2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
nedense benim de canım çay istiyor .yeni demledim şimdi.içicem hatta.cok demli içmezsin canım .fazla kafein iyi değil diyorlar
Ben caysız yapamam bnde suan içiyrm ancak gunde 2 cay bardak turk kahvesi sabah içmeden kendime gelemem o da 1 tane. . Umarım zararı yoktur

İnşallah canım peki ilkinde keseni gormusmuydunuz kac haftalıktı
İlkinde cok rahattım kan vermeye bile gunler sonra gittim. Hiç ultrasona girmedim. Bunda adetten 3 gün once idrarda gördüm adet günümden bir gün once kan verdim. Adet günümde ultrasona girdim goremedim. Bu gün nasib oldu

Bu saglikla gelsin inşallah canım masallah

Çay tutkunu biriydim..sabah öğlen akşam yanlız olsam bile yapar içerdik.ramazanda ne açlık ne susuzluk ...caysizlik deli ediyordu beni...
Simdi sağolsun eşim yaptı getirdi..bir bardak içtim.zar zor..
Tiksindim yaaa...olacak şey mi

Veren Allah alan Allah olumlu düşün olumlu olsun. Zaten dusen çocuklar kromozom bozukluğu olanlarmis o yuzden hayirlisi buydu. Bende de ve inanıyorum herkeste bu korku var canim. Ins bu hayırlı bebektir.

Mümkün olduğunca açık iç cnm. Ben tamamen kestim ama misafirliğe gidince mecburen iciyorum bi bardak alıp oyalaniyorum daha doğrusu. İlk aylarda mumkun olduğunca açık icin ya da icmeyin diyolar.

nedense benim de canım çay istiyor .yeni demledim şimdi.içicem hatta.cok demli içmezsin canım .fazla kafein iyi değil diyorlar

Harikasin

Test yaptırdım kızlar b HCG 148 çıktı sizdenim :) normalde 1 eylül ama ben sezeryan olacağı için daha erken doğum yaparım. Yani agustos annesiyim inşallah :)
Ne güzel ya bebiş hakkında konuştuğum çoğu kişi hamile şu an çok sevindim canım burdan da yazayım:)) tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeği hepimiz ağustos annesi olacağız çok güzel:))

Merhaba kızlar merak etmissiniz doktorda randevum geç saate idi birazda bekledim
Eve geldik uyudum yeni kalktim
Alttan muane oldu baktı doktorum yine bebegimin kafasını kalbini tekrar gösterdi çok sağlıklı maşallah bile dedi)) haftasını 6+5 falan dedi 7 mm boyunu söyledi doğum tarihini de 13 ağustos olarak söyledi ama bu değişebilir dedi normalde bat göre 7 haftalik bitti 8 girdim bir daha ki randevum ocak 14 de bayagi uzun

E="bur_mus, post: 44262693, member: 374278"]Mutluluktan şaşkınlıktan ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğim tüp bebekti ve bu gebeliğim normal yolla oldu o yüzden Can'ım [/QUOTE]
Gözün aydın günlerdir duyduğum en iyi şey bu tebrik ediyorum seni. Mucizeler heryerde

Ya ben neden hic gitmeyi dusunnuyorum ki doktorabbiri bana bunu aciklasin. Merak mi etmiyorum ruh halim mi musait degil. Herkes ne cok sey ogrendi dogmamis cocuklari hakkinda

Maşallah , hadi gözün aydın herşey yolundaymış çok şükür , neden bukadar geriden geliyor peki ?
Geç döllenme olabilirmi bu durumlarda sordunmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…