2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bi konu buldum okudum biraz. Ultrason resmine bakarakran çocuk sağda mi solda mi falan durumlarına göre cinsiyet tahminleri var. Bi yumurtlama gününüzü biliyorsanız ay takvimi cinsiyet tayininde kullaniliyormus. Bi sonraki asamamizi bu olarak görüyorum. ilgisini cekenler bi goz atsin

Nerde. ? adı ne?

Selam arkadaşlar. Uzun Zaman'dan sonra ilk defa yazıyorum burda. Lütfen bana bir akıl verin çünkü elim kolum bağlandı şu an.

14 kasım 2015 son adetimin ilk günüydü ve adetim geçikti bu ay. 15 aralıkta test yaptım be pozitif çıktı hamileydim ama o günden sonra karnımda çok Ağrılar olmaya başladı. Geçen cumartesi acile gittim kan testi yaptırdım ve değerim 69 çıktı. Doktor çok erken bir hamilelik olduğunu ve kanama olursa gelmemi söyledi. Bu pazartesi akşamı kanama başladı acile gittim tekrar. Kan testi yaptılar değerim iki katı olması beklenirken 51e düşmüş düşük yaptığımı söyledi doktor. Kanamanın 10 gün süreceğini 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırmamı söyledi. Kanamam çok azdı ve çarşamba bitti. Bugünde yok denecek kadar az. Acaba düşük yaptım mı tamamlandı mı yoksa bebeğim bana tutundu mu bilemiyorum. Salı gününü beklemem lazım değerlerimden anlaşılacak. Acaba başına böyle bir durum gelen tecrübeli anne adayları var mı? ((

canım benim çok geçmiş olsun tekrar kan vereceksin b hcg değerine bakacaklar. sıfırlanmışsa tamamen bitmiştir.

Günaydın herkeze

Henüz kahvaltı yapmadığım için , bulantı yok şimdilik .
Kahvaltı etmeyede hiç gönlüm yok böyle iyi

Geçmiş olsun Can'ım , belkide dış gebelikti .
Bidahaki ,Kan değerinden anlaşılır sanırım bittiği.
Tekrar geçmiş olsun

Geçmiş olsun Can'ım , belkide dış gebelikti .
Bidahaki ,Kan değerinden anlaşılır sanırım bittiği.
Tekrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Dış gebelikten bahsetmedi doktor ama nedenlerini açıkladı yumurta spermle uyuşmadığından vücuttan atmaya çalışabilir dedi ama ben yinede bir umut bekliyorum salı gün ki kan tahlilimi

Evet Can'ım bende diş fırçalamakta çok zorlanıyorum anında yukarı fırlıyor herşey

Off kızlar ben bu sabah daha kötü oldum, sanırım midem boşken yapıyor. İçim dışıma çıkıyor nabıcam bilmiyorum. Şimdi birşeyler yedim midemdeki yanma azaldı sadece ince ince devam ediyor. Ben bu haftadan sonra artık böyle geçiricem demekki. herşeyden tiksiniyorum.

herkese günaydın . iki gün girmedim uzun zamandır girmemiş gibi hissettim
Nasılsınız bayanlar ?

günaydın kızlar,
kocamın sabırsızlığından dolayı eğer işten erken gelirse bebeğimizin son durumunu öğrenmeye gideceğiz.
inşallah kalp atışını duyarız.

Hadi inş,güzel haberlerinizi bekliyoruz.
herkese günaydın . iki gün girmedim uzun zamandır girmemiş gibi hissettim
Nasılsınız bayanlar ?

Çok kötüyüm çoook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…