Hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin insallah ,iyi dusunelim her zaman
Kizlarrr hamilelik yogasi dusune var miii
Kızlar dr size hangi kan testlerini yaptı neye baktı bide de kaçıncı haftada bakti
inşallah canım. gidersem buraya mutlaka yazarım.Inşallah bende pazartesi gideceğim. Gelişmeleri haber ver banada ümit olur
merabalar..sağlıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsin cümlemizin..benim 2.gebeliğim ilkindede 5 6 ay aralıksız cıkardım..bu hamileliğimdede anladığım kadarıyla öyle devam edecekGünaydın herkeze
Henüz kahvaltı yapmadığım için , bulantı yok şimdilik .
Kahvaltı etmeyede hiç gönlüm yok böyle iyi
Ayva yiyin. Iyi gelir bulantı yamerabalar..sağlıkla sıhatle kucagımıza almayı nasip etsin cümlemizin..benim 2.gebeliğim ilkindede 5 6 ay aralıksız cıkardım..bu hamileliğimdede anladığım kadarıyla öyle devam edecek((( boş mide bulantı yapmıyormu yoksa..bende ilk uyandığımda bişi yok ama 10 15 dakka sonra yavaş yavaş başlıo.bişiyler yiyincede artıyor..senin yazını görünce sormak istedim..yemesek bulanmazmı diyorsunuz:))
Allah kolaylıklar versin benim hamilelik de çok kötü geçiyor.Umarım en kısa zamanda bu kötü etkileri atlatırız.Off kızlar ben bu sabah daha kötü oldum, sanırım midem boşken yapıyor. İçim dışıma çıkıyor nabıcam bilmiyorum. Şimdi birşeyler yedim midemdeki yanma azaldı sadece ince ince devam ediyor. Ben bu haftadan sonra artık böyle geçiricem demekki. herşeyden tiksiniyorum.
Canım birçok insanın ince uzun oluyor neden sağlıklı olmasın kı yapısı odur.Kızlar kesesi yuvarlak olmayan var mı? Benim kesem uzun göründü, doktorda bişey söylemedi ama netten araştırınca farkettim normal değilmiş
Slm kızlr dün aksam esim araba sürerkn korktum kasıgıma agrı girdi eve gelince baktım pecetede kahverengi akıntı gwldi baya cürümüş gibi sonrada gelmedi korkmalımıyım
Cnm anlattığn seyi gecen sene birebir yasadim. Once kanamam başladı sonra 10 gün surdu. Bir hafta sonra bir daha basladi. Ama ben parcayı gordum dusurduğumu. Dusururken de hissettim zaten. Beyaz minicik bi kese vardi. Artı parcadan sonra gelen kanama camurumsu bi kanamaydı. Bence kanaman kesildiyse ve parcayı görmediysen bi daha test yaptr. Cunku dusukten sonra doktr inatla parcayı gördün mü nasldı falan diye sordu. Ben de evet dedim. Bi kan testi yaptiriver hemen benceSelam arkadaşlar. Uzun Zaman'dan sonra ilk defa yazıyorum burda. Lütfen bana bir akıl verin çünkü elim kolum bağlandı şu an.
14 kasım 2015 son adetimin ilk günüydü ve adetim geçikti bu ay. 15 aralıkta test yaptım be pozitif çıktı hamileydim ama o günden sonra karnımda çok Ağrılar olmaya başladı. Geçen cumartesi acile gittim kan testi yaptırdım ve değerim 69 çıktı. Doktor çok erken bir hamilelik olduğunu ve kanama olursa gelmemi söyledi. Bu pazartesi akşamı kanama başladı acile gittim tekrar. Kan testi yaptılar değerim iki katı olması beklenirken 51e düşmüşdüşük yaptığımı söyledi doktor. Kanamanın 10 gün süreceğini 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırmamı söyledi. Kanamam çok azdı ve çarşamba bitti. Bugünde yok denecek kadar az. Acaba düşük yaptım mı tamamlandı mı yoksa bebeğim bana tutundu mu bilemiyorum. Salı gününü beklemem lazım değerlerimden anlaşılacak. Acaba başına böyle bir durum gelen tecrübeli anne adayları var mı? ((
Kızlar kesesi yuvarlak olmayan var mı? Benim kesem uzun göründü, doktorda bişey söylemedi ama netten araştırınca farkettim normal değilmiş
Allah kolaylıklar versin benim hamilelik de çok kötü geçiyor.Umarım en kısa zamanda bu kötü etkileri atlatırız.
Bu güzel olmuş canım :)Dedim canım sonra gelsin diye de. Diyemem şimdi gel dedim diyor. Bizde karar verdik ilk ben gircem yanlız olmak istiyorum dicem snra eşim gelcek :) kaynana kapı dışarı
O hala çalışan benimsabahtan beri burdayım. İnsanlarla uğraşmak ayrı dert. Yakında onlara yaparım hamilelik triplerimi
Canım ben senin yerinde olsam bi doktora sorardım .Kizlar dun aksam oldugum binada yangin cikti baya bi duman soludum ve patlama oldu cok korktum ...sizce bebegime bise olmusmudur ama olsa kanamam falan olurdu dimi
Çok geçmiş olsun, Neden salı gününü bekliyorsun, bence şimdi git, kanamanın bittiğini söyle doktora.Selam arkadaşlar. Uzun Zaman'dan sonra ilk defa yazıyorum burda. Lütfen bana bir akıl verin çünkü elim kolum bağlandı şu an.
14 kasım 2015 son adetimin ilk günüydü ve adetim geçikti bu ay. 15 aralıkta test yaptım be pozitif çıktı hamileydim ama o günden sonra karnımda çok Ağrılar olmaya başladı. Geçen cumartesi acile gittim kan testi yaptırdım ve değerim 69 çıktı. Doktor çok erken bir hamilelik olduğunu ve kanama olursa gelmemi söyledi. Bu pazartesi akşamı kanama başladı acile gittim tekrar. Kan testi yaptılar değerim iki katı olması beklenirken 51e düşmüşdüşük yaptığımı söyledi doktor. Kanamanın 10 gün süreceğini 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırmamı söyledi. Kanamam çok azdı ve çarşamba bitti. Bugünde yok denecek kadar az. Acaba düşük yaptım mı tamamlandı mı yoksa bebeğim bana tutundu mu bilemiyorum. Salı gününü beklemem lazım değerlerimden anlaşılacak. Acaba başına böyle bir durum gelen tecrübeli anne adayları var mı? ((
Kizlarrr hamilelik yogasi dusunen var miii
Cnm dış gebelik değil bu. Kimyasal gebelik olma ihtimali var. Kac haftalikti eğer 7 ya da 8i gorduysen boş gebelik de olabilir ttlm.Teşekkür ederim. Dış gebelikten bahsetmedi doktor ama nedenlerini açıkladı yumurta spermle uyuşmadığından vücuttan atmaya çalışabilir dedi ama ben yinede bir umut bekliyorum salı gün ki kan tahlilimi
yok canım şimdilik... haftaya kalp atışı için gidecez ... görene kadar bebeğe şüpheli yaklaşıyorumAllah kolaylık versinMide bulantısı flan var mı?
Mrb canim E napmamiz lazimmis şimdi bizim o test ne testiMerhaba elmacı aşkım,
Biz de de var aynı sıkıntı. bana da kanama olunca yapıcam dedi doktor. Halbuki ICT diye bi test yapılması lazımmış.
Doktorunu ara ona sor. En iyi o bilirSlm kızlr dün aksam esim araba sürerkn korktum kasıgıma agrı girdi eve gelince baktım pecetede kahverengi akıntı gwldi baya cürümüş gibi sonrada gelmedi korkmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?