2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar günaydınnnnn..

Vee dayanamayıp dün akşam kontrole gittim.. Gözlerim yaşlı yaşlı, dayanamadım geldim hocam nasıl gidiyor bilmek zorundayım dedimmm

Bebiş tam gününde çıktı çok şükür.. Kalp atışlarımız hızlanmıştı.. Ellerimiz ayaklarımız belli olmaya başlamıştı.. Allahıma binlerce şükür olsunn ve Rabbim tük isteyen bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin Rabbim bu duyguyu tez zamanda...

Biz ona bakarken hareket etti dedi hoca.. o ana inanamadımmmmm...
Gözlerim yaşlı girdiğim odadan gülerek çıktım çok şükür.. Bu arada tahlillerimde yapıldı.. 3 tüp kan aldılar
Kan uyuşmazlığı mevcut bizde.. Onun içinde 26. haftada iğne olacakmışım ve doğumdan hemen sonra tekrar iğne olacakmışım..

Bendeki gelişmeler böyle kızlar.. Rabbim tüm arkadaşlarıma iyi haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah

Ay canım çok çok çok sevindim. Rahatlamışsındır artık. ;Artık Olumsuz düşünceleri kendimizden uzaklaştırıyoruz. Olumlu şeyler düşünüyoruz.

Ay valla bildiğin çekiyoruz. Zaten moralim bozuk 2 kilo şimdiden almışım. Ben nabıcam ya.
ohoo sen alıyon keşke bende alsam 47 idim 46ya düştm 45e doğru gidiyorm bi deri bi kemik kaldm . bozma moralini bebişin çatık kaşlı olur haa :) gülümse aman bunlar takılcak şeyler değil canm keyfini çıkar :)

maşallah canm ya rabbim sağlıklı bi şeklde kucağına almayı da nasip etsin , çok sevindm

Ay canım çok çok çok sevindim. Rahatlamışsındır artık. ;Artık Olumsuz düşünceleri kendimizden uzaklaştırıyoruz. Olumlu şeyler düşünüyoruz.

Saol kuzum evet şükürler olsun rahatladım.. Hiç olumsuz düşünmeyeceğim artık.. Bebeğim büyüyor.. Şükredip dua edeceğim sadece bundan sonra..

maşallah canm ya rabbim sağlıklı bi şeklde kucağına almayı da nasip etsin , çok sevindm

Aminnn canımmmm benim teşekkür ederim.. Rabbim hepimizin kucağına versin yavrularını.. Hiç bir arkadaşıma olumsuzluk yaşatmasın yüce Allahımmmm

Günaydın kızlaarrr!

Yine sürünerek işe geldim, Allah'ım ne zaman bu enerjim yerine gelecek acaba? Neyse buna da çok şükür, şikayet etmeyeceğim
Ben de bi 500 gr. vermişim, pek sevindim Aklım çıkıyo doktora gidene kadar kilo alıcam diye, her şeyi ölçe biçe yiyorum, canım neler neler çekiyo ama bebişe yaramayacak hiç bişeyi yememeye gayret ediyorum, bu kadar eziyetime değer inşallah

Kizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ... sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
Canım çok geçmiş olsun, çok zor bir şey yaşamışsın bebişe bişey olmamıştır bence ama istersen bir doktoruna danış, belki sana bir tavsiyede bulunabilir

diğer arkadaşların dediği gibi bol bol yoğurt, süt ayran ve su tüket ki kanın temizlensin

günaydın kızlar,
kocamın sabırsızlığından dolayı eğer işten erken gelirse bebeğimizin son durumunu öğrenmeye gideceğiz.
inşallah kalp atışını duyarız.

günaydın, hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz canım

herkese günaydın . iki gün girmedim uzun zamandır girmemiş gibi hissettim
Nasılsınız bayanlar ?

günaydın, iyiyiz çok şükür, dünyanın diğer ucunda nasıl durumlar

Gözün aydın canım, çok sevindim güzel haberlerine, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah bizde de kan uyuşmazlığı var ben de aşı olucam doktorum zamanı gelince söylerim ben sana dedi, demek 26. haftaymış

Günaydın
günaydın, hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz canım
günaydın canım
az önce telefon açtı, işi uzayabilirmiş yine.
dün gidecektik, işi bitmemişti. bugün bitirebilecek mi bakalım?
anca umut versin :)

Cok sukur gozunuz aydin cok sevindm canm.. Devami da boyle saglikli olur ins

Oh cok sevindim canm hadi bakalm devami da boyle saglikla gider yine birbirimize en guzel haberleri veririz ins

Evet canım 26. haftada dedi.. Hatta Allah korusun kanaman olursa yine yapıcaz o aşıdan dedi.. Benim 0 (-) eşimin de 0 (+)
maalesef ben negatif olduğum için uyuşmazlık oluşuyormuş..

Kızlar dr size hangi kan testlerini yaptı neye baktı bide de kaçıncı haftada bakti

Evet canım 26. haftada dedi.. Hatta Allah korusun kanaman olursa yine yapıcaz o aşıdan dedi.. Benim 0 (-) eşimin de 0 (+)
maalesef ben negatif olduğum için uyuşmazlık oluşuyormuş..
Canim bizde de uyuşmazlık var neden kanama olunca yapcam dedi bnm kafam karıştı bnm dr kanamam oldu bi ara sana niye öyle dedi ki kafam karıştı tedirgin oldum bn daha erken diye soylemediydim dr a

Merhaba kızlar:))

Bende hamişim nihayet, inşallah bi sorun çıkmadan 9 ayı tamamlarım. 2 sene sonra hsg sonrası gebe kaldım, çok tedirginim bişiy olucak diye:/

Merhaba kızlar:))

Bende hamişim nihayet, inşallah bi sorun çıkmadan 9 ayı tamamlarım. 2 sene sonra hsg sonrası gebe kaldım, çok tedirginim bişiy olucak diye:/
Hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin insallah ,iyi dusunelim her zaman

Canim bizde de uyuşmazlık var neden kanama olunca yapcam dedi bnm kafam karıştı bnm dr kanamam oldu bi ara sana niye öyle dedi ki kafam karıştı tedirgin oldum bn daha erken diye soylemediydim dr a

Merhaba elmacı aşkım,

Biz de de var aynı sıkıntı. bana da kanama olunca yapıcam dedi doktor. Halbuki ICT diye bi test yapılması lazımmış.

günaydın kızlar,
kocamın sabırsızlığından dolayı eğer işten erken gelirse bebeğimizin son durumunu öğrenmeye gideceğiz.
inşallah kalp atışını duyarız.

Inşallah bende pazartesi gideceğim. Gelişmeleri haber ver banada ümit olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…