2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Off yaaa bu hamilelik meğer ne zor olaymişşş. .sanırdım o iş oldu hamileysen tamamdır. .yok boyle kese gor yok dıs gebe yok kimyasal. .kontroller..ne zormulş yaw.. annelerımız biz valla bi öğrendik hamile hiç bilmem oyle surekli tetkikmiş takıpmış dıyor...bişeyde gelmemiş başlarına ahh teknoloji deli ettin sen bizii iyimi kotumusun bilemedimmnm

Bazen bazı şeyleri fazla öğrenmek de iyi değil bence

Maalesef bende aynı düşüncelerdeyim ne zormuş keseydi kalp atışıydı kanaması vs düşünmeden de olmuyor

Ben 5.haftada gıttım kese goxukmedi pişman oldum keske dha gec gtseymişim dedim cunku hayal kırıklığı oldu canım..hatta sanki randevusu 5 ocakta aldım yıne bır uzuntu yasamıyım dıye yinede sen bilirsin kalbinden gecen yap

Kızlar benim gibi daha kalp atışı olmayan geç döllenme olan var mı son adet 10 kasım şimdi 6+2 ve koyu lekelenmem var bazen çok artıyor

Hayırı olsun ilayda83:)

Test yaptırdım kızlar b HCG 148 çıktı sizdenim :) normalde 1 eylül ama ben sezeryan olacağı için daha erken doğum yaparım. Yani agustos annesiyim inşallah :)
Tebrik ederim. Benim de kızımda beklenen doğum tarihi 3 Eylül'dü. 26 Ağustos'ta sezaryenle doğum yaptım.

Git tabiki canım alttan muayanede görünür hayırlısıyla inşallah

Kizlar ya bu mide bulantisi bas donmesi falan kacinci haftada basliyo insallah olmazda merak ediyorum iste ben 4+5 günlk hamileyim insallah. Hic mide bulantisi belirti halsizlik yok sadece bel agrisi var.

Kizlar ya bu mide bulantisi bas donmesi falan kacinci haftada basliyo insallah olmazda merak ediyorum iste ben 4+5 günlk hamileyim insallah. Hic mide bulantisi belirti halsizlik yok sadece bel agrisi var.
Ben ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım 9 ay boyunca. Olması şart değil yani.

Kızlar benim gibi daha kalp atışı olmayan geç döllenme olan var mı son adet 10 kasım şimdi 6+2 ve koyu lekelenmem var bazen çok artıyor[/QUOTEsl slm bnimde sat 9kasım gec döllenmeymiş
slm cnm bnmde aynı 9kasm gec döllenme 6+4 olmam gerekiyorken keseö 5+4 dunden beri kahverengi lekeler geliyor

Ben duydum canım.. Sanırım Çağla Şikel yapmıştı.. Bir kitapta okumuştum.. Onunda fotoğrafı vardı..
Güzel bişi olsa gerek.. Ama detaylarını araştırmadım..
Valla ben de dusunuyodum bi de drum da soyledi faydali falan ama uc ay bitince dedi dee aklima yatti arastirmalara basladmm

slm cnm bnmde aynı 9kasm gec döllenme 6+4 olmam gerekiyorken keseö 5+4 dunden beri kahverengi lekeler geliyor

geç döllenme çok olağan görünen birşey,bu yüzden bebek gelişmiyor, diye kötü düşüncelerle kendinizi doldurmayın,sağlığınıza bakın günlük hayatınıza devam edin,Embriyoyu görene kadar kesin hiçbirşey söylenemez,adet kanaması kadar ağır akıntı gelmiyorsa endişe edecek birşey yok derler,bir çok arkadaşımız bu sebeple progestan ilacı kullanıyor doktor kontrolü ile,doktorunuza danışın ve ne öneriyorsa onu yapın.

Şunu da unutmamak lazım,bu doğanın kanunu,güçlü olan kazanıyor. Sağlıklı bir kromozom yapısına sahipse embriyo zaten gelişmeye devam edecektir,ama onun haricinde embriyo hiç olmamış olabilir,veya gelişmesini durdurmuş olabilir. Bu ihtimaller ne yazıkki var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…