- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
ah canım benm de öyle napalım analık zor miniğimiz çektiriyor bize :)
Kızlar günaydınnnnn..
Vee dayanamayıp dün akşam kontrole gittim.. Gözlerim yaşlı yaşlı, dayanamadım geldim hocam nasıl gidiyor bilmek zorundayım dedimmm
Bebiş tam gününde çıktı çok şükür.. Kalp atışlarımız hızlanmıştı.. Ellerimiz ayaklarımız belli olmaya başlamıştı.. Allahıma binlerce şükür olsunn ve Rabbim tük isteyen bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin Rabbim bu duyguyu tez zamanda...
Biz ona bakarken hareket etti dedi hoca.. o ana inanamadımmmmm...
Gözlerim yaşlı girdiğim odadan gülerek çıktım çok şükür.. Bu arada tahlillerimde yapıldı.. 3 tüp kan aldılar
Kan uyuşmazlığı mevcut bizde.. Onun içinde 26. haftada iğne olacakmışım ve doğumdan hemen sonra tekrar iğne olacakmışım..
Bendeki gelişmeler böyle kızlar.. Rabbim tüm arkadaşlarıma iyi haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah
ohoo sen alıyon keşke bende alsam 47 idim 46ya düştm 45e doğru gidiyorm bi deri bi kemik kaldm . bozma moralini bebişin çatık kaşlı olur haa :) gülümse aman bunlar takılcak şeyler değil canm keyfini çıkar :)Ay valla bildiğin çekiyoruz. Zaten moralim bozuk 2 kilo şimdiden almışım. Ben nabıcam ya.
maşallah canm ya rabbim sağlıklı bi şeklde kucağına almayı da nasip etsin , çok sevindmKızlar günaydınnnnn..
Vee dayanamayıp dün akşam kontrole gittim.. Gözlerim yaşlı yaşlı, dayanamadım geldim hocam nasıl gidiyor bilmek zorundayım dedimmm
Bebiş tam gününde çıktı çok şükür.. Kalp atışlarımız hızlanmıştı.. Ellerimiz ayaklarımız belli olmaya başlamıştı.. Allahıma binlerce şükür olsunn ve Rabbim tük isteyen bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin Rabbim bu duyguyu tez zamanda...
Gözlerim yaşlı girdiğim odadan gülerek çıktım çok şükür.. Bu arada tahlillerimde yapıldı.. 3 tüp kan aldılar
Kan uyuşmazlığı mevcut bizde.. Onun içinde 26. haftada iğne olacakmışım ve doğumdan hemen sonra tekrar iğne olacakmışım..
Bendeki gelişmeler böyle kızlar.. Rabbim tüm arkadaşlarıma iyi haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah
Ay canım çok çok çok sevindim. Rahatlamışsındır artık. ;Artık Olumsuz düşünceleri kendimizden uzaklaştırıyoruz. Olumlu şeyler düşünüyoruz.
maşallah canm ya rabbim sağlıklı bi şeklde kucağına almayı da nasip etsin , çok sevindm
Canım çok geçmiş olsun, çok zor bir şey yaşamışsın bebişe bişey olmamıştır bence ama istersen bir doktoruna danış, belki sana bir tavsiyede bulunabilirKizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ...sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
günaydın kızlar,
kocamın sabırsızlığından dolayı eğer işten erken gelirse bebeğimizin son durumunu öğrenmeye gideceğiz.
inşallah kalp atışını duyarız.
herkese günaydın . iki gün girmedim uzun zamandır girmemiş gibi hissettim
Nasılsınız bayanlar ?
Gözün aydın canım, çok sevindim güzel haberlerine, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahKızlar günaydınnnnn..
günaydın canımGünaydın
günaydın, hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz canım
Kızlar günaydınnnnn..
Oh cok sevindim canm hadi bakalm devami da boyle saglikla gider yine birbirimize en guzel haberleri veririz insMerhaba kızlar merak etmissiniz doktorda randevum geç saate idi birazda bekledim
Eve geldik uyudum yeni kalktim
Alttan muane oldu baktı doktorum yine bebegimin kafasını kalbini tekrar gösterdi çok sağlıklı maşallah bile dedi)) haftasını 6+5 falan dedi 7 mm boyunu söyledi doğum tarihini de 13 ağustos olarak söyledi ama bu değişebilir dedi normalde bat göre 7 haftalik bitti 8 girdim bir daha ki randevum ocak 14 de bayagi uzun
Günaydın kızlaarrr!
Gözün aydın canım, çok sevindim güzel haberlerine, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahbizde de kan uyuşmazlığı var ben de aşı olucam doktorum zamanı gelince söylerim ben sana dedi, demek 26. haftaymış
Kizlarrr hamilelik yogasi dusunen var miii
nasıl olsn canım geçinip gidiyoruz :) az kaldı 16 ocak Türkiyeye geliyorum şükürgünaydın, iyiyiz çok şükür, dünyanın diğer ucunda nasıl durumlar
Canim bizde de uyuşmazlık var neden kanama olunca yapcam dedi bnm kafam karıştı bnm dr kanamam oldu bi ara sana niye öyle dedi ki kafam karıştı tedirgin oldum bn daha erken diye soylemediydim dr aEvet canım 26. haftada dedi.. Hatta Allah korusun kanaman olursa yine yapıcaz o aşıdan dedi.. Benim 0 (-) eşimin de 0 (+)
maalesef ben negatif olduğum için uyuşmazlık oluşuyormuş..
Hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin insallah ,iyi dusunelim her zamanMerhaba kızlar:))
Bende hamişim nihayet, inşallah bi sorun çıkmadan 9 ayı tamamlarım. 2 sene sonra hsg sonrası gebe kaldım, çok tedirginim bişiy olucak diye:/
Canim bizde de uyuşmazlık var neden kanama olunca yapcam dedi bnm kafam karıştı bnm dr kanamam oldu bi ara sana niye öyle dedi ki kafam karıştı tedirgin oldum bn daha erken diye soylemediydim dr a
günaydın kızlar,
kocamın sabırsızlığından dolayı eğer işten erken gelirse bebeğimizin son durumunu öğrenmeye gideceğiz.
inşallah kalp atışını duyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?