlemizin insallahBu saglikla gelsin inşallah canım masallah
HarikasinSelam anneler daha geçen sene 2015 mart anneleri bölümündeydim hamilelik Zaman'larımı burada arkadaşlarımla geçirdim herşeyi burdan öğrendim diyebilirimBenim hikayem şöyle ben 5 senelik evliyim 3 sene Bebek istedik ama olmadı tedaviler bilmem neler olmadı neyseki tüp Bebek'le tedavi görüp Bebek sahibi oldum mart 11 2015 annesi oldum çok şükür rabbime şuan 9 aylık pamuk kızım var Biz eşimle korunmadan beraber oluyoduk hem eşimin hem benim problemlerimiz vardı eşim azosperm benimde yumurtalarım çok az diye korunmuyorduk Bebek olmuyo nasılsa diye ama ALLAHTAN hiç bir zaman Ümit kesmemek gerek ayın 11inde hasta olmam gerekiyormuş ben aradan 7 gün geçtikten sonra farkına vardım malum dünya telaşesi bide küçük bebeği olanlar anlar iş güç bitmiyor neyse ben yine sallamıyorum adetlerimde düzensiz olduğu için herhalde öyle oldu dedim bellide kist falan diye şüphelendim bugün hala hasta olmayınca test alıp yapayım dedim ve ne göreyim çift çizgi ben şoookkk ki hala daha öyleyim bunca olumsuzluklar tedaviler doktorların söyledikleri herşey Bianda şimşek gibi çaktı kafamda ALLAH öyle büyük ki bize bir defa daha bu mucizeyi verdi çok şükür ve sanıyorum bende ağustos annesi olacağım yarın doktora gideceğiz bakalım dualarınızı eksik etmeyin benden olur mu taze anneler hamilelerin duası kabul olurmuş kanda göreyim hayırlısıyla bide keseyi görelim tam inanılan hamile olduğuma inşALLAH
Hayırlı olsun hosgeldin :)Test yaptırdım kızlar b HCG 148 çıktı sizdenim :) normalde 1 eylül ama ben sezeryan olacağı için daha erken doğum yaparım. Yani agustos annesiyim inşallah :)
Ne güzel ya bebiş hakkında konuştuğum çoğu kişi hamile şu an çok sevindim canım burdan da yazayım:)) tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeği hepimiz ağustos annesi olacağız çok güzel:))Test yaptırdım kızlar b HCG 148 çıktı sizdenim :) normalde 1 eylül ama ben sezeryan olacağı için daha erken doğum yaparım. Yani agustos annesiyim inşallah :)
Mutluluktan şaşkınlıktan ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğim tüp bebekti ve bu gebeliğim normal yolla oldu o yüzden Can'ımhayırdır canım neden ağlıyorsun sorun nedir
Ay bende aynıyım,öksürük krizi geliyor,sonu kusmaya gidiyor. ama kusmamak için kendimi çok zorluyorum. Bu sabah kalktığımda inanılmaz kötüydüm,dişlerimi fırçalamaya bile cesaret edemedim.
bende kusmak istiyorum yaaa kıskandım kusanları şimdi bak
oh iyi mutluluktan ağlamak güzel şey ...inşallah sağlıklı hamilelikler geçireli,im hep beraber .Mutluluktan şaşkınlıktan ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğim tüp bebekti ve bu gebeliğim normal yolla oldu o yüzden Can'ım
Ya ben neden hic gitmeyi dusunnuyorum ki doktorabbiri bana bunu aciklasin. Merak mi etmiyorum ruh halim mi musait degil. Herkes ne cok sey ogrendi dogmamis cocuklari hakkindaMerhaba kızlar merak etmissiniz doktorda randevum geç saate idi birazda bekledim
Eve geldik uyudum yeni kalktim
Alttan muane oldu baktı doktorum yine bebegimin kafasını kalbini tekrar gösterdi çok sağlıklı maşallah bile dedi)) haftasını 6+5 falan dedi 7 mm boyunu söyledi doğum tarihini de 13 ağustos olarak söyledi ama bu değişebilir dedi normalde bat göre 7 haftalik bitti 8 girdim bir daha ki randevum ocak 14 de bayagi uzun
Merhaba kızlar merak etmissiniz doktorda randevum geç saate idi birazda bekledim
Eve geldik uyudum yeni kalktim
Alttan muane oldu baktı doktorum yine bebegimin kafasını kalbini tekrar gösterdi çok sağlıklı maşallah bile dedi)) haftasını 6+5 falan dedi 7 mm boyunu söyledi doğum tarihini de 13 ağustos olarak söyledi ama bu değişebilir dedi normalde bat göre 7 haftalik bitti 8 girdim bir daha ki randevum ocak 14 de bayagi uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?