Off yaaa bu hamilelik meğer ne zor olaymişşş. .sanırdım o iş oldu hamileysen tamamdır. .yok boyle kese gor yok dıs gebe yok kimyasal. .kontroller..ne zormulş yaw.. annelerımız biz valla bi öğrendik hamile hiç bilmem oyle surekli tetkikmiş takıpmış dıyor...bişeyde gelmemiş başlarınaahh teknoloji deli ettin sen bizii iyimi kotumusun bilemedimmnm
Günaydın hamişler, aramıza yeni aktılan arkadaşlar hoşgelmişler, Allahım sağlıkla
Günaydın hamişler, aramıza yeni aktılan arkadaşlar hoşgelmişler, Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok teşekkürler hoşbulduk
Maalesef bende aynı düşüncelerdeyim ne zormuş keseydi kalp atışıydı kanaması vs düşünmeden de olmuyorOff yaaa bu hamilelik meğer ne zor olaymişşş. .sanırdım o iş oldu hamileysen tamamdır. .yok boyle kese gor yok dıs gebe yok kimyasal. .kontroller..ne zormulş yaw.. annelerımız biz valla bi öğrendik hamile hiç bilmem oyle surekli tetkikmiş takıpmış dıyor...bişeyde gelmemiş başlarınaahh teknoloji deli ettin sen bizii iyimi kotumusun bilemedimmnm
Ben 5.haftada gıttım kese goxukmedi pişman oldum keske dha gec gtseymişim dedim cunku hayal kırıklığı oldu canım..hatta sanki randevusu 5 ocakta aldım yıne bır uzuntu yasamıyım dıye yinede sen bilirsin kalbinden gecen yapKızlar kafam çok karışık.
15 Kasım son adetimn ilk günü.
16aralıkda da doktora gittim ultrasnda gözkmdi belirti vr dedi emin değilim tahlil yaplm dedi. Tahll yaptrdk ama gec çktı tekrar doktra gtmedm zaten canımı sıkmıştı çok. Hcg 611 çktı.
Şimdi sat a göre 5+4deyz. 5+6 da doktora gitcm ama acaba boşuna mı gtmiş olurz erken mi daha. Bebeğin bişeyi vr mı htta tam olarak hamile miym ondan ble bazen emin olamyrz szce bişy çıkmasa da cumartesi gitsem mi yksa ocak 9 gbi mi gitsem
Lekelenme için ilaç kullanıyormusunKızlar benim gibi daha kalp atışı olmayan geç döllenme olan var mı son adet 10 kasım şimdi 6+2 ve koyu lekelenmem var bazen çok artıyor
Merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim dün öğrendim hamile olduğumu. Reglim 2 gün gecikince eşime erken gebelik testi aldırdım. 2. Çizgi pembe çıktı inanamadım koştur koştur sağlık olacağına gittim ama geç kalmışım o saatte kan almıyolarmış. Eşime başka daha hassas bi erken gebelik testi daha aldırdım sabah 6da yaptım bunda bariz çıktı.sat 21 kasımdı 5 haftalık. Şaşırdım çünkü 1 yaşında bi oğlum var hayırlısı bakalım
Canım birçok insanın ince uzun oluyor neden sağlıklı olmasın kı yapısı odur.
Ay inşallah sağlıklıdır ya, sağol canım, böyle pozitif yorumlar beni rahatlatıyo :))
Kızlar benim gibi daha kalp atışı olmayan geç döllenme olan var mı son adet 10 kasım şimdi 6+2 ve koyu lekelenmem var bazen çok artıyor
Benimde sat 10 ama 2 gün nce doktor 6 haftalık hesaplayıp, ultrasonda 5 haftalık görülüyo dedi. Daha kalp atışı yok, 31inde gidicem hem sonuçları almaya, hemde kalp atışı görmeye.. Lekelenme için hemen doktora danış canım, aksatma bence
Hemen aklınıza kötüyü getirmeyin. Kese yapısı önemli değilde içindeki yolk sak yapısı önemli bu tür durumlar için,beklemekte fayda var,biraz sabır edin sadece. kötü düşünmeyin.
evet, 31inde kontrolüm var. ben nasıl sabredicem bilmiyorum.. Sağolun, inşallah bi sorun yoktur
İnşallah canım. Tebrikler.Insallah allah nasip ederse bende agustos annesi olucaminanamiyorum ya anne olucam
Tebrik ederim. Benim de kızımda beklenen doğum tarihi 3 Eylül'dü. 26 Ağustos'ta sezaryenle doğum yaptım.Test yaptırdım kızlar b HCG 148 çıktı sizdenim :) normalde 1 eylül ama ben sezeryan olacağı için daha erken doğum yaparım. Yani agustos annesiyim inşallah :)
Git tabiki canım alttan muayanede görünür hayırlısıyla inşallahKızlar kafam çok karışık.
15 Kasım son adetimn ilk günü.
16aralıkda da doktora gittim ultrasnda gözkmdi belirti vr dedi emin değilim tahlil yaplm dedi. Tahll yaptrdk ama gec çktı tekrar doktra gtmedm zaten canımı sıkmıştı çok. Hcg 611 çktı.
Şimdi sat a göre 5+4deyz. 5+6 da doktora gitcm ama acaba boşuna mı gtmiş olurz erken mi daha. Bebeğin bişeyi vr mı htta tam olarak hamile miym ondan ble bazen emin olamyrz szce bişy çıkmasa da cumartesi gitsem mi yksa ocak 9 gbi mi gitsem
Gözün aydın arkadaşım. Umarım sorunsuz bir hamilelik sonrası sağlıkla kucaklarsın bebişini.Merhaba kızlar:))
Bende hamişim nihayet, inşallah bi sorun çıkmadan 9 ayı tamamlarım. 2 sene sonra hsg sonrası gebe kaldım, çok tedirginim bişiy olucak diye:/
Ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım 9 ay boyunca. Olması şart değil yani.Kizlar ya bu mide bulantisi bas donmesi falan kacinci haftada basliyo insallah olmazda merak ediyorum iste ben 4+5 günlk hamileyim insallah. Hic mide bulantisi belirti halsizlik yok sadece bel agrisi var.
Tamam canm insallah olmaz :)Ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım 9 ay boyunca. Olması şart değil yani.
slm cnm bnmde aynı 9kasm gec döllenme 6+4 olmam gerekiyorken keseö 5+4 dunden beri kahverengi lekeler geliyorKızlar benim gibi daha kalp atışı olmayan geç döllenme olan var mı son adet 10 kasım şimdi 6+2 ve koyu lekelenmem var bazen çok artıyor[/QUOTEsl slm bnimde sat 9kasım gec döllenmeymiş
Valla ben de dusunuyodum bi de drum da soyledi faydali falan ama uc ay bitince dedi dee aklima yatti arastirmalara basladmmBen duydum canım.. Sanırım Çağla Şikel yapmıştı.. Bir kitapta okumuştum.. Onunda fotoğrafı vardı..
Güzel bişi olsa gerek.. Ama detaylarını araştırmadım..
slm cnm bnmde aynı 9kasm gec döllenme 6+4 olmam gerekiyorken keseö 5+4 dunden beri kahverengi lekeler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?