2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar kesesi yuvarlak olmayan var mı? Benim kesem uzun göründü, doktorda bişey söylemedi ama netten araştırınca farkettim normal değilmiş

Kızlar dr size hangi kan testlerini yaptı neye baktı bide de kaçıncı haftada bakti

Canım rutin hamilelik tahlilleri dedi.. Kan şekeri diğer kan değerleri sanırım tam kan sayımı istedi.. Rubella gibi ekstra tahlillerde vardı.. Biz 8+0 dayız bugün.. Tüm tahliller yapıldı canım..

Selam kızlar İzmir'den birileri var mı acaba? Hangi doktorları tercih ettiniz? Doktor ve hastane konusunda fikir alışverişinde bulunmak isterim.

Günaydın herkeze

Henüz kahvaltı yapmadığım için , bulantı yok şimdilik .
Kahvaltı etmeyede hiç gönlüm yok böyle iyi
merabalar..sağlıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsin cümlemizin..benim 2.gebeliğim ilkindede 5 6 ay aralıksız cıkardım..bu hamileliğimdede anladığım kadarıyla öyle devam edecek((( boş mide bulantı yapmıyormu yoksa..bende ilk uyandığımda bişi yok ama 10 15 dakka sonra yavaş yavaş başlıo.bişiyler yiyincede artıyor..senin yazını görünce sormak istedim..yemesek bulanmazmı diyorsunuz:))

Ayva yiyin. Iyi gelir bulantı ya

Allah kolaylıklar versin benim hamilelik de çok kötü geçiyor.Umarım en kısa zamanda bu kötü etkileri atlatırız.

Slm kızlr dün aksam esim araba sürerkn korktum kasıgıma agrı girdi eve gelince baktım pecetede kahverengi akıntı gwldi baya cürümüş gibi sonrada gelmedi korkmalımıyım

Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim dün öğrendim hamile olduğumu. Reglim 2 gün gecikince eşime erken gebelik testi aldırdım. 2. Çizgi pembe çıktı inanamadım koştur koştur sağlık olacağına gittim ama geç kalmışım o saatte kan almıyolarmış. Eşime başka daha hassas bi erken gebelik testi daha aldırdım sabah 6da yaptım bunda bariz çıktı.sat 21 kasımdı 5 haftalık. Şaşırdım çünkü 1 yaşında bi oğlum var hayırlısı bakalım

Kızlar kesesi yuvarlak olmayan var mı? Benim kesem uzun göründü, doktorda bişey söylemedi ama netten araştırınca farkettim normal değilmiş
Canım birçok insanın ince uzun oluyor neden sağlıklı olmasın kı yapısı odur.

Slm kızlr dün aksam esim araba sürerkn korktum kasıgıma agrı girdi eve gelince baktım pecetede kahverengi akıntı gwldi baya cürümüş gibi sonrada gelmedi korkmalımıyım

Hekime danışsan daha iyi olur canım

Cnm anlattığn seyi gecen sene birebir yasadim. Once kanamam başladı sonra 10 gün surdu. Bir hafta sonra bir daha basladi. Ama ben parcayı gordum dusurduğumu. Dusururken de hissettim zaten. Beyaz minicik bi kese vardi. Artı parcadan sonra gelen kanama camurumsu bi kanamaydı. Bence kanaman kesildiyse ve parcayı görmediysen bi daha test yaptr. Cunku dusukten sonra doktr inatla parcayı gördün mü nasldı falan diye sordu. Ben de evet dedim. Bi kan testi yaptiriver hemen bence

Hemen aklınıza kötüyü getirmeyin. Kese yapısı önemli değilde içindeki yolk sak yapısı önemli bu tür durumlar için,beklemekte fayda var,biraz sabır edin sadece. kötü düşünmeyin.

Allah kolaylıklar versin benim hamilelik de çok kötü geçiyor.Umarım en kısa zamanda bu kötü etkileri atlatırız.

Canım saol inş tez zamanda atlatırız. Benim mide çok aç kalınca yapıyor bunu bana,özellikle sabah o kadar kötü oluyorum ki anlatamamm.

Günaydın hamişler, aramıza yeni aktılan arkadaşlar hoşgelmişler, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Dedim canım sonra gelsin diye de. Diyemem şimdi gel dedim diyor. Bizde karar verdik ilk ben gircem yanlız olmak istiyorum dicem snra eşim gelcek :) kaynana kapı dışarı
Bu güzel olmuş canım :)

O hala çalışan benim sabahtan beri burdayım. İnsanlarla uğraşmak ayrı dert. Yakında onlara yaparım hamilelik triplerimi

Ah o insanlar yok muuu!! Çok bunalıyorum bazen ya.

Kizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ... sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
Canım ben senin yerinde olsam bi doktora sorardım .

Çok geçmiş olsun, Neden salı gününü bekliyorsun, bence şimdi git, kanamanın bittiğini söyle doktora.

Kizlarrr hamilelik yogasi dusunen var miii

Beeeeeenn. Ya doğuma çok etkisi oluyormuş. Çok rahatlatıyormuş ama bende araba falan yok, gidip gelmek problem olur diye düşünüyorum. Evde video izleyerek yapılamaz mı acaba?

Cnm dış gebelik değil bu. Kimyasal gebelik olma ihtimali var. Kac haftalikti eğer 7 ya da 8i gorduysen boş gebelik de olabilir ttlm.

Kızlar kafam çok karışık.
15 Kasım son adetimn ilk günü.
16aralıkda da doktora gittim ultrasnda gözkmdi belirti vr dedi emin değilim tahlil yaplm dedi. Tahll yaptrdk ama gec çktı tekrar doktra gtmedm zaten canımı sıkmıştı çok. Hcg 611 çktı.
Şimdi sat a göre 5+4deyz. 5+6 da doktora gitcm ama acaba boşuna mı gtmiş olurz erken mi daha. Bebeğin bişeyi vr mı htta tam olarak hamile miym ondan ble bazen emin olamyrz szce bişy çıkmasa da cumartesi gitsem mi yksa ocak 9 gbi mi gitsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…